دکتر محمد حسین نجفی

atrial fibrillation

 فلاتر دهلیزی یک اختلال ریتم قلبی است و در نتیجه ضربان قلب سریع و گاهی اوقات نامنظم رخ میدهد. چنین اختلالاتی، چه در ریتم یا نظم ضربان قلب، به عنوان آریتمی شناخته شده است.

فلاتر دهلیزی چیست؟

فلاتر دهلیزی شبیه به فیبریلاسیون دهلیزی می باشد که یک اختلال ریتم قلبی است . گاهی اوقات ممکن است شما دوره ای از فلاتر دهلیزی و فیبریلاسیون دهلیزی را تجربه کنید. این اختلال می تواند گهگاه رخ دهد که به عنوان حمله های فلاتر دهلیزی ( paroxysmal atrial flutter ) شناخته می شود. در اغلب موارد، این بیماری برای روز تا چند هفته طول می کشد و به عنوان فلاتر دهلیزی مداوم شناخته می گردد.

با درمان مناسب، این بیماری به ندرت تهدیدی برای زندگی به حساب می آید . عوارض این بیماری ، به ویژه در سکته مغزی ، می تواند مخرب باشد، اما آنها می توانند با داروهای ( “رقیق کننده خون”) مانند وارفارین (کومادین) مهار شوند .

علائم بیماری فلاتر دهلیزی شامل چه مواردی است؟

برخی از افراد هیچ نشانه ای با فلاتر دهلیزی ندارند. دیگرعلائم زیر توصیف کننده آن می باشند:

  • تپش قلب (یک ضربان قلب سریع یا احساس تپش در قفسه سینه)
  • احساس تکان و لرزش در قفسه سینه
  • تنگی نفس
  • اضطراب
  • ضعف

افرادی با بیماری های قلبی یا ریوی که فلاتر دهلیزی دارند ممکن است این علایم و نشانه ها را که همچنین در زیر به آنها اشاره شده بصورت قابل توجهی تجربه کنند:

  • آنژین صدری (درد سینه یا قلبی)
  • احساس ضعف یا سردرد خفیف
  • غش کردن (سنکوپ)

علت این بیماری چیست؟

فلاتر دهلیزی ممکن است با اختلالات قلبی، یا با بیماری های قلبی، یا بیماری های نقاط دیگر بدن که قلب را تحت تاثیر قرار میدهند ایجاد گردد. این بیماری همچنین ممکن است با مصرف موادیکه مسیر پالس های الکتریکی منتقله از طریق قلب را تغییرمیدهند ایجاد شود. این بیماری می تواند پس از عمل جراحی قلب باز رخ دهد. در تعداد کمی از مردم، هیچ علت زمینه ای تا کنون پیدا نشده است.

بیماری های قلبی و یا اختلالاتی که می تواند باعث فلاتر دهلیزی شود شامل موارد زیر می باشد:

  • کاهش جریان خون به قلب (ایسکمی) به علت بیماری عروق کرونر قلب، سخت شدن رگها (تصلب شرایین یا آترواسکلروزیس) و یا حمله قلبی
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)
  • بیماری عضله قلب (کاردیومیوپاتی)، به خصوص با نارسایی احتقانی قلب در ارتباط است
  • اختلالات دریچه های قلبی ، به خصوص دریچه میترال
  • یک حفره غیر طبیعی بزرگ شده در قلب (هایپرتروفی)

بیماری در نقاط دیگر بدن که قلب را تحت تاثیر قرار می دهد شامل موارد زیر است:

  • پرکاری غده تیروئید (پرکاری تیروئید)
  • یک لخته خون در یک رگ خونی در ریه ها (آمبولی ریوی)
  • بیماری های ریوی مزمن (مداوم، بلند مدت) ، مانند بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD) و آمفیزم، که میزان اکسیژن در خون پایین تر است

موادی که ممکن است به ایجاد فلاتر دهلیزی کمک کنند شامل موارد زیر است:

  • الکل (شراب، آبجو، و یا مشروب )
  • محرک هایی مانند کوکائین، آمفتامین، قرص رژیم غذایی، داروهای سرماخوردگی و حتی کافئین

فلاتر دهلیزی که بطور نزدیکی با آریتمی دیگری به نام فیبریلاسیون دهلیزی ارتباط دارد . فلاتر دهلیزی و فیبریلاسیون دهلیزی گاهی اوقات با هم رخ می دهند.

تشخیص فلاتر دهلیزی

پزشک ممکن است بعد از معاینه به آریتمی مشکوک شود. از آنجا که بسیاری آریتمی های مختلف می توانند علائم مشابهی ایجاد کنند، ارزیابی در ابتدا بر روی رد کردن آنهایی که خطرناک ترهستند ، تمرکز دارد.

۱- تشخیص فلاتر دهلیزی به کمک نوار قلب یا ECG

یک آزمون ساده، نوار قلب (ECG)، می تواند کمک زیادی در مورد آنچه در قلب اتفاق افتاده ، خبر دهد. ECG و ثبت سابقه پالس های الکتریکی می تواند وضعیت ضربان قلب را کنترل کند.

– یافته ECG بی نظمی در ضربان قلب و اختلال در قلب برجسته میکنند .

– در آریتمی، tracings ECG می تواند به تعیین دقیق نوع آریتمی و جایی از قلب که از آن منشا میگیرد کمک کند .

– در ECG همچنین نشانه هایی از حمله قلبی، ایسکمی قلبی، بزرگ شدن غیر طبیعی قلب (هایپرتروفی)، اختلالات انتقال، و اختلالات شیمیایی و الکترولیت های خاص در بافت قلب را نشان می دهد.

گاهی اوقات مردم علائم آریتمی نشان می دهند اما زمانی که ECG ثبت شد ، نتیجه طبیعی است. این بدین معناست که آریتمیگهگاه رخ میدهد (فلاتر دهلیزی حمله ای)، یک بیماری مشترک، و یا ممکن است بدین معنی باشد که آریتمی وجود ندارد، و احساس عجیب قلبی و یا پرش به دلیل عوامل دیگری مانند اضطراب است . اگر نتیجه نوار قلبی طبیعی است، یک ECG سیار ممکن است برای ۲۴ ساعت با استفاده از یک مانیتور هولتر و یا برای یک دوره طولانی با استفاده از یک مانیتور event انجام شود .

نوار قلب سیار شامل اینست که یک فرد یک دستگاه مانیتور برای چند روز در حالی فعالیت های عادی خود را انجام میدهد بپوشد . هدف از ECG سیار بدست آوردن مستنداتی از آریتمی است.

۲- تشخیص فلاتر دهلیزی به کمک دستگاه هولتر مانیتورینگ

یک دستگاهی که با عنوان هولتر  مانیتورینگ شناخته شده معمولا ریتم قلب به طور مستمر برای ۴۸-۲۴ ساعت ثبت میکند . برخی از ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی ترجیح می دهند که دستگاه برای بیش از ۴۸-۲۴ ساعت برای ثبت متناوب ریتم قلب ، پوشیده شود . در این موارد، ثبت کننده event استفاده میشود. هر دو مانیتور هولتر و event کار ثبت را بخوبی انجام میدهند . نکته مهم این است که مدارک مهمی از آریتمی در صورت وجود توسط نوار قلبی ، بدست می آید.

۳- تشخیص فلاتر دهیلیزی به کمک اکوکاردیوگرام

اکوکاردیوگرام یک تست اولتراسوند است که از امواج صوتی یک تصویر از داخل قلب در حال تپش ایجاد می کند . در این آزمایش، یک پروب سونوگرافی بر روی دیوار قفسه سینه بیرونی قرارمیگیرد ، و تصاویر به دست آمده در یک مانیتور مشاهده می گردد. این تست برای شناسایی مشکلات دریچه قلب ، و بررسی عملکرد بطن ، و یا برای دیدن لخته های خونی در دهلیز انجام می شود .

اکوکاردیوگرافی تست غیر تهاجمی ایمن از تکنیکی مشابه آنچه که برای ارزیابی جنین در دوران بارداری استفاده می شود، به کار می رود. این آزمایش همیشه در اورژانس انجام نمیشود.

گهگاه، فلاتر دهلیزی در افرادی بدون هیچ علائمی ، زمانی که ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی تان شما را به دلایل دیگری معاینه میکنند ، ممکن است تشخیص داده شود. ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی ممکن است متوجه صداهای غیر طبیعی قلب و یا یک پالس غیر معمول در معاینه فیزیکی شوند، و ممکن است یک نوار قلبی از شما بخواهند.

چه زمانی به دنبال مراقبت های پزشکی باشید؟

– اگر یک فرد هر یک از علائم مطرح شده برای فلاتر دهلیزی تجربه کند ، باید برای تنظیم یک قرار ملاقات با پزشک تماس بگیرد . اگر علایم شدید و یا هشدار دهنده است، باید از اورژانس پزشکی کمک خواست.

– اگر یک فرد هر نوع دارو برای فلاتر دهلیزی مصرف و یک تغییر و یا بدتر شدن علائم، تجربه کند باید با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی تماس بگیرد .

– اگر یک فرد با این اختلال تشخیص داده شد و در حال درمان است ، اگر هر یک از علائم زیر را تجربه کرد مراقبت های پزشکی باید فورا در بخش اورژانس بیمارستان پیگیری شود:

  • درد قفسه سینه
  • احساس ضعف یا سردرد خفیف
  • غش کردن

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی در تهران

برای تعیین وقت بر روی نوبت دهی اینترنتی کلیک کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]
  • تصویر کاربر بعیدی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    با سلام . مادرم ۸۳ سال دارند داروهای متعددی مصرف میکنند در حال حاضر فشار خونشون نرماله حدود 13/8 هست گاهی مثلا دو یا سه ماه یکبار درد قفسه سینه دارند البته درتابستان بندرت ولی سال کذشته که برای چکاپ قلب مراجعه کردند پزشکشان گفت مشکل خاصی از لحاظ قلب ندارند. ولی خارش بسیار شدید پوستی دارند وبرای خارش هم دارو میخورند( تلفست و دوکسپین وکلر فنیرامین) اغلب داروهایی که مصرف میکنند عارضه ی خارش دارند . قرص اسویکس برای گرفتگی عروق مغز و اس امپرازول برای پیشگیری از رفلاکس وقرصهای متورال روزی نصف، ولوزار نصف ، نیتروکسیر2/6 یک عدد روزانه ، آتورواستاتین یک عدد روزانه و دمپریدون روزی دو عدد قبل از غذا مصرف می کنند آیا با توجه به اینکه خارش دارند واخیرا دچار کاهش محسوس دید هم شده اند می شود داروهای مصرفی رل کاهش یا تغییر داد؟ ممنون میشم اگر جوابم رو بدین چون دکتر بردنشون خیلی سخته.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      از بین داروهایی که می گویید فقط نیتروکانتین ۲.۶ قابل قطع است بقیه ی داروها را نمی شود قطع کرد به نظر من یک متخصص پوست ببیند بررسی کند اگر هیچ راه دیگری نبود داروی مسوول خارش از نظر متخصص پوست باید قطع شود
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام برادر کرونا داشته دوروزه مرخص شده دکتر براش ریوار وکسابان ۱۰تجویز کرده اما الان اسهال خونی باید چکار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      اگر شدید است باید ازمایش هموگلوبین بدهند اگر خفیف و قابل تحمل است دارو را باید ادامه داد
  • تصویر کاربر سيد دوشنبه ۸ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر پدر بنده تازه ٦٠ ساله شدند و تازگي چكاپ دادند و مشكلي ندارند و دارويي هم مصرف نميكنند ميتوان براي جلوگيري از كنسرهاي گوارش و سكته قلبي از اسپرين استفاده نمايند؟ اگر بله دُز چند؟ و چطور؟ معمولا ٨٠ روزي ١ بار هست؟؟
    1. تصویر کاربر سيد یکشنبه ۷ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      سوال من نصفه اومد
      در رابطه با مادرمم عرض كردم ايشون هم ديابت داره هم فشار خون و هم چربي
      ايشونم ميتونه اسپرين مصرف كنه؟ چطور و چه دوزي
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۸ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      شما نیاز به مصرف اسپرین ندارید چون خطر خونریزی گورشی را بدون سود خاصی افزایش می دهد ایشان حتما بخاطر دیابت روزی یک عدد بخورند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر خرم پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    همسرم ۵۲ سالشونه و درسن ۵۰ سالگی سکته مغزی کردند و اززاون موقع وارفارین مصرف میکنن در دوز های متفاوت با توجه به آزمایش پی تی
    الان طبق آخرین آزمایش INR برابر 2/75 شده و
    مدت PT برابر ۳۶ ثانیه شده مصرف وارفاین یکروز ۱ عدد و روز دیگر 3/4قرص است
    الان غلظت خونشون چطوره و آیا مصرف وارفارین طبق منوال قبل باشه یا خیر با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      بله ازمایش مناسب است و با همین روال فعلی به مصرف دارو ادامه بدهند
  • تصویر کاربر حدادی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، جناب آقای دکتر مادرم اسویکس مصرف می کردن و الان به جای اسویکس داروخانه گفت پلاویکس نوع خارجی هست. الان پلاویکس مصرف می کنند، آیا پلاویکس همانند اسویکس، همان عملکرد آسپیرین را دارد ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      فرقی ندارد می توانید نوع خارجی را بگیرید و بهشان بدهید
  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام و ارادت
    دکتر نجفی بزرگوار ضمن تبریک روز پزشک به جنابعالی تلاشگر حاذق و خستگی ناپذیر این عرصه، پدر من به علت AF سالها وارفارین می خوردند الان حدود ۵ سال هستش از داروی Dabigatran 110 روزانه یک عدداستفاده می‌کنند متاسفانه ۱ ماهی هستش که این فرم دارو نیست و فقط دوز های ۷۵ و ۱۵۰ آن موجود هستش،
    میخواستم ببینم با چه دستوری میشه از دوز های موجود استفاده کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      دوز ۷۵ را تهیه کنند روزانه دو بار استفاده کنند یا دوز ۱۵۰ روزانه یک مرتبه
  • تصویر کاربر وحید دوشنبه ۱ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام. مادر من مبتلا به کرونا شدند (با ۲۰ درصد درگیری ریه) و شش دوز داروی رمدسیویر دریافت کردند. دی دایمرشون قبل از شروع رمدسیویر ۸۰۰ بود و پس از اون به ۱۸۰۰ رسید (شاید از عوارض خود کرونا هم باشد و نه صرفا دارو؟). دکتر به مدت ۲۰ روز زالربان ۱۰ تحویز کرده. با توجه به اینکه دی دایمر خیلی بالاست آیا زالربان ۱۰ کافیست؟ و تا پایان این ۲۰ روز و انجام آزمایش مجدد آیا امکان آمبولی ریه وحود ندارد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      بله داروی مناسبی تجویز شده است کخ خطر امبولی ریه را بسیار پایین می آورد
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    راسیتش من 23 سال سن دارم آلت تناسلی کوچکی دارم و زود انزالی دارم این موضوع واقعا خسته ام کرده خواهشاً راهنمای فرمایید . ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      یک متخصص اورولوژی باید ببیند و معاینه کند
  • تصویر کاربر طیبه چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    خواهرم روزی یک قرص اسویکس می‌خورده امروز من اشتباهی دو مرتبه بهشون قرص دادم حالا خیلی نگرانم ممکنه بفرمایید براش خطری داره یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      نه ندارد نگران نباشید
  • تصویر کاربر فرزین چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای ۴۸ ساله هستم بدون سابقه قلبی و دیابت و غیره.. بدلیل کرونا دکتر برای من زالربان ۱۵ تجویز کرده میخواستم بدونم و در حال بهبود هستم روز ۱۴ م ، میخواستم بدونم آیا مصرف ویزارسین همزمان با زالربان مشکلی برام نداره و مانعی نیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      نه منعی ندارد میشود استفاده کرد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ک جمعه ۸ دی ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ضربان شکمی.به همراه قلبم حس میکنم بعضی وقتا از قلب تا ران ها شاید
    سمت راست شکمم خط افقی ناف یک ورم هست که شاید 2 ماه دیدمش،
    روی کشاله ی ران هم سمت راست ورم هست که 2 سال پیش دیدمش
    اما نفهمیدم مشکل کجاست
    به نظرتون به حرفه ی شما مربوط میشه؟؟
    دیگه تمام بدنم فکر میکنم درگیره
    کلافه شدم
    2 هفته ست که سردرد+تهوع+گیجی+وتاری و توهم دید شدم
    نمیدونم کدوم دکتر باید برم??????
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۸ دی ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۸ دی ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر shafigemohamadnia یکشنبه ۳ دی ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 142 مشاهده پرسش
    تپش قلبم نامنظم وقتی نفس میکشم قفسه سینم درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ دی ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.
    بنده پسری سی ساله هستم که به مدت دو ماه به خاطر عفونت استخوان شست پا در بیمارستان بستری بودم. بمدت چند هفته دچار تب و لرز بسیار شدید میشدم به نحوی که تخت میلرزید. در ابتدا پزشکان بر این باور بودند که عفونت منجر به لرز شدید است ولی پس از مدتی متوجه شدند که من در این مدت چند هفته به یکی از دارو ها حساسیت داشتم. در این حین پس از یکی از تب و لرز ها، دچار سوزش لمسی ناحیه قلب به همراه تپش قلب بسیار شدید شدم. در ابتدا نوار قلب گرفتند و در چند ساعت اجازه پایین اومدن از تخت بهم نمیدادن. پزشک متخصص بصورت اورژانسی اومد و بعد از نصف روز بهم گفتند که اسپاسم عضلانی بوده. فشار خونم بعد از این اتفاق تا چندین روز در مواقع صبحگاهی تا شش هم پایین میامد. الان پس از یک ماه مرخص شدن از بیمارستان دچار عوارض زیر هستم:
    1. کمی تپش قلب.
    2. درد بسیار خفیف در ناحیه فک پایین،
    3، خروپف های شبانه زیاد.
    4، وقتی بصورت ناگهانی می ایستم عضلات پاهام تا چند ثانیه درد داره. تا دو هفته قبل دچار سرگیجه بعد از تغییر پوزیشنهای ناگهانی میشدم که خوشبختانه این مورد رفع شد حدودا.
    5. طعم ترشی در دهان
    در مورد درد اطراف فک پایین سمت چپ، دکترم معتقد التهاب ناشی از عفونت در غده لنفاوی منجر به درد میشه. و مشکل من اسپاسم عضلانی هست و رفلکس معده به همراه ضعف شدید.
    اما من یکم نگران هستم. به نظر شما باید بصورت جدی پیگیر متخصص قلب باشم?
    پیشآ پیش از لطف جنابعالی سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۱۷ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 232 مشاهده پرسش
    حدود سه چهار ماه تپش قلب ودرد قفسه سینه وگرفتگی پشت دارم اکو سیتی اسکن دادم سالم بود..دکترا تشخیص حمله پانیک دادن..سه ماه قرص میخورم خوب ک نشدم هیچ بدترم شدم گاهی اوقات سرگیجه هم میگیرم..نای کار کردن ندارم همش در حال استراحتم..دوماه حاملم نمیدونم چکار کنم ازین وضعییت خسته شدم خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۷ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Bahareh جمعه ۱ دی ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید.ی سوال داشتم.
    من تقریبا 14ساله ک عمل دیسک در مهره 3و4 انجام دادم.الان چند روزه ک درد وسوزش شدید در ناحیه پای راست ازانگشتان تا ران دارم.البته قسمت جلوی پا.ب حدی ک قادر ب راه رفتن نیستم.باتوجه ب اینکه سیاتیک در پشت پا قرار دارد این درد وسوزش ازچیست؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱ دی ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱ دی ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رهاپارسا دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    من دختری19 ساله هستم بعضی وقتاقفسه سینم دردمیکنه امابیشتروقتابالای سینم سمت چپ دردمیکنه دست چپمم دردمیکنه چندوقت پیش بالای سینم سمت چپ دردمیکردزده بودبه دستم دست چپمم دردمیکردنفسم بالانمیومدنفس تنگی گرفته بودم ضربان قلبم تنده ضربان قلبم همیشه تندترازحالت عادی علت چه چیزی میتواندباشد؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۹ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امير یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    h25kr029276
    با عرض و ادب و تشكر فراوان بابت پاسخ سوالم
    معذرت ميخوام شما دكتر يميني را تاييد ميكنيد يا بايد بيش چند تا دكتر زير نظر باشم
    راستش ميترسم از اينكه بخوام باتري بزارم تو اين سن و سال
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر قربانی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 167 مشاهده پرسش
    سلام .قربانی هستم از استان زنجان چن وقته ضربان شکمم بیشتر شده خیلی اذیت میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 165 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، جناب آقای دکتر من 36 سال سن دارم دارای قد 164 و وزن 89 کیلوگرم ، به تازگی برای تپش قلب در شب و هنگام خواب به دکتر مراجعه کردم ابتدا آزمایش اکو و تست رزش دادند که در تست ورزش گفتند pv زیاد است و باید اسکن هسته ای انجام شود بعد از دیدن جواب هسته ای دکتر گفتند که مشکوک هست و باید آنژیو بشی ، چون آنژیو عوارض دارد من میخواستم بدونم اگر آنژیو را انجام ندهم با رژیم گرفتن و لاغر شدن و پیاده روی ، آیا اگر گرفتگی باشه بازمیشه بدون اینکه نیاز به آنژیو باشه یا خیر با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پگاه سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 207 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دختر ۲۵ ساله هستم از دوره نوجوانی دچار استرس های شدیدی بودم کلا شخصیت مضطربی دارم دچار حملات پانیک هم بودم از همان دوره نوجوانی دکتر روانپزشک داروهای مختلف ارام بخش تجویز میکرد که زیاد مصرف نمیکردم ولی به صورت دوره ای زیاد پرانول ۱۰ یا ۲۰ میخوردم بعد از چند ماه قطع میکردم ولی حدودا ۳ یا ۴ سال پیش استرس شدیدی گرفتم که یکسال قرص سیتالوپرام به من دادند بعد از قطع اون قرص موقع هیجان من تو کل بدنم احساس مور مور و سر شدن لحظه ای دارم که بیشتر تو سر و صورتم هستش و وقتی تو جمع میخوام صحبت کنم احساس میکنم قفسه سینمو فشار میدن تپش قلب میگیرم شدید واسه چند لحظه و سرم حس مور مور و سنگینی داره دوباره خوب میشم من دو یا سه بار نوار قلب دادم مشکل نداشتم البته پیش دکتر عمومی تو حملات پانیکی که داشتم. بعد من الان حدود ۴ سال هست که دارم پرانول ۱۰ مصرف میکنم هر روز یک عدد مشکلی نداره؟شنیدم آریتمی قلب ایجاد میکنه. باید بگم که من اصلا وقتی استرس نداشته باشم تپش قلب یا درد قلب ندارم فقط موقع استرس شدید اینجوریم. آیا لازم بازم چکاب شم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۳۰ آبان ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟