با پخت صحیح به جنگ دیابت نوع دو بروید

۹۱zIKd9wVGL._SL1500_

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که تغییر نحوه پخت غذا می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو کمک کند.

محققان مدرسه پزشکی ماونت ساینای در نیویورک سیتی جوشاندن، بخار پز کردن و آب پز کردن را بی خطر ترین روش های پخت غذا اعلام کردند و افزودند که سرخ کردن، گریل کردن و یا پختن غذا در فر باعث تولید موادی به نام محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) می شود.

به گفته نویسندگان این مطالعه، سطوح بالای AGEs با مقاومت بدن در برابر انسولین، فشار به سلول های بدن و التهاب ارتباط دارد که تمامی اینها از عوامل خطرزای ابتلا به دیابت نوع دو هستند.

انسولین هورمونی است که کمک می کند قند خون حاصل از غذا برای تولید انرژی وارد سلول ها شود. بدون انسولین و یا در صورت مقاومت بدن در برابر انسولین، مقدار زیادی قند در خون باقی می ماند که مشکلات جدی برای قلب، چشم ها، کلیه ها و سایر ارگان های بدن ایجاد می کند.

محققان در این مطالعه به بررسی این موضوع پرداختند که آیا رژیم غذایی دارای مواد AGE اندک می تواند از افرادی که در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع دو قرار دارند ، محافظت کند یا خیر؟

محققان معتقدند که رژیم غذایی غربی که معمولا مملو از AGEs هستند، می تواند در زمینه خطر ابتلا به دیابت نوع دو دخیل باشد. همچنین در این بررسی، افراد مورد مطالعه را به طور تصادفی در دو گروه قرار دادند، ۴۹ نفر در گروهی قرار گرفتند که در رژیم غذایی آنها همواره AGE وجود داشت و ۵۱ نفر در گروه رژیم غذایی با AGE اندک قرار گرفتند.

تمامی افراد شرکت کننده دستکم ۵۰ سال سن داشتند و همه آنها دستکم دو مشکل از پنج نگرانی سلامتی را شامل بزرگ بودن محیط دور کمر، پرفشاری خون، کم بودن چربی خوب، بالا بودن تری گلسیرید و یا بالا بودن قند خون ناشتا را داشتند.

به افراد گروهی که رژیم غذایی دارای AGE اندک داشتند، دستورالعمل هایی در زمینه پایین آوردن میزان AGE در غذاهای آنها داده شد و از آنها خواستند که از سرخ کردن، در فر پختن و یا گریل کردن خوراکی ها خودداری و در عوض به آب پز کردن، بخار پز کردن مبادرت کنند.

محققان از داوطلبان درخواست کردند که نوع خوراکی های مصرفی خود را تغییر ندهند و تنها نحوه تهیه آنها را تغییر دهند. آن ها در تمامی پارامترها درصد تنش و التهاب را برای تایید آزمایش کردند و متوجه شدند که گروه رژیم دارای AGE اندک، مقاومت بدن افراد به انسولین کاهش یافت، افراد در این گروه وزن کم کردند و هیچ عارضه جانبی نیز مشاهده نشد.

با این حال، برخی کارشناسان معتقدند که تغییر روش های پخت برای مهار خطر ابتلا به دیابت نوع دو کافی نیست، زیرا به رغم تاثیر روش پخت غذا در افزایش مواد AGEs، اما بسیاری از خوراکی ها خود سرشار از AGEs هستند که بر این اساس، لازم است علاوه بر تمرکز روی نحوه پخت صحیح مواد غذایی، برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو ، نوع خوراکی های مصرفی خود را نیز تغییر دهیم.

منبع:ایرنا

سوال پزشکی دارید ؟!؟

همین الآن از طریق تلگرامسوال خود را بپرسید و پاسخ خودتون را دریافت کنید !

سیستم پرسش و پاسخ

پیگیری سوال قبل


پیگیری سوال قبل

ثبت سوال جدید


ثبت سوال جدید

© همیار سیستم

1
بیماری PDA قلب

سلام. دختر من 9 سال دارد. در سن 7 سالگی بیماری مادرزادی PDA تشخیص داده شد به اندازه 26 میلیمتر. پیش تعدادی دکتر متخصص بردیم. یکی از پزشکان گفتند که چون اندازه PDA کوچک است احتمال بسته شدن دارد. ولی بعد از دو سال که دوباره اکو انجام دادیم بسته نشده بود و گفتن که باید از طریق آنژیوگرافی بسته بشه. حالا من خیلی نگران این موضوع هستم. آیا این عمل خطرناکه؟ و اینکه بعد از عمل دخترم می تونه به فعالیت ورزشی خودش در رشته شمشیر بازی ادامه بده؟ و بعد, از عمل دیگه مشکلی نخواهد داشت؟ و چند, روز بعد از این عمل میتونه بره مدرسه؟
خیلی ممنون. ببخشید که سوالم زیاد شد،
مشاهده پاسخ دکتر
2
مصرف هپارین

سِلام من بعلت داشتن دوسقط به پیشنهاد دکتر برای بچه دار شدن مجدد باید انوکساپارین سدیم 4000 مصرف کنید .من با بچه دار شدن روزی یک عدد مصرف میکردم به صورت زیر جلدی به 4 هفته بچه سقط شد.حالا من می تونم مصرف این هپارین را یکدفعه قطع کنم ؟ مشاهده پاسخ دکتر
3
تپش مبهم قلب

با سلام خدمت شما آقای دکتر
بنده 23 سال عمر دارم
من قبلا به شما پیام فرستادم و واقعا حرف های شما آرامش خاصی بهم داد
تشخیص شما این که من pvcدارم چون بصورت ناگهانی ریزش قلب دارم.... البته بعد از توصیه شما دیگه نگرانی نداشتم و بعد از بین رفتن نگران من ،خود به خود pvc ها کم کم تر شد شایدو در ماه 1تا2 ریزش قلب داشته باشم(شایدم کمتر)
امشب بصورت ناگهانی تپش قلب پیدا کردم(البته شاید شما بهش نگید تپش قلب) بصورتی بود که در حد دو سه ثانیه انگار چیزی رو سینم سنگینی میکرد و بعد به حالت عادی برگشت آیا نیاز هست برم دکتر ...من قبلا(حدود2سال میشه) دکتر رفتم اکو و نوار قلب گرفتم گفتن چیزیت نیست و مشکلی نداری
من خیلی ورزش دوس دارم مشکلی هست بدن سازی برم؟
آقای دکتر متاسفانه این روز ها شاهد افرادی هستیم که با سن کم سکته میکنند
علت چیه واقعا خیلی ناراحت میشم
آقای دکتر یه توصیه من بکنید که این تپش ها کلا از بین برن
آقای دکتر همان طور که قبلا به من لطف کردی و پاسخ من را دادی باعث ارامش من شدی این بارم لطفا پاسخ من را بدهید
همیشه دعات میکنم و دعاتون خواهم کرد
سالم و تندرست باشید
مشاهده پاسخ دکتر
4
درد قفسه سینه

سلام آقای دکتر سلام وقت بخیر، بنده تاریخ 96722 خدمت جنابعالی در مطب رسیدم و اوایل سال 96 تست هسته ای قلب دادم و گرفتگی خفیفی در رگها مشاهده شد و شما تجویز نمودید سی تی آنژیوگرافی کروی بدهم، میخواستم انجام این آزمایش منافاتی ندارد، بلحاظ اشعه ای که فروردین ماه وارد بدنم شده است؟ ممنون از لطف شما مشاهده پاسخ دکتر
5
دستگاه تناسلی

با عرض سلام و خسته نباشیدبه آقای دکتر حسینی
بنده جوان سی ودوساله متاهل
دستگاه تناسلی بنده سوزش دارد مدتی هست سفت وشق میشود احساس میکنم علایم پروستات باشد ،ومدام تکرر ادرار دارم لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.؟
مشاهده پاسخ دکتر
6
تپش قلب

باسلام و تشکر فراوان،،من اصفهان هستم، و زیر نظر دکتر حکمت،،اما برای تهران هم مشکلی ندارم، اگر لطف کنید و بفرمایید نشانی پزشک مورد نظرتون رو،،بی نهایت ممنون میشم مشاهده پاسخ دکتر
7
آنژیوپلاستی

سلام 69 سال دارم 2 ماه قبلآ آنژیوپلاستی کردم و 4 استنت در رگ های من جا گذاری شده از نوع دارویی . الان مشکل خاصی ندارم ولی گاهی اوقات که زیاد پیاده روی می کنم یا از پله ها بالا می روم برای چند دقیقه یک سوزش خفیف در گلو دارم ولی درد در قفسه سینه ندارم و این سوزش زود بر طرف می شود آیا این سوزش می تواند از قلب باشد؟ درضمن روزانه یک ساعت پیاده روی تقریبا تند انجام می دهم تا چه اندازه پیاده روی مناسب هست . و آیا این استت ها امکان دارد جا بجا شوند . ممنون از شما مشاهده پاسخ دکتر
8
انژیوگرافی

سلام اقای نجفی بنده پدرم دچار بیماری قلبی هستن و درحال حاضر فنر در قلب ایشان گذاشته شده ولی با این وجود باز قلبشان دچار تنگی رگ شده و زیاد ایشان رامورد درد قرار میدهد الان ب دکتر مراجعه کردند و قرار شد دوبار انژیو گرافی کنن ولی دکتر معالجشان گف بخاطر اینکه کلیه شما دچار کراتینین بالا و سنگ هست نمیشه انژیو کرد حالا سوال بنده از شما ای است ک پدرم خیلی قلبش حساس شده و نمیتونه دوقدم راه برسه سریع قلبش سنگینی میکنه برای اینکه کلیه ش سریع خوب بشه چیکارکنه ک عمل انژیو رو زود انجام بده و ایامیتوته بدون اینکه کلیه شو درنظر بگیره بره انژیو کنه براش مشکل ساز نیس
خواهش میکنم سریع جواب بدید
ممنونم
مشاهده پاسخ دکتر
9
جنسب

ایا رابطه جنسی برای گشادی میترال ضرر دارد مشاهده پاسخ دکتر
10
قرص ملاتونين

سلام خوردن قرص ملاتونين ايا ضرر داره و تا چند روز ميشه استفاده كرد؟؟ مشاهده پاسخ دکتر
« قبلی 1 2 3 4 5 6 7 ... 577 بعدی »