دکتر محمد حسین نجفی

همین ابتدا بهتر است بدانید که اگر دچار حمله قلبی در خانه شدید فورا با ارژانس(115) تماس بگیرید. چه موقع از قرص زیر زبانی استفاده کنیم؟ دقیقا حالا زمان مصرف این قرص است.اگر از پیش دارویی مانند: نیتروگلیسیرین برای شما تجویز شده آن را بخورید. اگر بیمار نبض ندارد یا نمیتواند نفس بکشد سعی کنید بیمار را با ماساژ  دادن قلب احیا کنید.

کمک های اولیه هنگام سکته در خانه

چه زمانی حمله قلبی در خانه رخ میدهد

حمله قلبی زمانی که جریان خون به قلب مسدود شود رخ می دهد که اغلب از چربی، کلسترول و دیگر مواد، که به صورت یک پلاک در رگ است که تغذیه قلب (عروق کرونر) مسدود میکند. جریان خون می تواند توسط آسیب یا از بین بردن بخشی از عضله قلب قطع شود. یک حمله قلبی، سکته قلبی نیز نامیده می شود، می تواند کشنده باشد، اما درمان به طور چشمگیری در طول سال ها باعث بهبود آن میشود. برای پیشگیری و یا درمان حمله قلبی در خانه چه باید کرد؟ اگر شما فکر می کنید که ممکن است دچار حمله قلبی شده باشید تماس با ۱۱۵یا اورژانس پزشکی حیاتی است.

علائم سکته قلبی در خانه

علایم حمله قلبی چیست؟

حمله قلبی ناگهانی

برخی حملات قلبی به طور ناگهانی رخ میدهند، اما بسیاری از مردم برای ساعت ها ، روزو یا از یک هفته قبل نشانه ها و علائم هشدار دهنده دارند. اولین علامت هشدار دهنده ممکن است عود درد قفسه سینه (آنژین) باشد که توسط فعالیت شروع شده و با استراحت بهبود می یابد. آنژین توسط یک کاهش موقتی جریان خون به قلب ایجاد می شود. حمله قلبی از وضعیتی که در آن قلب شما به طور ناگهانی متوقف می شود (ایست ناگهانی قلبی ، رخ می دهد که زمانی که یک اختلال الکتریکی عمل پمپاژ قلب شما را مختل کرده و باعث می شود جریان خون به بقیه اندام های شما متوقف شود) متفاوت است. حمله قلبی می تواند باعث ارست قلبی شود، اما تنها عامل آن نیست.

کمک های اولیه هنگام حمله قلبی در خانه

اگر شما می بینید کسی دچار حمله قلبی شده چه کاری باید انجام دهید؟ اگرشما با کسی روبرو میشوید که هوشیاری ندارد، در ابتدا با کمک های اورژانس پزشکی تماس بگیرید. سپس CPR برای نگه داشتن جریان خون را آغاز کنید. فشار سخت و سریع بر روی قفسه سینه فرد – در حدود ۱۰۰ فشار در یک دقیقه. لازم نیست مسیر راه هوایی فرد را بررسی کنید و یا تنفس مصنوعی بدهید مگراینکه شما آموزش CPR دیده باشید.

جلوگیری از حمله قلبی در خانه

در حالت اول و در صورت هوشیاری بیمار:

در گام اول:

سعی نکنید خود را به اورژانس برسانید. با 115 تماس بگیرید. با یکی از دوستان یا اعضای خانواده ی خود تماس بگیرید. از آنها بخواهید که حتماً بیایند و در کنارتان باشند.

در گام دوم: 

اگر پزشک از قبل، برایتان داروی GNT تجویز کرده است، آن را مصرف کنید. GNT (گلیسیریل تری نیترات)، به سرعت، عروق کرونر را گشاد می کند. با این کار، اکسیژن رسانی به قلب افزایش پیدا کرده، و درد ناشی از آنژین قلبی کاهش می یابد. این دارو به صورت اسپری یا قرص، در دسترس است. GNT که به صورت زیر زبانی مصرف می شود، 2 تا 3 دقیقه طول می کشد تا اثر کند. (ممکن است باعث سردرد هم شود).

اگر اسپری یا قرص GNT، تأثیری نداشت، یک آسپرین 300 میلی گرم (که از قبل، پزشک برایتان تجویز کرده است) را سریعاً مصرف کنید. آسپرین، سرعت لخته شدن خون را کاهش می دهد. بنابراین در زمان حمله ی قلبی، از ایجاد لخته های بیشتر، جلوگیری می کند. آسپرین را خرد کنید یا بجوید، تا سریعتر توسط خون، جذب شود. فقط در صورت تجویز، 300 میلی گرم آسپرین مصرف کنید.

حمله ی قلبی در خانه و احیا کردن

در گام سوم:

درب ورودی خانه ی خود را باز کنید. سپس، در کنار دیوار یا مبلمان، به حالت Lazy W بنشینید (به این صورت که: 1. در حالت نشسته، به چیزی تکیه دهید. 2. پشت خود، یک بالش قرار دهید. 3. زانوهای خود را بالا بیاورید و ترجیحاً زیر آنها، بالش یا چیزی مشابه آن را قرار دهید). استراحت کنید و از انجام هر کاری بپرهیزید.

در گام چهارم:

خود را گرم نگه دارید. و تا جایی که می توانید، آرامش خود را حفظ کنید. زمانی که اورژانس رسید، پزشکان اورژانس، به سرعت درمان را شروع می کنند. آنها برای درمان حملات قلبی و احیای بیماران اورژانسی، آموزش دیده اند، و شما را به سرعت به بیمارستان منتقل می کنند. برای جلوگیری از آسیب جدی قلب، هر دقیقه، بسیار ارزشمند است.

اگر بیمار هوشیاری خود را از دست داد چه کنیم؟

اگر بیمار، بیهوش است، CPR را شروع کنید. اگر مطمئن هستید که بیمار شما، به علت حمله ی قلبی بیهوش شده است، به پزشک اورژانس یا فوریت های پزشکی اطلاع دهید و از آنها کمک بگیرید. آنها ممکن است از شما بخواهند که احیای قلبی ریوی (CPR) را انجام دهید. اگر در زمینه ی CRP آموزش ندیده اید، پزشکان توصیه می کنند که تنفس دهان به دهان را انجام ندهید و فقط عملیات فشار دادن قفسه سینه را (حدود 100 بار در دقیقه) انجام دهید. پزشک اورژانس می تواند تا زمان رسیدن کمک، شما را راهنمایی کند.

اگر دستگاه شوک الکتریکی خارجی خودکار (AED) در دسترستان است و بیمار، بیهوش شده، دستگاه را تنظیم کنید و عملیات احیا را شروع کنید. (دستگاه را وصل کنید. پس از ارزیابی وضعیت بیمار، دستورالعمل های ارائه شده توسط AED را دنبال کنید).

سکته قلبی در خانه

هنگام سکته قلبی چه کنیم؟

اقدامات اولیه هنگام سکته قلبی:

4.6/5 - (132 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر