دکتر محمد حسین نجفی

درمان تپش قلب یعنی شناسایی علت اولیه ایجاد ضربان سریع قلب و سپس برطرف کردن و یا بهبود آن. تپش قلب به معنای آگاهی از ضربان قلب خود است! اما آیا می‌دانید مهم‌ترین علت تپش قلب چیست؟گاهی ممکن اس بیماران پس از انجام عمل آنژیو قلب  دچار پش قلب بشوند.

حس كردن ضربان قلب

علی رغم تپش و فعالیت مداوم و بی‌وقفه‌ قلب، این فعالیت نباید توسط خود فرد احساس ‌شود. به عبارت دیگر انسان اصلاً نباید متوجه ضربان قلب در بدن خود ‌باشد. پس هرگاه فرد احساس بکند که قلب درون قفسه ‌سینه در حال تپش می‌باشد، دچار تپش قلب شده است و ربطی به تعداد ضربان قلب ندارد.

ضربان قلب به صورت های گوناگون نظیر کوبیدن، لرزیدن، تپیدن و … احساس می‌شود. این حالت در افراد ممکن است با رخ ‌دادن ضربانی غیر عادی اغلب در قفسه سینه، گردن یا گلو نیز همراه باشد. برخی ذکر می‌کنند که قلبشان هُری می‌ریزد یا بعضی می‌گویند که قلبشان چند دقیقه تاپ‌تاپ می‌زند و دوباره به حالت عادی بر می‌گردد.

در برخی نیز تپش قلب به صورت دائم احساس می‌شود. این احساس همیشه به معنی سرعت بالای ضربان قلب (تاکی کاردی) نیست بطوریکه در سرعت ضربان خیلی پایین (برادی کاردی) هم ممکن است احساس تپش قلب وجود داشته باشد. ضربان بالای قلب ممکن است بیانگر یک بیماری جدی باشد یا اهمیت چندانی نداشته باشد.

تپش قلب در مردان

تپش قلب در اکثر موارد نشانه بیماری خاصی نمی‌باشد و جای نگرانی چندانی ندارد. ولی برای بیمار ممکن است این نشانه خیلی خطرناک به نظر برسد. زیرا تصور می‌کند که به دنبال تپش قلب ممکن است ایست قلبی اتفاق بیفتد و قلب از کار بیفتد. همین نگرانی و استرس باعث تحریک قلب شده و تپش قلب فرد تشدید پیدا می‌کند.

یکی از علت های تپش قلب در آقایان حالتهایی هستند که به طور طبیعی باعث تپش قلب می‌شوند. ورزش و فعالیت بدنی شدید می‌تواند باعث ایجاد تپش قلب برای مدت چند دقیقه شود. فردی‌ که‌ بیماری‌ قلبی‌ ندارد ممکن‌ است‌ با ورزش‌ ضربان‌ قلب‌ اش به‌ ۱۶۰ بار دقیقه‌ یا بیشتر برسد که‌ طبیعی‌ است‌. استرس، هیجان و اضطراب نیز از عوامل شناخته شده تپش قلب به شمار می‌روند.

از سوی دیگر برخی ماد غذایی نیز می توانند سبب ایجاد تپش قلب شوند. چای غلیظ، قهوه تلخ و برخی سیگارها ممکن است در فرد تپش قلب ایجاد نمایند. بنابراین تپش قلب در آقایان بعد از غذا می تواند گاهی طبیعی باشد.

برخی آریتمی ها مانند: فیبریلاسیون‌ دهلیزی‌، انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی تاکیکاردی یا تند ضربانی‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و ‌تند ضربانی‌ سینوسی نیز می توانند سبب تپش قلب شوند. ضربانها در تاکیکاردی یا تند ضربانی‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و ‌تند ضربانی‌ سینوسی، سریع و منظم، در فیبریلاسیون دهلیزی سریع و نامنظم و در انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی، بصورت “یک در میان” مشاهده می‌شوند.

در بعضی مواقع تپش قلب به صورت نابجا و نابهنگام بروز پیدا می‌کند که فرد احساس می‌کند قلبش هری می‌ریزد یا یک ضربه محکم به دیواره سینه او اصابت می‌کند. اگر فرد در این حالت نبض خود را گرفته باشد متوجه می‌شود که یک نبض خالی زده است. این نوع تپش قلب در اکثر موارد نشانه یکی از شایعترین آریتمی‌های قلبی به نام انقباض پیش‌رس یا زودهنگام بطنی است که اگر تعداد آن از حدی بیشتر شود ممکن است خطرات جدی برای فرد به همراه داشته باشد.

شاید شما در معرض ابتلا به تپش باشید اگر:

دیگر علت های تپش قلب

تپش قلب بسته به علائم و شواهد میتواند برگرفته از دلایل مختلفی باشد. مانند:

1_ علت تپش قلب در جوانان

گاهی بویژه در جوانان و بیماران مبتلا به اضطراب، بیماران از احساس تپش قلب شکایت دارند و به دنبال علت تپش قلب هستند که اغلب در بررسی های اختلال ریتمی (مثل نوار قلب و هولتر ۲۴ ساعته) علت تپش قلب در جوانان ناشی از هیچ مشکل خاصی نبوده است.

2_ علل روحی و روانی

علت تپش قلب بسیار متفاوت می باشند. تپش قلب در اکثر موارد نشانه بیماری خاصی نیست و جای نگرانی چندانی ندارد، اما گاها ممکن است نشانه از وجود بیماری خیلی مهمی باشد. تپش قلب به تنهایی نشان دهنده هیچ گروه خاصی از اختلالات نیست و اغلب در واقع اختلال فیزیکی اولیه نبوده، بلکه مشکلی روانی است.

3- علت تپش قلب در زنان

باید بدانیم که علت تپش قلب در زنان و مردان به طور کل یکسان است، اما برخی شرایط، که عامل بروز تپش قلب هستند، در زنان شیوع بیش تری دارد. مثلا کم خونی بخاطر خونریزی های ماهانه در زنان بیش تر از مردان دیده می شود پس بنابراین می تواند عامل شایع تری برای بروز تپش در زنان نسبت به مردان باشد. هم چنین میزان بروز تپش قلب های اضطرابی نیز در زنان نسبت به مردان شایع تر است. 

پرکاری تیروئید بین دو گروه تفاوت زیادی ندارد و شاید حتی در مردان شایع تر باشد. بین انواع آریتمی ها نیز تفاوت خیلی محسوسی از نظر شیوع بین دو جنس وجود ندارد. به طور کل بروز تپش قلب به معنی این است که شما بهتر است توسط یک متخصص قلب ویزیت شوید و حداقل یک بار از شما نوارقلب گرفته شود. در صورت نیاز آزمایشات بیشتری تجویز می شود.

علت تپش قلب در زنان

4_علت فیزیولوژیک یا طبیعی تپش قلب

ورزش و فعالیت بدنی شدید می‌تواند باعث ایجاد تپش قلب برای مدت چند دقیقه در افراد سالم شود. فردی‌ که‌ بیماری‌ قلبی‌ ندارد ممکن‌ است‌ با ورزش‌ ضربان‌ قلب‌ را به‌ ۱۶۰ بار دقیقه‌ یا بیشتر برساند که‌ البته‌ این‌ طبیعی‌ است‌ و مشکلی‌ محسوب‌ نمی‌شود. استرس، هیجان و اضطراب نیز از علل تپش قلب به شمار می روند. از سوی دیگر مصرف چای غلیظ ، قهوه تلخ و برخی سیگارها ممکن است در فرد تپش قلب ایجاد نمایند.

5_آریتمی قلبی یا ضربان قلب نامنظم

توجه به الگوی تپش قلب و همچنین نبض همزمان، تشخیص را آسان می‌کند.در تمام حالتهای دیگر تپش قلب بیشتر به صورت تند زدن و شدید زدن قلب خود را نشان می‌داد و ضربان قلب منظم بود.

نبض نامنظم در حین حمله تپش قلب تقریبا همیشه دال بر آریتمی است. آریتمی‌های شایعی که منجر به تپش قلب می‌شوند، فیبریلاسیون‌ دهلیزی ‌، انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی، تاکیکاردی (تند ضربانی)‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و گاهی سینوسی ‌می‌باشند.

ضربان‌ها در تاکیکاردی یا تند ضربانی‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و ‌تند ضربانی‌ سینوسی ‌، “سریع و منظم” ، در فیبریلاسیون دهلیزی ” سریع و نامنظم” و در انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی بصورت “نامنظمی گهگاهی ” مشاهده می‌شوند.

هنگامی  که فرد به تپش قلب مبتلا می شود، احساس می‌کند قلبش می‌ریزد یا یک ضربه محکم به دیواره قفسه سینه اصابت می‌کند. اگر فرد در این حالت نبض خود را گرفته باشد متوجه می‌شود که یک نبض خالی زده است. این نوع تپش قلب در اکثر موارد نشانه یکی از شایعترین آریتمی‌های قلبی به نام “انقباض پیش‌رس یا زودهنگام بطنی” یا (PVC) است که اغلب در افراد سالم دیده شده و مهم نمی باشد اما اگر در فردی با بیماری قلبی شناخته شده تعداد آن از حدی بیشتر شود ممکن است خطرات جدی برای فرد به همراه داشته باشد.

درمان تپش قلب

در مواردی‌ که‌ حمله‌ تند ضربانی‌ تکرار می‌شود، امکان‌ دارد یک‌ یا چند دارو برای‌ کنترل‌ ضربان‌ قلب‌ تجویز شوند. در مواردی که علت تپش قلب، آریتمهای قلبی باشد، داروهایی مانند دیگوکسین، کینیدین‌، مسدودکننده‌های‌ کانال‌ کلسیم، پروکاینامید و داروهای ضد‌ بتا آدرنرژیک‌ تجویز می‌شوند. در آریتمی‌ها اگر ضربان‌ قلب‌ به‌ حالت‌ طبیعی‌ باز گردانده‌ نشود، امکان‌ دارد نارسایی‌ احتقانی‌ قلب، حمله‌ قلبی، یا سکته قلبی، که‌ جان‌ بیمار را به‌ خطر می‌اندازند، رخ‌ دهند.

گاهی نیز لازم می‌شود که برای درمان تپش قلب در بیماران دچار برادی کاردی (ضربان قلب پایین)، دستگاهی به نام ضربانساز قلب (Pace maker) در سینه بیمار جاسازی شود تا در مواقع ضروری ضربان قلب بیمار را تنظیم نماید. ندرتاً استفاده‌ از شوک‌ الکتریکی‌ جهت خاتمه به آریتمی لازم می‌شود.

اصول درمان تپش قلب بر حذف عامل بوجود آورنده (دارو ، تنباکو ، قهوه ، چای و الکل)، تشخیص علت تپش قلب، درمان بیماریهای همراه (پرکاری تیروئید ، افت قند خون ، علائم یائسگی و اضطراب) و  آریتمی های خاص تشخیص داده شده، استوار است. در اکثر موارد با رعایت عادات مناسب زندگی و تغذیه، پرهیز از استرسها و هیجانات و انجام ندادن فعالیتهای ورزشی نامتناسب، علت تپش قلب فرد بهبود می‌یابد.

به منظور خاتمه دادن برخی آریتمی باز چرخشی، گاهی مانورهای واگی متعدد توسط پزشک یا توسط فرد آموزش دیده انجام می‌شود که با تحریک عصب واگ باعث برگشت تپش قلب در بعضی از آریتمی‌ها ‌شوند مثل:

-ماساژ ناحیه‌ کاروتید گردن‌ (البته‌ منوط‌ به‌ اجازه پزشک و این‌ که‌ روش‌ انجام‌ بدون‌ خطر این‌ تکنیک‌ را فرا گرفته‌ باشید.)
-نگاه‌ داشتن‌ نفس‌ به‌طور کوتاه‌مدت‌
-سرفه پی‌در‌پی
-نیشگون‌ گرفتن‌ از پوست‌ بازو به‌ قدری‌ که‌ باعث‌ درد شود.
-زدن‌ آب‌ سرد به‌ صورت ‌، فرو بردن‌ سر در آب‌ سرد به‌ مدت‌ کوتاه‌ ، یا دوش‌ سرد بطوری‌ که‌ آب‌ سرد روی‌ سر بریزد.
-مانور والسالوا: در بینی‌ و دهان‌ خود را بگیرید و سعی‌ کنید در همین حال به‌ هوا را از بینی‌ خارج‌ کنید بطوری‌ که‌ احساس‌ کنید پرده‌های‌ گوش‌ به‌ سمت‌ بیرون‌ حرکت‌ می‌کنند.

درمان دارویی تپش قلب

در مواردی‌ که‌ حمله‌ تند ضربانی‌ تکرار می‌شود، امکان‌ دارد یک‌ یا چند دارو برای‌ کنترل‌ ضربان‌ قلب‌ تجویز شوند. در مواردی که علت تپش قلب، آریتمهای قلبی باشد، داروهایی مانند دیگوکسین، کینیدین‌، مسدودکننده‌های‌ کانال‌ کلسیم، پروکاینامید و داروهای ضد‌بتا آدرنرژیک‌ تجویز می‌شوند. در آریتمی‌ها اگر ضربان‌ قلب‌ به‌ حالت‌ طبیعی‌ باز گردانده‌ نشود، امکان‌ دارد نارسایی‌ احتقانی‌ قلب ، حمله‌ قلبی ‌، یا سکته قلبی، که‌ جان‌ بیمار را به‌ خطر می‌اندازند، رخ‌ دهند.

گاهی نیز لازم می‌شود که برای درمان تپش قلب در بیماران دچار برادی کاردی (ضربان قلب پایین)، دستگاهی به نام ضربانساز قلب (Pace maker) در سینه بیمار جاسازی شود تا در مواقع ضروری ضربان قلب بیمار را تنظیم نماید. ندرتاً استفاده‌ از شوک‌ الکتریکی‌ جهت خاتمه به آریتمی لازم می‌شود.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق در تهران

3.2/5 - (19 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر شووان چهارشنبه ۱۹ مهر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    با سلام ، بنده مدت دوماهی میشه که فقط شبا هنگام خوابیدن تپش قلب میگیرم و الان سه چهار روزی میشه که ضربان قلبم در روز هم نزدیک 115 بار در دقیقه میزنه نه سردرد میگیرم نه سرگیجه و نه درد قفسه سینه ، اما اضافه بکنم که بنده متاسفانه مصرف به مواد مخدر از نوع هرویین دارم بخاطر کمبود مالی نمیتونم به پزشک مراجعه کنم لطفا کمکم کنین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۹ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۹ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اكرم جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر وقتتون بخير

    پسر من ٣٣سال دارد و قرص پرانول را گاهي استفاده ميكند البته به تجويز پزشك و براي رفع استرس و اضطراب

    الان حدود دو هفته است كه مبتلا به ويروس سرما خوردگي شده است و با استفاده از داروهاي سرماخوردگي و سرم قندي به علت افت فشار خون حالش بدتر شده و لرز و تب ميشود و ضربان قلبش بالا ميرود بايد چه كار كنيم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۳ مهر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    سلام ضربان قلب من از75 تا 100 متغیر است روزانه یک قرص متوهگزال 47.5 میخورم میتوانم این مصرف را نصف کنم بهترین زمان مصرف چه زمانی از روز میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۳ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۵ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من 35 سالمه چند روز هست گاهی اوقات بخصوص صبحها دچار ضعف شدید و کمی هم گیجی در سر میشم. ضربان قلب هم همون موقع افزایش پیدا میکنه و اندازه گرفتم 110 بود. در صورتیکه قبلا ضربان قلب من حدود 85-90 بوده. آزمایش خون دادم کم خون نبودم.تو آزمایش مشکل تیروئید هم نداشتم. موقعی که ضعف دارم تنگی نفس و درد ندارم ولی نای راه رفتن ندارم. فشار خونم هم اون موقع نرمال بوده. حتی تست ورزشی و اکو هم دادم گفتن مشکل خاصی نیست فقط ضربانت بالاتر از حد معمول ه. به نظر شما مشکل چی هست. ممنون میشم کمک کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۵ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر اویسی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام دختری 21ساله هستم مدتی هست که موقع پیاده روی معمولی دچار تنگی نفس وتپش قلب میشم واحساس ناراحتی در قفسه سینه میکنم.به دکتر مراجعه کردم.به صدای قلبم گوش دادن گفتن چیزی نیست وبرای تپش قلبم قرص متورال59 تجویز کردن تپش قلبم بهتر شده ولی هنوز موقع فعالیت معمولی احساس ناراحتی و تنگی نفس دارم. میخواستم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر A.n دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر 27سال سن دارم حدود چهار سالی میشه که احساس میکنم یه غده توی شکمم هست انگار یه قلب توی شکمم هست خیلی اذیتم میکنه پیش دکتر معده رفتم پیش دکتر تیروییدم رفتم ولی هیچ کاری برام نکردن میگن از نبضته ولی اصلا اشتها ندارم روز به روز هم لاغرتر میشم با وجدی که من کم کاری تیرویید دارم باید چاق بشم روز به روز وزنم کاهش پیدا میکنه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر A.n چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر مزاحم میشم من یه خانمم من قبلا به این لاغری نبودم الان دو سه سالیه که کامل اشتهامو از دست دادم نمیتونم چیزی بخورم خیلی لاغر شدم ببخشید این کم اشتهایی و کاهش وزن میشه از آنوریسم آئورت باشه.مرسی
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      خير عارضه انوريسم نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر صابری چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    با سلام. من ده روزه تپش قلب دارم. نوار قلبم خوب بود ولی اکوی قلبم گشادی دریچه میترال رو نشون داد. و گزینه MRنیز تیک زده شده. خواستم بدونم چه دارویی باید بخورم ایا احتمال سکته هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مرضیه چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 193 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر نجفی ...من دختری 17ساله هستم که بیشتر وقتها وقتی زیادراه میر م دچار تنگی نفس میشم وبه سختی میتونم نفس بکشم وقلبم خیییلی در دمیگره میخواستم ببینم مشکل چیه..........باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر نژاد چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دو جلسه هست دارم ورزش کاراته میرم چند سال پیش میرفتم اما دوباره شروع کردم منتها ی اتفاقی افتاد .دوروز پیش داشتم توی ورزش کاراته با یکی از بچه ها تمرین می‌کردیم ک ی دفعه ای با پا و دستش ناخواسته خیلیییی محکم وشدید زد ب قلبم توی تمرین.طوری ک ی لحظه نفسم تنگ شد و نمیتونستم درست نفس بکشم بعد خوب شد.بعد از اون استرس گرفتم و ترسیدم ک نکنه برای قلبم اتفاقی افتاده.شما هم یکبار برام اکو گرفتید چندروز پیش.منتها دوباره خیلیییی ترسیدم ک نکنه اتفاقی افتاده باشه برای قلبم.خیلیییی ترسیدم چون من آدم حساسی هم هستم.ب نظرتون مهمه یا نه؟؟؟؟؟خیلییییی نگرانم.ی کم قفسه ام هم درد میکرد ی کم هم قلبم درد گرفت ولی بعدش خوب شد اما کلا نگران شدم.ایا مهمه یا نه ؟ ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر آزاده جمعه ۶ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    آزاده نوری هستم .باسلام وعرض ادب..مشکلی که دارم این هست که از حدود 12سال پیش ناگهان دچار تپش قلب بعد از بیدار شدن از خواب صبح گاهی شده ام به طوری که هر روز صبح پس از بیدار شدن از خواب تا قرص ایندرال 10میلی گرمی مصرف نکنم اصلا قادر به حرکت کردن هم نیستم چون علاوه بر ضربان قلب تمام بدنم نیز میلرزه وخوردن ایندرال این حالت رو رفع میکنه البته دو ساعتی طول میکشه تا حالم به خودش بیاد وتا یه حدی سرحال بشم...این وضعیت بسیار بسیار بسیار اذیتم میکنه...چند بار به متخصصین قلب مراجعه کردم اما با انجام اکو مشکلی در کارکرد خود قلب پیدا نکردن....متاسفانه تا اکنون هیچ یک از پزشکان حتی درک طبی نیز از این مشکلی که اینجانب با آن دست به گریبانم نداشته وحتی یکی از ایشان بیان داشته اگر بامصرف ایندرال آرام میشوید ادامه دهید..جناب دکتر نجفی بزرگوار درخواست حقیر این هست که راه حلی اگر متصور است برای رفع این همه عذاب لطفا عنایت بفرمایید....از وقتی که اختصاص به پاسخ میدهید بینهایت سپاسگذارم...
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام ايا امكان ويزيتتون وجود دارد
    2. تصویر کاربر آزاده چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      باسلام ...در صورتیکه راه حلی برای مشکلم پیدا بشه وبه جواب وراه حلی برسم که ازمشکل راحت بشم ویزییت خواهم شد البته بنده از شهر آستارا باید خدمت برسم
    3. تصویر کاربر آزاده چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      باسلام ...در صورتیکه راه حلی برای مشکلم پیدا بشه وبه جواب وراه حلی برسم که ازمشکل راحت بشم ویزییت خواهم شد البته بنده از شهر آستارا باید خدمت برسم
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
    5. تصویر کاربر آزاده سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      باسلام سپاسگذارم از وقتی که اختصاص دادید...هرچند در پاسخ به سوالم به دور وتسلسل روزمره ای که با اون دست به گریبانم رسیدم وهدفم وصول به راه حلی بود که نشانگان تمام حالات بدی رو. که از خواب برمیخیزم بدون مصرف قرص حذف بکنه.
    6. تصویر کاربر آزاده سه شنبه ۳ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      باسلام سپاسگذارم از وقتی که اختصاص دادید...هرچند در پاسخ به سوالم به دور وتسلسل روزمره ای که با اون دست به گریبانم رسیدم وهدفم وصول به راه حلی بود که نشانگان تمام حالات بدی رو. که از خواب برمیخیزم بدون مصرف قرص حذف بکنه.
    7. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۶ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      به هر حال بهتره دارو مصرف كنيد
    8. تصویر کاربر آزاده جمعه ۶ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      بهر تقدیر سپاسگذارم ..پیروز باشید
    9. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۶ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      ?
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر