دکتر محمد حسین نجفی

تعویض دریچه آئورت با روش (TAVR) یک شیوه با حداقل میزان تهاجم برای درمان و جایگزینی تنگی دریچه آئورت می باشد. جایگزینی دریچه آئورت با استفاده از کاتتر (TAVR) گاهی اوقات با عناوینی مانند کاشت دریچه آئورت با استفاده از کاتتر (TAVI) نیز نامیده می شود.  روش تاویر می تواند به عنوان یک گزینه درمانی برای بیمارانی باشد که در معرض ریسک بالا و متوسط ناشی از عوارض عمل جراحی قلب باز قرار دارند. تصمیم برای درمان تنگی دریچه آئورت با TAVR پس از مشورت با تیمی از متخصصان جراحی قلب و عروق گرفته خواهد شد و مسلما وضعیت بیمار تعیین کننده بهترین گزینه درمانی خواهند بود. تعویض دریچه آئورت با استفاده از روش تاویر می تواند علائم و نشانه های تنگی دریچه آئورت را تسکین داده و احتمال افزایش طول عمر در افرادی که به علائم شدید دچار هستند را بهبود می بخشد درمان تنگی دریچه آئورت بدون جراحی به چه صورت است .

درمان گشادی دریچه قلب بدون جراحی

نقص مادرزادی دریچه آئورت و یا تنگی دریچه آئورت در سنین بزرگسالی هر دو می توانند خطرات بسیاری برای بیمار داشته باشند. به همین علت تعویض دریچه آئورت در موارد حاد می تواند زندگی فرد را نجات دهد. جایگزینی دریچه آئورت با کاتتر Transcatheter Aortic Valve Replacement یکی از بهترین روش های تعویض دریچه آسیب دیده بدون نیاز به شکافتن قفسه سینه است.

همه چیز درباره درمان گشادی دریچه قلب بدون جراحی

 

 

تنها درمان قطعی گشادی دریچه قلب چیست؟

تنها درمان قطعی تنگی آئورت در بزرگسالان، تعویض دریچه آئورت است که به صورت جراحی یا از راه پوست انجام می شود. ایجاد علائم ناشی از تنگی آئورت نشانه واضحی برای جایگزینی است. برای بیمارانی که کاندید تعویض آئورت نیستند، دریچه‌پلاستی با بالون آئورت از راه پوست ممکن است برخی علائم را تسکین دهد. نوزادان، کودکان و نوجوانان مبتلا به دریچه دو لختی ممکن است تحت عمل بالون یا والوتومی جراحی قرار گیرند.

درمان دارویی دریچه آئورت

درمان دارویی (مانند درمان دیورتیک) در تنگی آئورت ممکن است علائم را به طور موقت تسکین دهد، اما معمولاً در طولانی مدت مؤثر نیست. 

فرق TAVR یا TAVI با روش های استاندارد تعویض دریچه چیست؟

این پروسه درمانی تا حدی جدید و نو ظهور به شمار می رود. سازمان FDA این روش را برای افرادی که مشکل تنگی آئورت علامت دار دارند، مورد تایید قرار داده است. این دسته از افراد در صورت انجام روش استاندارد تعویض دریچه آئورت خطر بزرگی را به جان می خرند. تفاوت های بین این دو روش درمانی بسیار قابل توجه است. معمولا پروسه تعویض معمولی دریچه به یک جراحی قلب باز به همراه استرنوتومی نیاز دارد که در آن قفسه سینه به روش برای انجام پروسه باز می شود. روش های تی ای وی آر و یا تی ای وی آی را می توان به کمک برش هایی بسیار ریز انجام داد و در حین انجام آن، خبری از جابجایی استخوان های ناحیه سینه نخواهد بود.

پروسه درمانی TAVR بدون ریسک نیست، اما می تواند گزینه با ارزشی برای افرادی باشد که تا چند سال قبل برای انجام این کار کاندیدای خوبی نبوده اند. علاوه بر این، مدت زمان ریکاوری و بهبودی آن بسیار کوتاه تر است. تجربه یک بیمار در روش درمانی تی ای وی آر را می توان در زمینه مدت زمان پروسه و نقاهت با درمان آنژیوپلاستی و یا حتی با عمل آنژیو قلب مقایسه کرد. همچنین این روش به مدت زمان کوتاه تری برای بستری شدن در بیمارستان نیاز دارد (به صورت میانگین ۳ الی ۵ روز)پروسه تی ای وی آر توسط دو راهکار مختلف انجام می شود و این متخصص قلب شما است که تشخیص می دهد کدام یک از این روش ها برای شما گزینه بهتری است و امنیت بیشتری را به همراه دارد:

۱- وارد شدن از طریق شریان فمورال (شریان بزرگ درون کشاله ران)

به این روش ترنسفمورال می گویند که در آن نیازی به ایجاد برش جراحی در ناحیه قفسه سینه نیست.

۲- برش کوچک بر روی قفسه سینه

در این روش با حداقل میزان تهاجم جراحی، یک برش کوچک در سینه انجام می شود و از طریق یک شریان بزرگ در این ناحیه دریچه وارد خواهد شد. ممکن است از ناحیه بطن چپ این اتفاق رخ دهد که به این روش، ترنساپیکال می گویند.

 

چه کسی کاندیدای خوبی برای جراحی  تاوی قلب است؟

در حال حاضر این پروسه درمانی برای آن دسته از افرادی مناسب است که انجام جراحی قلب باز آن ها را در معرض ریسک متوسطی قرار می دهد. به همین دلیل بیشتر کسانی که این روش برای آن ها مورد استفاده قرار می گیرد، بیش از ۷۰ یا ۸۰ سال سن دارند و یا افرادی که در کنار این مشکل، مشکلات سلامتی دیگری نیز دارند.تی ای وی آر می تواند یک گزینه تاثیرگذار برای بهبود کیفیت زندگی بیمارانی باشد که برای درمان مشکل تنگی دریچه آئورت خود گزینه های محدودی پیش رو دارند.

چه زمانی نیاز به تعویض دریچه آئورت است؟

معمولا زمانی که دریچه آئورت دچار حالت ضخیم شدگی و یا انباشت رسوبات کلسیمی می گردد، قادر به ارسال جریان خون کافی به تمامی نقاط بدن نخواهد بود. بنابراین افراد مبتلا به تنگی دریچه آئورت ممکن است علائمی مانند درد قفسه سینه، غش، خستگی، ورم پا و تنگی نفس را تجربه کنند. البته این شرایط می تواند در برخی مواقع به نارسایی قلبی و مرگ ناگهانی منجر شود. 

کاشت دریچه آئورت برای چه کسی تجویز می شود؟

این روش درمانی برای تعویض دریچه آئورت برای بیمارانی با شرایط زیر می تواند مناسب باشد:

  • بیمارانی با تنگی دریچه آئورت که علائم و نشانه های این بیماری را تجربه می کنند.
  • بیمارانی که به عوارض بالا و یا متوسط ناشی از عمل جراحی تعویض دریچه آئورت مبتلا شده اند. مشکلات و بیماری های مربوط به کلیه و ریه خطر بروز این عوارض را در طی عمل جراحی دو چندان خواهد کرد. 
  • بیمارانی که در گذشته یک دریچه از جنس بافت بیولوژیکی دریافت نموده اند، ولی هم اکنون قادر به عملکرد مناسب نمی باشد. 
تعویض دریچه آئورت با دریچه مصنوعی

در عمل تاوی قلب چه اتفاقی می افتد؟

تعویض دریچه آئورت با استفاده از کاتتر (TAVR) شامل تعویض دریچه آئورت آسیب دیده بیمار با یک دریچه ساخته شده از بافت قلب گاو یا خوک می باشد که به آن دریچه از جنس بافت بیولوژیکی نیز گفته می شود. در برخی موارد، یک دریچه بافت بیولوژیکی TAVR ممکن است جایگزینی برای یک دریچه بافت بیولوژیکی قبلی باشد که دیگر قادر به عملکرد مناسب نمی باشد. 

قبل از عمل تعویض دریچه قلب

قبل از به کار گیری این روش ارزیابی های لازمه بر روی بیمار انجام خواهد شد تا از نبود فاکتورهای خطر احتمالی که می توانند بیمار را تحت عمل TAVR تحت تاثیر قرار دهند، اطمینان حاصل گردد.ممکن است قبل از عمل، دارویی برای کاهش خطر عفونت به فرد داده شود.

نحوه انجام عمل تعویض دریچه آئورت به روش تاویر

در طی روش TAVR بیمار داروی آرامبخش دریافت نموده یا تحت بیهوشی عمومی قرار خواهد گرفت. معمولا برای جلوگیری از لخته شدن خون یک دارو به بیمار تزریق خواهد شد.فشار خون، عملکرد قلب و ریتم به طور منظم تحت نظر هستند و مراقب هرگونه تغییر احتمالی می باشند، تا طبق مراحل مورد نیاز با درمان ها مدیریت شود.

برای انجام TAVR، پزشک ممکن است از طریق رگ خونی در پا یا از طریق برش ریز در قفسه سینه به قلب دسترسی پیدا کند. اگر چه گاهی اوقات از روش های دیگری به منظور دسترسی به قلب استفاده می گردد. یک لوله توخالی (کاتتر) از طریق این نقطه دسترسی، وارد می شود. پزشک از تکنیک های پیشرفته تصویربرداری برای هدایت کاتتر از طریق رگ های خونی، به قلب و در نهایت به دریچه آئورت استفاده می کند.

پس از قرارگیری دریچه جدید، یک بالون واقع شده در نوک کاتتر باد شده تا دریچه تعویضی در موقعیت مناسب گسترش یابد. بعضی از دریچه ها حتی بدون استفاده از این بالون نیز می توانند به طور مناسبی پهن شوند. هنگامی که پزشک از قرار گیری مناسب دریچه آئورت اطمینان حاصل نمود، کاتتر خارج می گردد.

عوارض عمل تاوی قلب چیست؟

همه جراحی های قلب و عروق می توانند عوارض و خطراتی برای بیمار داشته باشند، وظیفه متخصص قلب این است که بیمار و همراه وی را پیش از عمل از این خطرات احتمالی آگاه کتد. خطرات تعویض دریچه آئورت با کاتتر (TAVR)  یاهمان عمل تاوی قلب، ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • خون ریزی
  • مشکلات مربوط به رگ های خونی
  • مشکلات مربوط به تعویض دریچه مانند سر خوردن یا بیرون زدگی دریچه
  • سکته
  • مشکلات ریتم قلبی (آریتمی) و نیاز به کاشت پیس میکر
  • بیماری کلیوی
  • حمله قلبی
  • عفونت
  • مرگ
مراقبت های لازم قلب

مراقبت های بعد از عمل تاوی قلب

فرد ممکن است به منظور ارزیابی های بعد از عمل تاوی قلب، یک شب را در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان سپری نماید. عموماً حدود دو تا پنج روز زمان برای بهبودی در بیمارستان مورد نیاز خواهد بود.بعد از انجام عمل TAVR بیمار نیازمند پیگیری های منظم پزشکی می باشد. در صورت بروز هر گونه علائم و یا نشانه های تشدید شونده بیمار باید به پزشک خود اطلاع دهد. ممکن است بعد از عمل نیاز به مصرف داروهای خاصی باشد. به عنوان مثال، برای پیشگیری از لخته شدن خون در ماه های آتی، باید داروهای رقیق کننده خون مصرف گردد. پزشک در مورد مدت زمان احتمالی برای مصرف این داروها با فرد صحبت خواهد کرد. داروهای تجویزی همیشه باید به صورت مرتب مصرف گردند.

دریچه های مصنوعی قلب، از جمله دریچه آئورت جایگزین با کاتتر، ممکن است توسط باکتری ها عفونی شوند. اکثر باکتری هایی که باعث عفونت دریچه قلب می شوند از باکتری های موجود در دهان هستند. بهداشت عالی دندانی از جمله مسواک زدن می توانند به پیشگیری از بروز این عفونت ها کمک کند. این احتمال وجود دارد که پزشک برای پیشگیری از ابتلا به عفونت های ناشی از اقدامات دندانپزشکی، مصرف داروهای آنتی بیوتیکی را توصیه نماید.پزشک ممکن است تغییرات در سبک زندگی سالم، مانند مصرف رژیم غذایی سالم از نظر قلبی، ورزش منظم، حفظ وزن در یک محدوده مناسب و پرهیز از کشیدن سیگار را توصیه نماید.

 

3.7/5 - (15 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    با سلام بنده بيمار مادرزادي تي اف در9 سالگي بستن سوراخها و ترميم آئورت داشتم و در37 سالگي تعويض پولمونر بادريچه بيولوژيك و ترميم آئورت.با توجه به اينكه سه بار قفسه سينه ام باز شده و چست ناجوري دارم و تصاوير پيوست تقاضا دارم با روش جديد تعويض دريچه بشوم.البته حال عموميم خوب هست .كمي پي وي سي اذيت ميكنه كه داروي متوهگزال مصرف ميكنم .وهرشش ماه اكو ميشوم تا زمان جراحي بعدي مشخص شود.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید با مدارک مراجعه کنید

      به این شکل نمیشه نظر داد

      ولی در این بیماری روش بسته امکان پذیر نیست

    2. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)
      جناب دكتر نجفي عزيز.مداركم پيوست ميباشد
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      بله باید مراجعه کنید

    4. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)
      بسيار سپاس♥
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      خواهش میکنم

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    من 35سالمه مشکل قلبی دارم دکتر سال 96سکته قلبی کردم الان یک ماهه پیس میکر گذاشتم .آیا قرص کاریدیلول 6/25 را هنوز مصرف کنم و قرص نیترو گاردین هم باید مصرف کنم چون وقتی از بیمارستان مرخص شدم دکتر تو نسخه جدید این قرص ها را ننوشته به نظر شما چکار کنم آقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      در مورد دارو بدون دیدن بیمار و مدارک نمیشه اظهار نظر کرد

  • تصویر کاربر آژیر یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 157 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وادب خدمت شما دکتردلسوزکه پاسخگوی سوال هستید.جناب آقای دکتر، همسربنده بنا به تشخیص چندین دکترمی بایست دریچه های میترال و آئورت را موردعمل جراحی وتعویض نمایدوسن ایشان نیز45 سال میباشد.سئوال بنده این است آیا امکان دارد عمل بسته برای ایشان صورت پذیرد.ویا اینکه عمل جراحی بازبهترمیباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      دو دریچه به روش بسته امکان جراحی نداره

      اما باید اکوتون دیده بشه تا بشه دقیق نظر داد

  • تصویر کاربر Le پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای دکتر
    من یه سوال از خدمتتون داشتم
    مادر من 59ساله مشکل نارسایی شدید دریچه میترال و ریتم AF داشتن که با انجام اکو در اردیبهشت 98 EF ایشون 50درصد بود و با انجام اکوی مجدد در 3تیر ماه EF به 45درصد رسیده بود
    مادرم جهت عمل تعویض دریچه در بیمارستان بستری و روز قبل عمل در 19 مردادEF ایشون 35-40 درصد گفته شد که بعد از یک هفته بعد عمل با انجام اکو EF به 25-30 درصد رسیده
    سوال بنده اینه که چطور ممکنه در عرض 3 ماه از اردیبهشت تا تیر ماه که شرایط مادرم خیلی بد بود EF خیلی کم نشد ولی این چند روز آنقدر کاهش EF داشتن ؟
    و اینکه آیا امکانش افزایش EF به 45 درصد وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      گاهی افراد مختلف درجه پمپاژ رو متفاوت میخونن

      بهتره توسط فوق اکو  حتما اکو شوند

  • تصویر کاربر سپید یکشنبه ۱۰ شهریور ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 181 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،من گشادی خفیفه دریچه میترال ویک دریچه دیگ دارم،عکس اکومو ارسال میکنم،من خداروشکر مشکلی ندارم فقط استرس گرفته منو ک باید همش برم چکاب و پیگیر باشم؟دوس دارم فراموش کنم،مشکل خاصیه؟
    میشه بفرمایین که چندسال یکبار باید اکو بدم ؟
    ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      نارسایی در این حد چیز مهمی نیست و جای نگرانی نداره

    2. تصویر کاربر سپید جمعه ۱ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)
      پس نیاز نیس سالی یکبار اکو بدم؟عذر میخوام فقط نمیخوام هرسال فکرم درگیرش باشه،میخوام فراموش کنم ک همچین چیزی هست،دوس ندارم هرسال برم دنبالش،مشکلی نیس سه چهارسال یکبار اکو بدم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۰ شهریور ۹۸( 4 سال پیش)

      هر ۳ سال

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    قلب بنده مادرزادی 2لتی است .الان 51 ساله هستم و تا حالا مشکلی نداشتم. بجز اینکه هنگام وقتی پیاده سریع میکنم در ناحیه انگشتان دست چپ احساس درد پیدا میکنم که بااستراحت رفع میشه.
    2روزی هست که بعد پیاده روی در قلبم احساس درد میکنم بخصوص وقتی نفس عمیق میکشم یا بالاتنه رو بچب یا راست میچرخونم درد رو بیشتر حس میکنم البته الان خیلی بهترم دکتربهم گفت گرفتگی شدید دریچه و کلسیفیکاسیوم داریو باید عمل تعویض دریچه قلب انجام بدی و فلزی رو پیشنهاد داد . نوار قلب و اکو رو براتون میفرستم .
    سئوالم اینه حتما باید دریچه تعویض بشه ایاعمل آسانتری وجود داره؟
    پیشنهادتون چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۴ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      اگر زمان تعویض دریچه رسیده باشه تنها راه جراحی است

  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید من چند روز پیش رفتم پیش متخصص قلب بخاطر دست چپم که درد میکرد وقتی معاینه انجام دادن گفتن صدای اضافی از قلبت شنیده میشه باید اکو انجام بدید من انجام دادم دکتر گفتن دوتا از دریچه های قلبت شل شدن یکم خون پس میده یکی از دریچه های قلبت هم دچار نرمی شده بخاطر بارداری قرص برام ننوشتن امکانش هست که تشخیص اشتباه داده باشن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر نعمت شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    57ساله هستم سالهای قبل واکسن آنفولانزا میزدم دو ماه است که دریچه آئور ت گذاشتم قرص وارفارین میخورم میتوانم واکسن بزنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      بله

  • تصویر کاربر یلدا چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 171 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشین ممنون میشم کمک کنید و سوالمو پاسخ بدین پدر من ۷ سال پیش تعویض دریچه داشتن دریچه خوکی بوده الان بسیار حالشون بد هست و تنگی نفس زیادی دارن روز ب روزم حالش بدتر میشه بیمارستان بستری هست شهرستان هستیم و دکترش گفته شرایط جابجایی نداره میشه بدون عنل جراحی دوباره تعویض دریچه بشن با این شرایطی ک دارن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    باسلام و وقت بخیر خدمت استاد عزیز و پزشگ دوست داشتنی و مهربان و بزرگ دل جناب آقای نجفی ارادتمندم.
    آقای دکتر من مدتی بود یسری موج هایی به کتفام دستام پاهام میومد مثل لرز یاسنگینه قفسه سینه که رفتم پیش دکتری باتجربه خبره ومعروف در شهرمون ایشون معاینه نوار واکو گرفتن بخاطر من وگرنه تو همون معاینه گفتن چیزی نیست خلاصه بعد این ها گفتن علایم شما هیچ ارتباطی به قلب و فیزیولوژی جسمی نداره از سلامت کانل قلب وفشار برخورداری هرورزشی دوسداری بکن علایما تو پانیک و عصبیه برو روانپزشگ قلبو بیخیال باش قلبت سالمه... خاستم به شمام نشون بدم اکو ونوارو بالاخره شمام بروز خبره باتجربه اید باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      اکو و نوار خوبه

      افتادگی خفیف دریچه هم اصلا مهم نیست

    2. تصویر کاربر علی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      پرولاپس من خفیفه؟ آقای دکتر پس نرمالو طبیعیه نیاز به پیگیری سالانه و دیگری نداره؟
      ودآخر اینکه کوه فوتبال شنامو برم محدودیتی ندارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      در این حد نرمال تلقی میشه و نیاز به کار خاصی نیست

      ورزش هر نوعش مشکل نداره

    4. تصویر کاربر علی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      پس باید برم روانپزشگ برای اضطرابو پانیکم چون علایما مربوط به قلب نیس؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      بله

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر