دکتر محمد حسین نجفی

بزرگ شدن قلب یا کاردیومگالی یک بیماری نیست، بلکه نشانه ای از دیگر شرایط خاص است. بزرگ شدن قلب در تصاویر رادیوگرافی قفسه سینه قابل مشاهده است. ممکن است کاردیومگالی به طور موقت به دلیل فشار بدن در شرایطی مثل: بارداری، یا به دلیل یک بیماری پزشکی مانند تضعیف عضله قلب، بیماری عروق کرونر، مشکلات دریچه ای قلب یا ریتم غیر طبیعی قلب ایجاد شده باشد.

بزرگ شدن قلب ممکن است با اصلاح علت آن قابل درمان باشد. درمان بزرگ شدن قلب می تواند به کمک دارو، روش های پزشکی یا عمل جراحی باشد.

 

علائم بزرگ شدن قلب چیست؟

در برخی افراد، دلایل بزرگ شدن قلب هیچ علامت یا نشانه ای ایجاد نمی کند. برخی افراد ممکن است این علائم و نشانه ها را داشته باشند:

– تنگی نفس

– ریتم غیر طبیعی قلب (آریتمی)

– تورم (ادم)

تشخیص زود هنگام بزرگ شدن قلب، درمان آسان تری را در پی خواهد داشت، اگر شما در مورد قلب خود نگران هستید با پزشک متخصص قلب و عروق در این باره صحبت کنید.

علت بزرگ شدن قلب

علت های بزرگ شدن قلب چیست؟

کاردیومگالی می تواند با هر شرایطی که باعث می شود تا قلب شما پمپاژ سخت تر از حد معمول داشته باشد و یا آسیب عضله قلب، ایجاد می شود. گاهی اوقات بزرگ شدن قلب و تضعیف آن به دلایل ناشناخته ای است (ایدیوپاتیک).

بیماری قلبی مادرزادی ، آسیب ناشی از حمله قلبی یا ضربان قلب غیر طبیعی (آریتمی) می تواند باعث بزرگ شدن قلب شما گردد. سایر شرایط مرتبط با بزرگ شدن قلب عبارتند از:

1- فشار خون بالا

قلب شما ممکن است مجبور به پمپاژ سخت تر برای ارائه خون به سایر قسمت های بدن شده که باعث بزرگ و ضخیم شدن عضلات آن می گردد.

فشار خون بالا می تواند باعث بزرگی بطن چپ شده که در نهایت عضله قلب را تضعیف می گرداند. فشار خون بالا نیز ممکن است حفره های بالایی از قلب شما را (دهلیز) بزرگ سازد.

فشار خون بالا میتواند موجب گرفتگی عروق بشود که این گرفتگی   با عمل آنژیو قلب  مشخص خواهد شد

2- بیماری دریچه قلب

 چهار دریچه در قلب شما حفظ جریان خون را در مسیر درست بر عهده دارند. اگر دریچه ها توسط شرایطی آسیب ببینند، از قبیل تب روماتیسمی، نقایص قلبی، عفونت (اندوکاردیت عفونی)، اختلالات بافت همبند، برخی داروها و یا پرتو درمانی برای سرطان، قلب شما ممکن است بزرگ شود.

3- بیماری عضله قلب یا کاردیومیوپاتی

کاردیومیوپاتی از آنجا که این ضخیم شدن و سفت شدن عضله قلب پیشرفت می کند، قلب تان را ممکن است بزرگ سازد؛ چرا که این قلب بزرگ شده شما، سعی در پمپاژ برای فراهم ساختن خون به بدن را دارد.

4- فشار خون بالا در شریان اتصالی به قلب و ریه (فشار خون بالای ریوی)

 قلب شما ممکن است نیاز به پمپاژ سخت تر برای حرکت خون بین ریه ها و قلب تان را داشته باشد. در نتیجه، در سمت راست از قلب شما ممکن است بزرگ شدگی ایجاد گردد.

5- احتباس مایع اطراف قلب (افیوژن پریکارد)

تجمع مایع در کیسه اطراف (پریکارد) که قلب را احاطه می کند، ممکن است باعث شود تا قلب شما در رادیوگرافی قفسه سینه بزرگ به نظر برسد.

6- تعداد کم سلول های قرمز خون (کم خونی)

کم خونی یک بیماری است که در آن به اندازه کافی سلول های سالم قرمز خون برای حمل اکسیژن کافی به بافت های تان وجود ندارد. در صورت عدم درمان، کم خونی مزمن می تواند به یک ضربان قلب سریع یا نامنظم تبدیل شود. قلب شما باید خون بیشتری را برای کمبود اکسیژن در خون پمپ کند.

7- اختلالات تیروئید

 هر دو اختلال کم کاری غده تیروئید (هیپوتیروئیدیسم) و غدد تیروئید پرکار (پرکاری تیروئید) می تواند به مشکلات قلبی از جمله بزرگ شدن قلب منجر شود.

8- آهن بیش از اندازه در بدن (هموکروماتوز)

هموکروماتوزیس یک اختلال است که در آن بدن شما به درستی نمی تواند آهن را متابولیزه نماید. این جریان باعث می شود تا ساخت آن در ارگان های مختلف، از جمله قلب شما صورت گیرد. این امر سبب بزرگی بطن چپ به دلیل تضعیف عضله قلب می شود.

9- بیماری های نادر مانند آمیلوئیدوز

 آمیلوئیدوز وضعیتی است که در آن پروتئین های غیر طبیعی در خون گردش یافته و ممکن است در قلب رسوب کنند. در این حالت عملکرد قلب شما تداخل یافته و باعث بزرگی قلب شما می شود.

چه عواملی بزرگی قلب را تهدید می کند؟

اگر شما هر گونه از عوامل خطر زیر را دارا می باشید ممکن است در معرض خطر ابتلا به بزرگی قلب قرار داشته باشید:

  • فشار خون بالا

فشار خون بالا در بارداری داشتن فشار خون بالاتر از ۹۰/۱۴۰ میلی متر جیوه شما را در معرض افزایش خطر ابتلا به بزرگ شدن قلب قرار می دهد.

  • سابقه خانوادگی بزرگ شدن قلب یا کاردیومیوپاتی

 اگر یک عضو خانواده، مانند پدر، مادر، خواهر و یا برادر، دچار بزرگ شدن قلب باشند، شما بیشتر مستعد ابتلا به پیشرفت این بیماری هستید.

  • انسداد عروق قلب (بیماری عروق کرونر)

با این شرایط، پلاک های چربی در عروق قلب، مانع عبور جریان خون از طریق رگ های قلب شده که می تواند به حمله قلبی منجر شود. هنگامی که یک بخش از عضله قلب می میرد، قلب شما پمپاژ سخت تری برای دریافت خون کافی و ارسال به سایر نقاط بدن تان دارد که باعث بزرگی آن می گردد.

  • بیماری مادرزادی قلبی

VSD-بیماری-مادرزادی-قلبی اگر شما با یک بیماری که بر روی ساختار قلب تان تاثیر گذاشته به دنیا آمده اید، ممکن است در معرض خطر ابتلا به بزرگ شدن قلب باشید.

  • بیماری های دریچه قلب

 قلب دارای چهار دریچه شامل: آئورت، میترال، ریوی و تریکوسپید می باشد که برای هدایت جریان خون از طریق قلب تان باز و بسته می شود. بیماری که به دریچه آسیب برساند، ممکن است باعث بزرگی قلب شود.

  • حمله قلبی

 حمله قلبی خطر ابتلا به بزرگ شدن قلب را افزایش می دهد.

آیا بزرگ شدن قلب خطرناک است؟

خطر ابتلا به عوارض ناشی از کاردیومگالی به بخشی از قلب که بزرگ شده و علت آن بستگی دارد. عوارض بزرگ شدن قلب می تواند شامل موارد زیر باشد:

هری ریختن دل⛔ نارسایی قلبی

 یکی از جدی ترین نوع بزرگ شدن قلب، بزرگی بطن چپ است که خطر ابتلا به نارسایی قلبی را افزایش می دهد. در نارسایی قلبی، عضلات قلب تضعیف می شود و کشش بطن (گشاد شدن) به نقطه ای می رسد که قلب نمی تواند خون موثر را در سراسر بدن پمپ کند.

⛔ لخته شدن خون

 داشتن قلب بزرگ شده ممکن است شما را بیشتر مستعد تشکیل لخته های خونی در دیواره قلب کند. اگر لخته وارد جریان خون شما شود، می تواند جریان خون به اندام های حیاتی را مسدود نموده، حتی باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود. لخته خونی که در سمت راست قلب شما گسترش یافته ممکن است به شش ها حرکت کند و یک وضعیت خطرناک به نام آمبولی ریوی را ایجاد کند.

⛔ سوفل یا صدای سمعی قلب

برای افرادی که دچار بزرگی قلب هستند، دو تا از چهار دریچه قلب به نام دریچه میترال و سه لختی ممکن است به درستی بسته نشوند؛ چرا که گشاد شده و منجر به جریان رو به عقب خون می شوند. این جریان ایجاد شده صدایی به نام سوفل قلبی تولید می کند. اگرچه لزوما مضر نیست، سوفل قلبی باید توسط پزشک تحت نظارت قرار گیرد.

⛔ ایست قلبی و مرگ ناگهانی

برخی از انواع بزرگ شدن قلب می تواند به اختلال در ریتم ضربان قلب شما منجر شوند. ریتم قلب خیلی آهسته، حرکت آرام خون و یا بیش از حد سریع را در پی دارد و اجازه نمی دهد تا تپش قلب با ریتم طبیعی انجام شود. این مشکل می تواند منجر به غش و یا در برخی موارد، ایست قلبی و یا حتی مرگ ناگهانی گردد.

کاردیومگالی چگونه تشخیص داده می شود؟

اگر شما علائم کاردیومگالی را دارید، پزشکتان تست و معاینات فیزیکی را برای تعیین اینکه آیا قلب شما بزرگ شده یا نه و همچنین برای پیدا کردن علت بیماری شما انجام می دهد. این آزمایشات ممکن است شامل:

  • اکوکاردیوگرام

  • تست نوار قلب

  • تست استرس یا تست ورزش

  • سی تی اسکن قلبی (CT) یا تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)

  •  تصویر رادیوگرافی از قفسه سینه

  • اگر قلب شما بر روی تصویر قفسه سینه بزرگ دیده شود، آزمایشات دیگر معمولا برای پیدا کردن علت آن مورد نیاز خواهند بود.رادیوگرافی قلب
  • آزمایش خون

پزشک قلب ممکن است آزمایش خون را برای بررسی سطح معینی از مواد در خون تان که ممکن است به یک مشکل قلبی اشاره کند، تجویز نماید. آزمایش خون همچنین می تواند به تحت کنترل قرار گرفتن شرایط توسط پزشکتان برای بررسی روند بروز علایم کمک کند.

  • کاتتریزاسیون قلبی و بیوپسی

در این روش، یک لوله نازک (کاتتر) در کشاله ران شما وارد شده و از طریق رگ های خونی به قلب وارد می گردد. سپس از قلب تان یک نمونه کوچک (بیوپسی) برای تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی، برداشته می شود.

درمان کاردیومگالی چیست؟

برای درمان بزرگ شدن قلب می توان از دارو و یا جراحی استفاده کرد. علاوه بر این برای پیشگیری از پیشرفت بیماری نیز می بایست نکاتی را مدنظر قرار داد.

✅ درمان دارویی کاردیومگالی

اگر کاردیومیوپاتی یا نوع دیگری از بیماری قلبی علت بزرگ شدن قلب شما باشدپزشکتان ممکن است داروهایی را به شما جویز نماید. این ممکن است شامل:

مصرف آتنولول در بارداری  – دیورتیک ها برای کاهش میزان سدیم و آب در بدن شما، که می تواند به کاهش فشار در شریان ها و قلب شما کمک کنند، تجویز می شوند.

– آنزیم مهار کننده تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE) برای کاهش فشار خون شما و بهبود قابلیت پمپاژ قلب تان است.

– مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین (ARB ها) مزایای مهار کننده های ACE برای کسانی که نمی توانند مهار کننده های ACE را مصرف کنند، ارائه می نماید.

– بتابلوکرها برای کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب هستند.

– دیگوکسین برای کمک به بهبود عملکرد پمپاژ قلب و کاهش نیاز به بستری شدن در بیمارستان برای نارسایی قلبی است.

– ضد انعقادها برای کاهش خطر لخته شدن خون است که می توانند از حمله قلبی یا سکته مغزی پیشگیری کنند.

– ضد آریتمی ها برای نگه داشتن ضربان قلب شما در یک ریتم طبیعی تجویز می شوند.

✅درمان بزرگی قلب با جراحی

اگر داروها، به اندازه کافی برای درمان بزرگ شدن قلب شما مناسب نباشند، روش های پزشکی یا عمل جراحی ممکن است لازم باشد.

هزینه باتری قلب✔ دستگاه های پزشکی برای تنظیم ضربان قلب

برای نوع خاصی از بزرگ شدن قلب (کاردیومیوپاتی اتساعی)، یک ضربان ساز برای هماهنگی انقباضات بین بطن چپ و راست ممکن است لازم باشد. در افرادی که ممکن است در خطر جدی آریتمی باشند، دارو درمانی و یا دفیبریلاتور کاشتنی قلبی (ICD) ممکن است یک گزینه مناسب محسوب شود.

اگر علت اصلی بزرگ شدن قلب شما ناشی از فیبریلاسیون دهلیزی باشد، ممکن است شما نیاز به انجام روش هایی برای بازگشت ریتم منظم قلب و یا برای نگه داشتن قلب از ضربان بیش از حد سریع داشته باشید.

✔ جراحی دریچه قلب

✔ عمل جراحی بای پس عروق کرونر

عمل جراحی قلب بازاگر بزرگ شدگی قلب شما به بیماری عروق کرونر مربوط باشد، پزشکتان ممکن است عمل جراحی بای پس عروق کرونر را توصیه نماید.

✔کمک دستگاه بطن چپ (LVAD)

اگر شما مبتلا به نارسایی قلبی هستید، شما ممکن است این پمپ مکانیکی کاشتنی را برای کمک به پمپاژ ضعیف قلب خود نیاز داشته باشید. اگر شما نامزد دریافت پیوند قلب، به عنوان یک درمان طولانی مدت برای نارسایی قلبی هستید ممکن است درحالی که منتظر پیوند قلب هستید، LVAD کاشتنی دریافت کنید.

✔ پیوند قلب

اگر داروها نمی توانند علائم شما را کنترل کنند، پیوند قلب می تواند گزینه نهایی باشد.

✅ کنترل بزرگی قلب با شیوه زندگی و راه حل های خانگی 

حتی اگر درمانی برای شرایط شما وجود ندارد، شما می توانید با انجام راهکارهایی شرایط خود را بهبود بخشید. پزشکتان ممکن است تغییراتی در شیوه زندگی برای شما توصیه کند که شامل موارد زیر گردد:

داروی ترک سیگار

 

  • ترک سیگار
  • از دست دادن وزن اضافی
  • محدود کردن نمک در رژیم غذایی
  • کنترل دیابت
  • نظارت بر فشار خون
  • ورزش متوسط، با پزشک خود در مورد مناسب ترین برنامه فعالیت بدنی صحبت کنید.
  • اجتناب و یا قطع مصرف الکل و کافئین
  • سعی کنید به داشتن هشت ساعت خواب شبانه

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی

3.9/5 - (7 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر یاوری پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    درد گرفتن سرمعده
    درد در ناحیه پشتی کتف ودست چپ تا نوک انگشتان واحساس بی حسی در دست چپ
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مختارژ دوشنبه ۲۴ مهر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    ببخشید هزینه باطری گذاشتن چقد هست؟بیمه تامین اجتماعی هستیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۴ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۴ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 183 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر
    آقای دکتر خواهش میکنم نظرتون رو در مورد نتیجه اکومری مادرم بفرمایین آیا سریعا باید جراحی بشن یا میتونیم یک مدت صبر کنیم چون مادرم خیلی ناراحتن فعلا تمایل ندارن به جراحی خواهش میکنم ما رو راهنمایی بفرمایین واقعا نمیدونیم چیکار کنیم ...پزشک خودشون فعلا پیشنهاد جراحی ندادن و گفتن سالیانه باید اکو انجام بشه ولی یک پزشک دیگه نظرشون انجام جراحی بود خواهش میکنم شما نظرتون رو بفرمایین ما ساکن شهرستان هستیم اگه لازم باشه مادرم رو بیارم تهران خدمتتون برای معاینه.خیلی نگرانیم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین ..
    مادرم در کودکی دچار تب روماتیسمی شده بودن والان یک سال هست دچار نارسایی شدید میترال و تنگی متوسط هستن البته پارسال نارسایی میترال متوسط بود ولی امسال شدید نوشته در اکو. مادرم ۵۹ سال سن دارن و هیچ نوع علایم قلبی از نظر تپش و تنگی نفس و درد قفسه سینه تا به این سن نداشتن.
    نتایج اکو مری:
    MPG:5 MMHG MVA:1.4 CM2
    LVEDD: 4.6
    LVESD:4
    LVEF:50-55%
    IVSD:1
    PWDD:0.9
    TAPSE:1.8
    E:1.7
    LA -AP-D:4.3
    NORMAL LV AND NORMAL RV SIZE
    MILD LA ENLARGMENT WITH NO CLOT
    NO PE
    MILD PAH(spap:45mmhg)
    NORMAL DRAINAGE OF ALL PVs IN LA WITH SYSTOLIC FLOW REVERSAL IN RIGHT PVs
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ مهر ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر الماسی پنجشنبه ۱۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما ببخشید پدر من به دلیل مسمومیت غذایی بیمارستان بستری شد بعدش به بیماری قلبی مشکوک شدن سوال من اینجاس که الان که مشکوک شدن از امپولpdxane استفاده میکنن میخواستم بدونم مشکلی نداره هنوز که مطمعن نشدن بیماری قلبی دارن از این دارو استفاده کنن بی زحمت راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      يلام
      خير مشكلي ندارد
  • تصویر کاربر فریا سه شنبه ۱۰ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 152 مشاهده پرسش
    رادین و آیدین: سلام آقای دکتر خسته نباشید. خانمی هستم 22 ساله من حدود 4 سال قبل با علائم تیر کشیدن قلب و تپش قلب و ضربان قلب بالا پیش متخصص قلب رفتم ک برام اکو و نوار قلب نوشتن جواب رو ک بهشون نشون دادم گفتن دریچه قلبتون گشاده یه قرص ریز صورتی رنگ دادن بهم ک اگه درست گفته باشم پروپرانول بود گفتن تا 3 ماه بخور اگر خوب نشدی دوباره بیا ک من پیگیری نکردم آقای دکتر من این علایم رو دارم ک قلبم تیر میکشه جوری ک نفسم میره تنگی نفس میگیرم نفس کشیدن برام سخت میشه و دست چپم همون موقع بی حس میشه ضربان قلبم هم بالا از 100 تا 120 میزنه 3 ماه پیش هم ک خونه نشسته بودم یهو قلبم تیر کشید نفسم رفت بعد اون با همسرم رفتیم دکتر نوار قلب گرفتن برام و گفتن ک قلبم مشکل داره و بیاد پیگیری کنم سوال من اینکه ک آیا واقعا تنگی نفس و بی حس شدن دستم علتش قلبمه؟ آیا خطرناکه برام؟ و اینکه با دکتر رفتن و پیگیری کردن خوب میشم یا تا آخر عمر همین طوری میمونه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ک چیکار کنم آخه از عمل خیلی میترسم .....
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۰ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مرسل دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    اقا دکتر نزدیک 3ماه هست دست چپم وبازودرد میکنی پاودست چپم بی حس میش نواراکو تست ورزش هم دادم دکتر مگی مشکل قلب نداری ولی دردم روزبه روز بیشتر میش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر صارمی چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید، پدر من 60 سال سن دارن، با تشخیص پزشک متخصص باید عمل تعویض دریچه میترال، ترمیم دریچه سه لتی و دو گرفتگی رگ انجام بدن، تمام آزمایشها و تست‌های قبل عمل انجام شده، لطف میفرمایید بهترین فوق تخصص جراحی قلب که در مرکز قلب تهران فعالیت کنند رو معرفی کنید، تا برای انجام عمل به ایشون مراجعه کنیم، سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رویا چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    درتست pt patient 13,8 وinr 1.1 نشان میدهد ، من 48 سال دارم وبخاطر خونریزی شدید از بینی از پزشک
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۱ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      اين نرمال است
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    قلبم بین دهلیزا سوراخه .اندازه سوراخ 5...سن 36 سال..ایا بدون عمل باز امکان داره برطرف بشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام بستگي به اكوي مري شما دارد
      لطفا ارسال ذيل همين سوال كنيد
    2. تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      البته همسرم مریضه. والله هنوز اکومری نگرفتیم .فقط اکو گرفتیم در شهرستان .تازه فهمیدم .سه دفعه هم زایمان کرده.فقط تنگی نفس خیلی داره.درد نداره..خیلی هم می ترسه برای عمل باز..من کارگرم فقط بیمه سلامت داریم اینقدر هم بودجه نداریم پول عمل بدم.. با بیمارستان رجوی تماس گرفتم گفتن با بیمه سلامت دو میلیون میشه..همون دو میلیون هم ندارم
    3. تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      البته خودم مریض نیستم همسرم مریضه. والله هنوز اکومری نگرفتیم .فقط اکو گرفتیم در شهرستان .تازه فهمیدم .سه دفعه هم زایمان کرده.فقط تنگی نفس خیلی داره.درد نداره..خیلی هم می ترسه برای عمل باز..من کارگرم فقط بیمه سلامت داریم اینقدر هم بودجه نداریم پول عمل بدم.. با بیمارستان رجوی تماس گرفتم گفتن با بیمه سلامت دو میلیون میشه..همون دو میلیون هم ندارم
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      بياييد بيمارستان رجايي
      مددكاري ممكن است كمك كند
    5. تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      ممنون دکتر..واقعا خدا خیرتون بده ..معلومه که شما هم واسه مادیات کار نمی کنید...خدا عوضشو بده بهتون
    6. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      ?
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر Maggh سه شنبه ۱۳ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    با سلام اگر بر اثر عفونت زیاد حاصل از جراحی قلب باز چند روزه استفاده از آنتی بیوتیک های تزریقی در حالت قفسه سینه باز و در آی سیو استفاده بشود موجب ضعف دوچندان جسمانی بیماری که در طی چند روز اخیر بسیار ضعیف شده است، میشود؟ وآیا در این صورت داروهای تقویتی استفاده میشود یا نه؟ و نیز آیا از آنتی بیوتیکهای شستشو دهنده در محل جراحی جهت تسریع در رفع عفونت استفاده میشود یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام
      چاره اي جز استفاده از انتي بيتيكهاي تزريقي نيست
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر