دکتر محمد حسین نجفی

  • یکی از مشکلاتی که در فصل زمستان گریبانگیر خیلی از مردم می شود، سردی انگشتان دست و پا است. این درمان بسته به علت سردی انگشتان می تواند متفاوت باشد.

درمان سردی انگشتان دست و پا با طب مکمل

تغییر در شیوه زندگی و مکمل هایی که گردش خون را بهتر می کنند ممکن است به شما در مدیریت پدیده رینود  (سردی انگشتان دست و پا)کمک کنند. با این حال، مطالعه بیشتری برای جلوگیری از سردی انگشتان نیاز است. با به کار گیری روش های زیر می توانید از سردی انگشتان دست و پا پیشگیری کنید:

  • روغن ماهی

مصرف مکمل های روغن ماهی می تواند در بهبود تحمل شما به سرما و به تاخیر انداختن باریک شدن رگ های خونی تان که باعث حمله رینود می شوند کمک نماید.این مکمل ها سردی انگشتان دست و پا را به تعویق می اندازند.

  • بیوفیدبک

با استفاده از ذهن خود درجه حرارت بدن تان را (بیوفیدبک) کنترل کنید این کار ممکن است به کاهش شدت و تعداد حملات رینود کمک کنند.تمرکز روی درجه حرارت بدن، سردی انگشتان دست و پا را کنترل خواهد کرد.

بیوفیدبک شامل هدایت تفکرات برای افزایش دمای دست و پا است که با تنفس عمیق، و دیگر ورزش های شل کننده انجام می پذیرد. پزشکتان ممکن است قادر به پیشنهاد یک روانشناس برای شما باشد کسی که بتواند به شما در یادگیری تکنیک های بیوفیدبک کمک نماید تا با یادگیری این تکنیک ها سردی انگشتان دست و پا نداشته باشید.

  • طب سوزنی

این عمل به نظر می رسد جریان خون را بهبود بخشیده، و پس از آن ممکن است در کاهش حملات رینود (سردی انگشتان دست و پا) مفید واقع شوند.

مقابله با پدیده رینود نیازمند صبر و تلاش است. با پزشک خود برای مدیریت وضعیت تان و حفظ نگرش مثبت همکاری کنید. اکثریت مردم با رینود به درمان پاسخ می دهند.

طب سوزنی در درمان سردی انگشتان دست و پا

درمان و داروهای حمله رینود

پوشیدن لباس در هوای سرد و استفاده از دستکش و یا جوراب های سنگین معمولا در مقابله با علایم و خفیف کردن سردی انگشتان موثر می باشند. داروهایی برای درمان اشکال شدید از این وضعیت، موجود می باشند. اهداف درمانی عبارتند از:

  1. کاهش تعداد و شدت حملات رینود
  2. درمان این بیماری و یا بیماری زمینه ای
  3. جلوگیری از آسیب بافتی بر اثر سردی انگشتان دست و پا

داروها

بسته به علت علائم شما، داروها ممکن است به درمان سردی انگشتان دست و پا (رینود) کمک کننده باشند. برای گسترش به (گشاد شدن) عروق خونی و ترویج گردش، پزشک تان ممکن است داروهای زیر را به شما تجویز کنند:

  • مسدود کننده های کانال کلسیم

این داروها عروق خونی کوچک در دست و پای شما را باز و ریلکس نموده، و تکرار و شدت حملات در بسیاری از افراد مبتلا به سردی انگشتان دست و پا را کاهش می دهند.

این داروها همچنین می توانند به درمان زخم پوستی در انگشتان دست و پا کمک کنند. مثال ها شامل نیفدیپین (Afeditab CR، Procardia)، آمیلودیپین (Norvasc) و (felodipine (plendil می باشد.

  • مسدود کننده های آلفا

برخی از افراد، مسکن ها با دارو هایی به نام مسدود کننده های آلفا را مصرف می کنند، که با اقدامات نوراپی نفرین، هورمون منقبض کننده عروق خونی، مقابله می کند. مثال ها عبارتند از پرازوسین (مینی پرس) و دوکسازوسین (Cardura).

قرص

  • بازکننده عروق

برخی از پزشکان یک دارو که شل کننده رگ (گشادکننده عروق) می باشد، مانند کرم نیتروگلیسرین تجویز می کنند که به پایه انگشتان دست برای کمک به التیام زخم های پوستی مالیده می شود. برخی گشاد کننده های عروقی معمولا برای درمان شرایط دیگر، از جمله فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرند مانند لوزارتان (Cozaar)، سیلدنافیل برای اختلال نعوظ (ویاگرا، Revatio) و فلوکستین داروی ضد افسردگی (پروزاک، Sarafem) و غیره.

یک طبقه از داروها به نام پروستاگلاندین ها، ممکن است علائم و نشانه سردی انگشتان دست و پا را تسکین دهند.

با پزشک خود برای پیدا کردن آنچه که برای شما بهتر است، همکاری لازم داشته باشید. اگر یک دارو اثر کافی ندارد و یا با عوارض جانبی نگران کننده ای همراه می باشد پزشک خود را در جریان بگذارید.

برخی از داروها می توانند پدیده رینود را با افزایش اسپاسم عروق خونی تشدید کنند. پزشکتان ممکن است توصیه نماید که از مصرف برخی داروها اجتناب کنید.

  • برخی داروهای بدون نسخه (OTC) و داروهای سرماخوردگی

مثالها عبارتند از داروهایی که حاوی پزودوافدرین می باشند (کلر تریمتون، Sudafed) و غیره.

  • مسدود کننده های بتا

قرص مسدود کننده بتا

این گروه از داروها، برای درمان فشار خون بالا و بیماری های قلبی استفاده می شوند، که شامل متوپرولول (Lopressor، Toprol-XL)، نادولول (Corgard) و پروپرانولول (ایندرال، InnoPran XL).

روش های پزشکی سردی انگشتان دست و پا

برای برخی از موارد شدید سردی انگشتان دست و پا، روش های دیگری بغیر از داروها ممکن است یک گزینه درمانی به حساب بیایند:

  • جراحی عصب

اعصابی که اعصاب سمپاتیک نامیده می شوند، گشاد و منقبض شدن رگهای خونی در پوست دست و پای شما را کنترل می کنند. برش این اعصاب پاسخ بیش از حد آنها را قطع می کند.

جراحی عصب

از طریق برش های کوچک در دست و یا پا مبتلا به سردی انگشتان دست وپا، پزشک این مسیر اعصاب کوچک اطراف عروق خونی را برطرف می سازد. این عمل جراحی (سمپاتکتومی) ممکن است تکرار و مدت حملات را کاهش دهد، اما آن همیشه عمل موفق آمیزی نیست.

  • تزریق مواد شیمیایی

بوتاکس

پزشکان می توانند مواد شیمیایی مانند داروهای بی حس کننده موضعی و یا سم بوتولینوم نوع A (بوتاکس) برای مسدود کردن اعصاب سمپاتیک در دست و یا پای مبتلا به حملات رینود تزریق کنند. در صورتیکه علایم تان بازگشتند و یا باقی بودند شما ممکن است نیاز به تکرار انجام این روش را داشته باشید.

شیوه زندگی و راه حل های خانگی حمله رینود

انواعی از اقدامات می توانند حملات رینود را کاهش داده و به شما در ایجاد یک احساس بهتر کمک کنند.

  • سیگار نکشید.

سیگار نکشید

سیگار کشیدن با محدود کردن عروق خونی باعث افت درجه حرارت پوستی می گردند، که ممکن است به یک حمله رینود منجر شود. استنشاق دود سیگار همچنین می تواند پدیده رینود را تشدید کند.پس با توجه به مضرات سیگار، باید هر چه زودتر سیگار را ترک کنید.

  •  کنترل استرس کنید.

یادگیری موقعیت های استرس آور و پیشگیری از بروز این موقعیت ها ممکن است به کنترل سردی انگشتان دست و پا شما کمک کنند.

  • ورزش کنید.

ورزش کنید

ورزش در میان دیگر فواید سلامتی می تواند گردش خون را افزایش می دهد. اگر شما مبتلا به پدیده رینود هستید، قبل از ورزش کردن در هوای سرد با پزشک خود صحبت کنید.

  • از تغییرات سریع دمایی اجتناب کنید.

سعی کنید به یکباره از یک محیط گرم به اتاق دارای تهویه و کولر نروید. در صورت امکان، از رفتن به بخش منجمد مواد غذایی فروشگاه های مواد غذایی پرهیز کنید.

در طول یک حمله رینود چه کاری باید انجام بدهید؟

نخست، دست، پا و یا دیگر مناطق آسیب دیده را گرم نماید. به آرامی سردی انگشتان دست و پای خود را گرم کنید:

  • در داخل خانه یا یک منطقه گرم قرار بگیرید.
  • انگشتان دست و پا خود را تکان دهید.
  • دست تان را زیر بغل خود قرار دهید.
  • دستان خود را چرخش بدهید.
  • با آب گرم – نه داغ – انگشتان دست و پا خود را بشویید.
  • دست و پای خود را ماساژ دهید.

مالیدن دست ها بهم

اگر استرس باعث حمله شده، از وضعیت پر تنش خود را رها ساخته و استراحت نمایید. تکنیک های کاهش استرس را تمرین کنید تا بتوانید در مواقع لزوم از آن ها استفاده کنید. دست و یا پای خود را در آب گرم برای کمک به کاهش این حملات قرار دهید.

پیشگیری از سردی انگشتان دست و پا

برای کمک به پیشگیری از سردی انگشتان دست و پا می توانید از توصیه های زیر استفاده کنید:

  • برای خروج از منزل می توانید از باند استفاده کنید. هنگامی که هوا سرد است، کلاه، شال گردن، جوراب و چکمه، و دستکش دو لایه یا دستکش های برای قبل از خروج از منزل داشته باشید.
  • یک کت نسبتا گرم و نرم و دستکش، برای جلوگیری از رسیدن هوای سرد به دست و بدنتان بپوشید. می توانید از گرم کن های دستی استفاده کنید. اگر نوک بینی شما و لاله گوش تان نسبت به سرما حساس است لباس محافظ گوش و ماسک صورت داشته باشید.

لباس گرم

  • ماشین تان را گرم کنید. بخاری ماشین خود را برای چند دقیقه قبل از رانندگی در هوای سرد روشن نمایید.
  • نگاهی به اقدامات احتیاطی در داخل خانه بیندازید. جوراب بپوشید. هنگام برداشتن غذا از یخچال یا فریزر، از دستکش، یا دستکش فر استفاده کنید. برخی از افراد را پیدا کنید تا در پوشاندن دستکش و جوراب در طول زمستان در رختخواب به شما کمک کنند.
  • از آنجا که تهویه مطبوع می تواند حملات را آغاز کند، تهویه مطبوع خود را با یک درجه حرارت گرمتر تنظیم کنید.

لیوان و پوشیدن دست ها

  • از لیوان های نوشیدنی عایق دار استفاده کنید.
  • جابجایی هوا را در نظر بگیرید. حرکت آب و هوای گرم ممکن است به افراد با رینود شدید ( یا همان سردی انگشتان دست و پا) کمک کند. با این حال، سردی انگشتان دست و پا می تواند حتی در آب و هوای گرمتر هنگامی که درجه حرارت کاهش می یابد رخ دهد.

اگر سردی دست و پا به خاطر گرفتگی عروق و خون رسانی ضعیف باشد تنها راه فهمیدن آن عمل آنژیو قلب است.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

4.5/5 - (8 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر فرزانه جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 151 مشاهده پرسش
    عمل واریس در بیمارستان سینا نوبت عمل دارم اما دستگاه لیزرشون خراب شده امکان درست شدنش خیلی کمه الان سه ماهه دارم میرم و میام ولی درست نشده بیمارستان دیگه ای نیست که دولتی باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      من اطلاع ندارم

  • تصویر کاربر نسرین شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    سلام اقاب دکتر خسته نباشید .خانمی 38 ساله هستم دو ماه پیش به طور ناگهتنی مچ پای راستم ورم شدیدی کرد که بالای مچ پا قرمز رنگ و گرم بود . ازمایش دادم dvt مثبت شددکتر تشخیص لخته داد و4 روز بستری شدم.اما هنوز خوب نشدم وقتی می رم سرکار و مدتی رو صندلی میشینم دوباره مچ پام ورم میکنه و درد دارهو به رنگ کبود شده .
    به چه متخصص باید مراجعه کنک و علت این ورم و تغییر رنگ پا چیه؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      احتمالا دچار نارسایی وریدی شدید

      جهت معاینه مراجعه کنید

  • تصویر کاربر یارمحمدی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    با سلام
    من سال 92 تصادف کردم و ساق پای راستم آسیب دید که با Skin Graft محل تصادف تا حدی درمان شد. بعد از چند ماه به علت ضربه سختی که به نقطه‌ای پایینتر از محل آسیب وارد شد، موجب تورم و سفت شدن ماهیچه شد که تا هم اکنون ادامه دارد. آیا نگرانی بابت بدتر شدن وضعیت پای من وجود دارد و اگر نیاز به مراجعه جهت ویزیت هست لطفاً بفرمایید.
    1. تصویر کاربر یارمحمدی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      ...........
    2. تصویر کاربر یارمحمدی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)
      م.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      جای نگرانی نیست

      مشکلی پیش نمیاد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اعظم دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 178 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    مادرم 69سال سن داره وقصد انجام همل تعویض مفصل رو داره ولی به علت وزن بالا و داشتن لنف ادم نمیتونه عمل کنه چیکاری باید انجام بدیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید دارو مصرف کنند و فیزیوتراپی انجام دهند

  • تصویر کاربر تاه چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    سلام صبحتون به خیر وخوشی بنده کبده چرب گریل ۲به۳ دارم دیابت ۲دارم بیماری نرمی دریچه میترال وتنگی عروق دارم کلیه راستم سنگ ساز است ناراحتی اعصاب هم دارم زخم معده دارم وآرتروز شدید هم دارم ودارو مصرف می شود کم خونی هم دارم دارو مصرف می شود روماتیسم مفصلی هم دارم ودارو مصرف می کنم ماهیانه حساسیت شدید پوستی هم دارم که کف دستانم وانگشتان به شدت می خارد وبعضی وقتها وسط دستها وسه انگشت شصت وشهادتین ووسطی به شدت می خارد وسِر می شود وچربی خون هردوش رادارم هم تری گلیسیرید وکلسترول ونقرس واسید اوریک مشکل ریه هم دارم کم کاری تیرویید هم دارم دارو مصرف می شود هم بالا خدا نکند جایی کوچکترین چیزی لب بزنم همه چیزم بالا می رود وبه جان کندن می افتم فوری داروهای گیاهی راباید بخورم تا کمی آرام شوم بقیه بیماری های کوچکم به کنار وپرهیز کامل دارم متفورمین به من نمی سازد به حدی که روبه قبله می شوم ونفسم می رود و...داروهای مصرفیم لیور سیل وکارلا گالگا وقرص شنبلیله وگلکورکس - بی وآلیوم اس وآنتوم وآکاربوز ۵۰ وعرق بوقناق همراه کاسنی برای هروعده غذایی وقرص سیستون ب ای سنگ کلیه روزی دوعدد ولی زمان اوج بیماری از قطره سنگکل وسیستون روی ۳ بار استفاده می شود وداروهای ریه ام سینگولر ۱۰ وتلفَست ۱۸۰ وبرای قلبم متو هگزال ۷۵ واحد صبح وشب جمعا ۱۵۰ واحد وقرص لوزاور ۲۵ روزی دوبار ۳ عدد آاس آ ۸۱ شبی یک عدد برای اعصابم استرس کالم روزانه روزی ۳ عدد عرق بید مشک روزی ۱لیوان عرق کاسنی روزی ۱لیوان وعرق کیالک روزی ۱لیوان لیوانها ۲۵۰ سی سی است سکنجبین عسلی دکتر روازاده روزانه بعد ناهار یک لیوان حال شده برای کبد چربم باقرص لیورسیل روزی ۳عدد می خورم قرص کبد۳بار روازاده وقرص آهن ۲بارروازاده هم روانه می خورم فشار خونم هم بالاست وبرای آرتروزم آودین وروماتیدین وکلسیم ۶پلاس وکپسول کوسه آمپول هم ماهیانه برای روماتیسمم می زنم هفته ای یک عدد نروبیون می زنم درمقابل این داروها داروهایی مثل بذر خرفه ومخلوط تخم خیار رسمی وبذر خرفه وبذر کاسنی روزانه یا یک روز در میان مصرف می کنم نانم رژیمی جو وگندم مخلوط از شهرستان وهمه مواد مصرفی همه رژیمی واورگانیک واز همه چیز پرهیز کامل وچای ونوشیدنی های غیر مجاز مطلقاً لطفاممنون می شم این حساسیت دستها وانگشتانم که در هر شرایطی می سوزد ومی خارد وبعضی وقتها زخم می شود بر اثر خارش زیاد وسِر می شود ودو عدد زخم هم در باسنم می افتد بعضی مواقع خوب می شود ومی افتد ولی بعضی مواقع دوباره زخم می شود وبشدد می خارد باخوردن خنکی جات بهتر می شود
    ممنون می شوم جواب دهید
    ضمناً اکثرداروهاشیمیایی بوده به من نساخته به گیاهی تبدیل شده تازه بهتر شدم مشگل حاد الان در حال حاضر یک سالی می شود که سِری ۳ انگشت دستانم انگشت شصت وشهادتین ومیانی وخارش وسوزش شدید دستانم امانم را بریده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      مشکلات شما عدیده هست لدا به هیچ وجه به این شکل نمیشه نظر داد

      حتما باید ویزیت و معاینه شوید و مدارکتون دیده بشه

  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید به علت اینکه دوشیفت سرکارم حتی در تعطیلات متاسفانه خیلی به سختی میتونم حضوری بیام پیشتون خواستم کمکم کنید کار من سرپا وایسادن زیاد داره کلسیم دی مصرف میکنم با کم کاری تیروئید از سن کم سرپا وایمیستم خونریزی دماغ داشتم چند سال گذشته خونریزی نمیکردم دیگه الان24سالمه ودرد عجیبی سراغم اومده به نظر خودم مشکل از رگ ها و خون داخل رگ هاست احساس میکنم جریان نداره بخاطر این درد میکنه از قسمت ماهیچه پشت پا تا نوک انگشت هام اگه به طور مداوم ماساژ یا تندتند حرکت ندمشون مخصوصا مچ پا دردش غبر قابل تحمله بیشتر مچ پا تا نزدیکای انگشت پاهام هست رگهای کنار مچ واضحه میشه دید که به رنگ سیاه زیر پوست مشخص هستن با ماساژ اب گرم سرد کمی بهتر میشه ولی واقعا داره اذیتم میکنه افراد کنارم اصلا از این دردا ندارن و اینم بگم به صورت ارثی دونده سرعت بودیم و خودمم هم مسابقات دو سرعت شرکت میکردم نمیدونم این اطلاعات بدردتون شاید بخوره به دکتر ارتوپد گفتم گفت عکس بگیر شاید دیسک داره پاهات ولی میدونم مشکل خون و رگ هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۹ خرداد ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      به این شکل واقعا نمیشه نظر داد

      باید معاینهدشوید

  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، ۲۰ ساله دیابت دارم انسولین استفاده می کنم ، دیابتم کنترل شده هست ، خیلی وقت ورزش نمیکردم الان یک هفته هست که ورزش میکنم ولی دقیقا هر بار ورزش میکنم از زانو به پایین خیلی شدید درد میگیره ، سنگین میشه به طوری که دیگه نمیتونم ورزش کنم ، سیگار هم روزی ۵ نخ میکشم ، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      ممکنه درگیری عروق پا باشه

      سونو داپلر شریان انجام دهید

  • تصویر کاربر جمشید چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    64 سال سن دارم
    مرد هستم
    شش ماهی ست که ساق پا و کف پا در طول روز حالت یخ زدگی پیدا میکند
    شب ها موقع خواب خیلی اذیتم میکند کف پا و ساق پا را با وازلین چرب میکنم و جوراب میپوشم خوابم میبره
    دارو هایی که مصرف میکنم
    آسپرین
    آلوپرانول
    تامسولسین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      باید معاینه شوید

      باید مراجعه کنید

  • تصویر کاربر فرهاد چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 164 مشاهده پرسش
    با سلت خدمت دکتر ، باتوجه به مشغله فکری و اعصاب نامناسب و رفتار غیر عادی که با حرف های بی ربط به هم می ریزد متاسفانه در طول یک الی دو ماه می باشد که انگشتانم سرد می شود در ضمن خورد و خوراکم خوب است و از میوه خیلی خیلی کم استفاده می کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      احتمالا مشکلتون عصبیه 

      باید به روانپزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۸ فروردین ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 766 مشاهده پرسش
    سلام
    تشخیص سونوگرافی ورید پوپلیتئال و حاوی فلوی پارشیل بوده
    دکتر اورژانس بمن زالربان ۱۵ برای ۳ هفته دادن
    و بعد مراجعه ب دکتر زالربان ۱۵ روزی یک عدد برای دوماه بمن دادن
    خاستم بدونم این دوز دارو روزی یک عدد کافیه برای وضعیت من ؟؟
    تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۸ فروردین ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام

      اگر کلیه سالمه ۱۵ هر دوازده ساعت تا ۳ هفته

      سپس ۲۰ روزی یک عدد تا حداقل ۳ ماه

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر