دکتر محمد حسین نجفی

اگر بخواهیم در مورد عوارض بعد از آنژیوگرافی صحبت کنیم، باید بگوییم که انجام آنژیوگرافی از طریق مچ دست در مقایسه با انجام آن از طریق کشاله ی ران عوارض جانبی کمتری را ایجاد می کند.

با این حال برخی افراد، پس از آنژیوگرافی  دچار عوارضی می شوند که در ادامه به آنها می پردازیم.

حین انجام عمل آنژیو قلب، ممکن است کمی احساس لرزش قلب و درد خفیف در قفسه ی سینه خود داشته باشید. اگر کاتتر برای شما از طریق کشاله ران وارد شده باشد، ممکن است در همان پا متوجه احساس قلقلک، مور مور شدن و سوزن سوزن شدن شوید. 

ممکن است ماده ی حاجبی که طی فرآیند استفاده می شود، باعث احساس گرگرفتگی، تاری دید، ایجاد سرفه یا حتی احساس ناخوشایند در شما شود. این علائم خفیف بوده و سریعا ازبین می روند، اما چنانچه متوجه آن ها شدید به پزشک یا پرستار خود اطلاع دهید. 

ممکن است در محلی که کاتتر وارد شریان شده است دچار مقداری کبودی، تورم یا خونریزی شوید. این اتفاق باید بعد از چند روز خود به خود برطرف شود. اگر ادامه داشت، با متخصص قلب یا پرستارتان تماس بگیرید.

هری ریختن دل

آیا آنژیو قلب خطرناک است؟

آنژیوگرافی به طور کلی یک روش بی خطر است و عوارض آن در کمتر از 1 درصد موارد رخ می دهد. با این حال، هر آزمایش خطراتی دارد. به طور مثال، ممکن است خونریزی، عفونت و ضربان قلب نامنظم اتفاق بیفتد. 

عوارض جدی تر مانند حمله قلبی، سکته مغزی و حتی مرگ نیز ممکن است رخ دهد. اما این عوارض غیر معمول هستند. اگر نسبت به ید و یا ماده حاجب عکسبرداری حساسیت دارید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید تا برای جلوگیری از واکنش های آلرژیک، برای شما دارویی تجویز کند. 

حتما فهرستی از تمام داروهایی که مصرف می کنید را به پزشک خود بدهید. معمولا باید مصرف داروهای خود را ادامه دهید اما ممکن است پزشک از شما بخواهد که مصرف برخی از داروها (مانند داروهای رقیق کننده خون، داروهای ادرارآور و یا داروهای دیگر) را قطع کنید.

عوارض بعد از آنژیوگرافی

 بیشتر افراد بعد از آنژیوگرافی دچار عوارض خاصی نمی شوند. هرگونه عارضه ای که ایجاد شود، خفیف بوده و به سادگی درمان می شود. با این حال برخی از عوارض بعد از آنژیوگرافی عبارتند از:

-عفونت بعد از آنژیوگرافی

ممکن است در محل ورود کاتتر دچار عفونت شوید، گرچه این مورد نادر است. ممکن است زخم شما قرمز و متورم شود و طی روزهای ابتدایی بعد از آنژیوگرافی از آن چرک خارج شود. اگر بعد از آن که به خانه رفتید متوجه آن شدید، با بیمارستانی که در آن آنژیوگرافی انجام داده اید، تماس بگیرید. 

شما باید در هنگام ترک بیمارستان از آن ها شماره ی تماس بگیرید. ممکن است نیاز به یک دوره استفاده از آنتی بیوتیک داشته باشید.

 -واکنش حساسیتی (آلرژیک) به رنگ

بعضی از افراد به رنگی که در طی آنژیوگرافی استفاده می شود، واکنش حساسیتی نشان می دهند. این اتفاق معمولا بعد از چند روز بهتر می شود، اما پزشک شما برای درمان و پیشگیری از وقوع آن می تواند برای شما داروهایی تجویز کند.

درصورتی که هرگونه حساسیتی دارید، باید به پزشک خود اطلاع دهید. اگر هر نوع حساسیت یا آسم دارید، احتمال بیشتری دارد که به ماده حاجب، واکنش حساسیتی نشان دهید.

 -مشکلات کلیه بعد از آنژیوگرافی

از عوارض بعد از آنژیوگرافی می توان به مشکلات کلیه اشاره کرد؛ به خصوص اگر کلیه های شما نیز به خوبی کار نکنند. قبل از آنژیوگرافی، اگر هرگونه مشکل کلیه ای دارید، به متخصص قلب خود بگویید، زیرا ممکن است از ماده حاجب دیگری استفاده کند.

دکتر قلب شما می تواند با اطمینان از این که قبل از آنژیوگرافی بدن شما آب کافی داشته باشد، خطر ایجاد مشکلات کلیه ای را کاهش دهد.

همچنین درصورتی که دیابت یا فشار خون بالا دارید، شانس بیشتری برای دچار شدن به مشکلات کلیه ای خواهید داشت. درصورتی که از متفورمین استفاده می کنید (یک داروی متداول برای دیابت)، به پزشک خود بگویید. ممکن است نیاز باشد تا دو روز بعد از آنژیوگرافی استفاده از این دارو را متوقف کنید.

خطرات آنژیوگرافی

-ریتم غیرطبیعی قلب (آریتمی)

ممکن است در اثر ورود کاتتر به قلبتان یا به دلیل تزریق ماده حاجب، دچار  آریتمی  شوید. اگر این اتفاق در هنگام آنژیوگرافی ایجاد شود، پزشکتان بی درنگ آن را درمان خواهد کرد.

-تجمع خون زیر پوست (هماتوم)

اگر خون در هنگام آنژیوگرافی از عروق خارج شود، میتواند زیر پوست تجمع یابد. به این اتفاق هماتوم می گویند. ممکن است نیاز باشد که هماتوم را تخلیه کنید. اگر بعد از رفتن به خانه متوجه مشکلی شدید، با بیمارستانی که در آن آنژیوگرافی انجام داده اید، تماس بگیرید.

-حمله ی قلبی یا سکته ی مغزی

به صورت خیلی نادر، نوک کاتتر می تواند باعث کنده شدن لخته ی خون یا پلاک چربی از دیواره عروق خونی شود. ممکن است که این لخته یا پلاک چربی عروقی که خون رسانی به قلب یا مغز را بر عهده دارد، را مسدود کند و منجر به  حمله ی قلبی  یا سکته ی مغزی شود.

-خارش بدن بعد از آنژیوگرافی

برخی از افراد نسبت به ماده حاجب واکنش نشان می دهند و دچار خارش یا راش های پوستی می شوند. اما این مشکلات موقتی اند و خود به خود از بین می روند.

در موارد نادر، ماده حاجب می تواند باعث واکنش های آلرژیک شدید شود که در این صورت باید استفاده از برخی داروها تجویز شود.

مرگ بعد از آنژیوگرافی

آنژیوگرافی، به طور کلی یک روش بی خطر است. نرخ مرگ و میر برای بیمارانی که تحت آنژیوگرافی قرار می گیرند، کمتر از 0.5 درصد است و احتمال عوارض آن نیز، کمتر از 5 درصد می باشد. بیماران مبتلا به فشار خون شریان ریوی مزمن و یا نارسایی بطن راست، بیماران پرخطر محسوب می شوند. 

یافته های به دست آمده از آنژیوگرافی ریه (حتی اگر منفی کاذب باشد) احتمال آمبولی ریه مرتبط را رد می کند.

عوارض آنژیوگرافی

در صورتی که شما مشکلات سلامتی دیگری مانند حساسیت یا مشکل کلیه ای دارید، احتمال بیشتری وجود دارد که به عوارض دچار شوید. پزشک شما در مورد فواید و مضرات آنژیوگرافی با شما صحبت خواهد کرد.

آیا کودکان می توانند آنژیوگرافی انجام دهند؟

کودکان می توانند آنژیوگرافی انجام دهند. هدف از آنژیوگرافی کودکان در درجه اول، تشخیص دقیق مشکلات قلبی آنهاست.

آنژیوگرافی کودکان همانند بزرگسالان بوده، اما معمولا تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. این به دلیل آن است که ممکن است کودکان بی حرکت بودن در هنگام آزمایش را سخت بدانند. اگر کودک شما بیهوش شود، به معنی آن است که هنگام آنژیوگرافی هوشیار نخواهد بود. 

کارکنان بیمارستان تمام کارهای لازم برای مراقبت از کودک شما در هنگام آنژیوگرافی را انجام خواهند داد.کارکنان به صورت ویژه ای برای انجام آنژیوگرافی کودکان آموزش دیده اند. آن ها مقدار اشعه ای که به کودک شما تابیده خواهد شد را برحسب جثه ی فرزندان تنظیم خواهند کرد. 

این به دلیل حساسیت بیشتر کودکان در برابر اشعه است. کارکنان اطمینان حاصل خواهند کرد که نوع ماده حاجب مورد استفاده و کاتتر برای کودک مناسب است.

اگر در مورد انجام آنژیوگرافی برای کودکتان نگران هستید، در مورد عوارض بعد از آنژیوگرافی قلب با پزشک متخصص قلب صحبت کنید. شما میتوانید از فواید و معایب آنژیوگرافی آگاه شوید و بدانید آیا جاگزینی برای آن وجود دارد یا خیر؟

آیا آنژیوگرافی دردناک است؟

معمولا آنژیوگرافی دردناک نیست. معمولا این فرآیند تحت بی حسی موضعی برای شما انجام می شود. این به معنی آن است که در محل ورود کاتتر دردی احساس نخواهید کرد. 

اگر نگران یا مضطرب هستید، میتوانند به شما قبل از آزمایش آرامش بخش بدهند. این کار باعث رهایی از نگرانی و اضطراب خواهد شد.

چرا باید قبل از این فرآیند استفاده از وارفارین را متوقف کنم؟

ممکن است پزشکتان از شما بخواهد چند روز قبل از فرآیند استفاده از وارفارین را متوقف کنید. این کار باعث کاهش خطر خونریزی بعد و در هنگام آنژیوگرافی شود. اما بدون مشورت با پزشک استفاده از هرگونه دارو را متوقف نکنید.

وارفارین

وارفارین یک داروی ضد انعقاد است، چیزی که باعث کاهش ایجاد لخته ی خون می شود. اگر بیماری مانند فیبریلاسیون دهلیزی داشته باشید، ممکن است نیاز به استفاده از وارفارین داشته باشید.

اگر دارویی را همیشه مصرف می کنید، آن را به پزشکتان نشان دهید تا در مورد استفاده یا عدم استفاده از آن قبل از آنژیوگرافی توصیه های لازم را به شما اعلام کند.

دکتر قلب محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق  در تهران و فوق تخصص آنژیوپلاستی

شما نیز می توانید از طریق قسمت پرسش از دکتر سوالات خود را مطرح نمایید.

3.8/5 - (34 امتیاز)
Picture of دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید
[hamyar_qa] [hamyar_related_qa]

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۷ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    با سلام پیرو سوال قبلی و باتوجه به است نت آیا اسکن هسته ای برای من خوبه یا نه آیا ضرری نداره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      خیر ضرری ندارد اگر پزشکتان صلاح دانسته انجام بدهید
  • تصویر کاربر نسرین یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت دکتر نجفی ؛ مادر بنده سال ۸۸ بعد از آنژیوگرافی ؛ بدلیل گرفتگی عروق کرونر قلب بالن زدن البته دکترشون تا جاییکه میتونستن اقدام کردن . چون من به همراهشون مطب رفتم ظاهرا تا جاییکه امکان داشته باز شد و مشکل مادرم حل شد . حدودا دو سال هست که ورم پا دارن . و دو هفته هستش که تنگی نفس و درد قفسه سینه دارن . البته تا قبل از کرونا که پزشکشون ایران بودن (ساکن شیراز ) مرتب چک میشدن . چند شب فشار بالا( حدود ۱۷ ) ایشون رو از خواب بیدار میکرد فشار معمولا ۱۲-۱۳ هست .توی حمام هم برای تنفس مشکل پیدا میکنه ؛ و موقع پیاده روی تا ۱-۲ ساعت مشکلی نداره حتی . قرص هاشون : املودیپین ۵/والسارتان۸۰/ متورال ۵۰ / آسپرین ۸۰ / رودکی‌شون ۲۰/نیتروگلیسیرین . تا بحال تست ورزش و .. انجام نداده ، امروز که مراجعه کردیم بعد از گرفتن نوار قلب و معاینه و فشار گفتن باید از طریق دست آنژیوگرافی بشن اگر نیاز باشه بالن بزنن بازم . ولی یک پزشک متخصص طب سنتی از دوستان که گفتن ۴۰ روز صبر کن و با رژیم غذایی درمان کن و پیاده روی و .. و همینطور ترس مادرم باعث شده که درنگ کنن .

    ۱-آیا خطری دارد برای بار دوم بالن زدن ؟
    ۲-و آنژیوگرافی با این شرایط ضروری هست و باید در اسرع وقت انجام شود ؟
    ۳-و لطفا پزشک خوب برای آنژیوگرافی و بالن زدن معرفی کنید شیراز .
    با تشکر از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر نسرین شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      تصحیح میکنم * « روپیکسون۲۰ »
      لطفا فوریت عمل آنژیوگرافی رو ممنون میشم بفرمایید .
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      حتمن برای انجام انژیوگرافی با این علایم اقدام کنید، متاسفانه پزشکان طب سنتی هیچ اطلاعی از این شرایط ندارند و فقط باعث گمراهی های خطرناک برای بیماران می شوند، این شرایط برای ایشان بسیار مهم است، اقدام کنید برای انژیوگرافی اگر لازم بود انژیوپلاستی هم بشوند و نگران نباشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامی جمعه ۱۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام. پدر من دی ماه 98 آنژیوپلاستی انجام دادند. 2تا فنر در 2 رگ قلب گذاشتن.
    درست از همون موقع سرگیجه داشتن و درد در قفسه سینه احساس میکردند، بابت سرگیجه به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کردند و تشخیص سکته مغی بعد از آنژیو دادن...
    سرگیجه هاشون بهتر شده.
    اما همچنان احساس درد درقفسه سینه دارن ، احساس سوزن سوزن شدن درقلب که این اواخر خییلی بدتر شدن.
    ایشون 53 سالشونه
    ضربان قلب 43
    فشار گاهی 14_ گاهی12
    قرص هایی که مصرف میکنن متورال_ گلوکوفاژ_پلاویکس_آسپرین_ قرص فشار خون ....
    چند روزه پاهاشون لمس شده و احساس ضعف دارن.
    ساکن یزد هستیم و پزشکشون تهران هستن....
    با این شرایط کرونا، پیشنهاد میکنین که ما برای چکاپ به تهران بیایم؟
    ضمنا ایشون به کارش علاقه زیادی داره و تقریبا وزن 1_12 کیلویی رو همیشه بلند میکنه_ رانندگی هم میکنه.
    و ینظر شما این مسال بابت چی هست و ما باید چیکار کنیم تا ایشون درد قفسه سینه و ضعف نداشتنه باشن.
    خوردن چای_ قهوه_برنج، برای ایشون منع داره؟؟؟
    بسیار ممنون از وقتی که می گذارید و پاسخگو هستید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      ببینید اگر درد سینه دارند ممکن است دوباره دچار تنگی عروق شده باشند به نظر بنده در همان یزد به یک متخصص قلب مراجعه کنید تا هم معاینه شان کنند هم فیلم انژیوی قبلی را ببینند تا تصمیم مناسبی برایشان بگیرند
    2. تصویر کاربر حامی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      رژیم غذایی چطور؟ خوردن ای و قهوه و برنج براشون مضره؟
    3. تصویر کاربر حامی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      در یزد دکتر قلب میشه معرفی کنید؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۶ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      قهوه را احتیاط کنند، برنج مشکلی ندارد، اقای دکتر صدر در یزد از پزشکان قدیمی و حاذق هستند، با ایشان یک مشورت کنید. تا زمانی که تکلیف دردشان مشخص نشده از فعالیت سنگین خودداری کنند بهتر است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر بهرام چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 994 مشاهده پرسش
    پیرو سوال ارسالی در نوبت اول و دریافت بسیار کلی و کوتاه جواب در آن مرحله و با توجه به اینکه هنوز جواب سوالات بطور کامل دریافت نشده است، لطفا سوالات زیر را به تفکیک هر آیتم بصورت کتبی ارائه فرمائید تا قابل استفاده خانواده قرار گیرد و با توجه به آن رفتار مناسب تری را با مریض مدیریت کنیم.
    1) لطفا در خصوص قدیمی بودن پدیده ( slow flow ) و یا حادث شدن آن در اثر فشار روحی اخیر اعلام نظر فرمائید
    2) آیا تنبلی تعریف شده دکتر معالج ، ناشی از استرس گزارش شده به مریض و یا سکته بوده است؟
    3) آیا بیمار مجاز است فعالیتهای تنش زا انجام دهد یا پیشنهاد جنابعالی بر واگذاری فعالیتها به شخص ثالث است؟
    4) آیا درد قفسه سینه و کاهش میزان تنفس که اینک متفاوت نر از مشکل تنفس حاصل از آسم شده است ، بیانگر وجود سکته در پانزده روز پیش بوده است؟
    5) آیا تنبلی مطرح شده دکتر معالج در قلب بیمار با استفاده از داروهای زیر قابل برگشت است یا نیاز به ابزار دیگری است ؟
    6) چهل سال است که مریض دارای فشارخون ده روی شش و ضربان قلب شصت است آیا مصرف این داروهای تقلیل دهنده فشارخون را تائید می فرمائید؟
    a. داروهای در حال مصرف با توجه به ناخوانا بودن تصویر نسخه بشرح زیر است :
     سوستاک
     اکسابین
     بیسوتا
     آتوروستاتین
     آسپرین
     اسپیرونولاکتین
     کاپتوپریل
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( 3 سال پیش)
      خود پدیده ی slow flow جدید نیست و احتمالا مدتی هست وجود دارد ولی اینکه آیا آسیب ناشی از این پدیده به قلب ناگهانی رخ داده یا تدریجا اتفاق افتاده قابل تعیین نیست، تنها ابزاری که می تواند آسیب مزمن را از آسیب حاد افتراق دهد ام ار ای قلب است که البته انجام ان برای ایشان ضروری نیست چرا که تشخیص مزمن یا حاد بودن آسیب قلبی تفاوتی در نوع درمان یا داروهای تجویزی نمی کند در مورد اینکه نارسایی قلبی چه زمانی عارض شده است هم همین طور است، احتمال بیشتر این است که این آسیب حاد رخ داده ولی مجددا باید گفت که افتراق مزمن از حاد بودن این آسیبها تنها با ام ار ای قلبی ممکن است که ان هم در این مرحله تفاوتی در برنامه ی درمانی ایشان ایجاد نخواهد کرد. در مورد فعالیتهای تنش زا عرض شد که باید ایشان از این فعالیتها تا حد امکان اجتناب کنند، در مورد آسم چون بیمار را معاینه نکرده ایم نمیتوان نظر قطعی داد ولی آسیب قلبی و نارسایی عضله ی قلب و کاهش فعالیت قلب به سی درصد می تواند باعث تنگی نفس باشد، بنابراین قطعا یکی از علل تنگی نفس ایشان نارسایی قلبی است، درمان فعلی ایشان در این مرحله دارو است که به طور کامل توسط پزشکشان تجویز شده و درمانهای بعدی و اینکه ایا قابل بازگشت است یا خیر در این مرحله هنوز قابل ارزیابی نیست و بر اساس معاینات بعدی و نتیجه ی اکوهای بعدی مشخص می شود، مصرف این داروها هم فعلا باید ادامه پیدا کند، در طول مدت مصرف دارو فشارشان اندازه گیری شود اگر کاهش پیدا کرد و به زیر نه روی شش رسید باید داروها تنظیم دوز شوند، به طور کل مصرف این داروها تا حد تحمل فشار توصیه می گردد
  • تصویر کاربر مهسا سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر؛ پدرم در بهمن ماه آنژیو انجام دادن و استنت در رگ کرونری راست قرارگرفته و از بهمن تا الان روزی ۲عدد قرص تیکرل ۹۰ و یک عدد آسپرین مصرف میکنند؛ اما دوماه اخیر دچار کبودی های پوستی شدن و امروز دچار خونریزی از بینی؛ متاسفانه دکتری که تحت نظر هستند براشون آزمایشی ننوشته؛ آیا لازم نیس که غلظت خون وpt وptt چک بشه و در صورت لزوم دوز قرص کم بشه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام یک ازمایش خون از نظر پلاکت و ازمونهای انعقادی بدن
  • تصویر کاربر عطری دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    باسلام مادرم سی سی یو بیمارستان سوم شعبان با ضربان قلب نامنظم با مینیمم ۴۸ و تشخیص گرفتگی یک رگ قلب بستری هستند و گفتن باید آنژیو بشن میخواهیم منتقل بشن و آنژیو رو شما انجام بدید باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام بله تلفن من هست لطفا تماس بگیرین
  • تصویر کاربر سارا جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، مادر من 65 سالشه بخاطر تپش قلب مکرر که داشت ازشون عکس هسته ای گرفتن گفتن گرفتی رگ دارن آنژیو انجام دادن ولی الان بعد از 3روز بستری موندن هنوز تپش قلب دارن ضربان قلبش 180فشارش رو 9. فقط موقعی که خوابه ضربان قلبش 80 فشارش 9، لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 3 سال پیش)
      آنژيو قلب ربطي به اصلاح اريتمي نداره، اطلاعاتي كه دادين براي پاسخگويي من مامل نيست
  • تصویر کاربر fateme پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام،آقای دکتر،احساس تنگی نفس به این صورت که هر چند دقیقا نیاز به عمیق نفس کشیدن دارم و حس میکنم اکسیژن کافی نمیگیرم،بدون بالابودن ریت تنفسی،میتونه از نشانه های ابتلا ب کرونا باشد؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      خیر

      احتمالا علایم اضطرابی هست

  • تصویر کاربر Z پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام چون من گیلان هستم خیلی استرس برا کرونا دارم ..درد قفسه سینه و شانه چپ و گاهی پشت دارم و سخت نفس کشیدن .نمیدونم قلبمه یا اعصابمه یا کروناس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      احتمالا نشکل اضطرابیه

      پروپرانولول ۱۰ و کلردیازپوکساید ۵ هر ۱۲،ساعت مصرف کنید

  • تصویر کاربر نیلوفر دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر مادرم ۵۴ ساشه حدود ۶ جاهه درد قفسه سینه داشتن نوار قلب و اکو سیتی انژیو چیزی مشخص کرد تا جدیدا دکتر تجویز انژیو کرد و انجام داد گفت دو تا از رگهای قلبش پیج خورده ایا راه حل و درمانی وجود داره؟؟؟ ی صفحه از آنژیوگرافی رو هم برلتون ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام

      رگهای قلب نرمال گزارش شده احتمالاً علت درد قلبی نیست

درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر