چهار هزار نوع ماده شیمیایی در دود سیگار است که ۷۰ نوع آن سرطان زا است. این موضوع براساس بررسی و شواهد علمی بین المللی اعلام شده و مردم باید از مصرف سیگار بشدت خودداری کنند.
۴۰ سال پیش در آمریکا ۵۲ درصد مردم سیگار مصرف می کردند اما در این مدت با اقدامات انجام شده استعمال سیگار در این کشور به ۲۸ درصد رسیده است. افزایش قیمت سیگار، اخذ مالیات از آن و فرهنگ سازی در جوانان را از جمله اقدامات برای کاهش مصرف سیگار است.
سیگار عامل ۱۲ نوع سرطان است!
استعمال سیگار سبب ابتلا به ۱۲ نوع سرطان و همچنین باعث تشدید بیماری های تنفسی می شود. سرطان های ریه، معده، مثانه، خون، روده بزرگ و لوزالمعده از جمله سرطان هایی است که فرد براثر استعمال سیگار دچار آنها می شود. سرطان ریه بالاترین میزان ابتلا به سرطان براثر مصرف سیگار است. دود سیگار مستقیم وارد ریه می شود و آسیب جدی از جمله سرطان به این عضو بدن می زند.

سیگار، توتون و تنباکو نباید به راحتی در اختیار جوانان قرار گیرد. رستوران های سنتی هم نباید محلی برای عرضه آسان قلیان باشد. براساس بررسی های بین المللی، آموزش سبب کاهش ۴۰ درصدی ابتلا به سرطان ها می شود. بر اثر آموزش، آگاهی افراد نسبت به دلایل ابتلا به این بیماری از جمله تغییر سبک زندگی و تغییر نگرش افزایش پیدا کرده و در نتیجه شاهد کاهش این بیماری در جامعه خواهیم بود.
منبع: ایرنا
۵
/
۵
(
۱
امتیاز
)