قرص کارودیلول ۶/۲۵

قرص کارودیلول ۶/۲۵

کارودیلول ۶/۲۵ از داروهای خانواده بتابلاکرهاست که عمدتا در درمان نارسایی قلبی به کار می رود. این دارو اندکی سبب کاهش فشار خون می شود؛ اما اثر عمده آن از طریق کاهش ضربان قلبی و کاهش مقاومت عروق محیطی است. از عوارض قرص کارودیلول ۶٫۲۵ کاهش شدید ضربان قلبی است که می تواند خطرناک باشد؛ در فاز حاد نارسایی قلبی استفاده از این دارو ممنوع می باشد.

عوارض مصرف کارودیلول

موارد مصرف کارودیلول

  • افزایش فشارخون ، CHF، آنژین صدری ، کاردیومیوپاتی ایدیوپاتیک کنترل هایپرتانسیون ، کنترل آنژین صدری ، کنترل نارسایی قلبی مزمن
  • سمپوماتیک (به همراه دیورتیکها یا دیگوگسین یا مهارکننده های ACE)

مکانیسم اثر کارودیلول ۶/۲۵

مکانیسم اثر قرص کارودیلول ۶/۲۵ را در ادامه بررسی می‌کنیم:

# اثر ضد هایپرتانسیون

دارو از طریق بلوک گیرنده های بتا سبب کاهش برون ده قلبی و تاکیکاردی، و نیز از طریق بلوک رسپتورهای آلفا سبب گشادی عروق و کاهش مقاومت محیطی می شود. همچنین دارو دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز می باشد.

# اثر درمانی در نارسایی قلبی

دارو سبب کاهش فشار خون ، فشار شریان ریوی، مقاومت عروق سیستمیک و نیز ضربان قلب می شود.

موارد منع مصرف کارودیلول ۶/۲۵

در بیمارانی با نارسایی کبدی، آسم برونشیال، بلوک دهلیزی بطنی، شوک کماردیوژتیک، برادی کاردی شدید، آسم برونکواسپاسم، سابقه بیماری های انسدادی ریه، اسیدوز متابولیک ، برادیکاردی سینوسی ، نارسایی قلبی کنترل نشده، فئوکروموسایتوما( مگر همزمان با آلفا بلوکرها)  منع مصرف دارد.

تداخل های دارویی کارودیلول

مصرف همزمان داروهای ضد دیابت از نوع سولفونیل¬اوره یا انسولین با این دارو ممکن است اثر داروهای ضد دیابت را افزایش دهد. مصرف همزمان دیلتیازم یا وراپامیل با این دارو، ممکن است سبب بروز اختلالات در سیستم هدایتی قلب شود.

عوارض جانبی کارودیلول

از جمله عوارض این دارو می توان به سرگیجه، بلوک AV ، برادی کاردی، کاهش فشار خون وضعیتی، سنکوپ، بیهوشی، گیجی، اختلالات خواب و گرگرفتگی اشاره کرد.

توصیه های لازم

بیمارانی با سابقه دیابت ، هایپوگلیسمی، تیروتوکسیکوز، سن بالا، ضایعات کلیوی، ضایعات کبدی، سابقه حساسیت و آنافیلاکسی حتما تحت نظر پزشک قلب و عروق و با مشورت وی این دارو را مصرف نمایند.

مقدار مصرف کارودیلول

دوز داروی کارودیلول بر اساس نوع بیماری متفاوت است. پس حتما بر اساس تجویز دکتر، از این دارو استفاده کنید.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در email

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۱ فروردین ۰( 4 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    باسلام
    مادرم۷۹ سال سن دارن
    ۲۶روز مبتلا به کرونا شدن ودراین مدت بیشتر سردرد وافزایش فشار خون داشتن
    قرص کاپتوپریل ۲۵ میخوردن تا بیاد پایین
    بعدازاون روزی دوبار قرص کوریول ۶/۲۵استفاده میکنن امروز صبح فشار ۹روی ۶ رفت وضعف وسستی داشتن میخوام ببینم این قرص کوریول رابهشون بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱ فروردین ۰( 4 هفته پیش)
      بهتر است فعلن فقط همان کاپتوپریل را بهشان بدهید ولی بعد تعطیلات برای ویزیت حضوری پیش یک متخصص بروند
  • تصویر کاربر قريشي پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 32 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد ؛ بنده خانمي ٣٣ساله بيماري اسم دارم ؛ اخيرا به علت احساس بي حسي در ناحيه پيشاني ؛ دكتر مغز و اعصاب ؛ داروي كاروديلول 6/25 بهمراه ويتامين هاي گروه بي و دي و پاروكسيتين ؛ تجويز كردن ؛ ايا مصرف اين داروها ميتونه با بيماري اسم تداخل داشته باشه ؟ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      کارودیلول ممکن است تداخل کند
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    سلام مادرم 66 سال دارن. قرص کارودیلول رو مصرف می کردن ولی پرستار جدیدشون نمی دونستن و قرص مادر رو سهوا با بقیه قرص ها ندادن که شامل زیلت. آ اس آ بوده ندادن و ما الان متوجه شدیم میشه مصرف رو دوباره از سر گرفت. با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۲ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      بله اشکالی ندارد
  • تصویر کاربر یاس یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    عرض سلام خدمت آقای دکتر متاسفانه از ماه ۸ بارداری دچار فشار خون شدم که با داروی متیل دوپا کنترل شد وبعد زایمان متاسفانه نیز ادامه داشت به دکتر که مراجع کردم قرص آملوبر ۵ تجویز کردن که فشار دیاستلیک کنترل شد ولی فشار سیستولیک بالا می‌رفت مجدد دکتر قرص کارویدیلول ۶نصف صبح وشب نیز همراه آملوبر۵ شبی ۱ عدد تجویز کردن و گفتند ممکنه بعد ۶ ماه از زایمان نیاز به دارو نباشه الان نزدیک ۷ماه از زایمانم میگذره وفشارم با مصرف این داروها یا ۱۰ هست یا ۱۱میتونم داروها رو خودم قطع کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      کم کم قطع کنید اگر مجدد بالا بیاید باید ادامه بدهید
  • تصویر کاربر مینا سه شنبه ۴ آذر ۹۹( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 39 مشاهده پرسش
    با سلام
    من ۵۴ساله هستم با سابقه ی فشارخون ومصرف لوزارتان
    اما به تارگی عدم تحمل به دارو بعلت رفلاکس شدید دارم
    که غیر قابل تحمل است
    به املودیپین هم عدم تحمل دارم
    مشکل قلبی نداشته اکو تست ورزش ونوار قلب نرمال است سابقه ی بیماری خاصی ندارم لطف می کنید چه دارویی را بتوانم جایگزین کنم
    در ضمن با بتا بلوکرها هم مشکل داشته ودکتر افسردگی شدید می شوم
    تشکر وسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۴ آذر ۹۹( 4 ماه پیش)
      ببینید داروی بهتری از دسته ی لوزازتان نداریم، اگر خیلی ریفلاکس شدید است نزد متخصص گوارش درمانش کنید که بتوانید لوزارتان استفاده کنید اگر اصلن ممکن نیست والسارتان بهترین گزینه ی پیشنهادی است
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 55 مشاهده پرسش
    تشخیص دکتر گشادی دریچه قلب
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۳ آبان ۹۹( 5 ماه پیش)
      .
  • تصویر کاربر هاشمی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۹( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 36 مشاهده پرسش
    سلام.پدرم ۷۸سال دارند و در دوماه گذشته عمل هیپ کردند.و تا ۲۰ روز متخصص ارتوپد برای ایشان آسپرین ۸۰ برای جلوگیری از آمبولی تجویز کردند.اما در ماه گذشته به کرونا مبتلا شدند و پزشک عمومی برای ایشان سه ماه آسپرین ۸۰ تجویز کردند.خواستم بدونم مصرف سه ماه قرص آسپرین بیش از اندازه نیست؟و اینکه بعد از سه ماه مصرف این قرص و پایان دارو ضرری را برای پدرم در پی ندارد؟لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۹( 5 ماه پیش)
      خیر اتفاقا تجویز مناسبی است با توجه به سنشان، اگر سابقه ی ناراحتی معده و یا خونریزی معده نداشته اند مصرف کنند
  • تصویر کاربر امین جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    با سلام‌ دکتر عزیز
    من تقریبا حدود ۱۴ سال هست که ضربان قلب نامنظم دارم از سال ۸۵ در سال ۸۸ بعضی موقعه ها دچار تنگی نفس خفیف میشدم‌ سیتی آنزیم گرافی انجام دادم ‌اکو دکتر گفتن ضربان قلب شما طبیعی هست مشکلی ندارین
    تا سال ۹۳ با توجه به اینکه فوتبالیست بودم وبعد از یک مسابقه که در سن ۵۰ سالگی انجام شد بعد اون مسابقه دومرتبه دچار نفس تنگی اما شدید تر شدم عکس از قفسه سینه گرفته شد واکو انجام شد دکتر گفتن که ماهیچه قلب شما بزرگ شده و همونموقعه آنژیو هم کردن که گرفتگی عراق نداشتم حال از اون زمان تا حالا از داروهای لیزینیوپریل وپلرون وکاردیویل ۶/۲۵ ‌شب هاشم یک عدد قرص اکسابین استفاده می‌کنم ضمن اینکه من فشار خون ندارم. دیابت ندارم ناراحتی کلیه وکبد هم ندارم و از سال ۹۳ به این بر هم دیگه دچار نفس تنگی نشدم مگر موقعی که درخورند غذا زیاده روی کنم اونهم نه شدید استفاده از این قرصها هر ازگاهی باعث گرم شدن بدنم وبی حالی پسر گیجه میشوم سوال من این است این داروها رو تا کی باید مصرف کنم ضمن اینکه خودم به مدت سه الا چهاروز استفاده نکردم سر حال تر بودم حال با توجه به نبود پزشک معا لج بعلت کرونا خواهشمنداست در خصوص استفاده دارویی راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 6 ماه پیش)
      سلام بهتر بود قطع داروها ناگهانی نبود ولی ماری هست که کرده اید ، اگر هر نوع تپشی داشتین داروها بخصوص امسابین سریع شروع شود
  • تصویر کاربر علیزاده سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید.
    من آقای 56 ساله ای هستم ک مشکل فشارخون بالا دارم. آخی ا اکو کرده بودم ک داروی کارویدولول هم اضافه شد، گفتن کمی قلبم منقبض هست ک زیاد جدی نیست.
    فقط مشکلی ک دارم بعضی وقتا دچار ضعف و بی حالی میشم، وقتی فشارخونم رومیگیرم، نبضم حدود 40 تا رو نشون میده، این خطرناکه؟! چی کارکنم؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۹( 10 ماه پیش)
      سلام نوار قلب از ضربان قلب پایینتون بگیرید و در صورتی که ضربان کمتر از ۶۰ دارید کارودیلول مصرف نکنید و به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر صالحي سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام
    دكتر جان من دو هفته پيش چهارپنج روز تبم٣٧و ٢بود و تنگي نفس داشتم و سرفه خشك ،به دستور پزشك انلاين ازمايش انجام دادم و crpمنفي بود و گلبول سفيد نرمال
    الان همه علامتها رفع شده فقط سرفه خشك عذابم ميده
    با توجه به ازمايشم ممكنه كويد بوده باشه؟يا ممكنه به تازگي مبتلا شده باشم ؟
    براي سرفه هام دو دوره دكستومتورفان خوردم اما بي فايده بوده
    لازمه اقدام خاصي كنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 1 سال پیش)

      سلام متاسفانه بدون معاینه نمیشه اظهار نظر کرد اگر الان هم ادامه داشت یا تب داشتید به متخصص داخلی عفونی یا بیمارستان مراجعه کنید

درحال دریافت اطلاعات
حتما تا به حال در مورد سکته های قلبی شنیده اید. سکته قلبی به موردی گفته می شود که به طور ناگهانی خونرسانی در…
میزان بالای چربی خون همیشه یکی از نگرانی های بیماران بوده است. البته این نگرانی بسیار هم به جا است. چربی خون بالا از…
امروزه با توجه به شیوع کرونا و محدودیت های رفت و آمد و نیز خطرات ناشی از حضور فیزیکی شما در مطب، ویزیت در…
یکی از داروهایی که در سراسر دنیا بیش ترین استفاده را دارد داروی آسپرین است که احتمالا یا خودتان از این دارو استفاده می…
حتما تا به حال در مورد سکته های قلبی شنیده اید. سکته قلبی به موردی گفته می شود که به طور ناگهانی خونرسانی در…
میزان بالای چربی خون همیشه یکی از نگرانی های بیماران بوده است. البته این نگرانی بسیار هم به جا است. چربی خون بالا از…
امروزه با توجه به شیوع کرونا و محدودیت های رفت و آمد و نیز خطرات ناشی از حضور فیزیکی شما در مطب، ویزیت در…
قبلی
بعدی

آدرس مطب

خیابان پاسداران، گلستان ششم ، پلاک۴۱

شماره تماس

در این مقاله مطالعه می‌کنید:


پرسش از دکتر