دکتر محمد حسین نجفی

علت تپش قلب در آقایان چیست؟

درمان تپش قلب یعنی شناسایی علت اولیه ایجاد ضربان سریع قلب و سپس برطرف کردن و یا بهبود آن. تپش قلب به معنای آگاهی از ضربان قلب خود است! اما آیا می‌دانید مهم‌ترین علت تپش قلب چیست؟

حس كردن ضربان قلب

علی رغم تپش و فعالیت مداوم و بی‌وقفه‌ قلب، این فعالیت نباید توسط خود فرد احساس ‌شود. به عبارت دیگر انسان اصلاً نباید متوجه ضربان قلب در بدن خود ‌باشد. پس هرگاه فرد احساس بکند که قلب درون قفسه ‌سینه در حال تپش می‌باشد، دچار تپش قلب شده است و ربطی به تعداد ضربان قلب ندارد.

ضربان قلب به صورت های گوناگون نظیر کوبیدن، لرزیدن، تپیدن و … احساس می‌شود. این حالت در افراد ممکن است با رخ ‌دادن ضربانی غیر عادی اغلب در قفسه سینه، گردن یا گلو نیز همراه باشد. برخی ذکر می‌کنند که قلبشان هُری می‌ریزد یا بعضی می‌گویند که قلبشان چند دقیقه تاپ‌تاپ می‌زند و دوباره به حالت عادی بر می‌گردد.

در برخی نیز تپش قلب به صورت دائم احساس می‌شود. این احساس همیشه به معنی سرعت بالای ضربان قلب (تاکی کاردی) نیست بطوریکه در سرعت ضربان خیلی پایین (برادی کاردی) هم ممکن است احساس تپش قلب وجود داشته باشد. ضربان بالای قلب ممکن است بیانگر یک بیماری جدی باشد یا اهمیت چندانی نداشته باشد.

تپش قلب در مردان

تپش قلب در اکثر موارد نشانه بیماری خاصی نمی‌باشد و جای نگرانی چندانی ندارد. ولی برای بیمار ممکن است این نشانه خیلی خطرناک به نظر برسد. زیرا تصور می‌کند که به دنبال تپش قلب ممکن است ایست قلبی اتفاق بیفتد و قلب از کار بیفتد. همین نگرانی و استرس باعث تحریک قلب شده و تپش قلب فرد تشدید پیدا می‌کند.

یکی از علت های تپش قلب در آقایان حالتهایی هستند که به طور طبیعی باعث تپش قلب می‌شوند. ورزش و فعالیت بدنی شدید می‌تواند باعث ایجاد تپش قلب برای مدت چند دقیقه شود. فردی‌ که‌ بیماری‌ قلبی‌ ندارد ممکن‌ است‌ با ورزش‌ ضربان‌ قلب‌ اش به‌ ۱۶۰ بار دقیقه‌ یا بیشتر برسد که‌ طبیعی‌ است‌. استرس، هیجان و اضطراب نیز از عوامل شناخته شده تپش قلب به شمار می‌روند.

از سوی دیگر برخی ماد غذایی نیز می توانند سبب ایجاد تپش قلب شوند. چای غلیظ، قهوه تلخ و برخی سیگارها ممکن است در فرد تپش قلب ایجاد نمایند. بنابراین تپش قلب در آقایان بعد از غذا می تواند گاهی طبیعی باشد.

برخی آریتمی ها مانند: فیبریلاسیون‌ دهلیزی‌، انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی تاکیکاردی یا تند ضربانی‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و ‌تند ضربانی‌ سینوسی نیز می توانند سبب تپش قلب شوند. ضربانها در تاکیکاردی یا تند ضربانی‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و ‌تند ضربانی‌ سینوسی، سریع و منظم، در فیبریلاسیون دهلیزی سریع و نامنظم و در انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی، بصورت “یک در میان” مشاهده می‌شوند.

در بعضی مواقع تپش قلب به صورت نابجا و نابهنگام بروز پیدا می‌کند که فرد احساس می‌کند قلبش هری می‌ریزد یا یک ضربه محکم به دیواره سینه او اصابت می‌کند. اگر فرد در این حالت نبض خود را گرفته باشد متوجه می‌شود که یک نبض خالی زده است. این نوع تپش قلب در اکثر موارد نشانه یکی از شایعترین آریتمی‌های قلبی به نام انقباض پیش‌رس یا زودهنگام بطنی است که اگر تعداد آن از حدی بیشتر شود ممکن است خطرات جدی برای فرد به همراه داشته باشد.

شاید شما در معرض ابتلا به تپش باشید اگر:

دیگر علت های تپش قلب

تپش قلب بسته به علائم و شواهد میتواند برگرفته از دلایل مختلفی باشد. مانند:

1_ علت تپش قلب در جوانان

گاهی بویژه در جوانان و بیماران مبتلا به اضطراب، بیماران از احساس تپش قلب شکایت دارند و به دنبال علت تپش قلب هستند که اغلب در بررسی های اختلال ریتمی (مثل نوار قلب و هولتر ۲۴ ساعته) علت تپش قلب در جوانان ناشی از هیچ مشکل خاصی نبوده است.

2_ علل روحی و روانی

علت تپش قلب بسیار متفاوت می باشند. تپش قلب در اکثر موارد نشانه بیماری خاصی نیست و جای نگرانی چندانی ندارد، اما گاها ممکن است نشانه از وجود بیماری خیلی مهمی باشد. تپش قلب به تنهایی نشان دهنده هیچ گروه خاصی از اختلالات نیست و اغلب در واقع اختلال فیزیکی اولیه نبوده، بلکه مشکلی روانی است.

3- علت تپش قلب در زنان

باید بدانیم که علت تپش قلب در زنان و مردان به طور کل یکسان است، اما برخی شرایط، که عامل بروز تپش قلب هستند، در زنان شیوع بیش تری دارد. مثلا کم خونی بخاطر خونریزی های ماهانه در زنان بیش تر از مردان دیده می شود پس بنابراین می تواند عامل شایع تری برای بروز تپش در زنان نسبت به مردان باشد. هم چنین میزان بروز تپش قلب های اضطرابی نیز در زنان نسبت به مردان شایع تر است. 

پرکاری تیروئید بین دو گروه تفاوت زیادی ندارد و شاید حتی در مردان شایع تر باشد. بین انواع آریتمی ها نیز تفاوت خیلی محسوسی از نظر شیوع بین دو جنس وجود ندارد. به طور کل بروز تپش قلب به معنی این است که شما بهتر است توسط یک متخصص قلب ویزیت شوید و حداقل یک بار از شما نوارقلب گرفته شود. در صورت نیاز آزمایشات بیشتری تجویز می شود.

علت تپش قلب در زنان

4_علت فیزیولوژیک یا طبیعی تپش قلب

ورزش و فعالیت بدنی شدید می‌تواند باعث ایجاد تپش قلب برای مدت چند دقیقه در افراد سالم شود. فردی‌ که‌ بیماری‌ قلبی‌ ندارد ممکن‌ است‌ با ورزش‌ ضربان‌ قلب‌ را به‌ ۱۶۰ بار دقیقه‌ یا بیشتر برساند که‌ البته‌ این‌ طبیعی‌ است‌ و مشکلی‌ محسوب‌ نمی‌شود. استرس، هیجان و اضطراب نیز از علل تپش قلب به شمار می روند. از سوی دیگر مصرف چای غلیظ ، قهوه تلخ و برخی سیگارها ممکن است در فرد تپش قلب ایجاد نمایند.

5_آریتمی قلبی یا ضربان قلب نامنظم

توجه به الگوی تپش قلب و همچنین نبض همزمان، تشخیص را آسان می‌کند.در تمام حالتهای دیگر تپش قلب بیشتر به صورت تند زدن و شدید زدن قلب خود را نشان می‌داد و ضربان قلب منظم بود.

نبض نامنظم در حین حمله تپش قلب تقریبا همیشه دال بر آریتمی است. آریتمی‌های شایعی که منجر به تپش قلب می‌شوند، فیبریلاسیون‌ دهلیزی ‌، انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی، تاکیکاردی (تند ضربانی)‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و گاهی سینوسی ‌می‌باشند.

ضربان‌ها در تاکیکاردی یا تند ضربانی‌ فوق‌ بطنی‌ و بطنی و ‌تند ضربانی‌ سینوسی ‌، “سریع و منظم” ، در فیبریلاسیون دهلیزی ” سریع و نامنظم” و در انقباضات پیش‌رس دهلیزی یا بطنی بصورت “نامنظمی گهگاهی ” مشاهده می‌شوند.

هنگامی  که فرد به تپش قلب مبتلا می شود، احساس می‌کند قلبش می‌ریزد یا یک ضربه محکم به دیواره قفسه سینه اصابت می‌کند. اگر فرد در این حالت نبض خود را گرفته باشد متوجه می‌شود که یک نبض خالی زده است. این نوع تپش قلب در اکثر موارد نشانه یکی از شایعترین آریتمی‌های قلبی به نام “انقباض پیش‌رس یا زودهنگام بطنی” یا (PVC) است که اغلب در افراد سالم دیده شده و مهم نمی باشد اما اگر در فردی با بیماری قلبی شناخته شده تعداد آن از حدی بیشتر شود ممکن است خطرات جدی برای فرد به همراه داشته باشد.

درمان تپش قلب

در مواردی‌ که‌ حمله‌ تند ضربانی‌ تکرار می‌شود، امکان‌ دارد یک‌ یا چند دارو برای‌ کنترل‌ ضربان‌ قلب‌ تجویز شوند. در مواردی که علت تپش قلب، آریتمهای قلبی باشد، داروهایی مانند دیگوکسین، کینیدین‌، مسدودکننده‌های‌ کانال‌ کلسیم، پروکاینامید و داروهای ضد‌ بتا آدرنرژیک‌ تجویز می‌شوند. در آریتمی‌ها اگر ضربان‌ قلب‌ به‌ حالت‌ طبیعی‌ باز گردانده‌ نشود، امکان‌ دارد نارسایی‌ احتقانی‌ قلب، حمله‌ قلبی، یا سکته قلبی، که‌ جان‌ بیمار را به‌ خطر می‌اندازند، رخ‌ دهند.

گاهی نیز لازم می‌شود که برای درمان تپش قلب در بیماران دچار برادی کاردی (ضربان قلب پایین)، دستگاهی به نام ضربانساز قلب (Pace maker) در سینه بیمار جاسازی شود تا در مواقع ضروری ضربان قلب بیمار را تنظیم نماید. ندرتاً استفاده‌ از شوک‌ الکتریکی‌ جهت خاتمه به آریتمی لازم می‌شود.

اصول درمان تپش قلب بر حذف عامل بوجود آورنده (دارو ، تنباکو ، قهوه ، چای و الکل)، تشخیص علت تپش قلب، درمان بیماریهای همراه (پرکاری تیروئید ، افت قند خون ، علائم یائسگی و اضطراب) و  آریتمی های خاص تشخیص داده شده، استوار است. در اکثر موارد با رعایت عادات مناسب زندگی و تغذیه، پرهیز از استرسها و هیجانات و انجام ندادن فعالیتهای ورزشی نامتناسب، علت تپش قلب فرد بهبود می‌یابد.

به منظور خاتمه دادن برخی آریتمی باز چرخشی، گاهی مانورهای واگی متعدد توسط پزشک یا توسط فرد آموزش دیده انجام می‌شود که با تحریک عصب واگ باعث برگشت تپش قلب در بعضی از آریتمی‌ها ‌شوند مثل:

-ماساژ ناحیه‌ کاروتید گردن‌ (البته‌ منوط‌ به‌ اجازه پزشک و این‌ که‌ روش‌ انجام‌ بدون‌ خطر این‌ تکنیک‌ را فرا گرفته‌ باشید.)
-نگاه‌ داشتن‌ نفس‌ به‌طور کوتاه‌مدت‌
-سرفه پی‌در‌پی
-نیشگون‌ گرفتن‌ از پوست‌ بازو به‌ قدری‌ که‌ باعث‌ درد شود.
-زدن‌ آب‌ سرد به‌ صورت ‌، فرو بردن‌ سر در آب‌ سرد به‌ مدت‌ کوتاه‌ ، یا دوش‌ سرد بطوری‌ که‌ آب‌ سرد روی‌ سر بریزد.
-مانور والسالوا: در بینی‌ و دهان‌ خود را بگیرید و سعی‌ کنید در همین حال به‌ هوا را از بینی‌ خارج‌ کنید بطوری‌ که‌ احساس‌ کنید پرده‌های‌ گوش‌ به‌ سمت‌ بیرون‌ حرکت‌ می‌کنند.

درمان دارویی تپش قلب

در مواردی‌ که‌ حمله‌ تند ضربانی‌ تکرار می‌شود، امکان‌ دارد یک‌ یا چند دارو برای‌ کنترل‌ ضربان‌ قلب‌ تجویز شوند. در مواردی که علت تپش قلب، آریتمهای قلبی باشد، داروهایی مانند دیگوکسین، کینیدین‌، مسدودکننده‌های‌ کانال‌ کلسیم، پروکاینامید و داروهای ضد‌بتا آدرنرژیک‌ تجویز می‌شوند. در آریتمی‌ها اگر ضربان‌ قلب‌ به‌ حالت‌ طبیعی‌ باز گردانده‌ نشود، امکان‌ دارد نارسایی‌ احتقانی‌ قلب ، حمله‌ قلبی ‌، یا سکته قلبی، که‌ جان‌ بیمار را به‌ خطر می‌اندازند، رخ‌ دهند.

گاهی نیز لازم می‌شود که برای درمان تپش قلب در بیماران دچار برادی کاردی (ضربان قلب پایین)، دستگاهی به نام ضربانساز قلب (Pace maker) در سینه بیمار جاسازی شود تا در مواقع ضروری ضربان قلب بیمار را تنظیم نماید. ندرتاً استفاده‌ از شوک‌ الکتریکی‌ جهت خاتمه به آریتمی لازم می‌شود.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی در تهران

3.2/5 - (19 امتیاز)
دکتر محمدحسین نجفی
دکتر محمدحسین نجفی

ایشان متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی هستند. دیگر تخصص های ایشان شامل: درمان فشار خون، درمان واریس، انجام هولتر مانیتورینگ قلب و غیره می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ارتیما دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 17 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من تقریبا ۳روز زیر شکم قسمت سمت راست مدام تکان میخوره فقط سمت راست شکم علت چیست آیا میتونه علائم بارداری باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 ماه پیش)
      نخیر از علایم بارداری نیست اگر ادامه دار شد یک بار سنوگرافی کنید
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    سلام عرض حرمت من چندین ساله توی شکمم بعدس کار سنگین یا ترسیدن جابجایی اجسام اتوی شکمم نزدیک ناف ضربان ایجا میشه و علائمی چون ضعف بی اشتهایی سرگیجه تهوه و شل شدن پاها همراه اس وقتی به روش سنتی بادکش میزارم برای چند مدت علائم برطرف میشه ولی دوباره پیش میاد کیفیت زندگی من را خراب کرده اقای دکتر لطفا کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۸ بهمن ۱( 3 ماه پیش)
      یک بار سونوگرافی عروق شکمی از جهت گشاد بودن انها انجام بدهید
  • تصویر کاربر میثم سه شنبه ۳ آبان ۱( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر توانمند
    بنده سال 99 دستگاه ای سی دی کارگزاشتم و شهریور پارسال و امسال (دوبار) ابلیشن کردم توسط دکتر قربانی شریف
    وقتی حالت نشسته هستم و موقع بلند شدند سر گیجه دارم و حس اریتمی بهم دست میده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۳ آبان ۱( 7 ماه پیش)
      یک بار باید دستگاه انالیز شود ولی به نظر نمیاید مشکل خیلی مهمی باشد
  • تصویر کاربر Mktr پنجشنبه ۳ شهریور ۱( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    سلام خسته نلاشبد
    ۱۸سالمه و عمل اپاندیس انجام دادم که دکترا گفتن اینقدر قلب اریتمی داشته که ما وسط عمل تصمیم داشتیم که عملو لغو کنیم و اینکع از بعد این عما به شدت تپش قلب دارم حتی برای یه کارساده هم به شدت قلبم تپش دار میشه وتپششو حتی از گلو هم حس میکنم و اینکه شبا دچار تنگی نفس میشم گفتن وزن بالاست ولی من برای کم کردن وزن نیاز به فعاایت دارم که با فعالیت به شدت حالم بد میشه به نظر شما مشکل خاصی هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳ شهریور ۱( 9 ماه پیش)
      یک بار حتما اکو و تست ورزش انجام بدهید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۹ مرداد ۱( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر.حدود چند سالی هستش از 12سالگی تا ب الان که 29سالمه مشکل قلب دارم اینطور نیست که همیشه هر روز تپش قلب داشته باشم مثلن هر 2یا 3ماه یهو میاد سراغم مثلن فشار استرس یا هوای گرم یا بحثی پیش بیاد قلبم انگار میخاد از سینم بزنه بیرون آنقدر تند میزنه باید آنقدر نفس عمیق بکشم دراز بکشم یکم راه برم تا بعد از 10دقیقه ول می‌کنه الان حدود ی 2سالی هستش که بدتر شده این قضیه.بیشتر شبها 4ساعت خواب دارم و زمانی که میرم سر کار تو محل کار هستم ضربان قلبم طبیعی میزنه مثلن 10تا میزنه یهو یدونه از ضربان قلبم کند میزنه بعد دوباره طبیعی میزنم نمیدونم پیش خودم میگم شاید بخاطر خواب باشه منتها خیلی منو میترسونه پیش ی دکتر متخصص قلب رفتم اکوو دادم گفت قلبت هیچیش نیست نوار قلب هم گفت هیچی نیست به من فقط پرانول 20داد تا 6ماه مصرف کردم تا الان که قطع کردم شایدم بخاطر اینکه قطع کردم نمیدونم.دکتر تورو خدا کمکم کن نمیدونم چرا اینطوری میشم باید چیکار کنم خیلی نگران این قضیه هستم.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ مرداد ۱( 9 ماه پیش)
      تا به حال هولتر ضربان نصب کرده اید؟
    2. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۷ مرداد ۱( 9 ماه پیش)
      خیر دکتر.بنده از شنبه تا چهارشنبه از ساعت۸صب تا ۴عصر سرکار هستم.پنجشنبه از ساعت ۸تا ۲ظهر.میتونم پنجشنبه از سرکار اومدم استفاده کنم؟ و اینکه کجا بایستی تهیه کنم
    3. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۷ مرداد ۱( 9 ماه پیش)
      جواب اکوو
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۹ مرداد ۱( 9 ماه پیش)
      نزد یک متخصص قلب بروید و یک بار هولتر ۲۴ ساعته ی ضربان بگذارید. اکو هم کاملا سالم است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نجفی سه شنبه ۲۸ تیر ۱( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 89 مشاهده پرسش
    انتخاب فایل‌ها۵ فایل سلام اقای دکتربخاطر پس زدگی خون به قلبم قرص دیلتیازم نصف صبح نصف شب باپرانول ۲۰صبح وشب بخورم باکوانزیم میخاستم بدونم مشکلم حل میکنه بعدمشکلم خیلی نگران کننده نیست چون خیلی استرس دارم اگه میشه ازای استرس منودربیارد
    1. تصویر کاربر نجفی شنبه ۲۵ تیر ۱( 10 ماه پیش)
      انتخاب فایل‌ها۵ فایل
      امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجوداینم اکو
    2. تصویر کاربر نجفی شنبه ۲۵ تیر ۱( 10 ماه پیش)
      انتخاب فایل‌ها۵ فایل
      امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجوداینم اکو
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۸ تیر ۱( 10 ماه پیش)
      بله شدتش خیلی کم است و اصلا نگرانی ندارد همین دارویی که داده اند کافی است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محیا شنبه ۱۱ تیر ۱( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام .دکتر من دیشب از شما سوالی پرسیدم که ۲۷ ساله هستم و ۸ ماهه که آریتمی دارم و ایندرال و متورال جواب نداد الان آمیودارون هر ۱۲ ساعت میخورم شما فرمودید جواب هولتر خوبه من چون محدودیت سوال داشتم اینجا مجدد سوال پرسیدم واقعا شرمنده ام🙏🍀. آخه دکترم گفتن که تعداد آریتمی ها بسیار بالاست و قرار ماه دیگه من رو ابلیشن کنن .. و اینکه من در یک دقیقه چندین آریتمی رو احساس میکنم ... خیلی خیلی شرمنده میتونم بپرسم از چه لحاظ هولترم خوبه ؟ شما صلاح میدونید من پزشکم رو عوض کنم؟ من مجدد مدارک رو ارسال میکنم خدمتتون .. بازم ببخشید مجدد سوال پرسیدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۱ تیر ۱( 10 ماه پیش)
      توی این هولتر تعداد اریتمی که کم است شاید هولتر دیگری دیده باشند ولی فقط بر اساس این هولتر من نیاز به ابلیشن نمیبینم
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام
    من وقتی به دستشویی رفته بودم یه دفعه دچار تپش قلب شدم در حد ۲۰ثانیه و عرق کردم و بعد هم خوب شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 1 سال پیش)
      ممکن است یک نوبت اریتمی بوده باشد یک بار اکو بکنید
  • تصویر کاربر امیرحسین۲۶ شنبه ۲۰ فروردین ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 152 مشاهده پرسش
    سلام.من تقریبا ۶ ماه پیش دوز دوم واکسنمو زدم و بعد از ۱۵ روز دچار عوارضی شدم .ابتدا سنگینی سر و نوسانات فشار خون به مدت یک ماه ک مراجعه کردم به متخصص قلب و گفتن مشکلی نیست تمام ازمایشات و حتی هولتر فشار زو هم استفاده کزدم و طبق گقته دکتر گقتن هیچ مشکلی نیست.بعد از این اتفاق تا یک ماه همه چیز خوب بود تا یکباره دچاره سرگیجه شدید و فکر میکنم افت قند شدم و ضعف داشتم و اینم خوب شد بعد چند روزی اما تنها چیزی ک خوب نشده و از ابتدا تقریبا حس میشد کوبش قلب بود ب صورتی ک تعداد ضربان کاملا منظم هست اما کوبش زیاد ب طوری ک وقتی دراز میکشم شکممو میپرونه و بدنو میلرزونه یا وقتی فعالیت میکنم کوبش قلب خیلی مشهوده توی سینه.این موضوع بسیار ازارم میده .لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.در ضمن چکاپ کامل و نوار قلب هم دادم و گفتن خوبه همه چیز.
    اما خودم ب خوبی حس میکنم ک مثل قبل نیست هیچی و خیلی ازار دهندست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 1 سال پیش)
      اگر چکاپ های قلبی سالم بوده و این علایم ادامه دارد به این معنی است که بیماری قلبی ندارید و ممکن است منشا تمامی این حالات استرسی باشد بد نیست با یک روانپزشک هم مشورت کنید
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۴ فروردین ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    سلام، ۲۸ ساله هستم من مدتی درد قفسه سینه ،تنگی نفس و تپش قلب بوجود اومد، بعد نوار قلب گفتن تپش قلبی داری و در اکو mvpخفیف تشخیص دادن ، بعد تست ورزش و آزمایش خون خوب بود، ولی در طول روز تپش قلب و درد قفسه سینه حس میکنم، بخصوص بعد بالا رفتن از پله ها درد قفسه سینه و تپش قلب و تنگی نفس تجربه میکنم و گاهی هم بعد بیدار شدن خواب همین طور به سفارش دکتر، هولتر ریتم ۲۴ ساعته قلب وصل کردم و این نتیجه اش دکتر جان، بهم گفتن مشکل تپش قلبی داری وفقط ۳ ماه پروپرانولول ۱۰ مصرف کن و ورزش کن ممنون میشم نظرتون بگید آیا بنظرتون راه حل همینه ،
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۶ اسفند ۰( 1 سال پیش)
      اگر اکو و تست ورزش سالم بوده پس مورد خطرناکی اصلا ندارید و اینها علایم استرسی هستند با مصرف پرانول خوب می شود در کل نگران نباشید و استرس نداشته باشید
    2. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۶ اسفند ۰( 1 سال پیش)
      آقای دکتر تست ورزش نرمال و خوب بود اکو هم گفتن نرمال و خوبه و فقط در اکو افتادگی خفیف دریچه میترال که ارثی و مادرزادی ست که مشکلی محسوب نیست ، با شرح حال مشکلی نیست و فقط علائم و مشکلاتی که میده ناشی از استرسه، درسته؟
    3. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۶ اسفند ۰( 1 سال پیش)
      آقای دکتر این ۳ صفحه جواب هولتر ۲۴ ساعته ام بود که گفتن تپش نامنظم فوق بطنی یک چیز این طوری داری ، حالا کاملا سر درگم شدم باید چه کار کنم چرا که فقط پروپرانولول ۱۰ برای ۳ ماه گفتن مصرف کن نه کار خاصی دیگر
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ فروردین ۱( 1 سال پیش)
      هولتر هم مورد نگران کننده ای ندارد در کل توصیه ی من این است فعلا دارو را سه ماه بخورید بعدش مجدد ویزیت شوید خیلی هم نگران نشوید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

پرسش از دکتر