آیا تپش قلب در گلو نشان دهنده ی بیماری خاصی است؟

احساس تپش قلب در گلو شاید نادر باشه اما برخی مردم ضربان را در گلوی خود حس می کنند. علت تپش قلب در گلو چیست؟

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی


آیا تپش قلب در گلو نشان دهنده ی بیماری خاصی است؟
2.3 (45%) 4 رایs

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربرفرهاد شنبه ۲۴ آذر ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یه دو سالی میشه که ضربان ناف دارم،دو سال پیش سونو کردم گفتن مشکلی نیست و ضربان ماله آئورت هست،اینم بگم که من به خاطر افسردگی حدود بیست و پنج کیلو وزن کم کردم،هفته پیش هم به خاطر دردهایی که سمت چپ داشتم رفتم پیش دکتر قلب و اکو کردم که دکتر گفت قلبت مشکل نداره،آیا باز لازمه برم سونو برای ضربان ناف یا نه ؟ ممنونم از پاسخگویی هاتون
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیشنبه ۲۴ آذر ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      بعيد ميدونم مشكل باشه
      اگر افسردگي يا اضطراب داريد به روانپزشك مراجعه كنيد
  • تصویر کاربرسجاد یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده حین ورزش بدنسازی دچار تپش قلب و تنگی تفس شدم به اورژانس مراجعه کردم اکسیژن خون پالسی متر76درصد بود.و از مانیتور ک مشاهده میکردم ضربان قلب بازه 60-120 بود بعد تزریق دارو هیدروکورتیزول پام راستم لرزید.به دکتر قلب مراجعه کردم اکو گرفتن و نوار قلب و هولتر .گفتن پانیک ب دکتر اعصاب روان مراجعه کردم دارو پاروکستین دادن.خوب نشدم دوباره مراجعه کردم ب متخصص قلب گفتن PAC.و دوماهه سیتالوپرام مصرف میکنم خطری نداره pac؟ایا میتونم باشگاه برم؟سلام خسته نباشید بنده حین ورزش بدنسازی دچار تپش قلب و تنگی تفس شدم به اورژانس مراجعه کردم اکسیژن خون پالسی متر76درصد بود.و از مانیتور ک مشاهده میکردم ضربان قلب بازه 60-120 بود بعد تزریق دارو هیدروکورتیزول پام راستم لرزید.به دکتر قلب مراجعه کردم اکو گرفتن و نوار قلب و هولتر .گفتن پانیک ب دکتر اعصاب روان مراجعه کردم دارو پاروکستین دادن.خوب نشدم دوباره مراجعه کردم ب متخصص قلب گفتن PAC.و دوماهه سیتالوپرام مصرف میکنم خطری نداره pac؟ایا میتونم باشگاه برم وزنه بزنم؟
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفییکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      pac مهم نيست و خطر نداره
      ولي تست ورزش هم انجام دخيد و به دكتر ريه هم مراجعه كنيد
  • تصویر کاربرالسا یکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر برادرم ديروز ٨تا پرانول ٢٠ مصرف كرده تا الام كه ٢٨ ساعت مي گذره چيزي در مورد مصرف اين مقدار نگفته بهمون.٢٠ دقيقه بعد خوردن ميگه همه رو بالا آوردم هرچي تو معده ام بوده
    الان ٢٨ ساعت ميگذره و مشكلي نداره
    من نگرانم آيا خطر نداره؟چيكار بايد بكنيم
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفییکشنبه ۱۸ آذر ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      احتمالا مشكلي پيش نمياد ولي بهتره به اورژانس مراجعه كنيد
  • تصویر کاربرفاطمه سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دكتر من ٣٥ سال سن دارم افتادگي دريجه ميترال و گاهي اوقات ريزش قلب
    تَو اين چند سال به دكتر مراجعه كردم كه اخرين بار تست هولتر ٢٤ ساعته دادم كه مشكلي نبود ولي به دليل استرس بسيار زيادي كه دارم و داشتم ضربان قلبمو تا زماني كه دستگاه بهم وصل بود ميفهميدم و ضربانم بالا بود
    دكتر قرص كونكور تجويز كرد كه با خوردنش افت فشار دارم و ضربان روي ٥٨ تا ٥٩
    قرص و قطع كردم تپش ندارم ولي گاهي اوقات حس ميكنم و ريزش قلب
    ممنون از راهمنايي شما گرانقدر
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیسه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      شما بايد اضطرابتون رو درمان كنيد
      با درمان اضطراب علايمتون حل ميشه
      ميتونيد هم پروپرانولول مصرف كنيد
  • تصویر کاربرت دوشنبه ۵ آذر ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر چند روزه رگ رو سمت راست سینم خیلی پررنگ شده و قابل دیدن از روی سینه رفتم سونوگرافی سینه مشکل نبود گفتن مشکل قلبی آیا واقعا ربطی به مشکل قلبی دارد؟پرولاپس و نارسایی خفیف دریچه دارم آیا ربطی به هم دارد؟
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیدوشنبه ۵ آذر ۹۷( 1 ماه پیش)
      سلام
      معمولا خير
      ولي بهتره ويزيت و معاينه شويد
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر