سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ شما تا 5روز از طریق پیامک و ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ولی دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    لطفا علایم pvcدر فردی که دچار بیماری زمینه ای قلبی نیست بگین؟کلا علایم pvcچیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 3 روز پیش)

      سلام

      تپش قلب

      احساس جا افتادن ضربان

  • تصویر کاربر جک یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام مجدد جناب دکتر
    دیروز یه سوال پرسیدم از جناب عالی y20wo279342
    من به متخصص مغز و اعصاب که مراجعه کردم بعد از دیدن ازمایشات و عکس های mri گفتن مشکلی نیست و همه چیز نرماله و قرص ویتامین دی نوشتن و قرص پرانول 10 رو نصفش صبح ها مصرف کن
    مشکلاتت به خاطر اضطراب هست و مسئله ای نیست، مصرف این قرص ضرر نداره و باعث وابستگی نمیشه؟ من ادم شدیدا استرسی هستم و تپش قلب هم بالاست و در همین زمان ها هم بیشتر دچار مشکلاتم میشم مثل سرگیجه ، مصرف این قرص بنظر شما اوکیه؟
    1. تصویر کاربر جک یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 روز پیش)
      در ضمن در کودکی اسم کودکان داشتم و الان اوکی هستم
      و سوال دیگری هم برام پیش اومد اینکه اگر این قرص رو مصرف کنم باید تا چه مدت ادامه بدم و چطوری قطع کنم مصرف این دارو رو؟
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 روز پیش)

      سلام

      قرص وابستگی نمیده اما ممکنه اسم رو ایجاد یا تشدید کنه

      بهتره بجای مصرف دارو جهت درمان اضطراب به روانپزشک مراجعه کتید

    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 روز پیش)

      سلام

      قرص وابستگی نمیده اما ممکنه اسم رو ایجاد یا تشدید کنه

      بهتره بجای مصرف دارو جهت درمان اضطراب به روانپزشک مراجعه کتید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امینی دوشنبه ۲۳ دی ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    درون قلب سوراخ مادر زادی است دکترجان یعنی چه پسرم 8سال دار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۳ دی ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      سوراخ اکر باعث علایم یا بزرکی حفره ها یا افزایش فشار ریوی شود باید بسته شود وگرنه نیتوان بیمار را صرفا تحت نظر قراد داد

  • تصویر کاربر انا شنبه ۲۸ دی ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام پدر من با ٧٠ سال سن براي ٦ سال صبح ها يك چهارم متورال و نصف لوزارتان ميخورد ولي طي دو ماه گذشته ٢ مرتبه فشار و ضربان پايين اومده و به ٧/٤ وضربان به ٤١ رسيده از وقتي متورال و لوزارتان صبح رو قطع كرده فشار اكثرا ١٢/٦ هست و ضربان بين ٧٣ تا ٨٠ .شب نصف لوزارتان ٢٥ را ميخورد پلاويكس و روزاواستاتين ١٠ ،اكو مري انجام شده و modarate بوده ايا اين ضربان خطر ناكه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۸ دی ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام

      ضربان ۶۰ تا ۱۰۰ نرماله

      اما برای تنظیم دارو باید بیمار و مدارک دیده شود تا بشه اظهار نظر دقیق کرد

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز بنده 35 سالمه وورزش بدنسازی انجام میدم چند وقتیه که وسطای ورزش اضطراب میگیرم یعنی به قلبم فکر میکنم نوارقلب،اکو،تست ورزش دادم دکتر گفت قلبت سالمه باید بری روانشناس اما الان یک روز درمیان پراپرانل 10قبل از شروع ورزش هم مصرف میکنم مخواستم بدونم مشکلی نداره واینکه پراپرانل ضربانو میاره پایین باورزش تداخل نداره؟
    باسپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۹ دی ۹۸( 4 روز پیش)

      سلام

      خیر دارو مشکلی نداره

      میتونید مصرف کنید و به روانپزشک هم مراجعه کنید

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر