عوارض جانبی قرص زارلتو (ریواروکسابان)

عوارض جانبی قرص زارلتو (ریواروکسابان)

عوارض جانبی قرص زارلتو (ریواروکسابان)

قرص ریواروکسابان (rivaroxaban) یا همان قرص زارلتو (XARELTO®) دارویی برای جلوگیری از لخته شدن خون می باشد که اندازه های ۱۰، ۱۵ و ۲۰ میلی گرم می باشد. ما در این مقاله به بررسی این قرص پرداخته ایم.

قرص ریواروکسابان

✔ تمام رقیق کننده های خون، از جمله قرص ریواروکسابان (rivaroxaban) یا همان قرص زارلتو (XARELTO®) می تواند سبب خونریزی شود، که می تواند جدی باشد و به ندرت می تواند تهدید کننده حیات باشد زیرا رقیق کننده های خون توانایی خون برای رقیق شدن را کاهش می دهند.

✔  بعد از مصرف بدن شما به آسانی کبود خواهد شد.

✔ زمان لازم برای توقف خون ریزی افزایش پیدا می کند

✔ اگر  قرص زارلتو و دیگر مواد دارویی که خطر خون ریزی را افزایش می دهد نظیر آسپرین ، داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs)، وارفارین، هپارین، کلوپیدوگرل (Plavix®)، مهار کننده های بازجذب سروتونین انتخابی (SSRIs)، مهارکننده های بازجذب سرواپین نوراپی نفرین (SNRI ها)، داروهای دیگر برای جلوگیری یا درمان لخته شدن خون مصرف می نمایید، خطر خون ریزی افزایش پیدا می کند

همانند سایر رقیق کننده های خون، با مصرف این دارو خطراتی وجود دارد. اگر شما و پزشکتان قرص زارلتو را انتخاب کنید، به این دلیل است که مزیت حفاظت شما در برابر آن خطرها را دارد.

اگر AFib دارید و قرص ریواروکسابان مصرف می کنید، ریواروکسابان را بدون مشورت با پزشک خود متوقف نکنید. زیرا اگر زارلتو ۲۰ را متوقف کنید، خطر ابتلا به سکته افزایش می یابد.

نکته: مشورت با پزشکتان از اهمیت برخوردار است

زارلتو 20

 درصورتی که داروهای دیگری مصرف می‌کنید

      پزشک شما باید در مورد تمام داروهایی که مصرف می کنید، از جمله داروهای تجویزی و غیر تجویزی، ویتامین ها، و مکمل های گیاهی مطلع شود. به ویژه اگر شما کتوکونازول، آنتیکونازول، رتونور، لپنین وییر / رتونور، وینینوویر، کاربامازپین، فنیتوین، فنوباربیتال، ریفامپین یا مخمر St.John را مصرف می‌کنید.

 قبل از عمل جراحی، مراحل پزشکی یا دندانپزشکی

      قرص زارلتو را به تمام پزشکان خود، از جمله دندانپزشکان بگویید. آن ها باید قبل از انجام عمل جراحی، پزشکی یا دندانپزشکی، با پزشکی که  قرص زارلتو را تجویز  کرده صحبت کنند. پزشک شما ممکن است مدت زمان کوتاهی زارلتو ۲۰ را متوقف کند و پس از عمل جراحی یا نیاز پزشکی خود مصرف آن را ادامه دهید.

 مصرف قرص زارلتو را قبل از مشورت با پزشک خود قطع نکنید

      شما باید قرص زارلتو را دقیقا همان طور که پزشک شما تجویز می کند، مصرف کنید. دکتر شما تصمیم می گیرد چه مدت زمانی باید قرص زارلتو را مصرف کنید.

داشتن یک مکالمه صمیمی و صادقانه با دکترتان به شما کمک خواهد کرد که بهترین مراقبت را دریافت کنید. اگر به هنگام درمان توسط دارو قرص زارلتو هرکدام از اثرات جانبی را داشتید با پزشک خود تماس بگیرید یا به موقع به پزشک مراجعه نمایید.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و فوق تخصص آنژیوگرافی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در email

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر آیدین یکشنبه ۲۸ دی ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پدرم چند وقت پیش کرونا گرفت الان نسبتا خوب شده دکترش قرص زالبران 10 بهش تجویز کرده بود . امکان داره ورم پا وبدنش از اون قرص باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۸ دی ۹۹( 2 ماه پیش)
      نه به ان ربطی ندارد
  • تصویر کاربر یاور جمعه ۱۹ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 32 مشاهده پرسش
    سلام ایاقرص ریوارکسابان باعث کم خونی وخستگی زیاد وسریگجه وضعف میشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      اگر خونریزی بدهد میتواند باعث کمخونی شود
  • تصویر کاربر تقدسی چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 53 مشاهده پرسش
    با سلام خانم 45 ساله هستم که 30 روز پیش درگیر بیماری کرونا شدم و پا درد شدید گرفتم که با مراجعه به پزشک و سی تی اسکن از عروق پا متوجه گرفته گی در عهروق وریدی شدند برای درمان قرص ریورکسابان را دکتر تجویز کرد با شروع سیکل ماهیانه خون ریزی زیاد و قطع نشد که با مشورت دکتر یکی دو روز مصرف را قطع کردم و مجددا از پا سی تی گرفتم که بهبود نسبی مشاهد شد در حال حاضر با مشورت دکتر مصرف قرص 20 میلی را شروع کردم ( قبلا 15 مصرف میشد ) ولی ترس از دوره ماهیانه بعدی دارم و در حال حاضر بسیار ناتوان شده ام لطفا راهنماتیی فرمائید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹( 5 ماه پیش)
      قاعدتا داروی اصلی با توجه به مورد موجود در پایتان استفاده از این داروست و قطعش به صلاح نیست، پیشنهاد من این است با متخصص زنان مشورت کنید اگر صلاح می دانند قرص استروژن/پروژسترون تجویز کنند که در این فاصله ی سه ماهه حداقل خونریزی های ماهانه تان قطع شود، اینطور داروی تجویز شده برای گرفتگی عروق را هم می توانید بدون دردسر ادامه دهید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۵ خرداد ۹۹( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    لطفا عوارض مصرف ریواروکسابان در کودکان را شرح دهید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۵ خرداد ۹۹( 10 ماه پیش)
      فقط شانس خون ریزی رو افزایش میده
  • تصویر کاربر الهه سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۹( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    سلام دکتر،من به واسطه افتادن از راه پله،تاندون روی پام به شدت کش آمده و باعث شکسته شدن استخوان روی پام شد،برام گچ گرفتن و دو بسته قرص کلاتوور ۱۰ روزی یکبار تجویز شده،میخواستم ببینم به چه دلیل تجویز شده،میشه نخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۵ فروردین ۹۹( 1 سال پیش)

      سلام

      به دلیل بی حرکتی پا امکان تشکیل لخته در عروق پا وجود دارد و این دارو جهت پیشگیری از این مسئله است است

    2. تصویر کاربر الهه چهارشنبه ۶ فروردین ۹۹( 1 سال پیش)
      ممنون دکتر عزیز،که وقت گذاشتید و پاسخ دادید،الهی تنتون همیشه سالم باشه
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۹( 11 ماه پیش)

      خواهش میکنم.سلامت باشید.

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رسولیفر پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز . مادرم ۶۳ساله دیابت داره و انسولین میزنه. مادرم میتونه قرص مولتی ویتامین بخوره؟؟؟؟؟خواهش میکنم جوابمو بدید🙏🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 1 سال پیش)

      سلام

      بله

  • تصویر کاربر محمدعلی سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 27 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.
    چند ماه پیش دکتر برای پدرم بعلت ضربان و پمپاژ پایین قلب به جهت جلوگیری از لخته شدن احتمالی خون در بدن ، ظهر ها یک عدد کلاتوور 15 و شب ها یک عدد آسپرین 80 تجویز کردند ولی دکتری دیگری که چند روز پیش برای چک کردن رفتیم گفتند که استفاده کلاتوور و آسپرین لازم نیست و بهتره کلاتوور 29 مصرف کنه و آسپرین رو قطع کنه.
    نظر شما چیه آقای دکتر؟
    آیا فایده استفاده از آسپرین کمه؟
    سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸( 1 سال پیش)

      سلام

      به این شکل نمیشه نظر داد

      باید بیمار و مدارک دیده شوند تا بشه اظهار نظر دقیق کرد

  • تصویر کاربر ن جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر. ممنون از پاسختون.
    اقای پیرو سوال قبلیم حالابه نظرتون اسکن قلب بدم؟ دی پریدامول خیلییی عوارض داره. اگو و نوار رو براتون فرستادم. یکسال و نیم پیش هم تست ورزش دادم نرمال بود سلام وقت بخیر اقای دکتر. ممنون از پاسختون.
    اقای پیرو سوال قبلیم حالابه نظرتون اسکن قلب بدم؟ دی پریدامول خیلییی عوارض داره. اگو و نوار رو براتون فرستادم. یکسال و نیم پیش هم تست ورزش دادم نرمال بود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ بهمن ۹۸( 1 سال پیش)

      سلام.بستگی داره که احتمال درگیری عروق قلب بالا باشه یا مایین

      و باید بر اساس علایم و مدارک نتیجه گیریرکرد

  • تصویر کاربر هانيه سه شنبه ۲۶ آذر ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    با سلام وتشكرفراوان ده سال قبل دچارdvtشديدبودم وحالاكه از سفرچين باز گشته ام دوباره سونوگرافى داپلروجودلخته رابعلت نشستن ٩ساعته مداوم درهواپيما نشان داده ودكترقرص ريواروكسابان ١٥هر١٢ساعت تجويزنموده ايا كافى است واينكه قرص ايرانى است كفايت مى كنديا خارجى شو تهيه كنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۶ آذر ۹۸( 1 سال پیش)

      سلام

      تا سه هفته به این ترتیب و سپس ۲۰ میلیگرم تا حداقل ۶ ماه

  • تصویر کاربر محمودی یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    شکستگی مچ پا داشتم و با بی حسی اسپاینال عملم کردن و حدود 14 روز امپول انوکساپارین مصرف کردم...بعد از اتل بندی و گچگیری و ... حدود 2 ماه بعد برای خروج پینهای پام بازم عملم کردن ولی امپولی برام ننوشتن...الان حدود 40 روز از عملم گذشته و هیچ مشکلی ندارم..فقط کمرم در حالت نشسته و ایستاده بشدت درد میکنه و اگه شدت پیدا کنه میزنه به لگنم و شکمم...نمیدونم الان چکار کنم، واقعا میترسم...نمیدونم بخاطر بی حسیه یا نزدن آمپول انوکسپارین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 1 سال پیش)

      سلام

      به پزشکتون مراجعه کنید

      بخاطر نزدن انوکسا بی حسی ایجاد نمیشه لخته و درد ایجاد میشه

درحال دریافت اطلاعات
میزان بالای چربی خون همیشه یکی از نگرانی های بیماران بوده است. البته این نگرانی بسیار هم به جا است. چربی خون بالا از…
امروزه با توجه به شیوع کرونا و محدودیت های رفت و آمد و نیز خطرات ناشی از حضور فیزیکی شما در مطب، ویزیت در…
یکی از داروهایی که در سراسر دنیا بیش ترین استفاده را دارد داروی آسپرین است که احتمالا یا خودتان از این دارو استفاده می…
یکی از مهم ترین نگرانی هایی که بیماران مبتلا به نارسایی قلبی و خانواده هایشان دارند در مورد طول عمر بیماران نارسایی قلبی است….
میزان بالای چربی خون همیشه یکی از نگرانی های بیماران بوده است. البته این نگرانی بسیار هم به جا است. چربی خون بالا از…
امروزه با توجه به شیوع کرونا و محدودیت های رفت و آمد و نیز خطرات ناشی از حضور فیزیکی شما در مطب، ویزیت در…
یکی از داروهایی که در سراسر دنیا بیش ترین استفاده را دارد داروی آسپرین است که احتمالا یا خودتان از این دارو استفاده می…
قبلی
بعدی

آدرس مطب

خیابان پاسداران، گلستان ششم ، پلاک۴۱

شماره تماس

در این مقاله مطالعه می‌کنید:


پرسش از دکتر