• تصویر کاربر شیدا پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۶۱ مشاهده پرسش
    تیر کشیدن قفسه سینه و پشت شانه ها و در قسمت کمر و انتشار این تیر کشیدن زیر بغل و در قلب فقط برای چند دقیقه و ظهور این تیر کشیدن در اغلب موقع ها نشانه ناراحتی قلبی است یا نه؟دختر ۲۴ ساله هستم و سابقه بیماری قلبی هم در خانواده و اقوام نداشته ایم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      اگر در فعالیت نیست اهمیتی ندارد
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۵۱ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    اینجانب بعلت سردرد طولانی بنا به ویزیت متخصص مغز و اعصاب آنژیو عروق مغز شدم البته با دستگاه ام آر آی .یکی از بندهای گزارش به شرح ذیل بود که متخصص مغز و اعصاب عنوان نمودند مشکلی نیست .لطفا جهت اطمینان میخواستم نظر شمارو هم بدونم . قبلا از همکاری جنابعالی کمال تشکر رو دارم .left side posterior comunicating is hypo plastic as an anatomic variant.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      اهمیتی ندارد و نیازمند پیگیری نیست
  • تصویر کاربر خورسندی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۵ مشاهده پرسش
    سلام مادرم با سن ۵۰ سال در سال ۸۵ عمل قلب باز انجام داده است که متاسفانه بعد از یکسال دوباره تمام علائم برگشت و دردهای ایشان شروع شد بعد از آنژیو گرافی دکتر گفت متاسفانه درست عمل نشده و رگ ها دوباره بسته شده است که مجددا پیشهاد عمل قلب باز شد که ما نپذیرفتیم و درسال ۸۷ با عمل استنت گذاری یه رگ را باز کردند که حال ایشان بسیار خوب شد که در ان موقع رگ lm پنجاه درصد گرفتگی داشت و رگ rca , lad بسته بود که با استنت گذاری رگ lad باز شد و مجددا در سال ۹۵ انژیو گرافی شد و هم اکنون رگ lm هشتاد درصدگرفتگی و رگ rca هم بسته است میخواستم بدونم با توجه به گرفتگی lm آیا استنت گذاری برای رگ rca , و یا lcx موثر است ..و ایا رگ lm با استنت گذاری باز میشود ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام برای پاسخ باید فیلم انژیوگرافی را ببینم
  • تصویر کاربر قادرى پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۷ مشاهده پرسش
    سلام
    آقاى دکتر مادر بنده که تو شهریور ماه جراحى بالن و استنت کردند و چند ماه از عمل گذشته و بعد از خبر فوت یکى از دوستانشون قلبشون تیر مى کشه امکان داره این تیر کشیدن قلبش واسه ناراحتى باشه یا نیازه به دکتر مراجعه کنن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام بله حتما مراجعه نمایند
  • تصویر کاربر مقداد پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۵۰ مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت استاد بزرگوار دکتر نجفی.
    مادر سابقه روماتیسم قلبی+
    دربررسی توسط اکو مری pfo و همچنین تنگی میترال(سایز ۲ سانتی متر مربع) و همچنین کلسیفیکیشن دریچه میترال گزارش شده.
    ایشون به فاصله حدودا ۶ سال دو تجربه iscemic stdok رو داشتن بر اساس بررسی هایی که انجام شد و اکو مری و همچنین با توجه بهstrok ی که تجربه کردن طبق کمیسیونی که با حضور اساتید استان کرمانشاه(دکتر معصومی-دکتر سعیدی-دکتر رای_خانم دکتر صالحی اکوکاردیوگراف) انجام شد با توجه به بررسی های انجام شده و احتمال ایجاد مجدد strok تصمیم جمعی بر انجام عمل تعویض دریچه گرفتند.
    با توجه به همکاری بنده در حوضه پزشکی با شما استاد بزرگوار(داروساز) شدیدا نگران تصمیم اشتباه از جانب تیم پزشکی مبنی بر درمان غلط انتخابی هستم.
    از شما استاد بزرگوار خواهشمندم در مورد این تصمیم و درستی یا غلطی این تصمیم راهنمایی لازم رو بفرمایید.ناگفته نماند که پنجشنبه ۲۷ آبان جهت آنژیوگرافی توسط دکتر سعیدی در بیمارستان بستری میشوند.عاجزانه خواهشمندم هر چه سریعتر. پاسخی روشن و قاطع جهت ادامه درمان به این حقیر ارایه بفرمایید.
    یک سوال دیگر اینکه آیا با توجه به کلسیفیکیشن امکان انجام باز کردن دریچه از طریق بالن هست؟
    و اینکه آیا ممکن است که منشا ایجا clot و سکته مغزی از کلسیفیکیشن روی دریچه باشه؟
    شماره تماس بنده که اگر منت بگذارید و اطلاع بدهید که طی تماس تلفنی قادر به صحبت با شما بزرگوار باشم را تقدیم میکنم
    ۰۹۳۶۶۶۷۵۹۰۲
    سربلندی شما استاد بزرگوار را از خداوند منان مسئلت دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام منشا لخته دهلیز چپ است
      بر اساس اسکور دریچه و نتیجه انژیوگرافی میتوان تصمیم گیری کرد که بالون شوند یا حراحی باز
  • تصویر کاربر مجید پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۵۹ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت آقای دکتر
    بنده ۳۴ ساله هستم و پارسال بعد از واقعه فوت پدرم که فشار روحی زیادی برام بوجود آورد با گذشت حدود چار پنج ماه
    متوجه شدم که با کوچکترین اضطراب و یا بالا رفتن از چندپله
    تپش قلب میگیرم که در مواقعی تا ۱۵۰ تپش در دقیقه هم
    میرسید همچنین دردهای خفیف و گذرا و نقطه ای در اطراف قلب و دست چپم داشتم برای انجام اکو به تهران اومدم که دکتر فرمودند سالم هستید فقط پرولاپس دریچه تری کاسپید
    داری که چیزی نیست تپش قلبت هم اگر کمتر از ۱۷۰ یا ۱۸۰
    باشه مشکلی نیست بعد از اون بعضی وقتها احساس ریزش
    و خالی رد شدن نبض میکردم که فهمیدم ضربان های نابجای
    قلبیه اوایل تعدادش حدود ۳۰ یا ۴۰ عدد در روز بود ولی
    به مرور کمتر شد البته به توصیه پزشک و روانپزشک روزی
    یک تا دو عدد پرانول ۱۰ و روزی یک عدد قرص پاکسیل مصرف میکنم که هم تپش قلبم کنترل شده هم اون ریزشها
    خیلی کمتر شده یعنی بعضی روزها اصلا نیست بعضی روزها هم
    حدود ۶ یا ۷ بار در روز دکتر عزیز میخوام بدونم اسا سا مشکل
    من از قلبه یا ریشه اضطرابی و استرسی داره و هنوز هم دردهای مبهمی در قسمت چپ بدنم حس میکنم البته خفیف
    و گذرا لازم به ذکره چندین بار نوار قلب هم گرفتم حتی با
    تپش قلب ۱۱۰ و ۱۳۰ در دقیقه اما اونهم کاملا سالم بوده
    و به قول دکتر تاکیکاردی سینوسی
    با چند نفر از همکاران محترمتون مشورت کردم ولی اکثرا نظرشون بر استرسه واقعا استرس دارم و ترس از بیماری قلبی در اینترنت زیاد سرچ میکنم وانواع بیماریهای قلبی رو
    با خودم مقایسه میکنم بعضی اوقات تپش قلبم بصورت محکم
    زدنه یعنی تعدادش زیاد نیست فقط اینقدر محکم میزنه که
    کاملا ضربان قلبم رو حس میکنم و نبضم هم خیلی قوی میزنه
    و کشدار این خطر ناک نیست؟ البته فشار خونم همیشه۱۱۰ بر
    روی ۷۰ است و چکاب کلی هم هر شش ماه انجام میدهم
    که کلسترول و قند و تریگلیسیرید و ال دی ال از نرمال هم
    پایینتره
    روزانه نیم ساعت ورزشهای هوازی انجام میدم و در حال ورزش تپش قلبم تا ۱۶۰ هم میرسه و هیچ مشکلی ندارم
    بلکه سرحالتر هم هستم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
    آیا لازمه بازهم پیگیری کنم یا فقط روی کم کردن استرس
    تمرکز کنم و تا چه مدت لازمه پرانول مصرف کنم و با توجه
    به پرولاپس تری کاسپید هر چند وقت لازمه اکو انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام ضربانهای نابجا پی وی سی هستند ونیازمند پیگیری بیشتر نیستند
  • تصویر کاربر میترا پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۶۷ مشاهده پرسش
    با سلام
    یه سوالى داشتم ازتون آقاى دکتر من هر از گاهى من سمت چپ بغل سینه ام تیر مى کشه و خیلى درد میگیر د چند ماه پیش دست چپم هم درد مى کرد که نوار قلب و آزمایش دادم گفتن چیزى نیست الان این تیر کشیدن سمت چپم احتمال هست مشکل قلبى باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      حتما توسط متخصص قلب ویزیت شوید
  • تصویر کاربر انور پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۶۴ مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر از وقتی که برای پاسخ بنده گذاشتید . مردی ۳۷ ساله هستم که پارسال فشارم ۱۵ الی ۱۶ روی ۸/۵ تا ۹ بود ازمایش خون و نوار قلب انجام دادم مشکلی نداشتم بعد از ۲ماه رژیم بی نمک و ورزش فشارم تغییر نکرد. یک ماه هم قرص لوزارتان را امتحان کردم نتیجه نداشت اما با مصرف قرص متوپرولول ۵۰ شبی یک عدد نتیجه خوبی گرفتم و فشار به ۱۲۵/۸۰ کاهش پیدا کرده است .ضمنا قبلا مقداری ضربانم بالا بود الان بهتر شده است .حال آیا مصرف این دارو را تا همیشه ادامه دهم؟ آیا راه حل بهتری یا احیانا داروی مشابه و مفیدتری برای این منظور هست ؟ آیا سوزاندن اعصاب سمپاتیک کلیه با لیزر میتواند راه حل بهتری باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام بله حتما و مداوما دارو را مصرف نماییذ
  • تصویر کاربر جلالی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۶۰ مشاهده پرسش
    سلام
    روی زخم آنژیو کبود است و سفت شده است.
    لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام لطفا کمپرس گرم انجام دهید
  • تصویر کاربر شهاب پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۱۳ مشاهده پرسش
    با سلام بنده ۲۷ سال سن دارم در نوار قلبم تی اینورت و دپریشن دیده میشه دکتر اکو کردن و فهمیدن بطن چپم مختصر ضخامتی داره و واسم ام آر ای نوشتن توی ام آر ای ضخامت قلبم ۱۰ میلی متر بود و توی گزارشات ام آر ای نوشته بود اچ سی ام ندارم پیش یه دکتر دیگه رفتم ایشون نظرشون این بود که ام ار ای به صورت دقیق اچ سی امو نشون نمیده و واسم سی تی آنژیو گرافی نوشتن سوال من از شما اینه آیا برم سیتی آنژیو گرافیو بدم و برای جوانان اشعش خطرناکه اگه یکبار انجام بدن .ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ آذر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام توصیه به انجام سی تی انژیو برای تشخیص هایپرتروفیک کاردیومیوپاتی صحیح نیست
درحال دریافت اطلاعات