• تصویر کاربر ایناز پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    باسلام دخترم هشت سالشه و چندروزه قلبش تیر میکشه و اکو گرفتن فهمیدیم گشادی دریچه میترال ومادرزادیچون سنش کمه گفتن دارو نمیدن بعد خیلی استرس دارم چون پدرشون توسن سی وشش سالگی با مشکل کلودیومیوپاتی ازدنیا رفت حالا ک این موضوعرو فهنیدم خیلی دچار شوک شدم دکترشون هم فقط ی اکوکردن و گفتن برید سال اینده بیاید درصورتیکه دخترم هرز گاهی قلبش تیر میکشه میخام بدونم دراینده مشکلی پیش نمیاد بااین شرایط لطفن هرچیزی هست راهنمایی کنیدباتشکر از زحماتتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      اگر بررسی فعلی سالم بوده خطری ندارد ولی برای اینکه سابقه ی فامیلی دارند هر یک تا دوسال زیر نظر باشند نیاز به نگرانی خاصی به طور کلی نیست
  • تصویر کاربر متین پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    با سلام . اقا و ۴۸ ساله هستم مدت ده روز هست که درد قفسه سینه دارم که همراه با نفس تنگی هست . نوار قلب و تست ورزش نرمال بود .با توجه به اینکه دردها ادامه داره به خصوص در مقابل باد کولر و وقتی که محیط سرد باشه ، نیاز به سیتی آنژیو هست ؟ دردها اصلا روند خاصی نداره که بتونم بگم موقع فعالیت زیاد میشه یا استراحت چون در هر دو حالت اتفاق افتاده . دستانتون پر توان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      اگر تست ورزش سالم بوده احتمالا نیاز به درمان بیشتری نیست و دردها منشا عضلانی دارند از نظر قلبی کار بیشتری نیاز نیست
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ مشاهده پرسش
    سلام.من دو روزی هست که احساس درد تو قفسه سینه دارمو امروز هر دو دستم مخصوصا ارنج به بالا درد گرفته،پاهام هم سوز سوزن میشه.یک سالی هست برای درمان معده تحت نظر پزشک هستم.میخواستم بدونم این موارد که گفتم به خاطر همون مشکلات معدم هست یا دنبال علت دیگه ای باید باشم.در ضمن تو این دو روز استرس عصبی شدیدی هم داشتم.اخرین نسخه پزشک هم پیوست کردم.ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      بهتر است برای اطمینان از مسایل قلبی بک بار اکو و تست ورزش انجام بدهید هرچند این علایم خیلی به مسایل قلبی شبیه نیستند
  • تصویر کاربر ترابی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    دست چپم به شدت درد میکنه وکمی هم ورم داره مخصوصا کف دستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      به یک ارتوپد نشان بدهید
  • تصویر کاربر مهرداد پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    دکتر من حدود شش هفت ماه متوجه شدم فشار خون دارم و دکتر روزانه دو عدد قرص لوزار ۲۵ تجویز کرده برام . مشکلم اینه ک یه وقتایی بخصوص ظهر و عصر و دم غروب ها فشارم با وجود مصرف دو قرص بالاست ۱۳رو هشت کمترین و ۱۵ رو نه و ده هم داشتم . فقط مواقعی ک دو سه هفته مستمر پیاده روی میکنم فشارم ۱۰ یا ۱۱ رو هفت و اینا میمونه.حللا سوالم اینه آیا هنوز ثابت نشده فشارم ک آنقدر متغیره؟ اگر بنا به هر دلیلی شخصی ب مدت ده روز نتونه ورزش یا پیاده روی کنه و فشارش این مدلی با وجود مصرف قرص بالا بره که فکر میکنم طبیعی نیست . می‌تونه دز داروییم کم باشه؟ چون تمام آزمایشات اولیه رو انجام دادم حتی مربوط به هورمونی و کلیه و…غیره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      بهتر است ورزش منظم و کاهش وزن را داشته یاشید به جای لوزارتان هم توصیه ی من لوزارتان اچ نصف صبح و نصف شب است
    2. تصویر کاربر مهرداد پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      دکتر همراه با لوزار خودم بخورم یا دیگه لوزار ۲۵ رو نخورم
    3. تصویر کاربر مهرداد پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      دیدم نوشتید بجای لوزارتان خودم اچ بخورم ممنونم
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      نه دیگر لوزارتان ۲۵ نخورید
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۷ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    بیمار کرونایی هستم که آزمایش pcr دادم و جوابم منفی شده و مقدار d- dimer خونم در آزمایش جدید از ۲۱۳۰ به ۲۷۰ رسیده است دارویی که در ۱۶ روز گذشته استفاده کرده ام اپیکسابان ۲/۵ ،۱ عدد صبح و شب بوده است حالا می خواستم بدونم چون دی دایمر خونم کم شده باید مصرف دارو رو با مقدار مصرف قبلی ادامه بدهم یا نه ؟ و تا چند روز ؟ در ضمن من فاویسمی هستم.
    همچنین پدرم که دیابت نوع ۲ دارند دی دایمر قبلی شان ۱۵۰۰ بود که با ۱۸ روز مصرف اپیکسابان ۵ ٫ یکبار در روز به ۳۶۰ رسیده است در مورد ایشان چطور؟ تست کرونای ایشان هم منفی شده است.در پایان لازم ذکر کنم که پزشکان گفته که می توانم مصرف قرص را قطع کنم ولی که نباید قطع این قرص بطور ناگهانی و یکباره باشد.ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      بله با توجه به افت دی دایمر هر دو عزیز می توانید دارو را قطع کنید قطع یکباره ی ان هم مساله ای ندارد و خطرناک نیست
  • تصویر کاربر فتحی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    با سلام واحترام
    بنده۴۸ سالمه حدودیکسال پیش متوجه شدم که موقع راه رفتن در سربالایی وپیاده روی تند یا انجام بعضی حرکات تند ضربان قلبم به شدت بالا میرود واحساس فشار در قفسه سینه دارم به پزشک متخصص مراجعه کردم اکو انجام دادن که خوشبختانه مشکلی نداشتم ولی تست ورزشم مشکل داشت به صورتیکه در آخر تست دچار ضربان شدید شدم ،با نظر آقای دکتر سیتی آنژیو شدم که خوشبختانه نرمال بود ولی هنوز هم مشکل قبل رو دارم به نظر شما علت چیست و چکار کنم ،البته بنده حدود۱۵ ساله که فشار خون بالا دارم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      ممکن است بخاطر عدم کنترل فشار باشد چون سی تی انژیو سالم خیال ما را کامل راحت می کند بهتر است فعالیت روزانه را به طور منظم نیز شروع کنید
  • تصویر کاربر بیژن پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید پدر من طبق الگوی قلب در کرمانشاه و تشخیص پزشک شهرستان حدود۱۰درصد قلبش کار می‌کنه ولی علایم شدید قلبی ندارد آیا احتمال خطا در اکو وجود دارد واگر امکان نصب باطری نداشته باشیم ادامه فعالیت ایشان چگونه باید باشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      اگر شک دارید بهتر است یک بار دیگر اکو کنید نزد یک متخصص دیگر، واقعیت این است که باید با این شرایط درمان دارویی کامل انجام شود ولی در کل شرایطشان سخت است
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ،جناب دکتر مادرم ۵۰ ساله هستن ب علت فشارخون بالا و اضطراب قرص متورال ۵۰ مصرف میکنن یک عدد صبح یک عدد شب ،شبها یک عدد کلردیازپوکساید۵ مصرف میکنن ،صبح ها ناشتا لووتروکسین مصرف میکنن ،آیا قرص سرترالین و متورال باهم تداخل دارویی دارند و ضرر دارد ؟؟،لطف بفرمایید ک آیا باهم مصرف کنن یا خیر ،سپاس از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      خیر نداخلی ندارند استفاده کنند
  • تصویر کاربر شهروز پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر ۴۶ ساله هستم و حدود ۱۰ سال فشار خون همراه غلضت خون دارم ۵ سال با فشار خون مبارزه میکنم ولی نتونستم مهار کنم ولی غلظت از ۲۰ به ۱۷ آمده با اهدا خون وحجامت لطفا راهنمایی میخواستم در مورد فشار .ممنون از وقتی برای ما مگذارید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      باید برای فشارخون دارو استفاده کنید تا تنظیم شود
درحال دریافت اطلاعات