درمان فشار خون بارداری با متیل دوپا

درمان فشار خون بارداری با متیل دوپا

درمان فشار خون بارداری با متیل دوپا

متیل دوپا برای درمان فشار خون بالا (هایپرتنشن) استفاده می شود. معمولا پزشکان داروهایی را برای درمان فشار خون بالا در بارداری تجویز  می کنند که دارای کمترین عوارض و خطر باشند و متیل دوپا می تواند یکی از آنها باشد. 

آیا متیل دوپا در بارداری خطرناک است؟

هیچ پاسخ نه یا بله ای برای این سوال وجود ندارد. هنگام تصمیم گیری برای مصرف متیل دوپا در دوران بارداری مقدار مصرفی متیل دوپا را برای خطرات احتمالی وارده بر فرد یا کودک حساب کنید که بعضی از آنها به سن بارداری فرد بستگی دارد. برای برخی از خانمها ممکن است درمان با متیل دوپا در حاملگی ضروری باشد.
توصیه می شود این اطلاعات را در صورت مصرف متیل دوپا در دوران بارداری و یا تصمیم به بارداری در آینده مطالعه کنید و این را در نظر داشته باشید که دکتر شما بهترین فرد است که به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که چه چیزی برای شما و کودک تان مناسب است.

در صورت مصرف متیل دوپا قبل از بارداری چه اتفاقی می افتد؟

قرص متیل دوپا

متیل دوپا اغلب برای درمان فشار خون بالا که در طول بارداری تشخیص داده می شود، استفاده می شود. بعضی از زنانی که قبل از بارداری دارو های ضد فشارخون می گیرند ممکن است پزشک داروهای ضد فشار معمول آنها را به متیل دوپا تغییر دهد. اگر دارویی مصرف کرده اید و یا مصرف می کنید، توصیه می شود به پزشک خود اطلاع دهید که باردار هستید تا با هم تصمیم بگیرید که آیا هنوز به داروها نیاز دارید و یا اینکه مطمئن شوید در حال مصرف کمترین دوز ممکن هستید که اثر دارد.
بسیار مهم است که به طور ناگهانی مصرف متیل دوپا را متوقف نکنید،یرا ممکن است برای شما و همچنین در صورت بارداری برای کودک شما خطرناک باشد. قبل از صحبت کردن با پزشک خود هیچ تغییری در داروهایتان ایجاد نکنید.

آیا مصرف متیل دوپا در دوران حاملگی باعث نقایص مادرزادی می شود؟

بدن و اغلب اعضای داخلی بدن کودک در طی ۱۲ هفته اول حاملگی شکل می گیرند. عمدتا در این زمان است که بعضی از داروها باعث ایجاد نقایص می شوند.
مطالعات نشان داده اند که فشار خون بالای درمان نشده در دوران بارداری احتمال مادر برای داشتن نوزادی با نقایص خاص مادرزادی، از جمله نقایص قلبی و هیپوسپادیاس (که در آن مجرای خروجی آلت تناسلی به جای آنکه در نوک آلت تناسلی باشد در زیر است) را افزایش می دهد. بنابراین بسیار پیچیده است که آیا استفاده از داروهای درمان فشار خون بالا در دوران بارداری باعث نقایص مادرزادی در نوزاد می شود یا اینکه نقایص با فشارخون بالای مادر ارتباط دارد.
تحقیقات دقیق تر برای جدا کردن اثرات فشار خون بالا در دوران بارداری ضروری است تا خطرات وارده بر نوزاد (اگر وجود داشته باشد) به علت دارو هایی که برای درمان فشار خون بالا در دوران بارداری استفاده می شوند به طور صحیح تر ارزیابی شود.
عوارض متیل دوپا بر روی نوزاد

آیا متیل دوپا در بارداری می تواند باعث سقط جنین شود؟

هیچ ارتباطی بین مصرف متیل دوپا در بارداری و سقط جنین وجود ندارد گر چه هیچ مطالعات علمی انجام نشده که به طور خاص این موضوع را مورد بررسی قرار داده باشد.

آیا مصرف متیل دوپا در دوران حاملگی باعث مرده زایی می شود؟

بیشتر مطالعاتی که این نتیجه را مورد بررسی قرار دادند، افزایش میزان مرده زایی در بارداری هایی که مادر متیل دوپا مصرف کرده بودند را نشان نداد.
مطالعات بیشتر که اطلاعات سه مطالعۀ قبلی را جمع آوری و تجزیه و تحلیل کرده است نشان داده که زنان با فشار خون بالا که در دوران بارداری با متیل دوپا درمان شدند، احتمال کمی برای زایمان زودرس یا مرگ نوزاد با فاصله کوتاهی پس از زایمان در مقایسه با زنان دارای فشارخون بالای درمان نشده، دارند .

آیا متیل دوپا در حاملگی ممکن است باعث زایمان زودرس یا وزن کم نوزاد هنگام تولد شود؟

متیل دوپا در حاملگی

بررسی اینکه آیا داروهای فشار خون بالا خطر ابتلا به زایمان زودرس یا وزن کم هنگام تولد نوزاد را افزایش می دهند، دشوار است. آن هم به این دلیل است که فشار خون بالا خود، خطر این نتایج حاملگی را افزایش می دهد. اکثر مطالعاتی که با توجه به اثرات فشار خون بالا بر مادر نشان می دهد که مصرف متیل دوپا در دوران بارداری خطر زایمان زودرس یا وزن کم نوزاد هنگام تولد را افزایش نمی دهد.

آیا مصرف متیل دوپا در حاملگی می تواند باعث مشکلات یادگیری یا رفتاری در کودک شود؟

مغز کودک تا پایان بارداری به تکامل ادامه می دهد. بنابراین مصرف داروهای خاص در هر مرحله از بارداری ممکن است تاثیر قابل ملاحظه ای بر یادگیری یا رفتار کودک داشته باشد.
تعدادی مطالعات نشان داده که مشکلات تفکری، یادگیری و رفتاری کودکان در معرض متیل دوپا در رحم در مقایسه با کودکانی که در معرض متیل دوپا قرار نگرفته اند، بیشتر نیست. اگرچه این یافته ها اطمینان بخش هستند اما بسیاری از مناطق در حال توسعه کودک وجود دارد که هنوز در بچه هایی که در رحم در معرض متیل دوپا قرار دارند، مورد مطالعه قرار نگرفته است. بنابراین قبل از اینکه بتوانیم بگوئیم استفاده از متیل دوپا در دوران بارداری، می تواند باعث تغییر در تفکر، یادگیری و رفتار کودکان در معرض خطر شود، تحقیقات بیشتری لازم است.

آیا کودک نیاز به نظارت اضافی دارد؟

اکثر زنان یک اسکن در حدود هفته ۲۰ حاملگی برای بررسی نقایص مادرزادی به عنوان بخشی از مراقبت های روتین هنگام زایمان انجام می دهند. انتظار نمی رود که متیل دوپا در دوران بارداری مشکلی ایجاد کند که به مراقبت بیشتری از کودک نیاز باشد. با این حال، زنان با فشار خون بالا می توانند در دوران بارداری بیشتر مراقب باشند تا اطمینان حاصل شود که در تمام طول بارداری مشکلی نخواهند داشت و رشد نوزاد آنها بر حسب انتظار است.

در صورت مصرف متیل دوپا توسط پدر آیا خطری نوزاد را تهدید می کند؟

اگر پدر قبل یا در دوران بارداری متیل دوپا مصرف کند، هیچگونه افزایش خطری برای نوزاد پیش بینی نمی شود.
 داروهایی که در بارداری استفاده می شود؟
اکثر داروهای مورد استفاده مادر، از جفت عبور کرده و به نوزاد می رسند. گاهی اوقات ممکن است اثرات مفیدی برای کودک داشته باشد. با این حال، برخی از داروها می توانند به پیشرفت طبیعی کودک آسیب برسانند. اثری که دارو بر نوزاد می گذارد بستگی به مرحله بارداری در هنگام مصرف دارو دارد. اگر داروهایی را به طور منظم استفاده می کنید، قبل از تصمیم به بارداری با تیم پزشکی و بهداشتی خود در میان بگذارید.
اگر داروی جدیدی در طول بارداری به شما پیشنهاد می شود، مطمئن شوید که پزشک یا متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد بارداری شما آگاه است.
هنگام تصمیم گیری در مورد استفاده یا عدم استفاده از یک دارو در دوران بارداری، لازم است تا چگونگی بهبود بیماری خود یا سلامت نوزادتان را در برابر هر گونه مشکلی که ممکن است توسط دارو ایجاد شود، محاسبه کنید. جزئیات در این باره نوشته شده است تا خلاصه ای از داروهای خاص مورد استفاده در حاملگی به شما ارائه دهد تا بتوانید همراه با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود، دارویی را که برای شما و کودک شما مناسب است، انتخاب کنید.
هر بارداری منحصر به فرد است. تصمیم گیری برای شروع، توقف، ادامه دادن یا تغییر یک داروی تجویزی قبل یا در دوران بارداری باید با پزشک مشورت شود. بسیار مفید است تمام داروهایی را که در دوران بارداری استفاده می کنید در پرونده های مربوط به زایمان ثبت کنید.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی


اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در email

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر دادخواه سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    قرص لوزار ۲۵ مصرف میکنم شبی یک عدد به مدت حدودا دو سال،چند وقتی فشارم پایین هست حدود ۱۰ تا ۱۱.۵ متغییر هست و البته در این یک هفته قرص را شبی نصف خوردم،حالا به نظر شما چیکار کنم؟؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۲ دی ۹۹( 1 هفته پیش)
      بالاترین فشارتان چند است؟
    2. تصویر کاربر دادخواه دوشنبه ۲۲ دی ۹۹( 1 هفته پیش)
      تو این یک هفته بالاترین فشار ۱۱ بود ولی قبلا بالاترین فشارم ۱۲ و ندرتا ۱۳ بود
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 1 هفته پیش)
      همین دارو ها فعلن کافی است و فشارخوب کنترل شدت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرحناز پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتردوهفته هست انژیوپلاستی شده ام وداروهای ASA_تیکرل دوعدد_اتروواستاتین _متورال واملودیپین میخورم ولی احساس تنگی نفس وگاهی درد داشتم وفشارخونم هم روی ۱۴-۱۵مانده بود من از امروز املودیپین زاقطع کردم وبجایش ۲قرص والسارتان ۴۰که قبلا هم بامتورال میخوردم استفاده کردم فشارم هم پایین امد و مقداری حالت لرز پیداکردم بنظرشما خوردن والسارتان وقطع یکباره املودیپین کار درستیه ؟لطفا مراراهنمایی کنید خیلی میترسم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹( 1 هفته پیش)
      بهتر بود املودیپین را ادامه می دادید، علامیتان به خاطر تغییر ناگهانی داروهاست
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۲ دی ۹۹( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    اسپرین۸۰میخورم دهانم زخم مثل تبخال وشبها خیلی سرم خالی میشه نمیدانم فشارم بالا میره یاپایین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۲ دی ۹۹( 2 هفته پیش)
      اینها از عوارض اسپرین نیست یک متخصص داخلی ببینند
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۲ دی ۹۹( 2 هفته پیش)
      اگر هم سابقه ی دیابت یا سکته ی قلبی ندارید اصلن نیازی به اسپرین نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    ا سلام آقای دکتر.چون فایل پیوست ارسال نشد مجدد ارسال کردم
    آقای دکتر درمورد خانمم که ۴۴ ساله هستند دیروز سوالی را ازحضور محترم جنابعالی پرسیدم وشما بزرگواری فرمودین وجواب دادین من برای اینکه شرح حال ایشان یادآوری شود.مجددا سوال وپاسخ شمارا در فایلهای پیوست حضور محترم شما ارسال کردم
    علاوه بر فشار خون عاملی که سبب شد که ما هفته گذشته برای چک کردن قلب ایشون به دکتر مراجعه کردیم این بود که ایشون رچند روز قبل عصبی شدن وبعد از چند ساعت از عصبانیتشون احساس نبض در گلو داشتند.که رفتیم دکتر البته دکتر با گوشی معاینه نکردند وفقط اکو کردن وگفتند که اکو نرمال است که جواب اکوی ایشان این بود. NL.LV SIZE AND SYS FUNCTION EF….۶۵%
    MVP:TRIVAL.MR

    .اما دیشب ایشون قبل از خواب که ردراز کشیده بودند حراسان بلند شدن وگفتند که احساس پر زدن پروانه در گوش چپ دارند وحس میکنند که تمام بدنشان داغ شده که پس از دقایق کوتاهی حالشون خوب شد که من همون موقع فشار ایشون را گرفتم ۱۴ روی ۹.۸ بود در ضمن ایشون از دیروز صبح نصف قرص والساکور ۸۰ را روزانه شروع کرده اند.در ضمن آقای دکتر خیلی رنگ پریده هستند .ودر موقع حرف زدن البته خودشان متوجه نمیشن اما من که دقت میکنم زمانیکه با من صحبت میکنند پس از هر جمله نفس کوتاه و سریعی میگیرند.ممنون از بزرگواری ولطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      بله درست می فرمایید ولی منشا اضطراب و استرس را فراموش نکنید که خیلی در علایم ایشان موثر است اکو کاملن سالم است و جای نگرانی نیست ولی چند روزی صبر کنید اگر فشارها همیشه بالاتر از 14 روی 9 هستند والساکور را باید کامل بدهید
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده 68سال سن دارم سه سال پیش یه رگم انژیوپلاستتی کردم از اون موقع تا خالا قرص ا سپرین واتواستاتین20ونصف کونکور2.5 میخورم تازگی ها فشارم بین 13و14در نوسانه سوالم از جنابعالی اینه که ایا این فشار واسه سن من و انژیویی که کردم طبیعیه یا باید بوسیله قرص قوی تری کنترل بشه ناگفته نمانه یکی از پزشکان محترم بجای کونکور قرص اتنولول 50روزی یکی را پیشنهاد کردن خواستم نظر شمارا هم بدونم با تسکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      فشارتان قابل قبول است ولی نیازی نیست اتنولول را جایگزین کند همان کنکور کافی است
  • تصویر کاربر عباس دوشنبه ۸ دی ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکترمن عمل باز انجام دادم وفشار خون دارم والسارتان 80 ومتورال 25صبح وشب میخورم مشکل جنسی پیداکردم واورولوژیست سیدنافیل 20 دادولی بخاطر فشار خون میترسم مصرفکنم لطفآ راهنمای کنید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      اشکالی ندارد این دارو با داروهای فشارتان تداخل نمی کند و مشکلی برای مصرف ندارد
  • تصویر کاربر قبله دوشنبه ۸ دی ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    علت افت فشار ناگهانی و حالت تهوع می‌تواند قرص لوزاتن اچ شود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      بله می تواند
  • تصویر کاربر مینا جمعه ۵ دی ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    دست چپ من درد میکنه گاهی تا ساعد وانگشتان هم درد میگیرد البته اول از بازو شرو ع شد دوشب هست که از درد بیدار می شوم فیزیوتراپی رفتم بدتر شد این درد بازو ماه ها ادامه داشته آیا از قلبم هست دیشب احساس میکردم گردن وزیز بغل هم درد دلرد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۵ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      اکو و نوارقلب یک بار بگیرید تا علل قلبی بررسی شود اگر از نظر قلبی سالم باشد جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    بالا و پایین آمدن فشار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      فشارهایتان چند می شود
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر. دخترم حدود 4سالشون هست و آزمایش جهت چکاپ دادیم ک عدد کلسترول194 و عدد قند 104 هست. و تریگلیسیرید 45.میخوام اگه زحمتی نیست نظرتون رو در مورد سلامت یا خدایی نکرده مشکل دار بودن این دو مورد بفرمایید. ممنون از زحمااتتون
    با توجه ب اینکه دخترم 15کیلو هست و ظریف و حدود یکسال هست ک وزنش ثابت هست.

    ممنون از لطفتون ک پاسخگو هستید و جواب رو برام میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      این ارفام فعلن که مشکل مهمی نیستند و دارو نمیخواهند ولی باید حتمن سعی کنند فعالیت ورزشی داشته باشند و نگذارید چاق بشوند
    2. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      خیلی محبت کردین ممنون ازتون ک در این شرایط بحران کرونا اینقدر بزرگوارید و اینترنتی پاسخگو هستید.

      میشه راهنمایی کنید ک با این شرایط و اعداد قند و چربی دخترم باید چه اقدامی جهت کاهش انجام دهم ک سلامت فرزندم خدشه دار نشود؟
      و آیا لازم ب تکرار آزمایش و مراجعه ب پزشک اطفال یا غدد هست یا خیر؟؟
      یکدنیا سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( 3 هفته پیش)
      فعلن کاری نمی خواهد سعی کنید تغذیه ی سالم داشته باشد و تنقلات صنعتی و چیپس و پفک و فست فود استفاده نکند شش ماه بعد ازمایش بدهید تحرک کافی هم داشته باشد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
یکی از مشکلات شایع در بین خانم ها به خصوص خانم های جوان تر و با سن زیر ۴۰ سال بروز گاه و بی…
شاید تا به حال شنیده باشید که در ریه کسی لخته تشکیل شده است. این تشکیل لخته در ریه که از آن در اصطلاح…
شاید شما هم شنیده باشید که فردی به افتادگی دریچه میترال مبتلاست. یا شاید هم به خود شما گفته شده است که شما افتادگی…
از قدیم گفته اند و شنیده ایم که سکته ی قلبی بیماری مخصوص سنین بالاست و در نتیجه سکته قلبی در زنان جوان کمتر…
یکی از مشکلات شایع در بین خانم ها به خصوص خانم های جوان تر و با سن زیر ۴۰ سال بروز گاه و بی…
شاید تا به حال شنیده باشید که در ریه کسی لخته تشکیل شده است. این تشکیل لخته در ریه که از آن در اصطلاح…
شاید شما هم شنیده باشید که فردی به افتادگی دریچه میترال مبتلاست. یا شاید هم به خود شما گفته شده است که شما افتادگی…
قبلی
بعدی

آدرس مطب

خیابان پاسداران، گلستان ششم ، پلاک۴۱

شماره تماس

در این مقاله مطالعه می‌کنید:


پرسش از دکتر