درمان فشار خون بارداری با متیل دوپا

درمان فشار خون بارداری با متیل دوپا

درمان فشار خون بارداری با متیل دوپا

متیل دوپا برای درمان فشار خون بالا (هایپرتنشن) استفاده می شود. معمولا پزشکان داروهایی را برای درمان فشار خون بالا در بارداری تجویز  می کنند که دارای کمترین عوارض و خطر باشند و متیل دوپا می تواند یکی از آنها باشد. 

آیا متیل دوپا در بارداری خطرناک است؟

هیچ پاسخ نه یا بله ای برای این سوال وجود ندارد. هنگام تصمیم گیری برای مصرف متیل دوپا در دوران بارداری مقدار مصرفی متیل دوپا را برای خطرات احتمالی وارده بر فرد یا کودک حساب کنید که بعضی از آنها به سن بارداری فرد بستگی دارد. برای برخی از خانمها ممکن است درمان با متیل دوپا در حاملگی ضروری باشد.
توصیه می شود این اطلاعات را در صورت مصرف متیل دوپا در دوران بارداری و یا تصمیم به بارداری در آینده مطالعه کنید و این را در نظر داشته باشید که دکتر شما بهترین فرد است که به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که چه چیزی برای شما و کودک تان مناسب است.

در صورت مصرف متیل دوپا قبل از بارداری چه اتفاقی می افتد؟

قرص متیل دوپا

متیل دوپا اغلب برای درمان فشار خون بالا که در طول بارداری تشخیص داده می شود، استفاده می شود. بعضی از زنانی که قبل از بارداری دارو های ضد فشارخون می گیرند ممکن است پزشک داروهای ضد فشار معمول آنها را به متیل دوپا تغییر دهد. اگر دارویی مصرف کرده اید و یا مصرف می کنید، توصیه می شود به پزشک خود اطلاع دهید که باردار هستید تا با هم تصمیم بگیرید که آیا هنوز به داروها نیاز دارید و یا اینکه مطمئن شوید در حال مصرف کمترین دوز ممکن هستید که اثر دارد.
بسیار مهم است که به طور ناگهانی مصرف متیل دوپا را متوقف نکنید،یرا ممکن است برای شما و همچنین در صورت بارداری برای کودک شما خطرناک باشد. قبل از صحبت کردن با پزشک خود هیچ تغییری در داروهایتان ایجاد نکنید.

آیا مصرف متیل دوپا در دوران حاملگی باعث نقایص مادرزادی می شود؟

بدن و اغلب اعضای داخلی بدن کودک در طی ۱۲ هفته اول حاملگی شکل می گیرند. عمدتا در این زمان است که بعضی از داروها باعث ایجاد نقایص می شوند.
مطالعات نشان داده اند که فشار خون بالای درمان نشده در دوران بارداری احتمال مادر برای داشتن نوزادی با نقایص خاص مادرزادی، از جمله نقایص قلبی و هیپوسپادیاس (که در آن مجرای خروجی آلت تناسلی به جای آنکه در نوک آلت تناسلی باشد در زیر است) را افزایش می دهد. بنابراین بسیار پیچیده است که آیا استفاده از داروهای درمان فشار خون بالا در دوران بارداری باعث نقایص مادرزادی در نوزاد می شود یا اینکه نقایص با فشارخون بالای مادر ارتباط دارد.
تحقیقات دقیق تر برای جدا کردن اثرات فشار خون بالا در دوران بارداری ضروری است تا خطرات وارده بر نوزاد (اگر وجود داشته باشد) به علت دارو هایی که برای درمان فشار خون بالا در دوران بارداری استفاده می شوند به طور صحیح تر ارزیابی شود.
عوارض متیل دوپا بر روی نوزاد

آیا متیل دوپا در بارداری می تواند باعث سقط جنین شود؟

هیچ ارتباطی بین مصرف متیل دوپا در بارداری و سقط جنین وجود ندارد گر چه هیچ مطالعات علمی انجام نشده که به طور خاص این موضوع را مورد بررسی قرار داده باشد.

آیا مصرف متیل دوپا در دوران حاملگی باعث مرده زایی می شود؟

بیشتر مطالعاتی که این نتیجه را مورد بررسی قرار دادند، افزایش میزان مرده زایی در بارداری هایی که مادر متیل دوپا مصرف کرده بودند را نشان نداد.
مطالعات بیشتر که اطلاعات سه مطالعۀ قبلی را جمع آوری و تجزیه و تحلیل کرده است نشان داده که زنان با فشار خون بالا که در دوران بارداری با متیل دوپا درمان شدند، احتمال کمی برای زایمان زودرس یا مرگ نوزاد با فاصله کوتاهی پس از زایمان در مقایسه با زنان دارای فشارخون بالای درمان نشده، دارند .

آیا متیل دوپا در حاملگی ممکن است باعث زایمان زودرس یا وزن کم نوزاد هنگام تولد شود؟

متیل دوپا در حاملگی

بررسی اینکه آیا داروهای فشار خون بالا خطر ابتلا به زایمان زودرس یا وزن کم هنگام تولد نوزاد را افزایش می دهند، دشوار است. آن هم به این دلیل است که فشار خون بالا خود، خطر این نتایج حاملگی را افزایش می دهد. اکثر مطالعاتی که با توجه به اثرات فشار خون بالا بر مادر نشان می دهد که مصرف متیل دوپا در دوران بارداری خطر زایمان زودرس یا وزن کم نوزاد هنگام تولد را افزایش نمی دهد.

آیا مصرف متیل دوپا در حاملگی می تواند باعث مشکلات یادگیری یا رفتاری در کودک شود؟

مغز کودک تا پایان بارداری به تکامل ادامه می دهد. بنابراین مصرف داروهای خاص در هر مرحله از بارداری ممکن است تاثیر قابل ملاحظه ای بر یادگیری یا رفتار کودک داشته باشد.
تعدادی مطالعات نشان داده که مشکلات تفکری، یادگیری و رفتاری کودکان در معرض متیل دوپا در رحم در مقایسه با کودکانی که در معرض متیل دوپا قرار نگرفته اند، بیشتر نیست. اگرچه این یافته ها اطمینان بخش هستند اما بسیاری از مناطق در حال توسعه کودک وجود دارد که هنوز در بچه هایی که در رحم در معرض متیل دوپا قرار دارند، مورد مطالعه قرار نگرفته است. بنابراین قبل از اینکه بتوانیم بگوئیم استفاده از متیل دوپا در دوران بارداری، می تواند باعث تغییر در تفکر، یادگیری و رفتار کودکان در معرض خطر شود، تحقیقات بیشتری لازم است.

آیا کودک نیاز به نظارت اضافی دارد؟

اکثر زنان یک اسکن در حدود هفته ۲۰ حاملگی برای بررسی نقایص مادرزادی به عنوان بخشی از مراقبت های روتین هنگام زایمان انجام می دهند. انتظار نمی رود که متیل دوپا در دوران بارداری مشکلی ایجاد کند که به مراقبت بیشتری از کودک نیاز باشد. با این حال، زنان با فشار خون بالا می توانند در دوران بارداری بیشتر مراقب باشند تا اطمینان حاصل شود که در تمام طول بارداری مشکلی نخواهند داشت و رشد نوزاد آنها بر حسب انتظار است.

در صورت مصرف متیل دوپا توسط پدر آیا خطری نوزاد را تهدید می کند؟

اگر پدر قبل یا در دوران بارداری متیل دوپا مصرف کند، هیچگونه افزایش خطری برای نوزاد پیش بینی نمی شود.
 داروهایی که در بارداری استفاده می شود؟
اکثر داروهای مورد استفاده مادر، از جفت عبور کرده و به نوزاد می رسند. گاهی اوقات ممکن است اثرات مفیدی برای کودک داشته باشد. با این حال، برخی از داروها می توانند به پیشرفت طبیعی کودک آسیب برسانند. اثری که دارو بر نوزاد می گذارد بستگی به مرحله بارداری در هنگام مصرف دارو دارد. اگر داروهایی را به طور منظم استفاده می کنید، قبل از تصمیم به بارداری با تیم پزشکی و بهداشتی خود در میان بگذارید.
اگر داروی جدیدی در طول بارداری به شما پیشنهاد می شود، مطمئن شوید که پزشک یا متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد بارداری شما آگاه است.
هنگام تصمیم گیری در مورد استفاده یا عدم استفاده از یک دارو در دوران بارداری، لازم است تا چگونگی بهبود بیماری خود یا سلامت نوزادتان را در برابر هر گونه مشکلی که ممکن است توسط دارو ایجاد شود، محاسبه کنید. جزئیات در این باره نوشته شده است تا خلاصه ای از داروهای خاص مورد استفاده در حاملگی به شما ارائه دهد تا بتوانید همراه با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود، دارویی را که برای شما و کودک شما مناسب است، انتخاب کنید.
هر بارداری منحصر به فرد است. تصمیم گیری برای شروع، توقف، ادامه دادن یا تغییر یک داروی تجویزی قبل یا در دوران بارداری باید با پزشک مشورت شود. بسیار مفید است تمام داروهایی را که در دوران بارداری استفاده می کنید در پرونده های مربوط به زایمان ثبت کنید.

دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوگرافی


با توجه به شرایط کرونا چنانچه امکان مراجعه حضوری به مطب و یا کلینیک پزشک های متخصص برای شما امکان پذیر نیست، می توانید در هر کجای ایران که هستید از طریق لینک زیر درخواست ویزیت در منزل را داشته باشید.

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در email

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر پروانه پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 5 روز پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    سلام خدمت جناب دکتر بزرگوار..من چند سالیه که فشار خون دارم بعضیها میگن عصبیه بعضی ها میگن ژنتیک.چند سالیه صبح و شب یک عدد والسارتان 40مصرف میکنم.چند روزیه که قلبم حالت ریزش داره .به فوق تخصص قلب مراجعه کردم بعد از نوار قلب و اکو فرمودن قلب هیچ مشکلی ندارد.ولی فشارم رو مرز بود یعنی کمی بالا بود که ایشون قرص بیزوپرولول 5را برام تجویز کردن ولی من بیماری خفیف پزوریازیس دارم ..الان چندروزیه هنوز این قرص رواز رو ترس استفاده نکردم.میخواستم بدونم با وجود این بیماری پوستی واینکه قبلا والسارتان استفاده میکردم ایا درسته که الان از بیزوپراپولول استفاده کنم.....ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 5 روز پیش)
      بهتر است بیزوپرولول استفاده نکنید والسارتان را هم قطع کنید به جایش از لوزارتان اچ نصف صبح و نصف شب استفاده کنید
  • تصویر کاربر شادونه جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من بعد از پرتو درمانی فشار خونم به شدت پایین قبل از پرتو ۱۳ روی ۸ یا ۱۲ یا ۱۴ بود اما الان فشارم به شدت افت پیدا میکنه که مرتب تعریق دارم که معمولا ۱۱ روی ۷ و گاهی اوقات ۹ روی ۷ میشه پیش دکتر رفتم جواب نوار قلب خیلی خوب بوده مشکلی نبوده دکتر توصیه کردن که واکنش بدن طبیعی هست و مصرف نمک کمی بیشتر شود می خواستم از شما هم کمک بخواهم راهنمایی کنید که وقتی فشارم به شدت افت می کنه چه کارهایی انجام بدم ، چون واقعا این وضعیت خیلی بهم فشار میاورد .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 هفته پیش)
      دارو چه می خورید؟
    2. تصویر کاربر شادونه جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 هفته پیش)
      برای کانسر سینه قرص تاموکسیفن روزی یکی، قرص آرتیبت ۲.۵ روزی یکی، آمپول دیفرلین و دگزا هر سه ماه
    3. تصویر کاربر شادونه جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 هفته پیش)
      قرص تاموکسیفن روزی یکی ،
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 هفته پیش)
      من پیشنهادم این است یک با هولتز ۲۴ ساعته ی فشارخون نصب کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 40 مشاهده پرسش
    سلام. من 23 سالمه بین 75 یا 150 میلی گرم در روز ونلافاکسین و 90 میلی آتوموکستین مصرف میکنم. فشار و ضربان قلب من رو واضحا افزایش دادن. ضربان تا 105 بالا میره و فشارخون تا 16 هم بالا میره ولی معمولا 13.8 هست. از طرفی نمیتونم دوز داروها رو کم کنم. یک ماه نصف متورال 50 به صورت صبح و شب مصرف کردم عالی بود ولی خواب آلودگی و احساس افسردگی میداد.... احساس کردم پروپرانولول احساس خواب آلودگی کمتری میده. میشه لطفا راهنمایی کنید؟ اگر متورال قوی تر و بهتر هست میتونم همون 150 میلی گرم ونلافاکسین رو ادامه بدم به همراه متورال تا احساس افسردگی هم بهم دست نده؟
    دکترم گفتن به انتخاب خودم اینکه پروپرانولول مصرف کنم یا متورال. بهترین کار بنظرم اومد این باشه که از شما بپرسم که پیشنهادتون چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      متورال داروی خیلی خوبی است می توانیو تا یک عدد صبح و شب هم دوزش را بالاتر ببرید
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۵ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      ممنون از پاسختون.
      1- آیا متورال مثل پروپرانولول اثرات ضد لرزش بدن در اضطراب دارد؟
      2-فقط روی قلب اثر میذاره و وارد مغز که نمیشه اثرات دو داروی دیگه رو کم کنه درسته؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 هفته پیش)
      بله اثری روی مغز ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر انصاری سه شنبه ۱۵ تیر ۰( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان مردی 47ساله ام .اکو تست ورزش دادم یه روز پیش و آزمایشات خون و چربی نرماله. دردی در سمت چپ پشت شانه تا بازو و مچ دست چپم همیشه دارن. بعضی اوقات سه بار در چهار ماه اتفاق افتاده که فشارم رفت رو بیست با تنگی نفس که با کپتو‌پریل درست میشه. من فشار خونی اغلب نیستم ولی بعضی اوقات که سیگار میکشم یه تا چهار نخ در شبانه روز می‌ره رو 14یه لوزارتان میخورم .الان یه باره یه تکانه قلبی که بدنم تکان میده و همین که چند بار رفته رو بیست می ترسم . ولی تست ورزشم دویدم تند تند کم نمیارم .ممنونم عزیز مایلید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      اگر تست ورزش سالم بوده یعنی قلبتان سالم است. توصیه ی ما این است که داروهای فشارتان تنظیم شود. برای فشار دارو چه میخورید
    2. تصویر کاربر انصاری یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      کاردیو که رفتم خدمتتون تست و اکو دید چیزی ننوشت .یکبار یکی از دستیاران کاردیو برام لوزارتان ۵۰و املیوفرس برام‌نوشه و هیدروکسی کاروتیازید هم دارم من بیشتر اوقات فشارم نرماله ولی لوزار گهگاه مصرف می کنم .
    3. تصویر کاربر انصاری یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      کاردیو که رفتم خدمتتون تست و اکو دید چیزی ننوشت .یکبار یکی از دستیاران کاردیو برام لوزارتان ۵۰و املیوفرس برام‌نوشه و هیدروکسی کاروتیازید هم دارم من بیشتر اوقات فشارم نرماله ولی لوزار گهگاه مصرف می کنم .
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      بهتر است فقط همان لوزارتان را به طور منظم استفاده کنید باقی داروها لازم نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام،خسته نباشید
    آقای دکتر ،39ساله هستم و 15 سابقه فشار خون بالا دارم که در همان سالها پس از بررسیهای کامل از نظر قلب،کلیه،مغز که جواب همه آنها نرمال بود و فشار خون بنده را عامل اضطراب و استرس عنوان کردند که با داروی زناکس(آلپرازولام) و پروپرانول کنترل شد و پس ازچندسال استفاده مداوم حدودا 5 سال پیش زیر نظر پزشک قلب داروهام رو بتدریج کم و قطع گردید.و هیچ مشکلی نداشتم تا شش ماه پیش که بر اثر استرس شغلی و اظطراب مجددا فشار خونم بالا رفت-16/10 و 15/9و18/11و14/9البته گاهی اوقات هم نرمال میشد 13/7 یا 11/8
    مجددا به متخصص قلب و عروق مراجعه کردم که نوار قلب و اکو انجام دادم ،نوار قلب که انجام دادن گفتند که ضربان قلب بالاست(معمولا در مطب دکتر ناخودآگاه ضربانم بالا میره_در حالت طبیعی بین 70 تا 90 میباشد.) نتیجه اکو هم نرمال هست اما گفتند که سی تی آنژیو انجام بدم ،البته تصاویر اکو - نوار قلب وآخرین آزمایش خون رو برای شما ارسال کردم
    برای من قرص متورال 50 که نصف صبح و نصف شب تجویز کردند و همچنین قرص روپیکسون 10
    شب که نصف قرص متورال50 رو میخوردم ضربان قلبم به زیر 50 میرسید و سرگیجه میگرفتم با مشورت پزشک به یک چهارم صبح و یک چهارم شب کاهش دادم،اما شبها با خوردن 1/4 متورال دوباره افت ضربان پیدا میکردم که الان فقط نصف متورال رو صبح ها مصرف میکنم
    آقای دکتر سوال من از شما اینه که در نوار قلب و اکو که انجام دادم مشکلی وجود داره که دکتر گفتن که سی تی آنژیو انجام بدم ؟لطفا جواب اکو رو برام واضح تر توضیح بدید
    آیا سی تی آنژیو انجام بدم؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      اکویتان سالم است کامل و مشکلی را نشان نمی دهد برای اطمینان از اینکه طپش قلبها مورد خطرناکی نیستند برایتان سی تی انژیو خواسته اند انجام بدهید بهتر است
  • تصویر کاربر معززی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 8 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    ۵۵ ساله و خانم هستم.مدتی هست فشارم اغلب ۹ و ۱۰ روی ۵ یا ۶ هست.گاهی هم ۱۲ روی ۶.
    دچار نوسان فشار هستم.
    در مواقعی که مدتی حالت نشسته دارم یا ایستاده بعد از دو ساعت سرم به شدت سنگین می شود و فشارم پایین.بعضی اوقات هم بالا هست.حتی ۱۶و۱۵ روی ۸ هم بوده.
    ولی فعلا اغلب ۹و۱۰ روی ۵ و ۶ هست.
    به نظر جنابعالی باید چه اقدامی انجام دهم؟
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 3 هفته پیش)
      یک بار هولتر ۲۴ ساعته ی فشارخون بگذارید
  • تصویر کاربر سام پنجشنبه ۲۷ خرداد ۰( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 48 مشاهده پرسش
    با سلام . من 1ز سال 1395 به علت فشار خون 14/9 قرص متوهگزال 23/75 يكي صبح و يكي شب مصرف ميكنم . تا سال 1399 كه با ناياب شدن متو هگزال ميوكارمت مصرف ميكنم . قد 177 وزن 94 كيلو قبل از كرونا هفته اي 2 روز ورزش مي كردم .در حال حاضر هم تقريبا هر روز 20 دقيقه تا نيم ساعت ورزش ميكنم . انسان استرسي هستم و فشارم را هر هفته چك ميكنم . فشار مينيمم بالا دارم . 12.3/8.7 حتي 11.8/8.4 . مي خواهم قرص را ترك كنم زيرا به شدت بدخواب شدم و ضربان هم شبها تا 50 پائين مي آيد . قبل از كرونا هر سال قلبم را چك ميكردم و هميشه سالم بودم . مي توانم قرص را ترك كنم يا قرص بهتري جايگزين كنم . با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۷ خرداد ۰( 1 ماه پیش)
      داروی مناسبی است این فشارها هم نیازی به تغییر دارو ندارند بیشتر علایم منشا استرسی دارند از نظر ما به مصرف دارو ادامه بدهیو
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    سپاس جناب دکترنجفی...دکترفشاری که درحالت نشسته بگیریم مثلا11یا12روی8 ایا درحالت رانندگی اگه 13بشه مشکلی نداره؟؟ منظورم اینه نرماله؟؟ فشارهمه تغییرمیکنه دراین مواقع؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 1 ماه پیش)
      نه اشکالی ندارد
  • تصویر کاربر لیلا پنجشنبه ۲۰ خرداد ۰( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    سلام
    من 37ساله هستم با وزن 78 و قد158 افزایش وزن از دوره بارداری حدود 7سال پیش اتفاق افتاد.
    دو سال پیش متوجه شدم که فشار خون دارم. 14/9بود معمولات که داروی والزارتان 80و کنکور2.5 تجویز شد.فشار بسیار خوب کنترل شد. چون قصد بارداری داشتم قرص متیل دوپا جایگزین قبلی ها شد. گفته شد روزانه نصف قرص مصرف کنم. بعد از حدود 5 ماه نوسان فشار دارم دوز را به یک قرص افزایش دادم. هنوز فشار کنترل نشده. تا 15/10 میرسه و خیلی اوقات با وجود مصرف قرص 14/9 هست. گاهی مخصوصا اگر تحت استرس شدید باشم بازو کتف سمت چپ وفک قفسه سینه درد دارم که گاهی چند روز خفیف تر از موقع شروع باقی میمونه. ضمناتازگی متوجه کم کاری تیرویید شدم لووکسین مصرف میکنم و با توجه به قند ناشتا ۱۰۵ الان
    روزی یک عدد متفورمین ۵۰۰ استفاده میکنم.باید چه کنم؟ دارو باید عوض بشه؟ امکان بارداری هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 1 ماه پیش)
      اکو و هولتر فشار بسته اید؟
    2. تصویر کاربر لیلا چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 1 ماه پیش)
      اخیرا خیر ولی نوار قلب مشکلی نداشت ۵ ماه پیش. امو دو سال قبل مشکلی نبود.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ خرداد ۰( 1 ماه پیش)
      یک هولتر مجدد ببنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نگار چهارشنبه ۵ خرداد ۰( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    درود بر شما
    بیست ساله ام. فشارم دایم پایین است (9 روی 6) و روی بازو و پاهایم گهگاه کبودی هایی ایجاد و بعد از مدتی برطرف می شود.آزمایش داده ام و می گویند مشکل خاصی نیست.قفسه سینه ام به خاطر افتادگی دریچه میترال گاهی درد می کند.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۵ خرداد ۰( 2 ماه پیش)
      اینها مشکلات مهمی نیستند و جای نگرانی ندارید تغذیه ی مناسب و مصرف مایعات فراوان داشته باشید قرص فلودروکورتیزون هم روزانه نصف قرص استفاده کنید
درحال دریافت اطلاعات
آنچه که برای یک شخص ممکن است استرس‌آور باشد، در دیگری ممکن است تاثیری نداشته باشد. قابل ذکر است که استرس فقط برای اتفاقات…
قرص لووکسین یا لووتیروکسین از شایع ترین داروهایی است که توسط متخصصین غدد تجویز می شود. این دارو برای درمان کم کاری تیروئید استفاده…
اگر خود شما یا یکی از اطرافیانتان تا به حال به هر علتی به پزشک قلب مراجعه کرده باشید و یا دچار بیماری قلبی…
دارای مشکلات قلبی هستید و پزشک برای شما ازمایش اکوی قلب تجویز کرده است؟ نمی توانید به دلایل مختلف از جمله ویروس کرونا از…
آنچه که برای یک شخص ممکن است استرس‌آور باشد، در دیگری ممکن است تاثیری نداشته باشد. قابل ذکر است که استرس فقط برای اتفاقات…
قرص لووکسین یا لووتیروکسین از شایع ترین داروهایی است که توسط متخصصین غدد تجویز می شود. این دارو برای درمان کم کاری تیروئید استفاده…
اگر خود شما یا یکی از اطرافیانتان تا به حال به هر علتی به پزشک قلب مراجعه کرده باشید و یا دچار بیماری قلبی…
قبلی
بعدی

آدرس مطب

خیابان پاسداران، گلستان ششم ، پلاک۴۱

شماره تماس

در این مقاله مطالعه می‌کنید:


پرسش از دکتر