پرسش از دکتر

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه از دﮐﺘﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. – پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. – پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد. – از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.

گشاد شدن کرونرچپ – پرسش ۱۰۴۴۴۸

  • تصویر کاربر آسیه دوشنبه ۱ شهریور ۰( ۱۰ ماه پیش) تعداد بازدید: ۱۰۵ سایر بیماری های قلب
    سلام آقای دکتر. ان‌شاءالله خوب باشین. من سوالم واجبه، ۲روز پیش نوبت مشاوره تلفنی گرفتم ازتون اما فکر کنم سرتون شلوغه مجبور شدم اینجا مزاحم بشم. پسرم ۳سالشه. تاریخ ۸مرداد که متوجه عفونت شدیم و همون شب بستری شد بیمارستان، پلاکت خون ۳۴۶ و نرمال بود. ۹م اکو شد و مشکلی نبود و تاریخ ۱۶م ترخیص شد. اما تاریخ ۱۷م که باز آزمایش خون داشت، پلاکت خون ۶۰۷ شده و چون جواب آزمایش ۲۰‌م آماده شد و متوجه شدیم و همون ۲۰م بردیمش اکو و متوجه شدیم کرونرچپ بزرگ شده و پزشک قلب اطفال و پزشک عفونی با مشورت و کنار هم گذاشتن علائم بیماری، تشخیص کاوازاکی دادن. همون شب دوباره بستری شد و ۲۷.۵ میلی‌گرم ivig دریافت کرد و روزانه نصف قرص ۱۰۰گرمی آسپرین مصرف میکنه. شنبه همین هفته، دوباره اکو شد و چون وضعیت رگ خیلی بهتر شده بود، مرخص شد. دکترش گفت ۶هفته آسپرین استفاده کنه و برگرده برای اکو دوباره. چند تا سوال داشتم که کاش میتونستم صحبت کنم باهاتون اما چون خیلی استرسشو دارم گفتم بیام اینجا بپرسم.
    ۱. آیا ۶ هفته دیر نیست برای اکو و این رگ دوباره گشاد نمیشه؟
    ۲. الان چون کامل به حالت اول برنگشته و بچه‌ی من مرخص شده، آیا خطری تهدیدش نمیکنه؟
    ۳. آیا رژیم غذایی یا مراقبت خاصی نیاز داره؟
    ۴. با توجه به تاریخایی که دادم و اینکه ما نمیدونیم دقیقا کی رگ شروع کرده به بزرگ شدن، آیا درمان به موقع صورت گرفته؟
    و سوال آخرم اینکه آیا این مشکل ممکنه در آینده دوباره برگرده یا باعث آسیب قلبی دیگه‌یی بشه؟
    ممنون میشم جواب بدین. واقعا چند وقته تحت فشار روحی هستیم و من از شدت استرس واقعا نتونستم منتظر تماستون بمونم. بازم ازتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( ۱۰ ماه پیش)
      نه زمان اکو مناسب تعیین شده چون زودتر انجام شود هم کمکی نمیکند خطر احتمالش کم است دزمان کاملا درست و به جا و به موقع بوده داروهرچه تجویز کرده اند بخورد فعالیت سنگین نکند احتمال پیشرفتش در آینده هم کم است
    2. تصویر کاربر آسیه چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰( ۱۰ ماه پیش)
      خیلی ازتون ممنونم آقای دکتر. لطف کردین. گفتین احتمال خطر کم هست. ان‌شاءالله که مشکلی پیش نیاد اما با توجه به اینکه ۶ هفته هم زمان زیادیه، من باید حواسم به چه چیزایی باشه که اگه خدایی نکرده رخ داد، سریع پسرم رو برسونم بیمارستان؟
      بازم تشکر ازتون. شبتون بخیر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱ شهریور ۰( ۱۰ ماه پیش)
      اگر دوباره درد سینه پیدا کرد ببریدش پزشک
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
لطفا امتیاز دهید

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.