پرسش از دکتر

داروی بتاسرک و پردنیزولون - پرسش 102942

  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 582 داروشناسی
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر عزیز؛
    من یک ماه پیش به صورت خفیف و با شیب ملایم کم کم حس کردم گوش چپم حس کیپ شدگی داره که در طول روز بر طرف میشد اما به مرور زمان بیشتر شد که به متخصص گوش مراجعه کردم و با نوار گوشی که ازم گرفتن گفتن که باید قرص پردنیزولون ۵۰ به مدت ۱۰ روز مصرف کنم و با مصرفشون گوشم خوب شد اما یک هفته بعد از اتمام قرص ها باز همون علائم اما با شدت بیشتر بروز کرد یعنی حس کیپ شدگی گوش چپ و کمتر شدن شنوایی اما اصلا سرگیجه و سردرد و‌عدم تعادل و تهوع نداشتم و‌ندارم؛
    دوباره به متخصص گوش دیگری مراجعه کردم و باز با نوار گوش دیدن که همون حالت قبل رو دارم که عکس نوار گوشهام رو هم ضمیمه میکنم براتون؛
    حس کیپ شدگی گوش چپ به همراه صدای بوق ممتد در گوش چپ بدون سردرد و‌بدون تهوع و بدون عدم تعادل؛
    دکتر قرص بتاسرک ۸ میلی کرم روزی یک عدد و پردنیزولون ۵ از روزی ۶ عدد شروع و به مرور کم میشود و قرص تریامترن/هیدروکلروتیازید روزی یک چهارم
    اینهارو دادن و گفتن فشار مایع گوش میانیتون بالاست؛
    حالا نمیدونم واقعا این داروها مؤثر هست و‌این صدای بوق و کیپ شدگی رفع میشود یا تا آخر عمر و‌دوره ای با این مشکل مواجه خواهم شد؛
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید چون خیلی خیلی زندگیم رو مختل کرده؛
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 سال پیش)
      اینها بیشتر مسایل مربوط به گوش و مغز و اعصاب است و خیلی ارتباطی به قلب ندارد داروی خوبی هم تحویز شده فقط محض اطمینان باید یک بار اکو کنید تا مسایل قلبی خیالتان راحت شود
    2. تصویر کاربر مریم جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 سال پیش)
      ممنونم از پاسخ دهیتون
      چون دیدم بیمارانی بودن که راجع به این موضوع سؤال کردن‌و جواب های کاملی گرفتن من هم سؤالم رو مطرح کردم
      آقای دکتر من حس میکنم حس کیپ شدگی در حال از بین رفتنه و هیچ سرگیجه و عدم تعادلی ندارم فقط میشه از دید تجربی بهم بفرمایید آیا در طول طبابتتون موردی مشاهده کردید که این صدای بوق داخل گوش چپم با مصرف دارو قطع بشه یا این صدا به دلیل آسیب به گوش است و‌دیگه تا همیشه وجودداره؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 2 سال پیش)
      علل متفاوتی دارد معمولا با مصرف دارو بهتر می شود ولی باید گوشتان هم معاینه ی کامل بشود
    4. تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 2 سال پیش)
      باز هم ممنونم از لطفتون آقای دکتر ????
      آقای دکتر من تصاویر نوار گوش هام رو براتون ارسال کردم و دو متخصص گوشی که خدمتشون رفتم هر دو گفتن که پرده ی گوشم سالم هست و مشکل از فشار زیاد مایع داخل گوش میانی است که بابتش پردنیزولون ۵ از روزی ۶عدد وبه مرور کمتر و داروی بتاسرک ۸ روزی یک عدد و تریامترن روزی یک چهارم دادن؛
      اما حس میکنم الان ۵روز از شروع داروهام میگذره اما تغییری رخ نداده و صدای سوت و کیپ شدگی در شنوایی هنوز هست؛
      آقای دکتر من از ابتدا نه سرگیجه داشتم نه عدم تعادل نه حالت تهوع ،هنوز هم ندارم؛
      فکر میکنید نیاز به تزریق مستقیم کورتون داخل گوشم هست؟????
      (تصاویر نوار گوش به ترتیب تاریخ ابتدا یک‌ماه پیش و با اولین کیپ شدگی و عکس دوم بعد از مصرف ۱۰ روز پردنیزولون ۵۰ روزی یک عدد و عکش سوم یک‌هفته بعد از قطع پردنیزولون ۵۰
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( 2 سال پیش)
      در مورد تزریق بهتر است از یک متخصص گوش و حلق و بینی سوال کنید ولی در کل مشکل خاصی از نظر قلبی ندارید
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
لطفا امتیاز دهید

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.

