پرسش از دکتر

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه از دﮐﺘﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. – پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. – پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد. – از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.

باطری قلب – پرسش ۱۱۰۳۵۲

  • تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۴ بهمن ۰( ۴ ماه پیش) تعداد بازدید: ۷۲ سایر بیماری های قلب
    سلام وقت بخیر
    پدر بنده ۷۵ سال سن داره
    ایشون ۱۲ سال قبل عمل قلب باز کردن و سه سال قبل هم تو یکی از رگ ها دو عدد استنت کار گذاشتن
    متاسفانه الان بعضی مواقع موقع استرس و یا عصبانیت و یا تو هوای سرد و یا تو آغاز را رفتن دچار درد شدید قفسه سینه میشن و نفسشون بالا نمیاد و فشار هم میره بالا بعد از اینکه یک عدد قرص زیر زبونی مخورن اکی میشن
    آخرین اکوی ایشون متاسفانه نشون داد که EF شده ۱۵ درصد در حالی که ۲ سال قبل ۲۵ درصد بود. نتیجه اکو را پیوست کردم.
    آیا میشه برای بهبود یا جلوگیری از کمتر شدن EF کاری کرد؟ آیا نصب باطری قلب تاثیری داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۴ ماه پیش)
      باتری به بهبود ef کمکی نمی کند ولی برای بهبود علایم و وضعیت مناسب تر باید درمان دارویی بر اساس فشار و ازمایش و معاینه تنظیم گردد
    2. تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۴ ماه پیش)
      جوابتون خیلی کلیه دکتر جان معلومه که باید دارو تجویز بشه
      عرضم اینه که به جز دارو میشه کاری کرد؟ اینکه برای جلوگیری از ایست ناگهانی قلب لازمه باطری نصب بشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲ بهمن ۰( ۴ ماه پیش)
      از نظر درمانی راهی جز تجویز دارو نیست، خاصیت باتری هم درمانی نیست. اما از نظر پیشگیری از ایست قلبی باتری icd را در این ef می شود نصب کرد و اقدامی علمی است
    4. تصویر کاربر مصطفی شنبه ۲ بهمن ۰( ۴ ماه پیش)
      خیلی خیلی ممنون دکتر عزیز
      دکتر ایشون برای بررسی دقیق تر اسکن هسته ای قلب تجویز کردن که نسخه ایشون رو پیوست کردم
      فقط خواستم بدونم اسکن ضرر نداره خدایی نکرده باعث ایست قلبی نمیشه؟ پدرم یکم می ترسه از این تست
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۴ بهمن ۰( ۴ ماه پیش)
      نه اصلا خطری ندارد اسکن. این روش را برای بررسی عروق استفاده می کنند و در شرایط ایشان خطری ندارد
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
لطفا امتیاز دهید

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.