پرسش از دکتر

ريشه يابي تغييرات نوار قلبي - پرسش 120039

  • تصویر کاربر امير یکشنبه ۳۰ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 64 حمله قلبی
    با سلام و احترام خدمت استاد بزرگوار
    بنده با سن 44 سال و داشتن بيماري هاي قلبي در خانواده پدري ( فوت پدر در سن 55 سالگي و عمل جراحي باز در سن 45 سالگي در کشور سوييس توسط پروفسور صادقي در دهه 60 بدليل گرفتگي عروق کرونر) ذر سال 97 يکبار بدليل درد خفيف در ناحيه قفسه سينه به متخصص قلب مراجعه نموده و تست ورزش و اکو قلب انجام دادم. متاسفانه در نوار قلب در سال 97 شاهد Inverted Twave V3-V6 بودم اما بدليل اينکه اکو قلب نرمال بود و Ejection Fraction بطن چپ حدودا 60 درصد و نرمال بود، اقدام خاصي بر روي قلبم انجام نشد و متاسفانه اطلاعات لازم از طرف متخصص مربوطه به بنده ارايه نشد. از سال 97 تا حدودا دو هفته قبل پيگيري خاصي انجام نداده بودم و در اين سالها وزنم از 85 به 100 کيلو رسيده است ضمن اينکه تا سال 96 بنده سيگاري سنگين بودم اما از سال 96 تا به امروز از دخانيات استفاده نکرده ام و سابقه فشار خون و ديابت هم نداشته ام. حدودا چند هفته قبل بر حسب اتفاق و کمي حال تهوع به اورژانس مراجعه نمودم و بنظرم ميايد بر حسب تغييراتي که از سال هاي قبل در نوار قلبم بود، پرسنل اورژانس تشخيص سکته قلبي دادند و سه الي چهار روز تحت نظر و بستري شدم و طي اين مدت درمان هاي دارويي که بعد از سکته انجام ميدهند بر روي من انجام شد. سپس به انژيو گرافي معرفي شدم در حاليکه انژيو پلاستي لازم نشد و رگهاي قلبي طبق اظهارات متخصص قلب و عروق در وضعيت نرمال قرار داشته و اصطلاحا در وضعيت MFU قرار داشتم. شايان ذکر است EF قلبم در بار دوم چند هفته قبل حدودا 40 الي 45 درصد گزارش شده بود. ضمن تشکر از بذل توجه حضرتعالي پيشاپيش، چند سوال دارم که ندانستن انها باعث اضطراب بيشتر در بنده ميشود( فردي با اضطراب هستم در کل) و خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمايي فرماييد.
    1- با توجه به اينکه نتيجه انژيو گرافي نرمال بود، تغييرات در موج T در سالهاي قبل ايا لزوما در اثر ايسکمي يا سکته قلبي بوده است و چطور تفسير ميشود ؟
    2- اگر در سالهاي قبل سکته قلبي رخ داده باشد، با توجه به نرمال بودن رگها ، امکان ايجاد لخته و سپس از بين رفتن لخته به طور خود بخود وجود دارد ؟
    3-ايا تغييرات نواري مي تواند در اثر کارديو ميوتراپي هايپرتروفيک در قلب ايجاد شود و لزوما سکته اتفاق نيفتاده باشد ؟ ايا امکان دارد اين موضوع در بنده ارثي باشد و از کودگي وجود داشته باشد؟ راه اطمينان يا بررسي اين موضوع چيست ؟ ايا اهميتي دارد سافتن پاسخ اين پرسش يا بهتر است به EF قلب و شرايط موجود ان تمرکز کنم و به طور دوره اي ان را پزشک بررسي نمايد؟
    4- در صورتي که بنده بخواهم ورزش هوازي انجام دهم و وزنم را تعديل نمايم، آيا انجام ورزش ها بطور عمومي، باعث نميشود در نارسايي هاي قلبي ماهيچه هاي قلب بدليل نياز به کارکرد بيشتر تغيير شکل بيشتري نسبت به حالت استراحت پيدا کرده و باعث بزرگتر شدن بيشتر قلب يا دفرمه شدن بيشتر کادريو ميو پاتي شوند؟
    5-بنده از ايست قلبي خيلي ميترسم و استرسم از اينست که ايست قلبي فرصتي ندهد تا بتوانم اگاهانه اقداماتي در راستاي بهبود شرايطم انجام دهم. شرايطي که در ان قرار دارم با توجه به تغييرات نواري و بازده 40 درصدي ، با فرض نرمال بودن ساير فاکتورها بنظرتان چه مقدار احتمال ايست قلبي وجود دارد و در شرايط بدبينانه و خوشبينانه چه تاثيري بر عمر بنده دارد؟(ببخشيد سوالم عاميانه است)
    6-در کل چه توصيه اي به بنده داريد ؟ و ايا مصرف قرص لوزار 25 و کونکور 75 را برايم مناسب ميدانيد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳۰ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      نیاز به ویزیت...توصیه به انجام MRI...فعالیت درزشی در حد متوسط منعی ندارد
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
5/5 - (2 امتیاز)

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟

میخوای به صورت آنلاین سوالت رو از دکتر بپرسی؟