جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر رضازاده یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،من قرص وارفارین مصرف میکنم،چند روزه دل درد زیر قفسه سینه سمت راست دارم،دکتر متخصص واسم سی تی اسکن کبد تجویز کردن ولی گفتم با شما مشورت کنم ببینم میشه با وجود مصرف وارفارین سی تی اسکن با تزریق انجام بدن،چون گفتن امکان لخته وجود داره،اگه جواب بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      بله انجام بدهید مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر نیکا یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    باسلام.ببخشید آقای دکتر دختری۲۴ ساله هستم که به دلیل ضربان بالا و تپش قلب زیاد پزشک دستور بررسی الکتروفیزیولوژی از طریق رگ کشاله ران دادن.
    میخواستم سوال کنم چون غدد لنفاوی کشاله ران متورمه ممکنه مانعی برای انجام این بررسی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      نخیر منعی ندارد
  • تصویر کاربر م شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر بنده خانمی ۴۰ ساله هستم از ۳۳ سالگی قرص فشار میخورم بعد از زایمان دومم حدود ۴ سال پیش دچار دردهایی در قسمت چپ سینه شدم که در مدت ای ۴ سال شدت دردها رفته رفته زیاد میشود ۲ سال پیش آنژیو شدم که نرمال بود اما الان حدود ۶ ماهه که ای دردها خیلی شدید شده وتغییرات نواری بصورت اس تی دپریشن و تی اینورت شده وهم دردها زیاد به سراغم میایند طوری که حدود یک هفته پیش در محل کار از شدت درد تقریبا داشتم از حال میرفتم بعد دچار استفراغ شدید شدم قبل از آن اسکن هسته ای تجویز شده بود که دکتر بادیدن نوار قلبم گفتند صد در صد مثبت میشه بهتره آنژیو گرافی بشی و اگر آنژیو نرمال باشه احتمال زیاد اسپاسم عروق هست که باید رگی که دچار اسپاسم میشه باید پیدا بشه تا عمل بای پس بشه آیا همچین چیزی میشه میخواستم راهنماییم کنید چون این درده با این شدت و بالا رفتن فشار و دفعات گرفتن درد خیلی اذیتم میکنه لازم به ذکر است که دارو هم زیاد مصرف میکنم و یک سال و نیم پیش سابقه دی وی تی پای راست داشتم خیلی استرس دارم لطفا کمکم کنید ببخشید طولانی شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      یک بار سی تی انژیگرافی انجام بدهید به نظرم برای انژیوگرافی زود است
  • تصویر کاربر رها شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    باسلام.
    ببخشید آقای دکتر به دلیل ضربان قلب بالا یک دوره لانوکسین مصرف می کردم،روزانه نصف قرص لانوکسین و اخیرا به دستور پزشک مقدار به یک قرص در روز افزایش یافته و بعد از این دچار عوارضی مثل مشکل در بینایی،سبکی سر،سرگیجه سردرد،حالت تهوع و ضعف شده ام که تشدید هم میشن.
    ممکنه این علائم نشانه ای از مسمومیت با لانوکسین باشه و خطرناک باشه؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      بله ممکن است بخاطر افزایش دوز باشد به همان دوز قبلی برگردید
  • تصویر کاربر ازیتا دوشنبه ۱۷ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۸ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید….. مامان من چهار سال پیش انژیوگرافی انجام داد یه رگ اصلی گرفته بود و فنر گذاشتن و باز شد بعد از اون ما هر شش ماه به دکتر مراجعه کردیم نوار قلب تست ورزش همرو انجام میدادیم حتی چهار سال میش اکو کردیم همه جی نرمال بود اما یکم مامانم پشت درد داشت مراجعه کردیم دکتر گفت انژیو مجدد …. انجام که دادیم گفتن رگاشون بازه و نشکلی نیس اما گفتن یکی از دریچه ها یه نارسایی داره و باید اکو تخصصی انجام بشه ما رفتیم اکوی تخصصی یه دکتری غیر از دکتر مادرم بود و گفت تارسایی شدید و باید عمل تعویض دریچه انجام بده ……وقتی بردم پیش دکترش گفت نه بیمار من که مشکلی نداره برای جی باید جراحیش کنم….. اقای دکتر ما بخاطره نظرات متفاوتی که این دو دکتر داشتن الان واقعا دچار استرس شدیم…. اینکه ایا عمل نکنیم مامانم دچار مشکل میشه یا خیر……الان میخوام یه تست جدید به نام اکومری انجام بدم….. ببخشیدددد که طولاتی شد…..لطفا اگه براتون مقدور جواب بدید…..که جراحی نکنم مشکلی میش نمیاد….. یه دنیا ممنونم….‌ازتون خدابهتون خیر بده… پیوست هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      نتیجه ی بررسی ها را بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر ازیتا یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      من براتون عکس اکو تخصصی و انژیوی مجدد رو ارسال کردم
    3. تصویر کاربر ازیتا یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      اکوی تخصصی و انژیوی مجدد رو براتون ارسال کردم
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۷ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      بخاطر نارسایی شدید دریچه ای گفته اند اکو مری کنند اورژانس نیست ولی برای تصمیم گیری بهتر است که در کنار مصرف داروها سر فرصت انجام بدهیدش
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان . بنده در هنگام خواب شبانه احساس تنگی نفس و تپش قلب دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      یک بار نوارقلب و اکو بگیرید
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      با سلام


      اکو انجام شد است فایل تصویر گزارش اکو رو در قسمت فایلها فرستادم
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      با سلام تصویر گزارش اکو خدمتتان ارسال شد . با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      اکو که سالم است استرس زیاد دارید؟
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر کتایون یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    سلام دوباره جناب دکتر عزیز…با تشکر از پاسخ سوال قبلی پدرم در ادامه رویورکسابان …الان در قسمت ران پا دچار درد عضلانی شده اند که به سمت ساق پا هم می زند ..درد خوب می شود و دوباره بر می گردد با مسکن..امروز بیشتر شد…در اینترنت خواندم یکی از عوارض شایع ریورکسابان هست..آیا این دارو را ادامه بدیم؟…ریورکسابان ۱۰ می خورند..ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      ادامه بدهند و نگران این علایم نباشند چیز مهمی نیست
    2. تصویر کاربر کتایون شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      ممنونم..امتیاز پاسخ دهی رو ۵ دادم ..هر دو بار ولی سیستم ۳ ثبت کرد
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      ممنون از شما
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر میثاق شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۲۳ سالمه از برج ۲پارسال احساس میکردم یچیزی میاد تو حلقم ک باید مینداختمش نمیذاشت بخام بهش توجه نکرد تا چند ماه بعدش بضاغ دهانم ک قورت میادم سفت میشد ازمایش هم دادم مشکلی نبود ولی الان احساس میکنم تو شکمم یچیزی میزنه افسردگی گرفتمه خواب ندارم اصلا سرویس هم ک میرم یوبس یوبسم نمیدونم چکار کنم بدطور دارم عذاب میکشم تمام دوستامم میگن چرا انقد لاغر شدی مفنگی شدی مگه…اذیتم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      نوارقلب و اکو گرفته اید؟
    2. تصویر کاربر میثاق جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      خیر دکتر نوار قلب و اکو نگرفته ام ولی تمامی ازمایشات خون و ام ار ای سر و گردن و کمر گرفتم.ول از گوارشم سونو نگرفتم.استرس شکمی میگیرم یروز دوروز ولم نمیکنه مجبور میشم ی نصفه الپرازرام بخورم ک بدم میاد ازین قرص لطفا بگین چکار کنم دیشب ساعت ۵ صبح خوابیدم ساعت ۸صبح از خواب پریدم اصلا خواب ندارم کاش سرطان حداقل میدونستم سرطان حتی نمیدونم چمه بلا نسبت دکترا خوزستان هم فقط بفکره پولن.
    3. تصویر کاربر میثاق شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      ببخشید ۱۵تومن فقط برا ی سوال ک نصفه نیمه ولش میکنین عجب بابا محرم بیماری هستی دیگه شما.
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      یک سونوگرافی شکم بکنید و یک بار هم اکو و نوارقلب بگیرید اگر مشکلی باشد مشخص می شود
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر سمانه جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۴ مشاهده پرسش
    با سلام
    افای دکتر من بهمن ۹۹رفتم دکتر و بعلت وجود دو ماسک و استرس نوار قلبم تپش نشان داد. اکو هم دادم که به من گفتن نارسایی ضعیفه و مهم نیس هر دو سال اکو بده و برایم به علت تپش قلب روزی دو پرانول ۱۰صبح و شب نوشتند. من دو ماه روزی یک عدد مصرف کردم. ماه رمضان مصرف نکردم و دوباره به مدت یک هفته به دلیل تپشی که احساس میکنم مربوط به نفخ معده بود مصرف کردم و روزی یکی صبح مصرف میکنم. سوال من این است که عموما در هنگام دراز کشیدن ضربان من کمتر از ۹۰هست و هنگام راه رفتن بالاتر از ۱۰۰ میرود و احساس تپش عموما در بالا رفتن از پله ها دارم و شمردن ضربان و دیدن ضربان بالای صد در من استرس شدید ایجاد میکند ایا اصلا لزومی به مصرف این قرص دارد و یا مصرف یک عدد در شبانه روز اشکالی ندارد؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      همین دارو را استفاده کنید ولی بخش مهمی از علایم شما اضطرابی است و منشا استرسی دارد
  • تصویر کاربر مینا جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    پدر من ۶۷ سالشه فشارش بالا و یهو میومد پایین که یه شب نزدیک صبح از حال رفت و افتاد زمین رنگ پوستش هم سفید شده بود بعد چند دقیقه حالش بهتر شد بعدش رفت دکتر مشکل قلبی نداشته اما قرص کارویدیلل و لوزار اچ و آسپرین و آتوراستاتین تجویز کرده حالا میتونه سه روز در میان قرص آسپرین مصرف کنه؟؟؟ با مصرف این قرص ها فشارش ۱۲ رو ۷ هستش بعضی وقته ها فشارش ۱۰ روی '6 هست اکثرا فشارش کمه این مشکل داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      نه این فشار مشکلی ندارد اصلا
درحال دریافت اطلاعات