• تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۲ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیروتشکر
    هفته چهارم ازتاریخ مثبت شدن کرونارو رد کردم.متخصص داخلی ۳۰عدداسپرین ۸۰و ۲۰عددزالربان ۱۵ بصورت یکعددمصرف روزانه تجویز کرده اخرین ازمایش رو هم ضمیمه کردم
    کمی غلظت خون هم دارم تاکی اسپرین و زالربان رو مصرف کنم؟ظاهرا زالربان رو نمیشه یکباره قطع کرد
    1. تصویر کاربر حمید جمعه ۱۲ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      فایل رو دوباره ضمیمه کردم
    2. تصویر کاربر حمید جمعه ۱۲ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      ظاهراعکس ضمیمه نمیشه
      D_dimer764
      Sgpt_alt53
      Wbc7.9
      Rbc6.31
      Hemo…17.2
      Hemato….51.8
      Mcv82.1
      Mch27.3
      Mchc33.2
      Plate….267
      Rdw_cv14.2
      Pdw10.8
      Mpv9.5
      P_lcr21.4
      سن ۵۰سال مذکر
      تاریخ ازمایش ۲۶مرداد
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      میتوانید بعد از ۴ هفته از بیماری قطع کنید
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، من ۳۳ سال سن دارم بدون هیچ‌گونه سابقه بیماری زمینه ای. تقریبا ۴۰ روز پیش به بیماری کرونا مبتلا شدم ،درگیری ۱۵ درصدی ریه داشتم و در منزل قرنطینه و درمان شدم . داروهایی از قبیل فاویپیراویر، آسپرین،مونتولوکاست،پردنیزولین،ناپروکسین براساس دستور پزشکان استفاده کردم . پس از بهبودی کرونا کمی حس فشردگی در سینه سمت چپ دارم و فشارخون نیز با دستگاه اندازی گیری دیجیتال تقریبا ۱۴ می‌باشد . و بعضاً تپش قلب را نیز احساس میکنم . در حال حاضر تعداد ضربان قلب تقریبا ۶۹ می‌باشد .آیا وضعیت فعلی نگران کننده هست ؟فشار خون من قبل از ابتلا معمولا بین ۱۲ تا ۱۳ بوده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      بهتر است یک بار اکو انجام بدهید
  • تصویر کاربر شیوا پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۱ مشاهده پرسش
    سلام من خانم ۴۴ ساله ام ۴ ماه پیش کرونا گرفتم دائم تپش قلب میگیرم دکتر بعد از اکو گفت افتادگی میترال قلب داری درد از زیر قفسه سینه ب کتف وشونه هام میزنه ومیگیره ،زباکر ۲.۵هم به من داده اما بهترم نمیکنه ،با توجه به عکس های اکو به نظر شما باید دارو رو عوض کنم و یا دوباره اکو بگیرم ؛چون که این قرص باعث افتادن فشارم میشه ؛الان که یک ماه از اکو گذشته لازم هست دوباره مراجعه کنم ؟
    ویا ‌تشخیص دیگیری دارید برای دارو؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      نه نیازی به تکرار اکو نیست ولی اگر علایمتان ادامه دارد یک بار تست ورزش بدهید
  • تصویر کاربر فریده پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب..دکتر میدونم خیلی سرتون شلوغه ولی تروخدا خیلی واجبه لطفا زودتر جواب بدید…من سه ساله مریض تون هستم که تنگی دریچه میترال متوسط دارم و هشت سال پیش بالن زدم در ضمن ۳۲ سال دارم تا قبل از اینکه بیام پیش شما وارفارین میخوردم که شما قطع کردین و در حال حاضر هیچ دارویی نمیخورم تو بارداریم فقط دو ماه بهم اسپرین دادین…من امروز واکسن استرازنکا زدم..راستش بخاطر پسر ۱۸ ماهم میترسم یعنی خیلی منو ترسوندن..قبل از تزریق بهتون پیام دادم جواب ندادید…الان چه کنم؟؟اسپرین مصرف کنم؟؟یا هر ده روز برم تست پلاکت بدم؟؟تاکید میکنم هیچ دارویی حتی اسپرین مصرف نمیکردم….شما چه توصیه ای دارید؟؟اشتباه کردم که واکسن استرارنکا زدم؟اخه گفتن واسه شیردهی مشکلی نداره
    1. تصویر کاربر فریده چهارشنبه ۱۷ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      دکتر پنج روز که بیشتر شد که
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      هیچ اسپرین نیاز نیست مصرف کنید نیازی هم به ازمایش پلاکت نیست اصلا هم نگران چیزی نباشید اصلا هم استباه نکرده اید و بهترین واکسن را زده اید
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام آیا مصرف قرص پانکراتین باعث افزایش کراتین خون و سرگیجه میشه؟ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر کمالی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید من فاطمه کمالی ازبیماران شماهستم دهم مرداد واکسن زدم وازهمان روز دچهر صعف و بیحالی شدیدبودم‌تا یکه هفته دوسه روزبهتربودم و مجدد دچار سرگیجه و صعف و افت فشارشدم قندم هم بالامیرفت
    چندروزپیش تست دادم گفتن مثبته ولی سه روزبعد دوبارتست دادم گفتن‌متفیه ولی مجدد افت فشار و بیحالی شدید دارم ازونجاییکه روزی دونوبت لوزاتن اچ و کونکر مصرف میکنم و داروهای قند ممکنه علت تداخل دارویی باشه.میشه لطفا راهنمایی،بفرمایید که چه کارکنم فشارم تو این چندوقت ۹و۱۰ روی ۷بوده.ممنون و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      لوزارتان اچ را نصف دوز قبلی بخورید تا زمانی که شرایطتان بهتر شود
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    ماکرونا گرفتیم الان خیلی بهتریمباید داروی لخته بخوریم..؟درصمن من باکلوفن میخورم برای tmg
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      چندسال دارید؟ وزنتان چقدر است؟ دیابت یا بیماری دیگری دارید؟
    2. تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      من۵۵دسال شوهرم۶۰ دخترم۲۲ پسرم۲۰من وشوهرم فشارخون داریم
    3. تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      من۵۵ شوهرم۶۰ پسرم۲۰ دخترم۲۲ ک من وشوهرموفشارخون داریم واازامیکس میخوریم
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      شما و شوهرتان تا یک ماه اسپرین بخورید دخترتان لازم نیست
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر سهیل پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴۸ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یک سوال داشتم پدر کرونا گرفته و متخصص بهشون قرص asa80 رو گفتند روزانه یکی مصرف کنند. پدرم پنج روزی است روزانه دو قرص asa80 مصرف کردند . آیا عوارض و خطر جدی وجود ندارد ؟ و باید چکار کنند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      نه خطری ندارد همان روزی یکی را بخورند
  • تصویر کاربر سمیراغلامی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روز بخیر
    من ۳۵ سالمه چند هفته ای میشه پشت کتف و شانه چپم و دست چپم درد میکنه گاهی هم میاد تو بازوی دستم و سمت چپ سینم
    چندسال قبلم همینطور بودم اکو و نوار قلب گرفتم گفتن قلبم مشکلی نداره بعدش هم چندبار نوار قلب گرفتم که باز گفتن مشکلی نیست و واسم پروپرانول تجویز کردن یه مدت خوردم و قطع کردم
    الان باز این دردها شروع شده و تقریبا هرروز درد میگیره خصوصا بیشتر پشت کتف و شانه چپم و بازوم بعضی وقتا تو حرکت دادن دستم پشت کتفم و دستم درد میگیره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      یک بار تست ورزش کنید ولی نوع درد شباهتی به دردهای قلبی ندارد و احتمالا بیشتر عضلانی اسکلتی است
  • تصویر کاربر سارنگ پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    جناب دکتر عزیز من به دلیل کرونا مبتلا به پرکاری تیروئید شدم و الان یه هفته هستش که هرشب یک عدد پرانول ۱۰ مصرف می کنم، امروز صبح حس کردم تپش قلب دارم و یک عدد قرص دیگه مصرف کردم، آیا شب هم دوباره بخورم یا خیر؟ (تپش قلب تو بازه های زمانی مختلف اتفاق میفته و همیشگی نیست)
    و اینکه ضربان قلب نرمال باید چقدر باشه؟ الان در حال حاضر ۶۵ هستش!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ شهریور ۰( ۲ هفته پیش)
      ضربان نرمال بین ۶۰ تا ۱۰۰ است اگر در این طیف احساس طپش میکنید یعنی بیشتر مشکلتان استرسی است در هر صورت مصرف پرانول دو بار در روز مشکلی ندارد
درحال دریافت اطلاعات