سوالات شایع

  • تصویر کاربرسعید دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام،،خسته نباشید،،پدرم انژیو‌گرافی انجام داده ،،دکتر معالجش تشخیص واضحی ندادن که باید عمل کرد یا فنر زد یا با دارو،،فعلا فقط گفتن دوماه باید دارو بخورن و رژیم بگبرن و‌وزنشون رو‌کم کنن،،خواستم نظر شما رو بپرسم بر اساس عکس انژیو که خدمت شما میفرستم،با تشکر
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیدوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      دکترشون استنت رو پیشنهاد کردن

      برای نظر دادن باید سی دی دیده شود

  • تصویر کاربرسارا دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    ببخشید مصرف همزمان اکسابین و زیلت مشکلی داره?، پدر من ضربان قلب نامنظم داشته یک روز اکسابین و روز بعد زیلت مصرف می کند به مصرف ادامه بدن، لطفا جواب بدین به دکترش دسترسی نداره
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیدوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      بستگی به بیماری زمینه و شرایط بیمار داره

      باید با مدارک مراجعه کنید 

  • تصویر کاربراکبر دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.مادر من مشکل آریتمی و فشار خون دارند به خاطر همین روزی نصف قرص آمیودارون و یک قرص زالربان و لوزامیکس اچ مصرف میکنند.بعضی موقع ها فشار خون دست راست با دست چپ خیلی فرق داره(دست راست 8.5 دست چپ13 ) نتیجه اکو هم خوب بود .نگران هستیم لطفا راهنمایی کنیدمادرم به خاطر روماتیستم روزی 2قرص سولفاسالازین جمعه ها 3 قرص متوترکسات و برای تیروئید روزانه 1قرص متی مازول و برای آسم اسپری مصرف میکنه
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیدوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      مشکل تیرویید و ریه وجود داره

      برای قلب باید بینار و مدلرک دیده شوند

      بهتره طبق نطر پزشکشون به درمان ادامه بدن

    2. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیدوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      مشکل تیرویید و ریه وجود داره

      برای قلب باید بینار و مدلرک دیده شوند

      بهتره طبق نطر پزشکشون به درمان ادامه بدن

      در صمن دفع پروتیین دارند

      به نفرولوژیست مراحعه کنید

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربرحامد دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر محترم
    ایا قرص های سرترالین 50 و پراپرانول 20 یا 40 ممکنه ازمایش اعتیاد را به صورت کاذب مثبت کنه!؟ایا این دارو ها تاثیری در ازمایش خون و اعتیاد دارن!؟؟خیلی نگرانم!
    ممنون
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیدوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربرنسرین دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.جناب دکترنجفی عزیز.خسته نباشید.درموردکودکانی که دارای پلاکت خون پایین بوده که مورد درمان با قرص پردنیزولون هست.بفرمایید که ایا راهی جهت بهبودی هست.واینکه چه کارهایی برای بهبودی لازم هست.ضمنن به تازگی بعد ۴ساله بودن کودک ازازمایشات ویکدفعه منعقدنشدن خونریزی بینی این تشخیص داده شده است
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیدوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      باید با متخصص خون اطفال مشورت کنید

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را در بخش پرسش از دکتر مطرح کنید و یا برای مشاهده پرسش دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

همچنین به راحتی از طریق تلگرام می توانید سوالات خود را از دکتر بپرسید:

تلگرام دکتر نجفی