• تصویر کاربر زهرادهقانی جمعه ۱۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۳۱ مشاهده پرسش
    سلام. خانمی ۳۶ ساله هستم. حدود ۳ ماه پیش بعد از کار روزانه دراز کشیده بودم که درد شدیدی در سمت چپ سینم احساس کردم شدت درد فوق العاده زیاد بود که قادر نبودم سرمو بچرخونم،۵ دقیقه درد ادامه داشت بعد از اون تا چند روز بازوی چپم و پشت سینم و انگشتای دستم درد داشت. به چند دکتر مراجعه کردم و هر کدام نظرات متفاوتی داشتن. لازم به ذکره از ۳ ماه پیش که این درد را داشتم مرتب چند بار در طول روز درد خفیف در قلبم دارم و گاهی کتفم مورمور میکنه و بازوی و انگشتام درد میگیره اما خفیفه. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      اگر سابقه بیماری قلب و عروق در خانواده دارید و یا دچار فشار خون بالا یا قند بالا یا چربی بالا هستید در اسرع وقت به پزشک قلب نراحعه نمایید در غیر اینصورت برای تست بصورت غیر اورژانس توسط متخصص قلب ویزیت بشوید بهتر است
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۱۴ مشاهده پرسش
    سلام من حدود ۱۰ سال است مبتلا به بیماری برگر شده ام و حدود۱۵ سال است سیگار ترک کردم اما متاسفانه تاثیری در برگر نداشت هم اکنون جهت درمان به تهران امده ام و با مراجعه به پزشک جراح داخلی عمل صورت گرفت و مجبور به قطع انگشت دست شدم اما متاسفانه عمل موفقیت امیز نبوده و دارای عفونت مانند قبل عمل گردیده لطفا و خواهشا اگر درمانی یا عملکردی هست معرفی کنید تا خدمت برسم جهت درمان .
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      بیماری برگر پس از قطع سیگار عموما روند رو به کنترول را دارد.
      لطفا میزان و نوع دارویی که برای بیماری برگر مصرف میکنید را ذکر نمایید
  • تصویر کاربر مونا جمعه ۱۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۲۶ مشاهده پرسش
    سلام من ۲۷ سالمه چند ساله دچار در در قفسه سینه و قلب و درد دست چپم هستم و گاهی هم دچار تنگی نفس می شوم که ای علایم با استرس و فعالیت بیشتر می شود. چندبار دکتر رفتم ولی جواب درستی نگرفتم دو بار اکومری انجام دادم که بار اول دکتر وجود یک سوراخ ۷ میلی متری را بین دو دهلیز قلبم را تشخیص داد و گفت احتمالا دوتا از رگهای قلبت جابه جا شده اند پس از مراجعه به پزشک معالجم از من خواسته شد برای قطعییت در مورد مشکل دوم دوباره اکومری انجام دهم بار دوم که توسط پزشک دیگری اکومری انجام دادم گفت که مشکلی نداری حالا من موندم با این دردها و تشخیص های متفاوت چیکار کنم لطفا کمک کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      این تفاوت در تشخیص کمی بی مفهوم است
      در صورت امکان یا مدارک رو ارسال فرمایید و یا حضورا شما را ویزیت نمایم تصمیم گیری راحت تر خواهد بود.
  • تصویر کاربر narg جمعه ۹ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۸ مشاهده پرسش
    با سلام
    بانویی هستم ۳۴ ساله. در کودکی به تب روماتیسمی مبتلا شدم و از سن ۱۰ سالگی درمان با پنیسیلین رو به مدت ۵ سال و بعد از اون هر ۲۸ روز یکبار داشتم. و از سن ۱۹-۲۰ سالگی بدون مشورت با پزشک تزریق دارو رو خودسرانه قطع کردم . با توجه به اینکه در این مدت دیگه مشکل خاصی نداشتم آیا امکان ابتلای دوباره هست؟ ضمن اینکه به دلیل اینکه من محل زندگیم مالزی هست و متاسفانه پزشک های اینجا بسیار متفاوتند!!!!!!!پس از سعی بسیار! امکان گرفتن پاسخ رو از ایشون نداشتم لدا ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۹ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      بر اساس میزان آسیب دریچه قلبی طول درمان با پنیسیلین متفاوت است.
      اگر دریچه دچار تنگی است مادام العمر
      اگر هیچ اسیبی عارض نشده تا بیست و پنج سالگی توصیه به مصرف ماهیانه پنی سیاین میشود
      اگر ایران تشریف اوردیدنیاز به انجام اکو ماردیوگرافی از نظر بررسی اسیب به دریچه انجام گیرد
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۰ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترمن درنیروگاه عراق کارمیکنم چندروزیست فشارخونم راچک میکنم نه روی چهاراست ولی هیچ گونه سردردحالت تهوع تپش قلب وسرگیجه ندارم ایاخطردارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      فشار نه روی چهار
      فشار پایین تا زمانیکه علامتی ندارید هیچ درمانی لازم ندارد.
  • تصویر کاربر زین چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۲۶ مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام من در تیرماه امسالبا توجه به عارضه درد در سینه و دستچپ به پزشک در اراک مراجعه کردم که با فشار ۱۹ به سی سی یو منتقل شدم ولیکن درد داشتم که گاها درد چند دقیقه طول میکشید تا با توجه به نظر پزشک شاه میرزایی آنژیو شدم ولی گرفتگی رویت نشد وگفتند رگ حالت بالون شده که حرکت خون کند است وبا دارو دیلتیازم و آسپرین و چربی البته تری گلیسیرینم ۴۷۰ و قند هم ۱۱۵ بود و پری دیابت هستم بعد مدتی احساس درد هم داشته ودارم به جناب دکتر تولی مراجعه کردم ایشان پس از اسکن هسته ای و تست ورزش گفتند گرفتگی رویت نشده و ناشی از استرس هست ولی الان شاید مدتی هست که همچنام درد امانم را بریده و گاها فشار بالا هم هستم و اخیرا قرص سراتین هم بهم دادند که فکر مریضی از پا ندازم خواهشمندم توصیه لازم را به من بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      با این حالت عروق قلب رگها آنوریسنال میگویند که نوعی از تظاهر تصلب شرایین است.
      فشار خون خودتون رو بخوبی کنترول کنید و روزانه یکساعت پیاده روی نمایید.
      اگر با راه رفتن دچار درد سینه میشوید با افزودن دارو میتوان درد ها را کاهش داد
      با ورزش روزانه هم فشار هم قند هم تری گلیسرید شما بهتر کنترول خواهد شد
      در صورت تشریف اوردن به تهران در مطب ویزیتتان نمایم.
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۳۴ مشاهده پرسش
    سلام .دکتر خسته نباشید .من ۲۲ سالمه وبعضی اوقات دچار تپش قلب می شدم وبعضی اوقات هم در قفسه سینه احساس درد می کردم که به دکتر مراجعه کردم وبد از اکو گفتند پرولاپس دریچه میترال داری باشدت ۲ونارسایی دریچه هم نداشتم الان حدودا ۲ماه از زمان اکو می گذره میخواستم بدونم با توجه به این که تو این مدت عمل کرد خوبی نداشتم وتوصیه های دکتر رو گوش نکردم وبا استرس وعصبانیت وفشار عصبی زندگی کردم که در برخی موارد با درد وتپش قلب هم همراه بوده ممکنه تو این مدت شدتش رفته باشه بالا ونیاز باشه دوباره به این زودی برم اکو؟یا این که همون سالی ابار که دکتر گفته بود باید اکو بدم کافیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۷ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام نیاز به اکو مجدد نیست
      اگر همکاران دارو داده اند مصرف نمایید.
      سالی یکبار برای اکو کافی است.
  • تصویر کاربر الی، سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۲۱ مشاهده پرسش
    با سلام خانمی هستم۲۴ ساله حدود ۳ ماه دچار درد و تپش قلب و تنگی نفس شدم،به بیمارستان قلب مراجعه کردم با انجام اکو تشخیص دادن پرولاپس mr moderate دارم ،بم گفتن بیماریت در حال پیشرفت هست با انجام اکو هر شش ما یک بار وضعیت کنترل میشه،تا وقتی که نارسایی به حدی برسه که عمل جراحی انجام بدیم،من بابت این موضوع خیلی نگرانم خواستم نظر شمارو بدونم ایا نیاز به جراحی هست؟ لازم میدونین به پزشک دیگری هم مراجعه کنم یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      اغلب سیر mvp در خانمها خوش خیم است حتی اگر نارسایی دریچه داشته باشند.
      نگران نباشید. بخ یک پزشک متخصص قلب و عروق دیگر نیز مشاوره نمایید.
  • تصویر کاربر سامان سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۸۶ مشاهده پرسش
    با عرض سلام،آقای دکتر پدر من ۶۰ سال دارد و هیچ بیماری زمینه ای ندارد،اکوی قلب نرمال دارد.با انجام آنژیوگرافی متوجه تنگی ۸۰% در LAD و تنگی کامل(cut) در LCX شدند،LAD با استنت باز شد،ولی پزشکشان موفق به باز کردن LCX نشدند،شما چه توصیه ای دارید؟آیا این رگ نیاز به CABG دارد؟یا مجدد برای باز کردن LCX تلاش شود؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      اگر تریتوری یا منطقه ای که توسط lcx خونرسانی میشده بافت زنده دارد و یا از طرق سایر رگها کرونر خونرسانی میشود از باز کردن رگ و تلاش مجدد برای اینکار سود میبرند.
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۴ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۷۰ مشاهده پرسش
    باسللام مجدد وقت بخیر.پزشک معالج مادرم گفتن که گرفتگی رگ الینوکاریس دارن وحتما بایداین گرفتگی بازبشه اگه عمل نشه چه مشکلی پیش میاد امکان سکته هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۴ بهمن ۹۴( ۵ سال پیش)
      سلام
      متوجه منظور شما نشدم لطفا تمام مدارک رو ارسال فرمایید
درحال دریافت اطلاعات