جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۴ مشاهده پرسش
    سلتم آقای دکتر.ببخشید من مزاحم شدم دوروز پیش و لطف کردید جواب سوالم رو دادید.نتیجه اسکن رو براتون مینویسم میشه لطفا نظرتوم رو بگید
    Non_transmural mi involving the apex, anterior wall from midventricle to apex. And in froapical segment with moderate residual ischemia is suggested.
    به نظرتون پدرم که اکو خوب داشته، بدون هیچ نشانه ای حتی در فعالیت سنگین، با این نتیجه باید انژیو بشن؟ خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      بله انجام آنژیوگرافی رو قطعا توصیه میکنم حتی با اکو نرمال
  • تصویر کاربر شهابی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹ مشاهده پرسش
    باسلام مادرم۵۶سالشونه با انجام اکو گفتن افتادگی وگشادی ۳در یچه قلبی همزمان وجود داره الان حتما باید عمل کنند یاباقرص جواب می دهد؟چه رژیم غذایی یاورزش خاصی باید داشته باشندتا اسیب کمتری به دریچه ها وارد بشه؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      جهت پاسخ باید امو رو ببینم
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۷۳ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من یک پیغام دیگر هم داده بودم.در سوال قبلی گفتم که پدرم چهارسال پیش استنت در رگ جلوی قلب گذاشتند. بعد از هر سال اکو و تست ورزش که خوب بود.این بار دکتر گفتند که تست ورزش جزیی اشکال داره بعد از اسکن هسته ای گفتند رگ جلویی متوسط گرفته است. پدرم تنگی نفس، درد و نشانه دیگری در زمان پیاده روی تند و پله بالا رفتن ندارند. به دکتر دیگری نشان دادیم گفتند تست ورزش اولی از نظر من مشکلی ندارد ولی با توجه به اختلاف ایجاد شده با اسکن بهتر است انژیو شوند.پدرم بشدت از انژیو کردن نگران است، دکتر قبلی هم قرص نیتروکانتین به سه تا ۶،۴ تغییر دادن. بنظر شما انژیو لازم است؟ و این مقدار دوز زیاد نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام اگر علامتی ندارند در حال حاضر نیاز به انجام آنژیو نمیباشد ولی اگر جدیدا علامتی ایحاد شده برای آنژیو اقدام نمایید
  • تصویر کاربر صادق پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۹۲ مشاهده پرسش
    سلام
    حدود ۴٠ روز پیش انژیو انجام دادم که منجر به گذاشتن استنت و دو تا بالن شد البته سال ٩٢ هم یکی از رگهای قلبم را استنت گذاشتم
    داروی مصرفی تا ١۵ روز دو عدد پلاویکس سپس روزی بک عدد و اسپرین ٢ عدد و کاپیتوپریل ٢۵ روزی ٣ عدد و کوریول ۶/٢۵ روزی ٢ عدد ده روز پیش به تشخیص دکتر روزی دو عدد پراسوگرل ۵ میلی به جای پلاویکس میخورم به اضافه همان داروهای دیگه بعد از تعویض پلاویکس با پراسوگرل احساسم بر این است یک مقداری تپش قلب اضافه شده مثل قبل از مصرف پراسوگرل میزان و راحت نیستم دکترم در دسترس نیست
    لطفا راهنمایی و فرمایید
    با تقدیم احترام اقبالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      اینکه پراسوگرل باعث ایحاد تپش شود کمی دور از ذهن است ولی مرتبا دارو را مصرف نمایید در صورتی که بیار بنده بودید داروی شما را مجداا به پلاویکس تغییر میدادم
  • تصویر کاربر یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۳۴۶ مشاهده پرسش
    با سلام
    دختری ۳۱ ساله هستم . در حالت درازکش، نبض گردنم به شدت می زند بطوریکه کاملا مشاهده شده و حدود چند سانتیمتر به بیرون می جهد. در ضمن در همه حال قفسه سینه ام با هر ضربان قلبم کمی تکان می خورد و ضربان ها را می بینم. ضربان قلبم درحالت استراحت ۸۰ بوده و هیچ دردی ندارم. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید که آیا مشکل قلبی وجود دارد و به دکتر مراجعه کنم یا خیر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱ اسفند ۹۵( ۴ سال پیش)
      با سلام. اینکه ضربان گردنیتون رو میبینید اگر از نظر فیزیکی لاغر هستید، مشاهده ضربان بر روی شکم یا گردن خیلی اهمیتی نداره، و ضربان قلب ۸۰ هم نرمال هست و نیاز به درمان خاصی ندارید.
  • تصویر کاربر ساراآقاجانی پنجشنبه ۲۱ مرداد ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۴ مشاهده پرسش
    باسلام من خیلی ازتون سوال پرسیدم.والان یه سوال دیگه هم دارم.من mvpهستم باmr۱تا۲مثبت.یه چن وقتیه دچار تپش شدم که متورال میخورم.من احساس میکنم آریتمی دارم.البته با نوار قلب هم دیده شده یک بار۴تاpacداشتم.ویک بارهم درچهاردقیقه۱pvcداشتم.از شماپرسیدم وشما گفتین داشتن۴تا در دقیقه اشکال نداره.اما آیا باوجود خوردن متورال هم این تعدادطبیعی است؟من خیلی نگرانم.هم به خاط بیماریم هم بخاطر این آریتمی.نگرانم بیشتربشه.لطفا کمکم کنید.وقتی راه میرم خیلی زیاده.نمیدونم چندتاست.ولی تندتند میزنه .لطفا تعداشو درزمان راه رفتم هم بگید
    1. تصویر کاربر ساراآقاجانی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      آیاامکانش هست که من جواب اکو وعکسش روبراتون بفرستم تاشماهم تشخیص بدین؟
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام برای پاسخگویی بهتر است مجدد معاینه شوید
    3. تصویر کاربر ساراآقاجانی جمعه ۲۵ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      من پنج سال که دکترمیرم.وتقریبا سالی یک باراکومیشم وتغیری نکردم.بارآخردکترم گفت که یکم بهترم شدی.اما تپش قلبم بعداز یک زایمان زودرس ومهاجرتمون به تهران بوجود اومد حدود۹ماه پیش تواین مدت همش تحت نظربودم.الان سوال من درمورد خطر داشتن این آریتمی هاست وقتی که درحال حرکت وراه رفتن هستم بیشتر میشه دبعضی مواقع واقعا نمیدونم چجوری میزنه.دکترم میگه بهش بی توجه باش.یعنی واسم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    4. تصویر کاربر ساراآقاجانی پنجشنبه ۲۱ مرداد ۹۵( ۴ سال پیش)
      خواهش میکنم به سوالم جواب بدین
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۱ مرداد ۹۵( ۴ سال پیش)
      برای پاسخ مایلم ببینمتون و معاینتون کنم
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۵۳۵ مشاهده پرسش
    عرض ادب خدمت آقای دکتر، جناب نجفی من طی چند ماه گذشته واسه چند روز این حالتی می شم که قلبم یه ضربه محکم به سینم می زنه به طوری که احساس می کنم قلبم خالی میشه بعد بر طرف میشه، گاهی هم طپش قلبم رو حس می کنم و بدنم با هر طپش یه تکون جزئی می خوره.اکو دادم دکتر گفت مقدار جزئی افتادگی دریچه میترال دارم ولی در کل قلبم مشکلی نداره، به نظر شما بیشتر باید رو این قضیه حساس باشم یا مقطعی و گذراست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام احتمالا ضربان قلب نابجا این حالت رو بوحود می اورد. از مصرف قهوه و نسکافه و سوسیس و کالباس اجتناب کنید. اگر بهتر نشدید مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر مهساپناه پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۸۶ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خسته نباشید
    اقلی دکتر پدرم این مدت که فشار خون و ضربان قلبشون چک میکردم همیشه بین۶۰تا۶۸ بوود ضربان قلبشون ویکبار ۵۷ .
    ولی دوروزه که ۸۳هست ضربان قلبشون
    جای نگرانی هست؟
    و اینکه حداقل فشار برای پدرم کک۶۰سالشونه چقدره؟
    ۱۱ روی ۶فشار کمی است؟
    یا با پرهیز غذایی سیر و کدو سبز و لیموترش ک همیشه همراه غذایشان مصرف میشدد طبیعیست؟
    فشار پایین ضرر دارد مثل فشار بالا؟
    سپاس و یک دنیا ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام ضربان قلب میام ۶٠ تا ١٠٠ طبیعی است
      فشار خون پایین ایراد ندارد
  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۷۵ مشاهده پرسش
    سلام و احترام آقای دکتر
    من ۴۰ ساله، مرد، وزن ۸۴ کلیو قد ۱۶۴ سانتیمتر ۶ ماه پیش هنگام پیاده روی در ناحیه گلو احساس سوزش کردم که به تدریج در ناحیه قفسه سینه پراکند می شود اکو رفتم گفتند افتادگی دریچه میترال دارید که مهم نیست پزشکی هسته ای رفتم گفتند رگهای غذا رسان به قلب رسوب کرد قرص اسپرین ۸۰ و منترال قرص چربی دادند ۴۵ روزه مصرف می کنم ولی درد همچنان زمان پیاده روی با من است آقای دکتر ترا به خدا من را راهنمایی کنید نتجه پزشکی هسته ای پیوست میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      با توجه به نوع درد و اسکن هر چه سریعتر نسبت به انجام آنژیوگرافی اقدام نمایید
      داروها را مرتبا استفاده کنید
      اگر لازم دیدید با اینجانب مطب جهت ویزیت تماس بگیرید
  • تصویر کاربر سهیلا دوشنبه ۲۱ تیر ۹۵( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۵۸ مشاهده پرسش
    با سلام دختری ۳۰ ساله هستم . چون که گه گاهی احساس میکنم هوری دلم میریزه هولتر ۲۴ ساعته و اکو انجام دادم که دکتر قلب گفتن
    که آریتمی پی ای سی یا پی وی سی داری که به علت اظطراب
    هست ومشکلی نداره و تعدادش خیلی کمه و اکو گفتن افتادگی خفیف و گشادی خفیف دریچه میترال داری
    العان ۲ سوال برام پیش اومده
    یک: آیا افتادگی خفیف و گشادی خفیف دریچه میترال( من) مادرزادی هست و از بدو تولد وجود داشته یااکتسابی ؟
    دو:
    آیا انجام ورزش مثل ورزشهای ایروبیک . پیلاتس. یوگا. شنا. والیبال و غیره
    باعث پیشرفت و بدتر شدن این موارد یعنی گشادی و افتادگی بیشتر دریچه و آریتمی بیشتر میشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۱ تیر ۹۵( ۴ سال پیش)
      سلام
      هم میتواند مادر زادی باشد هم اکتسابی
      خیر باعث بهبود علایم نیز میشود
درحال دریافت اطلاعات