جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۳ مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۶۸سال دارم یک سال ونیم است کم کاری تیرویید دارم و هرروزقرص لوکسین میخورم حدود۷ماه فشار خون بالارفته خودم قرص تریامترن اچ میخردم ازمایش اخرم نشان داد شده .gefr۵۱وکلسیم خون شده ۱۰/​۸رفتم دکتر قرص ادوان ۸۰داد ولی با ۴۰راحترم حالا می خواستم بپرسم لوزار بهتر است یاقرص ادوان عوارض چی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      هر دو داروهای خوبی هستند برای کنترل فشارخون و خیلی فرقی ندارند همان را که پزشک تجویز کرده استفاده کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۴ مشاهده پرسش
    دکترجان سلام….۲۷سالم…از ۹سال پیش وقتی خبر فوت پسرخاله ام به گوشم رسید دچار ناراحتی اعصاب شدم و الان قرص فلوکسامین ۵۰ به دستور دکتر اعصاب روان استفاده میکنم…خلاصه الان از اون زمانها خیلی بهتر شدم…ولی الان پایین ناف(حدود۳سانتر پایینتر) سمت چپ ضربان ریز احساس میکنم ولی موقع استرس بالاتر انگار احساس میکنم تندتر میزنه و صورتم احساس گرما میکنم ولی استرسم کمه ریز میزنه و گرما برطرفه و جالب اینه صاف می ایستم احساسی ندارم از این ضربان…البته ورزشکار هم هستم و اهل دود هم اصلا نیستم…خداروشکر هر بار آزمایش سی بی سی و کبد و تیروئید و غیره دادم سالم بودم…قلبم هم همیشه تست دادم سالم بوده شکر خدا…ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      نگران نباشید در سن شما این ضربانها در شکم طبیعی هستند و جای نگرانی ندارند یک نوارقلب بگیرید اگر سالم بود نیاز به هیچ کاری نیست
  • تصویر کاربر معصومی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶۳ مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر . پدربزرگ من نود ساله هستن حدودا دو سال قبل به علت علایم قلبی آنژیو شدن گفتن رگ ها بسته است و باید فنر بزارن ولی قبول نکردن .
    الان پلاویکس مصرف میکنن آیا باید تا آخر عمر بخورن یا قطعش کنن؟ خودشون میگن میشه روز در میان مصرف کنن ؟ اگر باید پلاویکس مصرف کنن چون پیدا نمیشه میشه به جاش زیلت استفاده کنند ؟
    ببخشید چون در روستا هستن دسترسی به دکتر ندارن به خاطر کرونا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اشکالی ندارد زیلت یا اگر نشد هم اسویکس بخورند
  • تصویر کاربر علیرضا۱۹ سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۴ مشاهده پرسش
    سلام. مردی ۴۶ ساله هستم با قد ۱۶۸ و وزن ۷۰ کیلو . معلم هستم و ۲۸ سال سابقه. مدت ۲ سال است که دستگاه فشار سنج برای مادرم خریدم که فشارش را کنترل کنم. ایشان حدود ۳۵ سال است که قرص فشار مصرف میکند. از زمان قرص متیل دوپا تا کنون که لوزار مصرف میکند. ناگهان متوجه شدم که خودم هم فشار دارم. فشار من متداول به این صورت است: ۱۴/۹ یا ۱۵/۱۰ یا ۱۶/۱۱ این اعداد مدام چرخش میکند . یعنی سرحال که باشم ۱۴/۹ می باشد. هرموقع احساس سردرد میکنم و احساس میکنم پلکم کلفت شده و ورم کرده ۱۶/۱۱ می باشد. نا گفته نماند دوبار پزشک قلب رفتم یکی از انها برایم قرص متورال و لوزار نوشت . من هم یک هفته مصرف کردم و کنار گذاشتم. یک سال بعد دکتر دیگری برایم قرص والسامیکس نوشت . ان هم بعد از یک هفته رها کردم و به پیاده روی و ورزش روی اوردم. الان سیستولیک من ۱۴ هست اما به هیچ عنوان دیاستولیک کمتر از ۱۰ نمی شود. راهنمایی کنید چکار کنم؟ ایا قرص بخورم یا ورزش را ادامه بدم؟ چه دارویی دیاستولیک را پایین میاره . ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      با این فشار بهتر است در کنار ورزش و رژیم غذایی دارو هم بخورید بهتر است فشار شما به زیر ۱۳۰ روی ۸۰ بیاید
  • تصویر کاربر هاله سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۳ مشاهده پرسش
    سلام من خانم ۴۶ ساله هستم چند روزی هست احساس تپش قلب دارم . البته ۲ سال پیش هم سابقه التهاب تیرویید داشتم که با یک دوره کورتن درمان شد .برای تپش قلبم الان چکار کنم ؟ البته چند روزی هم هست که درد معده دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      یک نوارقلب بگیرید تا علتش مشخص شود ولی عمومن مورد مهمی نبست اگر هم ادامه دار شد یک متخصص داخلی بیینند برای تیرویید
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۵ مشاهده پرسش
    آقای دکتر من تقریبا یک هفته پیش احساس کردم که سمت چپ به سمت پهلوی چپ مابین ناف و زیر قفسه سینه ، یک حس ناخوشایند ضربان دارم طوریکه که انگار حالت باز شدن دریچه رو احساس میکنم دکتر رفتم نوار قلب گرفتن و گفتن ضربان قلب اآنقدر منظمه که نیازی به اکو ندیدن .تشخیص اس پاسم عضلانی دادن و داروی متوکاربامول و پرو پراونول در صورت داشتن تپش قلب ، دادن .میخواستم راهنمایی کنید مطلب آنوریسم رو هم خوندم کمی استرس گرفتم . البته هیچ درد و هیچ علامت دیگه ای ندارم . قبلا از لطف شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      انوریسم در افراد بالای ۶۵ سال است در سن پایین تر این علایم عمومن ناشی از اضطراب و استرس است به خصوص اگر نوارتان سالم بوده جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر . سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۴ مشاهده پرسش
    سلام بیماری اندوکاردیت چیست؟ وایاباوجوداحتمال اندوکاردیت میتوان اقدام به تعویض دریچه آئورت کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      اندوکاردیت یعنی عفونت دریچه. تعویض دریچه مگر در زمانی که بیمار در خطر از دست دادن جانش باشد باید زمانی انجام شود که عفونت کنترل شده است.
  • تصویر کاربر سندیسی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۳ مشاهده پرسش
    سلام مدت ۱۰روزه رگ اصلیم استنت گذاشتم بعداز استنت درد داشته که دکروز بستری شدم سیتی آنژیو شوم گفتن عمل استنت گذاری مشکلی نداشته اما الان بازهم درهمان نقطه درد دارم راحت نفس مبکشم فشارم تنظیمه فقط درد دارم نمیدونم این جای نگرانی داره چطوری باید بفهمم که باید چکارکنم دکتر خودم که دیگه چیزی نداره بهم بگه لطفا راهنمایی کنیید گاهی درد به ناحیه زیربغلم هم میزنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      ببینید این دردها بعد استنت گذاری تا مدتی طبیعی است و جای نگرانی هم ندارد بهترین کار این است داروهایتان را سر فرصت استفاده کنید و اگر درد به سراغتان امد یک نوارقلب بگیرید اگر سالم بود جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر الهام سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۹ مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر خسته نباشید ممنون از اینکه وقت میزارید.
    من یه خانم ۲۳ ساله هستم که تقریبا ۶ ماهی میشه که تپش قلب های شدیدی رو تجربه میکردم به حدی که تا ۲۰۰ یا حتی بیشتر بالا میرفت رفتم دکتر نوار قلب و اکو قلب انجام دادم همینطور هولتر ۲۴ ساعته بهم گفتم اکو و نوار قلب سالم و بدنت کم اب و داخل هولتر هم تاکی کاردی معمولی نشون میده
    به من قرص بیزوپکس ۲و نیم دادن تا یک ماه استفاده کنم تپش قلب هام بهتر شد و دفعاتش کمتر تا اینکه بعد قطع قرص ها حدودا دوماه بعد دوباره تپش قلب هام برگشت اما دفعاتش کمتر شدن بعضی اوقات باشدت خیلی زیا مثلا ۲۱۰ تا بعضی اوقات شدتش کمتر تا ۱۳۰ تا و بیشتر بعد از خوردن ناهار و شام و همینطور حین خواب بعد از ظهر و بعد بیدار شدن صبح از خواب . تپش قلب دارم
    الان هم با کوچکترین تعییر حالت مثل بلند شدن یا پهلو به پهلو شون تپش میگیرم نه به شدت زیاد مثلا ۱۲۰ و حدیدا هم وقتی بلند میشم قفسه سینم انگار میریزه پایین
    الان دکتر به من گفتن پروپانول۱۰ مصرف کن صبح و شب اما زیاد تاثیری نداره
    بعضی اوقات هم اگر مدت طولانی بشینم استخوان قفسه سینم درد میگیره
    حالت تهوع ندارم
    اما سرگیجه به ندرت دارم خیلی کم شاید در ماه دودفعه خیلی کوتاه سرم گیج بره
    دکتر به من گفت اگر میخوای ببینی از چی هست باید بری دکتری که با فرکانس تپش قلب رو هدایت میکنن
    ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل قلبی خاصی دارم یا نه چون خیلی تپش قلب ها اذیتم میکنه دیگه خیلی از کار های روز مره رو به خاطر این موضوع کم کردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      ببینید این طپش هایی که می گویید به احتمال زیاد منشا اضطرابی دارد و مورد مهمی نیستند ولی همان طور که گفته اند اگر خیلی اذیت می کند و زیاد تکرار می شود و به پرانول هم جواب نمی دهد تصمیم بهتر مشورت با یک متخصص الکتروفیزیولوژی است تا ایشان اگر صلاح دیدند با کمک روش های خاص منشا ابن طپش را پیدا کنند
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۱ مشاهده پرسش
    برای جراحی بازنصب دریجه مصنوعی میترال جند روز باید بیما ر در بیمارستان بماند ضمنا من مریضم مادر زادی ۲۵ساله میباشد بخاطر دوری راه وبیماری کرونا توسعه شماایا میتوانم در استان ما زندران سارى عمل کنم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      حداقل یک هفته بستری می خواهد، اگر هم در محل زندگی تان جراح قلب وجود دارد بله می توانید مشکلی نیست
درحال دریافت اطلاعات