جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر Davood شنبه ۱۵ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۲ مشاهده پرسش
    اقای دکتر خسته نباشید پیرو سوال ک پرسیدم دوز ۲۰ بود بعد ۱۰ و دوباره میخام ۲۰ مصرف کنم،،از لحاظ قلبی چک اپ کامل شدم،،ازمایش خون و تیروئید هم هیمنطور،،به من گفتن پنیک و استرس و اظراب زیاد دارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      احتمال علایم اضطرابی زیاد است اگر بررسی های قلبیتان سالم بوده اگر میخواهید درمانش برایتان کامل شود نزد یک متخصص روانپزشکی هم ویزیت شوید
  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۹ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر من ۲۰سالمه وچند سالی هست کع قلبم تیر میکشه اما قبلا سریع رفع میشد اما الان تیرکشیدن وسوزش بیشتر شده و کلا کتف و شانه و دست سمت چپم را هم درگیر میکنه وباعث تنگی نفس میشه قبلا که دکتر رفتم گفتن یکی از دریچه ها کمی افتادگی داره الان این علایم خطرناک هست؟
    سابقه بیماری قلبی هم در خانواده وجود نداشته
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      در سن شما بیماری قلبی اصلن شایع نیست اگر بررسی های قلبی اولیه مورد مهمی نشان نداده نگران نباشید این علایم سن شما بیشتر منشا اضطرابی دارد
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۱ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید خانومی که می‌خوام باهاش ازدواج کنم مشکل قلبی داره میخواستم بدونم که بیماریش تا چه حد حاد هست و در آینده به مشکل میخوره برای بچه دار شدن و این که راه درمانی داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      این بیماری در حدی که اینجا گزارش شده شدید نیست و فعلن مشکلی برای بارداری نشان نمی دهد ولی شاید لازم باشد برای اظهار نظر قطعی یک فوق تخصص اکو هم نظر بدهد
  • تصویر کاربر مقدم جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۳ مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر زنان به دلیل داشتن کیست تخمدان برای من چهار دوره قرص دزوسپتیو همراه با قرص آسپرین ٨٠ میلی گرم تجویز کرده که این قرص ازشب دوم عادت ماهیانه مصرف میشه تا یک بسته تمام شود بعد به مدت یک هفته مکث دوباره بسته بعدیکه شامل یک ورق است شروع میشود تا چهار ورق قرص دزوسپتیو تمام شود سوال من این است که در فواصلی که قرص دزوسپتیو مصرف نمیشود یعنی اون یک هفته میتونم آسپرین رو مصرف کنم و بعد از اتمام قرص دزوسپتیو اگر بلافاصله آسپرین را قطع کنم خطرناک نیست؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اسپرین را در تمام طول ماه استفاده کنید بهتر است
  • تصویر کاربر Davood جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۷ مشاهده پرسش
    با الپروزولام مصرف میکنم ولی ی مدت جوابگو نبود و پرانول ۲۰ مصرف کردم بعد مدتی بهتر شدم دوباره ۱۰ رو مصرف میکنم الان دوباره کافی نیست خاستم بپرسم مشکلی نیست دوباره دوز ۲۰ رو مصرف کنم همراه با آلپرازولام؟؟ استرس و اظطرابم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      نه اشکالی ندارد استفاده کنید ولی برای اضطراب زیاد یک متخصص روانپزشکی هم ببیند خوب است
  • تصویر کاربر قاطمه جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶۳ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ببخشین من ۱۷ سالمه مدتی هست ک دست چپم بیشتر اوقات درد می‌کنه و احساس می‌کنم بی حس ناتوان شده احساس میکنم دارم خفه میشم بعضی اوقات نمیتونم نفس بکشم احساس میکنم نفسم سخت بالا میاد انگار قفسه ی سینم بالا نمیاد بعد اینکه چن روزی هست قلبم ی دفعه درد می‌کنه ی دفعه قلبم تیر می‌کشه دکتر بهم پراپرانول۴۰ داده نصف صب نصفش عصر میشه لطفن بفرمایین دردام بخاطر چی هستش خودم ی مدت طولانی هستش ک استرس دارم موقعی ک عصبی میشم بیشتر میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      این علایم ببشتر منشا اضطرابی دارید در سن شما بیماری قلبی خیلی ناشایع است یک نوارقلب بگیرید اگر سالم باشد هیچ کار دیگری لازم نیست
  • تصویر کاربر Zahra جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۸۱ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر من ۲۶ سالمه و حدود یک سالی میشه تو قفسه ی سینم احساس درد میکنم وقتی برای بار اول به دکتر مراجعه کردم نوار قلب و اکو گرفتن و دکتر گفتن مشکلی نیست و قرص پرانول۲۰ تجویز کردن گفتن هر وقت درد شروع شد مصرف کن . سه ماه پیش با وجود مصرف این قرص دوباره همون درد اما خیلی خیلی شدیدتر شروع شد همراه با تعریق زیاد . اینبار پیش یه دکتر دیگه رفتم ایشون قرص کنکور تجویز کردن و من الان بیزوپرولول ساندوز مصرف میکنم آیا میتونم برای بارداری اقدام کنم آیا مصرف این قرص حین بارداری ویا قطع کردنش مضر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اگر تصمیم به بارداری دارید باید حتمن قبلش متخصص قلب یک بار معاینه کند و دارویتان را تغییر دهد چون این داروی فعلی شما برای استفاده در حین بارداری داروی مناسبی نیست
  • تصویر کاربر هدایتی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بزرگوار
    چندروز قبل شرح حال و یک سری مدارک و سابق پزشکی را اشتباهابه آدرس جمیلتون ارسال کردم .
    درصورت امکان تمنا دارم قبول زحمت فرموده و نظریه حضرتعالی را از آن طریق ارسال فرمایید با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      نوارقلب و اکو که خوب است. در انژیوگرافی یک از رگهایتان تنگی متوسطی داشته که به درستی پیشنهاد کرده اند دارو استفاده کنید. رژیم غذایی و ورزش و کاهش وزن را فراموش نکنید
    2. تصویر کاربر هدایتی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      آقای دکتر سلام
      خیلی سپاسگزارم از مشاوره و راهنمایی جنابعالی
      قد و وزن من بترتیب ۱۶۸ سانت و ۷۷ کیلوگرم و فوق العاده حساس و استرسی هستم و از اوایل سال ۷۹ طبق تشخیص دکتر بیماری فشار خون داشته و ازآن زمان تا حدودی مرتبا دارو مصرف میکنم و آخرین داروهای تجویزی جهت مصرف روزانه : برابرلیست مندرجه در عکس ارسالی.
      اسویکس ۷۵ روزی یکعدد شبها یکعدد
      سوستاک ۲/۶ هر ۱۲ ساعت یکعدد
      # #(بنظر جنابعالی مصرف سوستاک ۲/۶ مناسب تره یا نیتروکانتین ۶/۴)##
      آتورواستاتین۲۰ عصرها یکعدد
      دیلتیازم ۱۲۰ قبل از نهار یکعدد
      کپسول امگا۳(۱۰۰۰) دوشنبه و پنجشنبه هرهفته ۱عدد
      والساکور۸۰ هر شب نصف قرص
      قرص انرژکس ظهرها یکعدد
      مکمل های ویتامین آ۲۵۰۰۰و ویتامین ای۴۰۰ و زینک کلوگنات هرکدام شبی یکعدد
      آقای دکتر :
      – با توجه به مدارک قبلی ارسالی آیا دوز و زمان مصرف داروهای فوق مناسب است؟
      – میزان فعالیت جسمی و ورزش روزانه ؟
      -تجویر دارویی که از اثرات استرس روی سیستم قلب وعرق پیشگیری نماید.
      آیا توصیه می‌فرمایید که جهت تشخیص دقیقتر اسکن هسته ای قلب انجامشود؟
      -ضمنا بنده دارای آسم خفیف و پروستات و مشکل گوارشی می‌باشم.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      داروهایتان که مناسب است، ورزش سی دقیقه روزانه پیاده روی برای پنج روز در هفته انجام دهید و اگر حین فعالیت علامتی از جمله درد سینه و نفس تنگی ندارید همان نیتروکانتین ۲.۶ کفایت می کند برای انجام اسکن هسته ای هم عجله ای نیست سر فرصت انجام دهید
    4. تصویر کاربر هدایتی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      با عرض و روز بخیر و نهایت تشکر از جنابعالی
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلامت باشید
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر زمانی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶۳ مشاهده پرسش
    سلام.خانم ۴۰ ساله هستم.تپش قلب دارم.و هرچند ساعت یکبار ترس وجودمو میگیره. و قلبم انگار میریزه .قبل از پریود و هنگام گرسنگی تپش قلبم زیاد میشه.نوار قلبم نرمال بود.اکو قلب هم نرمال بود.کم خونی دارم و ذخیره اهن هم به شدت کمه.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اینها بیشتر علایم اضطرابی هستند و حملات پنیک، پیشنهاد می شود هم یک متخصص روانپزشکی ببیند هم درمان کم خونی را زیر نظر متخصص خون انجام بدهید اگر نوارقلبتان هم سالم باشد که دیگر از نظر قلبی نیاز به کار خاصی ندارید
  • تصویر کاربر رویا جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۱ مشاهده پرسش
    با سلام من بخاطر کم خونیم اغلب تپش قلب دارم اکو وتست ورزش هم دادم مشکلی نداشتم ولی یه هفته اس بعلت جابجا کردن یخچال رگ زیر کتف چپم بشدت درد میکنه وقتی از خواب بلند میشم تمام پشتم قفل میشه پس از کمی حرکت ونرمش کمی خوب میشم سرما هم دردمو تشدید میکنه خواهشمندم راهنماییم بفرمایید . ممنون وسپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ آذر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      این درد که درد عضلانی است بهتر است یک متخصص داخلی یا ارتوپدی ببینند و معاینه کنند
درحال دریافت اطلاعات