جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر کورش سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۴ مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما آقای دکتر محترم
    لطفا راهنمایی کنید من رو
    پسری ۲۴ ساله هستم
    ۲۴ ساعته یک قسمت قلبم میلرزه و میکوبه با تعداد ضربان ۸۰ تا و با حرکات ناگهانی ضربان تیز و نقطه ای و تند میشه و همون قسمت قلب که میلرزه با حرکات ناگهانی گاهی ۴ یا ۵ ضربه سینوسی با فاصله نادرست میزنه بعدش ریتم نرمال میشه اما همون قسمت قلب به لرزش و کویش ۲۴ ساعتش ادامه میده گاهی هم موقع حرکات ناگهانی هموندقسمت صدای تق توق مانند شکستن قولنج میده
    اکو کردم دومرتبه نرمال بوده
    نوار نرمال بوده
    تست ورزش نرمال
    علایم از ۴ ماه قبل شروع شده و رو به پیشرفته
    با خوردن متورال و پروپرانول این حالت بدتر میشه
    هولتر ریتم کردم نشون داد که با حرکت ناگهانی و سریع مثلا به جلو چند ضربه سینوسی اما با فاصله نادرست میزنه قلب در حالت استراحت و پیاده روی نرمال بود ولی
    اما ۲۴ ساعته لرزش و کوبش قلب با ضربان نرمال هست
    اما ضربان با حرکات ناگهانی و سریع تیز و نقطه و تند میشه
    امکان خرابی دریچه قلب هست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      اینها هیچ کدام علایم خطرناکی نیستند و نیازی به نگرانی جدی ندارند به خصوص که تمام بررسی هایتان سالم بوده پروپرانولول بخورید و اگر اضطراب زیاد دارید متخصص روانپزشکی ببیند
    2. تصویر کاربر کورش یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      پروپرانول میخورم لرزش اون قسمت قلبم و مکث قلبم اقای دکتر تشدید میشه
      امکان داره سیستم هدایت قلبم باشه و باعث ایست قلبی بشه ؟
      یک قسمت قلب میلرزه ۲۴ ساعته ۲۰ درصد میلرزه با یک فعالیت لرزش اون ناحیه چند برابر میشه دوباره میشه ۲۰ درصد دراز میکشم کمتر میشه
      مشکل دیگه ای که دارم آقای دکتر
      هر داروی شیمیایی مصرف میکنم بدنم به صورت آتیش گرفتن معده و رفلاکس پسش میزنه
      حتی داروی معده رو هم بدنم پس میزنه
      از نظر شما باید چیکار کرد
      چه پنتوپرازول چه شربت معده چه پروپرانول چه متورال چه استامینوفن
      هرچی میخورم معدم آتیش میگیره و رفلاکس مبده
      فقط با داروی شیمیایی اینحورم
      سر همین موضوع دریچه مری به معده صدمه دیده نشسته میخوابم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
      دکتر زیاد رفتم تهش گفتن معدت عمل کن یا دارو نخور
      میشه شما راهنمایی کنید من رو
      با تمام داروهای شیمیایی اینجوری ام
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      بخاطر معده یک متخصص گوارش بییند شاید لازم به اندوسکوپی باشد
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر منصوری جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۱ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخر جناب دکتر بنده ۲ روز طب حدود ۳۸.۵ دارم فشارم ۱۴روی ۹ هست طبق داروویی که زیر نظر شما میخورم لوزارتانH نصف قرص هر روز نصف قرص یه شب در میان ایا نیاز به بیشتر کردن دارو هست یا به صورت حضوری مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      نه فعلا نیازی به تغییر دوز دارو نیست
  • تصویر کاربر یاسین جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۳ مشاهده پرسش
    باسلام دکتر عزیز
    یکسال ودوماه هست که استنت یا انژیوپلاستی انجام داده ام،
    ایا بعداز یکسال ودوماه که از فنرگذاری میگذرد،میتوانم ورزش بدنسازی انجام دهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      بله حتما می توانید ولی مکمل استفاده نکنید وزنه ی سنگین هم نزنید بهتر است هوازی بیشتر کار کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب ٧٣ ساله
    سال ٩٧ سکته قلبى کردم و یه فنر برام گذاشتن و اى اف بین ٢۵ تا ٣٠ و فشار ریه ۵٠
    البته بنده ۵ طبقه رو بدون اذیتش شدن میرم
    سال قبل مشکل فتق پیدا کردم و دکتر قلب بیمارستان گفتن که عمل فتق با این مشکل قلب هاى ریسکه
    لطفا راهنمایی بفرمایید که میتونم عمل موضعى با نخاعى انجام بدم و مشکلى برام پیش نمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      میتوانید انجام بدهید ولی خطرش کمب از افراد معمول بیشتر است در کل منع مطلق ندارد
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    با سلام بنده سال ۹۷ سکته قلبی کردم و یک عدد فنر برایم گذاشتن
    سال قبل مشکل فتق پیدا کردم و برای عمل فتق دکتر قلب گفتن که ای اف بنده بین ۲۵ تا ۳۰ میباشد و فشار ریه ۵۰
    بخاطر همین عملم رو گفتن های ریسک میباشد
    لطفا راهنمایی بفرمایید میتونم موضعی یا نخاعی عمل کنم و اینکه خطری نداره
    البته هیچگونه تنگی نفس اصلا ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      اکوی جدید بشوید اگر ای اف بالاتر امده باشد خطرش کم است. انجام عمل غیرممکن نیست و شدنی است و می شود اجازه اش را داد ولی نباید فراموش کرد که خطرش برای شما بیشتر از حالت معمولی است
  • تصویر کاربر رامین جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۲ مشاهده پرسش
    سلام‌اقای دکتر .من ۳۲ سالمه الان حدودا ۱۵ سالی میشه که تپش قلب دادم .البته اینم عرض کنم که تو مدت حدوا ۱۰ بار کارم به بیمارستان کشیده شده اخرین باری که تپش قلب گرفتم تپشه قلبم با چندتا امپول نورمال شد .از فردای اون روز سمت چپه سرم درد کرد فقط سمت چپ الانم که حدودا ۱۵ماه ازش می گذزره هنوز درد و احساس سوزش می کنه .از اوروز به بعد .این علاعم دارم .سر درد قسمت چپ سر .کتف درد پشت درد .نفس نکشید در هنگام خواب یعنی احساس می کنم نفس کشیدن یادم رفته .خوابیدن قسمت چپ با فشارو از خواب بلند شدن به دست میده .بی حسی رویه قلب و…..واینکه خیلی دکتر رفتم هیچ کدوم جواب قانع کننده ای ندادن بهم فقط گفتن از اعصابته فقط اخرین بار که تپش گرفتم دکتر گفتش که یه رگ عصبی داری که باید سوزونده بشه .خواهش راهنمایی کنید .علتش چیه با این علاعم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      اینها بیشتر علایم اضطرابی است تا مشکلات جدی قلبی یک بار اکو و نوارقلب بگیرید اگر سالم باشد یعنی از قلبتان خیالتان راحت
  • تصویر کاربر زهره جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۷ مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز لطف کنید ی بررسی ددشته باشی ممنونم افزایش گلبول قرمز وهماتوکریت و هموگلوبین به ترتیب ۵.۸۴ و۱۶.۱و۴۶.۷ فریتین ۱۲۱ البته دیابت و فشارخون دارد سن ۵۹ سال که ۲۷۱ اف بی اس بوده و ازمایش عفونت ادراری نشون داده مرتب ناراحتی از چشم درد یا درد ی طرف بالای صورت دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      هموگلوبین مساله ای ندارد ولی قندشان بالاست که نشان می دهد حتما باید توسط یک متخصص غدد بررسی شوند هم چنین عفونت باید زیر نظر پزشک درمان شود علایمی که گفتید بخاطر اسیبهای ناشی از قند بالاست
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    باسلام
    خانم بابایی هستم ۲۹ساله هستم چندسالی هست دچار استرس و اضطراب و ترس هستم و الان تشدید شده تقریبا ۶ماه پیش تمام صورتم جوش زد و پس از انجام آزمایش و سونوگرافی متوجه شدم کیست تخمدان دارم که دکتر متخصص دو ورق قرص ال دی تحویز کرذن و برای درمان پوستم ب متخصص مراجعه کردم و دکتر قرص راکوتان و اسپیرولاکوتان۱۰۰تحویز کرد که تقریبا سه هفته مصرف کردم که یک روز صبح دچار ی حمله قلبی شدم که تمام بدنم شروع مرد به سوختن و تپش قلب زیاد پس از انجام نوار قلب و اکو گفتن مشگلی ندارن و به دکتر مغزو اعصاب مراجعه کردم و الان قرص پراپرانول ۲۰روزی یک عدد و داکسیپن ۱۰روزی یک عدد و ازیپم ۱۰روزی یک عدد و نصف قرص آلپروزلام ۵شب میخورم ولی همچنان لرزش بدن و تپش دارم ممنون میشم مشاوره بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      این علایم اضطرابی است اگر نوارقلب و اکو سالم بوده یعنی قلب شما سالم است و جای نگرانی وجود ندارد
  • تصویر کاربر پگاه جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۳ مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر من سی سالم هست چند روز پیش در هوای سرد مشغول انجام فعالیت ورزشی بودم که دچار سوزش در امتداد یک خط عمودی به طول ۵ سانتی متر از بالای قفسه سینه تا زیر گلو شدم که بعد مدت خیلی کوتاهی رفع شد
    جناب دکتر این نوع سوزش می تواند منشا قلبی داشته باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      اجتمالش کم است یک نوارقلب بگیرید محض اطمینان
    2. تصویر کاربر پگاه جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      جناب دکتر دو هفته پیش چکاپ کامل انجام دادم اکو و نوارقلب و تست ورزش مشکلی نبود تست مجدد لازم است؟
    3. تصویر کاربر پگاه جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      جناب دکتر دو هفته پیش چکاپ کامل انجام دادم اکو و نوارقلب و تست ورزش مشکلی نبود تست مجدد لازم است؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      اگر بررسی هایتان سالم بوده خیالتان راحت مورد خطرناکی از نظر قلبی نیست
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      اگر بررسی هایتان سالم بوده خیالتان راحت مورد خطرناکی از نظر قلبی نیست
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر ani جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴۱ مشاهده پرسش
    طی دو سال بدخوابی و احساس سنگینی گوش و کیپ شدن و چند مورد حملات آلرژیک غذایی که با تزریق کورتون و صدحساسیتهای اورژانسی مهار میشدن ، موقع رانندگی خوابم برد و با تصادف بیدار شدم . چشمام مواج میدید فک کردم یا استیگماتم رفته بالا یا همین مشکل گوشه ، ادیومتری گفت اصلا چشمام هیچ وقت استیگمات نبوده؛))!!!، عینکو بذار کنار، صدای سوت توی گوشم چندباری میومد و میرفت ، بعد از یه فوت آزار دهنده از اطرافیان( شوک و فشار روانی )،چندباری سردردای وحشتناااااک هم اومد سراغم ، شبا تقریبا در خلسه ی گیجی بودم و نه خواب، از خواب بلند میشدم میخوردم توی در و دیوار و حدود دو ساعت طول میکشید بتونم برم سر کارم ( کارمندم و مشکل ایجاد کرده بود این موضوع) ، رفتم گوش و حلق و بینی، با اپتونومتری و چندتا کار دیگه ، تشخیص همین تعادل گوش میانی و داروی بتاسرک ۸ سه بار در روز و مسکن و دیمن هیدرنات دادن سردردای بسیار شدید داشتم دوز مسکن دوبرابر کردن، بعد ۱۰ روز تقریبا خوب بودم به لحاظ سردرد سرکیجه، اما گوشم درد میکرد و هنوز کیپ بود ، مجدد ویزیت شدم دارومو به سیناریزین ۲۵ و مسکن ملوکسکام دو بار در روز تغییر دادن: حس و خود تهوع و بالاآوردن داشتم و یک حمله شدید سرگیجه که مجبور شدم از سرکار برگردوندن منو خونه ، و خشکی شدید گلو ، دکتر گفت به سیناریزین واکنش دادی ۴۸ ساعت طول میکشه خارج شه کامل و مجدد بتاسرک اما اینبار ۱۶ صبح ۱۶ شب.
    و از همون اول ( دوسال پیش) ، یه چیزی ته گلوم حس میکنم و با قرقره و ماساژ گلو تکه های کوچیک و بسیار غلیظ خلط گلو میاد، که دکترم معاینه کرد و دهانشویه بنزیلاژین برای قرقره در گلو داد که بدتر گلومو خشک و خلطی تر میکنه،
    حالا سوال و درخواست راهنمایی:
    من قصد بارداری داشتم نمی تونم خیلی عقب بندازم بارداری رو به دلیل درمان دارویی مذکور، ممکنه سرگیجه های من عوارض خود داروهام باشه؟ تا کی باید بخورم ؟ ده روز مرخصی خونه موندم اما سرگیجه ها هنوز هست اما کم، درست و صاف نمی بینم ، حالت گلوم هم هست و من حس میکنم به گوشم مربوطه و دکتر هیچ داروی انتی بیوتیکی به من نداده ولی من بوی عفونت از گلومو حس میکنم. مرخصی لازم هست؟ انتی بیوتیک مناسب و همینطور قرص جوشان ACC، و قرقره نرماسیلین ورود از بینی خروج از حلق ، به سبک شدن و ایجاد جریان خلط و ترشحهای غلیظم کمک نمی کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      بررسی قلبی شامل اکو و هولتر و نوارقلب انجام داده اید؟
    2. تصویر کاربر ani پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      نه ندادم اتفاقا لرزش در دستهام هم افتاده بود و ضربانم موقع ورزش HIIT خیلی بالا میرفت ۱۷۹ و طرف چپم توی قفسه سینه ام گاهی درد میگرفت از موقع شروع داروها دیگه درده فلب و اینام کمتر شد
    3. تصویر کاربر ani پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      و یه موضوع دیگه من دوسال اخیر خییییلی زیاد خمیازه میکشم
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      یک بار بررسی های قلبی را انجام بدهید هر چند حدس میزنم منشا بیشتر علایم شما مسایل اضطرابی باشد
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
درحال دریافت اطلاعات