جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر شقایق سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۳ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من زمستان ها همیشه پاهای سردی دارم به طوری که کل تایم شبانه روز جوراب می پوشم
    و تابستان ها به شدت پاهای داغی دارم به حدی که اگر کمپرس یخ روی پاهام قرار ندهم خوابم نمی برد
    به نظر شما این موضوع طبیعی هست یا باید مراجعه کنم و پیگیری بیش تر
    متشکرم از زمانی که می گذارید 🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      به نظر نمی رسد موضوع خطرناکی باشد ولی یک بار نبض پایتان را متخصص قلب معاینه کند
  • تصویر کاربر ۳۳ساله سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۸ مشاهده پرسش
    سلام.. خسته نباشید.. من چندین ساله که گاها استخوان ساق پام از جلو تیر میکشه.. شب هنگام تشدید میشه.. این درد در ناحیه ی ران.. بویژه ریشه ی ران و کلیه هم نمودار میشه.. درد ساق پام طوری هست که احساس میکنم استخوان ساق پام کوتاهه و به دلیل کش آوردن دردی مثل تیر کشیدن داره.. آقای دکتر لطف کنید راهنمایی کنید چون که سالهاست امونم رو بریده.. البته ناگفته نماند چون کار پشت میزی دارم انگار که دردش نمایان تر و تشدید شده.. سرما هم براش خوب نیست.. ممنونم اگر راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      اینها ممکن است علایم استخوانی عضلانی باشد ولی محض اطمینان یک متخصص قلب نبض پایتان را معاینه کند
  • تصویر کاربر قادری دوشنبه ۲۱ تیر ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    تستم مثبت هست و آنژیو شدم میخواستم انلاین ویزیت شوم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      شرایطتتان را بفرمایید، وضعیت عمومی، علایم، داروها
    2. تصویر کاربر قادری سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      ازقبل پلاویکس کنکور دونیم واس ا وروپیکسون مصرف میکردم چهار روز گذشته از تستم الان فاویپیراویر روز اول هشت هشت وپردنیزلون. دوبه یک دوازده ساعت مصرف میکنم. بی حالی تب دارم سرفه ندارم خداراشکر خوب شدید شما الحمدلله
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      داروهای خوبی برای کرونا تجویز شده با خصوص فاویپیراویر ادامه دهید. داروهای قلبی یا خصوص پلاویکس اصلا قطع نشود و ادامه دهید
    4. تصویر کاربر قادری جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      تاچند روزفاویپیراویر باید مصرف کرد
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( ۲ هفته پیش)
      حداقل ۷ تا ۱۰ روز
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴۲ مشاهده پرسش
    سلام. من ۲۳ سالمه بین ۷۵ یا ۱۵۰ میلی گرم در روز ونلافاکسین و ۹۰ میلی آتوموکستین مصرف میکنم. فشار و ضربان قلب من رو واضحا افزایش دادن. ضربان تا ۱۰۵ بالا میره و فشارخون تا ۱۶ هم بالا میره ولی معمولا ۱۳.۸ هست. از طرفی نمیتونم دوز داروها رو کم کنم. یک ماه نصف متورال ۵۰ به صورت صبح و شب مصرف کردم عالی بود ولی خواب آلودگی و احساس افسردگی میداد…. احساس کردم پروپرانولول احساس خواب آلودگی کمتری میده. میشه لطفا راهنمایی کنید؟ اگر متورال قوی تر و بهتر هست میتونم همون ۱۵۰ میلی گرم ونلافاکسین رو ادامه بدم به همراه متورال تا احساس افسردگی هم بهم دست نده؟
    دکترم گفتن به انتخاب خودم اینکه پروپرانولول مصرف کنم یا متورال. بهترین کار بنظرم اومد این باشه که از شما بپرسم که پیشنهادتون چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      متورال داروی خیلی خوبی است می توانیو تا یک عدد صبح و شب هم دوزش را بالاتر ببرید
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      ممنون از پاسختون.
      ۱- آیا متورال مثل پروپرانولول اثرات ضد لرزش بدن در اضطراب دارد؟
      ۲-فقط روی قلب اثر میذاره و وارد مغز که نمیشه اثرات دو داروی دیگه رو کم کنه درسته؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      بله اثری روی مغز ندارد
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر Hani سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۹ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین من بالای نافم نبض میزنه لاغرم هستم وقتی یسری قرص مصرف میکنم خیلی شدید تر میشه ینی برامدگی نبض زدنش زیاده ولی در حالت عادی هم نبض میزنه نیاز به پیگیری داره ایا؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      یک بار سونوگرافی شکم کنید
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من خیلی نگرانم و حاملم دکترم گفته شرایطت حساسه نباید استرس داشته باشی ولی من آقای دکتر شرایط همسرم خیلی نگرانم کرده میشه راهنماییم کنین همسرم ۲۵ سالشه و از بچگی سوراخ قلب ریز دارن تو بچگی گفتن مشکلی نیس و بره دنبال زندگیش بعد ما سه سال پیش اکو مری کردیم واسه چکاپ دکتر گف نرماله چیز نگران کننده ای نیس سوراخ ریز هس بعد سوراخ قلب همسرم تو اکو از سینه دیده نمیشه مجبورا سه سال پیش اکو مری کردیم امسال باز واسه کنترل رفتیم دکتر گف اکو لازم نیس و فقط نوار قلب گرفت تو نوار قلبش علائمی که نشون بده دهلیز راست یا بطن راست بزرگ شده باشه نبود نرمال بود فقط بلوک شاخه ای راست ناقص نوشته بود و محور قلب به سمت راست و ریتم سینوسی هم نرمال بود تو نوار قلبش چیز غیر عادی فقط s عمیق بود تو I یک وll دو و avl بود همین بلوک شاخه ای راست ناقص خطرناکه ؟دکتر گف اکو لازم نیس ولی من نگرانم چرا پس محور قلب راسته دکتر مدارکش متاسفانه در دسترس نیس بفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      اینهایی که گفتید با این بررسی ها هیچ خطری ندارد و نیاز به هیچ کاری هم ندارد اصلا فکرش را نکنید خطری وجود ندارد
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۳۲ مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر. من ۳۷ سالمه مدتی دچار خستگی وسردرد و بیقراری و احساس ناراحتی در قسمت معده می کنم.بعضا احساس سوزن سوزن شدن در پاها و دستها دارم دو بار هم خون مردگی کم رنگ در قسمت دستهام داشتم که بعد از چند روز رفع شد.در ضمن هر روز یک عدد شبها آسپیرین مصرف می کنم.آزمایش خون دادم که نتایجش را براتون ارسال می کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      این ازمایش که سالم است فقط کمی کلسترولتان بالاست که نیاز به رژیم و ورزش دارد خونمردگی هم ناشی از اسپرین است و خطری ندارد
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین آقای دکتر اگه تو نوار قلب محور الکتریکی قلب به سمت راست باشه و هیپروتروفی بطن راست و دهلیز راست مطرح نباشه و دلیلش بلوک شاخه ای ناقص نوشته باشه یعنی اونطرف قلب بزرگ شده؟کلن آقای دکترمحور قلب به سمت راست یا چپ باشه یعنی اونطرف قلب بزرگ شده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      نه الزاما جابجایی محور به معنی بزرگ شدگی آن سمت نیست عللی مثل فشارخون می توانند این کار را بکنند
  • تصویر کاربر Fatmh یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۴ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من ۱۸ سال سن و ۷۵ کیلو و ۱۶۰ سانت قد دارم وقتی ک داز میکشم قلبم درد میگیره و وقتایی ک رو ب شکم دراز کشیدم این درد خیلی بیشتر خیلی کم پیش اومده که یهو جوری تیر میکشه ک نمیتونم صحبتمو و کاری ک انجام میدادمو در اون لحظه تموم کنم و اینکه من یکسری قرص توپیرامت و سیتالوپرام مصرف کردم نمیدونم مرتبط هست یا نه ولی از اون موقع قلب دردم بیشتر شده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      اینها علایم اضطرابی هستند یک بار نوارقلب و اکو بگیرید
  • تصویر کاربر د، یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمتتان عرض کنم تقریبا یک سال است که درد شدید پا مخصوصا مفصل ران و لگن از زانو تا نوک انگشتهای پا هر دو پایم هنگام راه رفتن که شدیدا به مشکل خورده ام هرچند قدم باید کمی بایستم و دوباره حرکت کنم انگار که وزنه به پاهایم بسته اند بعدیکدفعه از باسن تا نوک انگشتام بیحس وسوزش شدید میگیرد تا جایی که بیضه هام نیز شدیدا سر میشود و میسوزد در قسمت ساق پا هم از بغل درد شدیددارد گرفتگی عضله ران و ساق پا شدید هم روز هم شب ازمایش کامل دادم کلا خوب بود الا د۳ دارو و مکمل هم مصرف میکنم ولی واقعا بیفایده بدجور زمینگیر شده ام در سن۴۷ سالگی راهنماییم کنید سپاسگزارم از لطف تان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۳ تیر ۰( ۴ هفته پیش)
      ممکن است گرفتگی عروق شریانی پا باشد یک سونوگرافی داپلر عروقی اندام انجام بدهید
درحال دریافت اطلاعات