جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۳ مشاهده پرسش
    سلام دکتر اینجانب یکسال است که گرفتگی وانسداد رگ دارم وبا انزیو رگ باز نشد وداروهای متو ال۵۰ پلاویکس۷۵ اتواستاتین۲۰ ،ااس ا۸۰ نیتروگلیسرین۲/۶ مصرف میکنم و۵۴سال سن دارم ودردمزمنی ندارم ایا می توانم داروهایم کم کنم ممنون از پاسخ جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      اصلا داروهایتان را کم نکنید به هیچ وجه فقط می توانید نیتروگلیسرین ۲.۶ را قطع کنید
  • تصویر کاربر عمادی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸۴ مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید
    هفته پیش چهارشنبه به خاطر فشارخون بالا مراجعه کردم البته حدود ۱۵ سالی سابقه فشارخون دارم قرص کارودیلول نصف صبح نصف شب و همچنین لوزارتان اچ یکی صبح و یکی شب و یک املودیپین برایم تجویز کردید پلاویکس و اسپرین و متفورمین اتورواستاتین ۴۰ هم از قبل میخوردم حالا در این یه هفته سردرد های شدید و ضربان دار دارم که قبلا این مشکل را نداشتم و درضمن فشارم هنوز تنظیم نشده پایین نیامده آیا از عوارض قرصهاست؟چه اقدامی انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      قرص کارودیلول را کامل بخورید صبح و شب و بدانید که مدتی طول می کشد تا داروها به طور کامل اثر کنند اگر تا یک هفنه بعد بهتر نشدید مجدد برای تنطیم داروها مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سمیراغلامی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عصر بخیر
    من چند هفته ای میشه پشت کتف و شانه چپم و دست چپم درد میکنه گاهی هم میاد تو بازی دستم و سمت چپ سینم
    چندسال قبلم همینطور بودم اکو و نوار قلب گرفتم گفتن قلبم مشکلی نداره بعدش هم چندبار نوار قلب گرفتم که باز گفتن مشکلی نیست و واسم پروپرانول تجویز کردن یه مدت خوردم و قطع کردم
    الان باز این دردها شروع شده و تقریبا هرروز درد میگیره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      اینها ببشتر دردهای با منشا اضطرابی است و جای نگرانی ندارد به مصرف پروپرانولول ادامه بدهید
  • تصویر کاربر شادونه جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۳۰ مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من بعد از پرتو درمانی فشار خونم به شدت پایین قبل از پرتو ۱۳ روی ۸ یا ۱۲ یا ۱۴ بود اما الان فشارم به شدت افت پیدا میکنه که مرتب تعریق دارم که معمولا ۱۱ روی ۷ و گاهی اوقات ۹ روی ۷ میشه پیش دکتر رفتم جواب نوار قلب خیلی خوب بوده مشکلی نبوده دکتر توصیه کردن که واکنش بدن طبیعی هست و مصرف نمک کمی بیشتر شود می خواستم از شما هم کمک بخواهم راهنمایی کنید که وقتی فشارم به شدت افت می کنه چه کارهایی انجام بدم ، چون واقعا این وضعیت خیلی بهم فشار میاورد .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      دارو چه می خورید؟
    2. تصویر کاربر شادونه جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      برای کانسر سینه قرص تاموکسیفن روزی یکی، قرص آرتیبت ۲.۵ روزی یکی، آمپول دیفرلین و دگزا هر سه ماه
    3. تصویر کاربر شادونه جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      قرص تاموکسیفن روزی یکی ،
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      من پیشنهادم این است یک با هولتز ۲۴ ساعته ی فشارخون نصب کنید
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر هما جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ، آقای دکتر من سی و پنج سالمه پنج شش سالی هست که ضربان قلبم تند شده اویل حدود ۱۱۰ بود با مراجعه به دکتر همون موقع برام اکو نوشتن ولی خیلی جدی نگرفتم، الان حدود دو سه ماهی هست که در حالت استراحت هم حتی ضربانم ۱۴۰ تا ۱۵۰ هستش و این ضربانات همراه با نوسان زیاد شده ولی زیر صد نیست با مراجعه به پزشک عمومی گفتن که جای نگرانی نیست و برای سن من ۱۸۰ تا هم طبیعی هستش حتی گفتن نوسانات هم عادیه ولی به پزشک دیگری مراجعه کردم گفتند شروع تاکی کاردی که اگر اشتباه نکنم و درست کلمه رو بگم گفتن منجر به فیبریلاسیون بطنی میشه و خطرناکه ، خیلی اهل درمان و پیگیری نیستم فقط خواستم بدونم نظر کدوم محتمل تره در اون صورت پیگیر باشم ممنون از تایمی که گذاشتید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      یک بار اکو و نوارقلب بگیرید وری به طور کل این نوع طپش ها خطری ندارند و موارد مهمی نیستند
  • تصویر کاربر لیلا جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین آقای دکتر دلیل اینکه سوراخ قلبی تو اکو قلب دیده نمیشه چی هست ؟همسرم سوراخ قلبی داره ولی تو اکو از قلب دو سه بار انجام دادیم دیده نشد یکبار اکو مری انجام دادیم دیده شد ؟یعنی اندازش کوچیکه واسه اون ؟؟یا یه نوع سوراخ ها هستن که دیده نمیشن؟همسرم سوفل قلبی دارند
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      بله اگر اندازه اش کوچک باشد دیده نمی شود که البته معمولا در این اندازه خطری هم ندارد
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۳۰ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر عزیز؛
    من یک ماه پیش به صورت خفیف و با شیب ملایم کم کم حس کردم گوش چپم حس کیپ شدگی داره که در طول روز بر طرف میشد اما به مرور زمان بیشتر شد که به متخصص گوش مراجعه کردم و با نوار گوشی که ازم گرفتن گفتن که باید قرص پردنیزولون ۵۰ به مدت ۱۰ روز مصرف کنم و با مصرفشون گوشم خوب شد اما یک هفته بعد از اتمام قرص ها باز همون علائم اما با شدت بیشتر بروز کرد یعنی حس کیپ شدگی گوش چپ و کمتر شدن شنوایی اما اصلا سرگیجه و سردرد و‌عدم تعادل و تهوع نداشتم و‌ندارم؛
    دوباره به متخصص گوش دیگری مراجعه کردم و باز با نوار گوش دیدن که همون حالت قبل رو دارم که عکس نوار گوشهام رو هم ضمیمه میکنم براتون؛
    حس کیپ شدگی گوش چپ به همراه صدای بوق ممتد در گوش چپ بدون سردرد و‌بدون تهوع و بدون عدم تعادل؛
    دکتر قرص بتاسرک ۸ میلی کرم روزی یک عدد و پردنیزولون ۵ از روزی ۶ عدد شروع و به مرور کم میشود و قرص تریامترن/هیدروکلروتیازید روزی یک چهارم
    اینهارو دادن و گفتن فشار مایع گوش میانیتون بالاست؛
    حالا نمیدونم واقعا این داروها مؤثر هست و‌این صدای بوق و کیپ شدگی رفع میشود یا تا آخر عمر و‌دوره ای با این مشکل مواجه خواهم شد؛
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید چون خیلی خیلی زندگیم رو مختل کرده؛
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      اینها بیشتر مسایل مربوط به گوش و مغز و اعصاب است و خیلی ارتباطی به قلب ندارد داروی خوبی هم تحویز شده فقط محض اطمینان باید یک بار اکو کنید تا مسایل قلبی خیالتان راحت شود
    2. تصویر کاربر مریم جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      ممنونم از پاسخ دهیتون
      چون دیدم بیمارانی بودن که راجع به این موضوع سؤال کردن‌و جواب های کاملی گرفتن من هم سؤالم رو مطرح کردم
      آقای دکتر من حس میکنم حس کیپ شدگی در حال از بین رفتنه و هیچ سرگیجه و عدم تعادلی ندارم فقط میشه از دید تجربی بهم بفرمایید آیا در طول طبابتتون موردی مشاهده کردید که این صدای بوق داخل گوش چپم با مصرف دارو قطع بشه یا این صدا به دلیل آسیب به گوش است و‌دیگه تا همیشه وجودداره؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( ۲ هفته پیش)
      علل متفاوتی دارد معمولا با مصرف دارو بهتر می شود ولی باید گوشتان هم معاینه ی کامل بشود
    4. تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۱ تیر ۰( ۲ هفته پیش)
      باز هم ممنونم از لطفتون آقای دکتر 🙏
      آقای دکتر من تصاویر نوار گوش هام رو براتون ارسال کردم و دو متخصص گوشی که خدمتشون رفتم هر دو گفتن که پرده ی گوشم سالم هست و مشکل از فشار زیاد مایع داخل گوش میانی است که بابتش پردنیزولون ۵ از روزی ۶عدد وبه مرور کمتر و داروی بتاسرک ۸ روزی یک عدد و تریامترن روزی یک چهارم دادن؛
      اما حس میکنم الان ۵روز از شروع داروهام میگذره اما تغییری رخ نداده و صدای سوت و کیپ شدگی در شنوایی هنوز هست؛
      آقای دکتر من از ابتدا نه سرگیجه داشتم نه عدم تعادل نه حالت تهوع ،هنوز هم ندارم؛
      فکر میکنید نیاز به تزریق مستقیم کورتون داخل گوشم هست؟😞
      (تصاویر نوار گوش به ترتیب تاریخ ابتدا یک‌ماه پیش و با اولین کیپ شدگی و عکس دوم بعد از مصرف ۱۰ روز پردنیزولون ۵۰ روزی یک عدد و عکش سوم یک‌هفته بعد از قطع پردنیزولون ۵۰
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( ۲ هفته پیش)
      در مورد تزریق بهتر است از یک متخصص گوش و حلق و بینی سوال کنید ولی در کل مشکل خاصی از نظر قلبی ندارید
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر هادی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۲ مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.امروز برای درد قفسه سینه رفتم دکتر،اکو گرفتن گفتن دریچه ی قلب گشاد شده.برای مواقع درد هم قرص بیزوپرولول تجویز کرد.عکس اکو هم براتون پیوست کردم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      مورد خطرناکی نیست خفیف است همین دارو را ادامه بدهید
  • تصویر کاربر حسینخانی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ مشاهده پرسش
    با سلام من مادر ۶۰ساله ای هستم با تری گلیسیرید ۴۷۸ و کلسترول ۱۷۷ هستم مدت طولانی جم فیبزویل ۴۵۰ استفاده کردمولی متاسفانه کم نشد لطفا بگید من چیکار باید بکنم ممنون ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      جمفیبروزیل داروی خوبی است کنار بگذارید روزوواستاتین ۴۰ را ۳ ماه استفاده کنید روزی یک بار و بعد مجدد ازمایش بدهید
  • تصویر کاربر ازاد جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    بیمار ما فنر گزاری شده در قلب و انسولین مصرف میکنه برای قندش ….حالا هم بیماری زنانه عادت ماهانه بیش از ده روز داشته رفته دکتر گفته ک قرص های آ س آ۸۰ و کلو پیدو گرل روکش دار استفاده میکنه اینطور شده حالا جایگزین این قرص هاش کدام دارو باید باشد تا بهتر بشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ تیر ۰( ۳ هفته پیش)
      جایگزینی ندارد باید همین دو دارو را ادامه بدهد وگزنه فنرش میگیرد باز
درحال دریافت اطلاعات