پرسش از دکتر

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه از دﮐﺘﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. – پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. – پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد. – از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۰ مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما سه ماهی هست درد قفسه سینه دارم همراه با تنگی نفس قبلا هم عفونت معده داشتم ازمایش یو بی تی دادم خوب شدم متخصص قلب اکو دادم مشکلی نبود فوق متخصص ریه هم رفتم اسپره داد اونم فایده نداشت درد هم همیشگی هست فشار سنگی رو احساس میکنم ک میخوام مشت بزنم تو سینم غذا خوردن و حرف زدن هم برام نفس تنگی میاره در صورتی ک فوتسال بازی میکنم نباید کم بود نفس داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      بهتره توسط متخصص قلب ویزیت بشین
  • تصویر کاربر شیوا یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۶۸ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    مادر من ۶۸ ساله هستن دوسال قبل جراحی قلب باز انجام دادن با گذشت ۲ سال، هنوز در ناحیه قفسه سینه (استخوان جناق ) درد دارن، به پزشک جراح خودشون و جراح دیگر مراجعه کردن و هردو پزشک نظرشون این بوده : بستهای فلزی که در قسمت استخوان جناق به عنوان بخیه استفاده شده اعصاب این ناحیه رو درگیر کرده و این بستها با جراحی مجدد باید خارج بشه .
    سوالم این هست که آیا برای این جراحی نیاز به بیهوشی عمومی هست ؟
    وآیا با خارج کردن بخیه های فلزی درد این ناحیه برطرف میشه ؟
    لازم به ذکره این درد در زمانی که به حالت ایستاده هستن یا پیاده روی میکنند کمتر و در زمان نشستن بیشتر و دائمی هست.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام بله نیازمند بیهوشی عمومی است
      نه نمیشود با اطمینان گفت
  • تصویر کاربر ویدا یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۵۹ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر حالتون خوبه؟ببخشید آقای دکتر من حدود یک ماه پیش اومدم مطب واسه پرولاپس و نارسایی خفیف میترال مشکلم pvc بود واسم قرص متوهگزال ۴۲ تجویز کردین گفتنی تا یه ماه بخورم بعد قطعی کنم الان چند روزی میشه که حالم بهتره نسبت به روزه اول pvc خیلی کمتر شده،طبق گفته ی شما ورزشم میکنم میشه راهنمایی کنید که چه جوری قرصم قطع کنم؟ اگه دوباره pvc ها شروع شد چیکار کنم؟راستی آقای دکتر دوچرخه ثابت خوبه استفاده کنم؟ازتون ممنون میشم لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      بهتره قرص بتدریج کم بشه و ناگهان هم قطع نشود
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۶۲ مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید..من ۱۹سالمه و خیلی وقته یه دردهایی دارم که با تحقیق فکرمیکنم علائم سکته قلبیه و علائمی که دارم ایناست:
    دردقفسه سینه.درد دست چپ از بالا تا انگشت وسطی دستم.درد شدید گردن و کتف.گاهی درد پشت پای چپ!!به خصوص توی آلودگی سینم بدجور درد میگیره و تنگی نفس میگیرم و سرم گیج میره!!!لطفا یه تشخیص دقیق واسم بکنید خیلی خیلی مهمه و تا فردا خبرشو بهم بدین!!!ممنونم.خدا خیرتون بده.لطف بزرگی میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام بعید است بیماری قلبی باشد ولی برای پاسخ دقیق نیاز هست که ویزیت شوید
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۰۸ مشاهده پرسش
    سلام . ضمن خسته نباشی
    بابام عمل قلب باز انجام داده است و و از پاهاش هم رگ گرفتند…با گذشت ۶ ماه از تاریخ عمل بابام توانائی کمی در راه رفتن دارد و هم چنین با ورم پا هم مواجه است…علت ورم پا و عدم توانائی یا توانائی کم بعد از گذشت ۶ ماه چه علتی دارد. … چه کار باید کرد ….تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام علت ورم پا ممکن است برداشتن ورید ها باشد اما علت ضعف باید بررسی شود مثلا میزان داروها
  • تصویر کاربر مرجان یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۶۱ مشاهده پرسش
    سه ماهه هر از چندی تب و لرز شدید میگیرم با درد زیاد در سمت چپم الان ۵ روزه این تب و لرزم بیشتر شده و دست چپم رو میارم بالا خم میکنم به سمت ارنجم میلرزه و درد میگیره و حس میکنم قدرتش داره کمتر میشه کلمات رو هم نمیتونم درست بگم و راحت حرف بزنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      لطفا سریعتر توسط متخصص مغز و اعصاب ویزیت بشین
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۱۹ مشاهده پرسش
    سلتم آقای دکتر.ببخشید من مزاحم شدم دوروز پیش و لطف کردید جواب سوالم رو دادید.نتیجه اسکن رو براتون مینویسم میشه لطفا نظرتوم رو بگید
    Non_transmural mi involving the apex, anterior wall from midventricle to apex. And in froapical segment with moderate residual ischemia is suggested.
    به نظرتون پدرم که اکو خوب داشته، بدون هیچ نشانه ای حتی در فعالیت سنگین، با این نتیجه باید انژیو بشن؟ خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      بله انجام آنژیوگرافی رو قطعا توصیه میکنم حتی با اکو نرمال
  • تصویر کاربر شهابی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۹۴ مشاهده پرسش
    باسلام مادرم۵۶سالشونه با انجام اکو گفتن افتادگی وگشادی ۳در یچه قلبی همزمان وجود داره الان حتما باید عمل کنند یاباقرص جواب می دهد؟چه رژیم غذایی یاورزش خاصی باید داشته باشندتا اسیب کمتری به دریچه ها وارد بشه؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۳ مرداد ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      جهت پاسخ باید امو رو ببینم
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۲۳ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من یک پیغام دیگر هم داده بودم.در سوال قبلی گفتم که پدرم چهارسال پیش استنت در رگ جلوی قلب گذاشتند. بعد از هر سال اکو و تست ورزش که خوب بود.این بار دکتر گفتند که تست ورزش جزیی اشکال داره بعد از اسکن هسته ای گفتند رگ جلویی متوسط گرفته است. پدرم تنگی نفس، درد و نشانه دیگری در زمان پیاده روی تند و پله بالا رفتن ندارند. به دکتر دیگری نشان دادیم گفتند تست ورزش اولی از نظر من مشکلی ندارد ولی با توجه به اختلاف ایجاد شده با اسکن بهتر است انژیو شوند.پدرم بشدت از انژیو کردن نگران است، دکتر قبلی هم قرص نیتروکانتین به سه تا ۶،۴ تغییر دادن. بنظر شما انژیو لازم است؟ و این مقدار دوز زیاد نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام اگر علامتی ندارند در حال حاضر نیاز به انجام آنژیو نمیباشد ولی اگر جدیدا علامتی ایحاد شده برای آنژیو اقدام نمایید
  • تصویر کاربر صادق پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۵ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۵۳ مشاهده پرسش
    سلام
    حدود ۴٠ روز پیش انژیو انجام دادم که منجر به گذاشتن استنت و دو تا بالن شد البته سال ٩٢ هم یکی از رگهای قلبم را استنت گذاشتم
    داروی مصرفی تا ١۵ روز دو عدد پلاویکس سپس روزی بک عدد و اسپرین ٢ عدد و کاپیتوپریل ٢۵ روزی ٣ عدد و کوریول ۶/٢۵ روزی ٢ عدد ده روز پیش به تشخیص دکتر روزی دو عدد پراسوگرل ۵ میلی به جای پلاویکس میخورم به اضافه همان داروهای دیگه بعد از تعویض پلاویکس با پراسوگرل احساسم بر این است یک مقداری تپش قلب اضافه شده مثل قبل از مصرف پراسوگرل میزان و راحت نیستم دکترم در دسترس نیست
    لطفا راهنمایی و فرمایید
    با تقدیم احترام اقبالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ تیر ۹۵( ۵ سال پیش)
      سلام
      اینکه پراسوگرل باعث ایحاد تپش شود کمی دور از ذهن است ولی مرتبا دارو را مصرف نمایید در صورتی که بیار بنده بودید داروی شما را مجداا به پلاویکس تغییر میدادم
درحال دریافت اطلاعات

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.