پرسش از دکتر

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه از دﮐﺘﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. – پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. – پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد. – از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
  • تصویر کاربر دکتر شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۹۸ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد بزرگوار.من دکتر داروساز هستم و در مورد بیماری asd از خدمت جنابعالی سوال داشتم.بیمار اقای ۳۰ ساله هستن که در سن ۱۹ سالگی بعد اینکه حالشون بد میشه و به بیمارستان مراجعه میکنن متوجه بیماری asd می شن و تحت عمل باز قلب قرار میگیرن.و حدودا ۶ماه بعد عمل دارو مصرف میکنن.اما الان وضعیتشون خوبه و نیاز به مصرف دارو ندارن.ایشون الان خواستگار من هستن.از شما خواهشمندم در این زمینه راهنمایی کنید که ایا در اینده دچار مشکلی میشن و یا اصلا جای نگرانی وجود داره؟چون خودم به خاطر این موضوع بسیار نگرانم.اگه لازم به ارسال مدارک هست که اقدام کنم.بسیار سپاسگزارم از توجه شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام اغلب افراد پس از بسته شدن ASD
      مشکلی ندارند ولی در عین حال اگر دسترسی به مدارک دارید ارسال فرمایید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۱۳۱ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یه بچه ی ۶ ساله دارم که در تبریز این بیماری TAG.VSD.PS را تشخیص دادند و میگن که نمی توانیم عملش کنیم ۱% درصد شانس نداره میگن چون فشار ریه اش بالاست نمی تونیم کاری بکنیم .دوس داشتم نظر شما را هم بدونم با اگه میشه نزد شما هم بیاریم /لطفا کمک کنید آقای دکتر حسن نجفی /لطفا راهنمایی نمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام
      چنانچه فشار ریه بالا باشد عمل جراحی نه تنها کمک کننده نیست بلکه شانس زنده ماندن را بیشتر میکند.
  • تصویر کاربر فرانک چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۰۱ مشاهده پرسش
    با سلام پدر من ۴۹ سال دارد و دو بار دچار سکته قلبی شده که آخرین بار دو سال پیش می باشد .به سفارش دکتر برای پیشگیری چهار روز قبل آنژیوگرافی شدند و به تشخیص دکتر مجددا به علل باریک شدن رگ بین دو استنت که قبلا گذاشته شده بود مجددا چهار روز بعد آنژیوپلاستی بالن ( از دست ) انجام دادند بعد از ۲۴ ساعت مرخص شده اند و الان در منزل دارای تب و دانه های قرمز نوک انگشتان شده اند می خواستم ببینم علت چیست؟ آیا خطری دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      با سلام
      لطفا سریعتر توسط پزشک معالج ویزیت شوند
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۴۴ مشاهده پرسش
    با سلام….من یک نوجوان ۱۸ ساله هستم که مدتیست به فشار خون مبتلا شده ام ، دکتر برای من قرص هیدروکلروتیازید یک چهارم در روز و قرص پروپرانولول دو عدد در روز تجویز کرده.اما فشار من همچنان بالا حدود ۱۳-۱۴ بوده و بعضی اوقات بالاتر از این نیز میرود،به نظر شما من چه کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام
      کنترول فشار خون برای شما الزامی است
      اگر تهران تشریف دارین ببینمتون
      اگر غیر از تهران هستید لطفا توسط همکاران ویزیت شوید.
  • تصویر کاربر حمیدآزاد چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۵۲ مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب آقای دکتر ارجمندوگرامی.آقای دکتر بنا به دستور جنابعالی درخصوص ارسال فیلم آنژیو عموی بنده وتوصیهای حضرتعالی بعدازدیدن فیلم آنژیو متاسفانه هرچه تلاش کردیم نتوانستیم فیلم راازطریق سایت ارسال نماییم لذا اگر اجازه فرمایید سی دی فیلم آنژیورا ازاهواز به آدرس مطب جنابعالی پست نماییم منتظراجازه ودستورحضرتعالی هستیم .باسپاس فراوان تنتان سلامت باد.شماره پیگیری p51c7154
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام
      لطف سریعتر به آدرس مطب ارسال فرمایید
      شماره تماس و خلاصه پرونده نیز ضمیمه شود
  • تصویر کاربر راضیه چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۱۸ مشاهده پرسش
    من راضیه مالمیر هستم قطر سوراخ بطن چپ قلبم ۳ سانتی است لطفا بهم بگید باید چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام
      در مورد سوراخ بین دو بطن با این اندازه حتما باید بسته شود یا از طریق جراحی و یا اگر قابلیت وجود داشته باشد از طریق شریان کشاله ران
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۵۸ مشاهده پرسش
    باسلام
    مدتی است که دچار تپش قلب میشم ونفس تنگی میگیرم احساس میکنم که واقعا دیگه نفسای آخره .رفتم دکتر نوار قلبی گرفت و یه قرص داد که چند دقیقه بعد نوار قلبی رو تکرار کرد و آژمایش و عکس گرفت که گفت یک از رگها منقبض شده بوده که خوشبختانه ول کرده ومشکل خاصی در کارکرد قلب نیست با این حال گفته که اکو کنم .می خواستم نظر شما رو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام
      موضوع را جدی تلقی کنید
      اگر سیگاری هستید هر چه سریعتر اقدام به ترک سیگار نمایید
      برای قضاوت نیازمند مشاهده نوار قلب شما هستم.
      احتمالا اکو و تست ورزش لازم است
  • تصویر کاربر فرزانه چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۵۹ مشاهده پرسش
    سلام ببخشید شما در پاسخ به(در برخی از نقاط در روی پاهایم وقتی دست میزنم یا فشار کمی وارد میکنم احساس درد درزیر اون قسمت میکنم مثلا اگر در جایی بخواهم نمازو بصورت نشسته بخونم راحت نیستم ویا موقع ماساژ پاها ودر بعضی از نقاط در روی پاهایم احساس درد میکنم درآزمایشاتم کم کاری تیروید ومقدارکمی کلسترول و تری گلیسریدم از مرز بالاتره که داروهای آتروواستاتین۱۰ و قرص لووتیروکسین میخورم عضلاتم سفته و خونم بنظر خیلی پررنگه نمیدونم شاید غلظت خون داشته باشم ولی میزان آهن خونم نرماله و پاهایم با اینکه کم خونی ندارم معمولا سرد هستند وفاکتورهای قند خونم همه در محدوده طبیعی هست بنظرم مشکل کاهش خونرسانی دارم چون معمولا زخمهایم دیرتر خوب میشوند و بندرت انقباض دردناک درساق پاهایم دارم این مشکلات را ازوقتی یادم میاید دارم و هفت ماهه که موتور به پام زده که در محل ضربه قرمزی ودرد وتورم باقی مانده لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون) ضمنا برخی اوقات دست و پایم داغ هستند نمیدونم مربوط به نزدیک بودن سنم به دوران یاسئگی بوده یا علت دیگری دارد
    فرمودید: سلام
    یک ازمایس شامل موارد زیر بدهید
    Cbc,diff,bun,cr,ast,alt,tg,chol,hdl,ldl, tsh
    و نتیجه را برای من ارسال فرمایید

    نتیجه آزمایشات در اتچ بپیوست ارسال میشود با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام اگرچه این ازمایش کامل نیست ولی در محدوده نرمال است
      لطفا مجدد ازمایشها را کامل ارسال فرمایید
  • تصویر کاربر الهامه چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۹ مشاهده پرسش
    سلام وتشکر من دو تا استنت دارم دمتر دستور اسمن ایزوتوپ داده اند ایا برای استنتهای دارویی من مضر است انجام بدهم یا نه سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام
      اسکن هسته ای هیچ مشکلی برای استنت ایجاد نمیکند
  • تصویر کاربر نیما جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۲۹ مشاهده پرسش
    سلام .خسته نباشید ممنون از سیستم پرسش وپاسخ که خیلی عالیه…آقای دکتر من پرولاپس دریچه میترال به همراه نارسایی دریچه دارم {البته شدید نیست}ودکتر قرص سوتالول با دوز ۴۰ میلی گرم ۱بار در روز برام تجویز کردند حالا دوتا سوال داشتم یکی این که من در این مدت که دارو مصرف می کنم گاهی اوقات دچار نعوظ بی دلیل آلت تناسلی میشم می خواستم بدونم این قضیه ارتباطی با مصرف دارو داره یا خیر؟سوال دوم این که دکتر یه سری آزمایش برای من نوشته مثل AST.ALT.آزمایش تیروئید و… حالا می خواستم بدونم این آزمایشات به خاطر این نوشته شده که عوارض قرص کنترل بشه ؟یعنی این دارو این همه عوارض ؟ممنون خیلی زیاد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
      سلام
      موضوع یاد یاده ربطی به مصرف سوتالول ندارد عوارض سوتالول شامل موارد زیر است
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( ۶ سال پیش)
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.