• تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام خانمی ۴۰ ساله بدون بیماری قلبی با کمی اضافه وزن هستم . چند روزه فشارم ۱۱ رو ۸/۵ هست . بالا بودن فشار مینیمم نگرانم ‌کرده . میخاستم بفرمایید این موضوع پیگیری لازم داره؟ سال گذشته تیروئید کم کار داشتم که برطرف شده. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      اصلا نیازی به کاری ندارد این فشار خطرناک نیست
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    با سلام پسری ۲۳ ساله هستم از حدود ۸ ماه پیش متوجه قرمزی و تیره شدن انگشتان پاهایم شدم و از آن موقع به متخصصهای زیادی مراجعه کردم و آزمایشات و بررسیهای مختلف انجام دادم که خدا رو شکر همه منفی بودن و مشکلی نشون ندادن به دکتر قلب هم مراجعه کردم و اکو و نوار قلبی و سونوگرافی رنگی از پاها انجام دادم که مشکلی نداشت ولی مشکل من برطرف نشده و نگرانم که خدای نکرده لخته در رگهایم وجود داشته باشد لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      احتمالا از نظر قلبی مشکلی نباشد ولی یک متخصص روماتولوژی شما را ببیند و معاینه کند
  • تصویر کاربر مظلومی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    من ۵۳ یساله هستم یکبار در اثر استفاده از کرم مرطوب کننده مای آلئوورا دچار شوک آنافیلاکسی شدم سال ۹۵) .در ضمن ترس زیاد هم دارم آیا میتونم از روش گاما اسکن استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      بله منعی ندارد
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۳۶ مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر درصورت نرمال بودن اکو نوار قلب زیر آریتمی رو نشون میده ؟ حین گرفتن نوار هم اضطراب وجود داشته ممنونم ازتون فقط میخوام بدونم مشکل قلبیه یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      بله این نوار نوعی اریتمی به نام psvt را نشان می دهد یک فوق تخصص اریتمی شما را ببیند خطری هم وجود ندارد
    2. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      آقای دکتر اگه قلب مسیر اضافی داشته باشه داخل اکو معلومه؟اونوقت اگه نباشه این نوع آریتمی میتونه ناشی از نارسایی خفیف دریچه باشه؟ممنونم ازتون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۳ روز پیش)
      خیر در اکو پیدا نیست ربطی هم اصلا به دریچه ندارد
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر ب.ب پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، با تشکر از پاسخ گویی شما
    پدر من ۸۰ ساله هست که بدلیل بیماری کلیوی مزمن دیالیز میشه و چند ماه قبل بدلیل عدم بهبودی زخم در انگشت پای چپ، دکتر تشخیص مشکل عروق در اون قسمت از پا رو دادند، که آ اس آ ۸۰ و آتروواستاتین ۲۰ رو تجویز کردند، با توجه به اینکه پدرم قرص آملودیپین و اخیرا سرترالین مصرف میکنه، قرص آسپرین و چربی رو ادامه بده یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      حتما ادامه بدهند چون در صورت قطع دارو امکان پیشرفت زخم پا وجود دارد
  • تصویر کاربر هامان پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام من ۳۱ سالمه، چند سالیه که فشار خون میگیرم همیشه حدود ۱۳ الی ۱۴ روی ۸ الی ۹ هست، با دکتر مشورت میکردم میگفت چیزی نیست نمک نخور و ورزش کن، همین کارو میکنم ولی فشار تغییر نکرده، اخیرا دوباره دکتر عمومی رفتم برام لوزار ۲۵ روزی ۱ عدد تجویز کرد. ۱ هفته هست که میخورم ولی فشارم همون ۱۴ روی ۹ میباشد که تغییری نمیکند.آزمایش خون و ادرار هم دادم و همه چی نرمال بود. به نظرتون بایستی چکار کنم؟ کلا آدم استرسی ای هم هستم و پدرم هم سال هاست فشار خون دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      لوزراتان برای سن شما داروی مناسبی نیست از اتنولول ۲۵ صبح و شب استفاده کنید احتمال اینکه بعد مدتی از دارو ببنیاز شوید هست
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من سی سالمه عمل جراحی قلب باز کردم دوسال پیش و مشکلم asdبود شلی خفیف رو به متوسط میترال دارم رفتم دندانپزشکی عصب کشی کردم به توصیه پزشکم قبلش۴تا آموکسی‌سیلین ۵۰۰باهم خوردم بعدشم یک هفته اس میخورم هنوز تا کی باید آنتی بیوتیک رو ادامه بدم؟؟؟
    ممنونم چون بازهم می‌خوام برم دندانپزشکی لطف میکنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      همان ۴ عدد نیم ساعت قبل کشیدن دندان کافی است نیازی نیست ادامه بدهیدش
  • تصویر کاربر الینا پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من فشار خون بالا دارم یکهفته پیش بخاطر درد قفسه سینه بستری شدم که احتمال اینگه فشارم خیلی بالا بود درد داشتم ولی با گذشتن یکهفته این درد منو کلافه کرده وواصح قلبم و پشت قفسه سینم درد میکنه چکار کتم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      یک بار حتما اکو و تست ورزش بدهید ممکن است گرفتگی عروق باشد
  • تصویر کاربر ص پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام یک هفته پیش به عات سکته آنژیو شدم سه رگم گرفته بود و هر سه با بالون باز شد و یکی رگ فعلا استند گذاشتند قراره بعد مدتی استفاده دارو مجددا آنژیو بشم دیشب بخاطر استرس نا نبمه خوابم نبرد صبح بیدار شدم احساس درد دست چپ دارم و تنگی نفس لطاف راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      باید سی دی انژیو را ببینیم تا بشود درست اظهار نظر کرد اگر ممکن است یک جوری به دستم برسانیدش
  • تصویر کاربر اختر پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    سلام من خانم ۴۷ سالهکه چندین سال هست سالم خواری و پیاده روی و حذف نمک دارم و همیشه هم سالم بودم تا اینکه ۳ ماه پیش کل خانواده و خودم کرونا گرفتیم و استرس عجیبی برای من درست شد که جتی در خواب کل بدنم می لرزید این حالت در این ۳ ماه برایم ماند هرشب صدای قلبم و لرزش ماهیچه آزارم میداد ولی من می دانستم که استرس عاملش هست ولی ی روز قلبم هم شروع به سوزش و تیر کشیدن کرد که من دکتر رفتم بعد از اکو ونوار گفتند از استرس بوده و مشکلی نداری و پرو پرانول دادن که مصرف نکردم و خوب شدم بعد از چند روز دوباره همون سوزش ذر من ایجاد شد باز رفتم دکتر که گفتند شاید کرونا باعث التهاب قلب شده و گا باپنتین دادن ولی همین اسم کرونا استرس قبلی من را جند برابر کرد و لرزش ماهیچه و سوزش قلبم ادامه داشت تا اینکه ی روز فشارم رفت روی ۱۵ رفتم دوباره ی دکتر دیگه مجدد اکو و تست گرفتن و گفتند مشکلی نیست و این داروها را اد اسپرین۸۰و کل شیسین و لوزارتان ۲۵ و بیزو پرالولحالا فشارم گاهی میشه ۹ و ضربان قلب ۵۰ که باز همین هم استرسم را زیاد می کنه لطفا با توجه به مدارک نظر شما جی هست آیا من باید داروی فشار را ادامه بدم یا اون روز موقتی بوده و استرس عاملش بوده وآیا کرونا باعث التهاب شده یا نه؟ در ضمن تستم هم ۱۲ دقیقه رفتم و هیچ دردی در قلبم نداشتم و بعدش بلا فاصله فشارم را دکتر گرفت ۱۵ بود که گفتند باید کمتر باشه آیا درسته من بدون هیچ مکث فشارم را گرفتند و گفتند احتمالا باید دارو را بخورم در حالی ه استراحت نکرده بودم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۳ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      با مجموع این حالات توصیه ی ما استفاده از داروی فشارخون است. فشارخون شما در حال حاضر در مرحله ی ابتدایی است و در صورت عدم استفاده از دارو پیشرفت خواهد کرد
درحال دریافت اطلاعات