جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر پروانه پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    سلام خدمت جناب دکتر بزرگوار..من چند سالیه که فشار خون دارم بعضیها میگن عصبیه بعضی ها میگن ژنتیک.چند سالیه صبح و شب یک عدد والسارتان ۴۰مصرف میکنم.چند روزیه که قلبم حالت ریزش داره .به فوق تخصص قلب مراجعه کردم بعد از نوار قلب و اکو فرمودن قلب هیچ مشکلی ندارد.ولی فشارم رو مرز بود یعنی کمی بالا بود که ایشون قرص بیزوپرولول ۵را برام تجویز کردن ولی من بیماری خفیف پزوریازیس دارم ..الان چندروزیه هنوز این قرص رواز رو ترس استفاده نکردم.میخواستم بدونم با وجود این بیماری پوستی واینکه قبلا والسارتان استفاده میکردم ایا درسته که الان از بیزوپراپولول استفاده کنم…..ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      بهتر است بیزوپرولول استفاده نکنید والسارتان را هم قطع کنید به جایش از لوزارتان اچ نصف صبح و نصف شب استفاده کنید
  • تصویر کاربر محمدساجد پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یک پسر ۳ساله دارم که مشکل قلبی داره و هیچ ارضیی ندارد یک بار هم انژیو شده ولی جواب نداد دکترش گفت باید عمل باز شود ولی من اجازه ندادم ترسیدم مشکلش هم اینه رگ قلبش جابجاست و قلبش سوراخ به نظر شما چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      اگر تشخیص متخصص قلب اطفال جراحی بوده عقب نیندازید چون ممکن است به مرور بدتر شود و با جراحی هم دیگر نشود کاری کزد
  • تصویر کاربر شهریار پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۶ مشاهده پرسش
    سلام دکتر . من مدتی هست که بین بالای تناسل و ناف نبض می‌زند ممتد نیست اما زیاد شده در طول روز دلیلش آنوریسم نیست ؟ ( درضمن من فتخ ضعیف دارم و تو سونو دکتر سونو گراف گفت التهاب کم داری در این ناحیه چیز خواستی نیست) حالا این نبض خطر ناک هست؟ یا اگه باید دکتر مراجعه کنم پیش چه دکتری باید بروم .؟ تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      یک بار سونوگرافی شکمی بکنید ولی احتمال انوریسم کم است
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    پسری ۲۷ ساله هستم که دو سال هست که دچار اضطراب و استرس هستم و الان روزی دو کپسول فلوکستین ۱۰ و یک قرص پروپرانولول ۱۰ مصرف میکنم. یک ماهی میشه اضطراب و استرسم بیشتر شده. جدیدا احساس میکنم وقتی دچار اضطراب و استرس میشم دست چپم در جاهای مختلف دچار درد های خفیف میشه. شاید در این هنگام در قفسه سینه و کتف سمت چپ هم همچین احساس های درد خفیف هم داشته باشم ولی زیاد توجه نکردم. در کل سه بار اکوی قلب انجام دادم که آخرین بار ۵ ماه پیش بود که همشون سالم بودن و فقط یک افتادگی خفیف میترال گزارش شد. نوار قلب هم تقریبا ۳ ماه پیش دادم که اون هم هیچ مشکلی نداشت. در هنگام پیاده روی و فعالیت هیچ دردی در دستم احساس نمیکنم.
    آیا این درد دست چپم در هنگام اضطراب و استرس دلیل قلبی داره و خطرناک هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      اینها علایم اضطرابی است و جای نگرانی ندارد اگر نوارقلب سالم بوده اصلا نگران نباشید نیازی به هیچ کاری نیست
  • تصویر کاربر هیوا پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید دخترمن مریض شما بودن برای تپش قلب براش بیزوپرولول تجویز کردین یه چند ماهی ریزش موی شدید گرفتن امروز بردم دکتر گفتن بخاطر قرص هست ااین دسته از قرصها ریزش شدید میارن میخواستم راهنماییم کنید برای قرص جایگزین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      خیلی مربوط نیست ولی قطع کنید به جایش متازیرو ۴۷.۵ میلی گرم روزانه نصف قرص بخورید
  • تصویر کاربر معصومه پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خداقوت،
    اینجانبه زنی ۵۳ ساله هستم.حدود ۶ماه پیش نزد شما چکاپ کامل قلب انجام دادم و حتی سی تی آنژیو هم گرفتم که فرمودید مشکل قلبی ندارید.
    حدود دوماهی است که بطور متناوب احساس گنگی و سنگینی سر دارم و وقتی فشارم را می گیرم،فشار دیاستولیک بین ۹ و ۱۰ است.
    من حدود بیست سال است که دارای بیماری آرترید روماتوئید نیز هستم و اخیرا درآزمایشم میزان چربی ۲۴۰بود که دکتر روماتولوژی برایم شبی یک عدد قرص آئورواستاتین تجویز کرد که
    می خورم.
    سوالم این است که علت این نوسان دیاستولیک چیست؟و تا چه عددی خطرناک است؟
    با سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      دارو دیگر چه می خورید؟
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب خسته نباشید .پدرمن سنش ۵۹ ساله با علائم درد قفسه سینه به بیمارستان رجایی اقدام کردیم آزمایشهای اولیه رو همرو انجام دادن گفتن مشکلی نداره همچنان درد داره و با تجویز دکتر کیانی عمل انژیو انجام دادن به گفته ایشان یک رگ مسدود دارن ک با انژیو و بالن باز نشدن الان بهشون وقت دادن برای عمل قلب باز . ایا امکان تکرار انژیو دارن یا باید عمل بشن .درضمن از ناحیه دست انژیو شدن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      باید سی دی انژیو را ببینیم ولی معمولا اگر رگ باز نشود انژیو مجدد هم کمکی نمی کند
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من یک هفته پیش عمل آنژیوپلاستی انجام داده ام که هرز گاهی درد فک و یا بعضی وقتها حالت تهوع دارم که باعث نگرانیم شده
    سوال دوم اینکه برابر آنژیو یه رگ ذیگه مختصری گرفتگی دارد که دکتر معالج میخواست استنت بذاره اما با مشورت دیگر پزشکان و مشاهده سی دی توصیه کردند که نیاز به استنت نداره خواهشا پاسخ هر دو سوال را مبذول فرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      باید سی دی انژیو را ببینیم تا وضعیت تنگی عروق مشخص شود و بعد به سوالتتان می شود جواب درست و کامل بدهیم
  • تصویر کاربر نازین یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من دارای دختر چهار ماهەبا وزن پنج کیلوگرمی هستم دخترم را بردم دکتر این تشخیص را دادن که به حضورتان ارسال میشود و گفتند باید عمل شود
    خواهشمندم بفرماید اولا مشکل دختر من دقیقا چیست؟
    و اینکه در این سن چه عملی باید روش انجام بدیم؟
    خیلی فوریه استاد جان ممنون میشم این دوتا سوال را پاسخ بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      سوراخ داخل قلبشان دارند و فشار ریه را بالا برده باید جراحی شوند حتما بهتر است با یک جراح قلب اطفال مشورت کنید
  • تصویر کاربر سیما پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    سلام و صبح بخیر خانمی ۵۰ ساله با فشار خون بالا ۱۵سال است قرص فشار کاپیتاپریل ۲۵ و گاهی ۵۰ استفاده کرده ام و حدود دوماه است قرص لوزار ۲۵ شروع کرده ام ( شب میخورم) در ضمن دوسال قرص ۲.۵ کنکور (بیزولول )صبح ها میخورم دیوار قلبم دوسالی است کمی ضخیم شده چربی خون و غلظت خون دارم ولی قرص مصرف نمیکنم وزنم بین ۴۸ تا ۵۰ متغیر است فردی بسیار استرسیی و بیشتر اوقات فشارم بالا است درضمن تنگ نفس نمی شوم ولی گاهی اوقات قلبم تیر میکشد و دست چپم گزگز میکند و گاهی فکر میکنم اکسیژن سرم کم میشود. درضمن کارمند هستم و درشهرستان ملایر زندگی میکنم.خواهشمندم بهترین راه حل برای درمان چیست ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      فشارهایتان الان تا چند بالا می رود و اکو و تست ورزش ایا انجام داده اید یا خیر
    2. تصویر کاربر سیما یکشنبه ۲۷ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      سلام بله پارسال انجام دادم گفتند دیوار قلبتون ضخیم شده ولی تست ورزش انجام نداده ام فشارم در حالت عادی متغیر بین ۱۴ تا ۱۵و مینیموم فشارم بین ۸ تا ۱۰ متغیر است اگر ناراحت بشم بیشتر میشود .اگر نیاز است بفرمایید چه کارهای در شهرستان انجام بدم وبا جواب حضوری خدمت برسم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( ۱ هفته پیش)
      لوزارتان را قطع کنید به جایش لوزارتان اچ نصف قرص صبح ها بخورید املوپرس ۵ هم نصف قرص اضافه کنید فشارهایتان پایین می آید
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
درحال دریافت اطلاعات