پرسش از دکتر

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه از دﮐﺘﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. – پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. – پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد. – از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
  • تصویر کاربر امید شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    با سلام.آقای دکتر من ۳۸سال دارم و بمدت حدودا ۵سال سیلدنافیل استفاده میکنم.الان ۶ماهی هست که تپش داعما تپش داره و همچنین تند میزنه.ایا با قطع کردن مصرف سیلد نافیل مشکل برطرف میشه؟ چه دستور میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( ۶ روز پیش)
      نه خیلی به سیلدنافیل مربوط نیست توصیه ی من یک بار اکو و نوارقلب برای بررسی تکمیلی است
  • تصویر کاربر لیلا شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام.‌ من قبل از بارداری دچار فشار خون بودم و والزارتان ۸۰ و کنکور ۲.۵ مصرف میکردم. حدود دو هفته هست که زایمان سزارین داشتم. و در روز عمل دفع پروتیین و مسمومیت بارداری شدم که ختم بارداری انجام شد. فشارم چند روز اول با توجه به تزریق آمپول منیزیم خوب بود. الان بالا رفته و اول ۱۶/۱۱ بود و الان ۱۴/۱۱ هست.در بارداری و هفته اول بعد از زایمان متیل دوپا مصرف میکردم. الان به متخصص قلب مراجعه کردم و والزارتان ۱۶۰ دو بار در روز توصیه کردن. با توجه به شیردهی به بچه گفتن مشکلی وجود ندارد با مصرف والزارتان. میخواستم نظر شما رو بدونم. اگر مشکلی هست شما چه دارویی را برای کنترل فشار خون در دوران شیردهی تجویز میکنید؟ متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( ۶ روز پیش)
      نه منعی برای شیردهی ندارد و داروی خوبی است اگر با این دارو فشارشما کنترل نیست باید داروهای دیگری اضافه شود
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    باسلام ؛ آقای دکتر بنده ۴۴ سال سن دارم که: جراحی ۲رگ از ۳ رگ مسدود شرائین کرونر درشهریور ماه سال گذشته انجام داده ام ( چرا که یکی از رگها بفرمایش دکتر جراح باریک بود وفرمودند ریسک نکردیم وهیچ تاثیری در زندگیت نداره ) ؛ ولی حالا بعد از ۸ ماه ضربان قلبی نا منظم دارم حتی بعضی وقتها به ۴۰میرسه ؛ وهمچنین EFبعد از عمل در سه مرحله ۴۵ بود وحالااومده ۳۵ :آلان که دکتر رفتم دکتر میفرمایند باید باید پلاوکس رو تا یکسال مصرفش رو ادامه بدی بعد متورال حذف کرده بجاش میو کارمت وانس وسوستاک وبا دارهای قبلی رزواستاتین ۴۰ وآاس آ ۸۰ برام تجویز کردن در حالی که دکتر تهران فرمودن معمولآ برای بیماران تا ۶ ماه بعد ازعمل جراحی پلاوکس تجویز میشودو ازم قطع کردن
    حالاچاره بنده چیه؟ وچه دارویی برایم تجویز میفرمایید. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱( ۶ روز پیش)
      من با تجویز های انجام شده موافق هستم، پلاویکس و میوکارمت را ادامه بدهید اما در مورد شرایط کلی شما به نظرم درگیر عدد ef نشوید مهم حال خودتان است. اگر توانسته اید به فعالیت مناسب برگردید و تنگی نفس ندارید و احساس خوبی از نظر قلبی دارید یعنی وضع خوب است ولی اگر هم چنان تنگی نفس و درد سینه دارید شرایط متفاوت می شود و باید بررسی های ببشتری انجام شود
  • تصویر کاربر اراد پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۴ماه ویکروز عمل قلب باز کرده تاچه زمانی از کمربند استفاده کند ووقتی نفس مکشه سمت چپ کمی درد میگیره دیابت چربی هم داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش)
      دیگر می شود کمربند را باز کرد ولی برای بررسی ان درد بهتر است یک اکو بشوند
  • تصویر کاربر جمشیدی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    با سلام ، پسرم ۱۷ سالشه ، بعلت درد معده به پزشک مراجعه کردیم و آزمایش انجام شد که در آن پلاکت خونش پایین بود که در حال حاضر خاطرم نیست ، بعد از دو ماه مجددا آزمایش CBC رو انجام دادیم که در آن میزان پلاکت ۱۴۱ اعلام شده ، این مسئله نگرانمون کرده و از این بابت مزاحم شما شدم ، چه دستوری میفرمایید ؟
    از لطف شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش)
      این رقم هیچ خطری ندارد و جای نگرانی نیست ولی سر فرصت به یک متخصص خون هم نشان بدهید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    با سلام ۳۹ سال سن دارم داروی کنکور ۵ و داروی لوزاریکس H هردو رو نصف به صورت روزانه مصرف میکنم. مدتیه مشکل نعوذ دارم و یکی دوبار ویاگرای ۱۰۰ مصرف کردم. پس از مدتی که از مصرف میگذره احساس داغی توی سرم دارم و لپام قرمز میشه. آیا این نشونه بالارفتن فشار خونه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش)
      خیر اتفاقا این عارضه ی ویاگرا ناشی از افت فشارخون است و خطری ندارد
  • تصویر کاربر گوینده پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۹ مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    پیشاپیش اعیاد گذشته مبارک باشد
    بنده و همسرم بیمار شما هستیم
    پدر خانم حدودا ١۵ سال پیش عمل قلب باز داشتند
    و هر روز یک آسپرین ٨٠ کودکان مصرف میکنند
    بابت بیوبسی پروستات بیمارستان فرمودند که نباید ۴ روز کامل قرص های رقیق کننده خون را مصرف کنند
    سوال که داریم این است آیا میتوانند بمدت ۴ روز قرص آسپرین ٨٠ را میل نکنند
    پیشاپیش از الطاف که شما بزرگوار سپاس گزار هستیم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش)
      بله هیچ مشکلی ایجاد نمی شود برای ۴ روز منعی نیست
  • تصویر کاربر الهام پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۷ مشاهده پرسش
    با سلام و. عرض ادب خدمت شما. من الان حدود دو روزه ک متوجه شدم گشادی دریچه میترال دارم و. دکتر گفتن باید عمل کنم ولی فعلا قرص کنکور رو برام. تجویز کردن و. گفتن. که این قرص فقط زمان.عمل رو به تاخیر میندازه. و باعث. خوب شدن نمیشه. خواستم ببینم نظر شما چیه؟! و ااینکه عمل گشادی دریچه میترال چقدر خطرناکه؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش)
      جواب اکو را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲ مشاهده پرسش
    چرا ef از ۴۵ به ۴۰ رسیده بعد از گذشت یک سال از حمله قلبی حاد خطرناک نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش)
      نه خطری ندارد ولی باید اول داروهایشان درست مصرف شود و درمان شود و اینکه وضع عروق قلبی با انژیو و غیره مشخص شده باشد
  • تصویر کاربر راز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۱ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من سه سال پیش در بیمارستان دی ابلیشن انجام دادم .
    از قبلتر تا الان بعضی وقتا حوالی پریود و وقتی استرس دارم و…قلبم هری میریزه موقع ورزش یا فعالیت زیاد متوجه نمیشم ولی چون ذهنم درگیره خیلی اذیتم میکنه و اینکه من وقتی که هولتر هم داشتم برای چکاپ ابلیشن این حس رو داشتم ولی هولتر چیزی نشون نداد
    در ضمن من بابت اریتمی که داشتم خیلییییی درگیر تعداد زنش قلب و …هستم و مضطربم و اینکه اخرین اکو و نوار هم مال ابان ۱۴۰۰موردی نداشت و سالم بود.
    میشه منو راهنمایی کنید که چیکار کنم؟
    ذهنم درگیره این مسئله هست هر بار هم برای ارامش فکر و ذهنم نمیتونم برم دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱( ۱ هفته پیش)
      اینها همه استرسی است اگر هولتر چیزی نشان نداده جای نگرانی نیست من توصیه ام این است که اصلا درگیر این ماجرا نشوید ان اریتمی رفع شده و تمام شده ولی استرس میتواند ضربان قلب شما را برگرداند اگر استرس زیاد دارید با یک متخصص روانپزشکی مشورت کنید
درحال دریافت اطلاعات

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.