• تصویر کاربر h دوشنبه ۴ بهمن ۰( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    سه سال قبل دچار تپش قلب شدم . اکو تست ورزش و چندین نوار قلب دادم که مشکلی نداشت. دکتر اضطراب تشخیص دادن و سیتالوپرام و بیزوپرولول ۲.۵ تجویز کردن . که بعد از حدود دو سال سیتالوپرام را به تشخیص دکتر قطع کردم . از لحاظ روحی خوب بودم خداروشکر . منتهی تو این چند وقت اخیر بخاطر فشار روحی دوباره کمی حملات ترس و فکرهای نگران کننده و استرسی به سراغم میاد . ایا میتونم سیتالوپرام رو دوباره شروع کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۴ بهمن ۰( ۳ روز پیش)
      بله از نظر قلبی منعی ندارد حتی شروع بیزوپرولول هم اشکالی ندارد
  • تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۴ بهمن ۰( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    پدر بنده ۷۵ سال سن داره
    ایشون ۱۲ سال قبل عمل قلب باز کردن و سه سال قبل هم تو یکی از رگ ها دو عدد استنت کار گذاشتن
    متاسفانه الان بعضی مواقع موقع استرس و یا عصبانیت و یا تو هوای سرد و یا تو آغاز را رفتن دچار درد شدید قفسه سینه میشن و نفسشون بالا نمیاد و فشار هم میره بالا بعد از اینکه یک عدد قرص زیر زبونی مخورن اکی میشن
    آخرین اکوی ایشون متاسفانه نشون داد که EF شده ۱۵ درصد در حالی که ۲ سال قبل ۲۵ درصد بود. نتیجه اکو را پیوست کردم.
    آیا میشه برای بهبود یا جلوگیری از کمتر شدن EF کاری کرد؟ آیا نصب باطری قلب تاثیری داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      باتری به بهبود ef کمکی نمی کند ولی برای بهبود علایم و وضعیت مناسب تر باید درمان دارویی بر اساس فشار و ازمایش و معاینه تنظیم گردد
    2. تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      جوابتون خیلی کلیه دکتر جان معلومه که باید دارو تجویز بشه
      عرضم اینه که به جز دارو میشه کاری کرد؟ اینکه برای جلوگیری از ایست ناگهانی قلب لازمه باطری نصب بشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲ بهمن ۰( ۵ روز پیش)
      از نظر درمانی راهی جز تجویز دارو نیست، خاصیت باتری هم درمانی نیست. اما از نظر پیشگیری از ایست قلبی باتری icd را در این ef می شود نصب کرد و اقدامی علمی است
    4. تصویر کاربر مصطفی شنبه ۲ بهمن ۰( ۵ روز پیش)
      خیلی خیلی ممنون دکتر عزیز
      دکتر ایشون برای بررسی دقیق تر اسکن هسته ای قلب تجویز کردن که نسخه ایشون رو پیوست کردم
      فقط خواستم بدونم اسکن ضرر نداره خدایی نکرده باعث ایست قلبی نمیشه؟ پدرم یکم می ترسه از این تست
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۴ بهمن ۰( ۳ روز پیش)
      نه اصلا خطری ندارد اسکن. این روش را برای بررسی عروق استفاده می کنند و در شرایط ایشان خطری ندارد
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    تری‌گلیسیرید بنده ۵۸ گزارش شده.البته سالهاست که اینگونه است.۴۰ ساله ام و یک فرزند ۱/۵ ساله دارم.مقاله سایت رو در این باره خواندم.بجز مسئله خواب مشکل دیگه ای ندارم.
    آزمایشم رو فرستادم.لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      کا خاصی نیاز ندارید دارویی هم لازم نیست مصرف کنید
  • تصویر کاربر رحیم پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    باسلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من چند روزیه که کتف و دست چپم درد می کنه البته این درد بعد از یک کار سنگین شروع شد با بالا و پایین کردن دست ، درد بیشتر می شود الان هم نسبت به اوایل دردش کمتر شده ولی همچنان درد دارم آیا این درد می‌تونه منشأ مشکل قلبی باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      باید بررسی شود یک نوارقلب و اکو نزد متخصص قلب بگیرید
  • تصویر کاربر منصور پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۳۴ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من الان یکسال عمل جداحی انجام دادم دکتر بنده قرصهای لوزارتان ۲۵ روزی دوعدد اتورواستاتین ۴۰ یکعدد کاردیدولول دوعدد قرص اسپیرین یک عدد و اسویکس یک عدد درحال حضر که مراجعه نمودم ایشان گفتند اسویکس مصرف نکنید. از جنابعالی خواهش دارم بنده اگر قرص اسویکس مصرف نکنم اشکالی ایجاد نمیکند لطفا راهنمایی بفرمایید قرص
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      خیر دیگر نیازی نیست می توانید قطعش کنید
  • تصویر کاربر حبدر پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱ مشاهده پرسش
    بعداز خوردن غذا احساس درد درسمت چب بدن میکنم یا گرفتگی؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      اینها بیشتر علایم گوارشی هستند
  • تصویر کاربر قاسم پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام فشارم رفته روی۱۸ دکتر رفتم قرص لوزارhنوشت یک عدد صبح ساعت ۷ ویک عدد شب ساعت ۱۰ وقرصآملویپین یکعدد ساعت دو بعد از ضهر ویک عدد آسپرین فشارم گاهی ۱۱ روی۷ وگاهی ۱۲روی۷ آمده ولی سرگیجه وتپش قلب دارم قبلا لوزال ۵۰ یک عدد صبح ویک عدد شب میخوردم لطفا راهنمایی بفر مایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      املودیپین را موقتا نخورید تا کمی فشارها تنظیم شود چون فشارهایتان کاهش پیدا گرده این علایم را پیدا گرده اید
  • تصویر کاربر سمیرا پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.بنده سی تی آنژیو انجام دادم و در قسمت mid portion نتیجه normal with superficial muscle bridge و در قسمت D1 نتیجه normal,branching ذکر شده است لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      مساله ی مهمی نیست و نیازمند اقدام خاصی از نظر قلبی نیست نگران نباشید گرفتگی خاصی ندارد
  • تصویر کاربر یعقوب پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۵ مشاهده پرسش
    سلام خدا قوت
    من ۳۴سال سن دارم دوسال پیش بیاری سختی گرفتم (سرماخوردگی شدید)از ان موقع فشار خون بالا رفت ۱۴ ،۱۵،شغل برقکاری ساختمانه،کار زیاد باعث میشه فشارم بالا بره تا ۱۵ روی ۹،فشار عادیم ۱۳ شده از این پایین بیاد قلبم اذیت میکنه،ولی چییزی که هست وقتی نشسته فشار میگیر ۱۵ هتس بعد خوابیدن به پهلو به سمت قلب به مدت ۵دقیه فشارم میگیریم میاد رو ۱۱ ۱۲ روی
    ۶ ایا مشکلی هست یا عادیه؟طرف قلبم نمیتونم بخوابم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      یک بار دستگاه هولتر ۲۴ ساعته نصب کنید
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    با سلام با توجه به سی تی آنژیو پیوست آیا گرفتگی بنده شدید هست ؟ برای بهبودش چکار میشه کرد ؟ من موقع پیاده روی ساق پام درد میگیره علتش همینه ؟ احساس میکنم به اختلال جنسی دچار شدم اینم علتش همینه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳۰ دی ۰( ۱ هفته پیش)
      این سی تی انژیو سالم است پس عروق قلبتان هیچ مشکلی ندارد و مسایلی که می فرمایید به قلب شما مربوط نمی شود
درحال دریافت اطلاعات