پرسش از دکتر

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه از دﮐﺘﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. – پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. – پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد. – از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
  • تصویر کاربر نگار پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    با سلام.
    خانمی هستم ۳۹ ساله ۱۶۴ قد و ۵۶ کیلو وزن دارم. مدتی طولانی ( حدود ۷ یا ۸ سال) است که موقع ورزش یا استرس درد در ناحیه ی چپ قفسه سینه احساس میکنم که به دست چپم و در صورت سنگین بودن ورزش گاها به فک تحتانی انتشار میابد و تا تقریبا یک یا دو ساعت بعد ورزش تسکین پیدا نمیکند. ( موقع ورزش تنگی نفس ندارم) . سالهای پیش و پارسال به خاطر این درد نوار و اکو و سیتی قفسه سینه انجام دادم مشکلی مشاهده نشده. در ازمایش خون هم کلسترول یا چربی خون بالا نداشتم. ایا علت درد میتواند مربوط به انژین قلب یا مشکلات انسدادی عروق باشد یا منشا عضلانی دارد؟ (سابقه ی مشکل معده و سوهاضمه نیز ندارم)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۳ روز پیش)
      اکو و تست ورزش بگیرید یک بار
  • تصویر کاربر ملیس پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    مادر من ب مدت دوسال هست ک آریتمی قلبی داره و داروی دیلتیازم ۶۰ روزی دوعدد و روپیکسون ۱۰ مصرف میکنه اوایل خوب بود ولی ب تازگی بیشتر روزها ضربان قلبش تا ۱۸۰ میره و حدود نیم ساعت طول میکشه تا خوب بشه گاهی..
    و بی‌حالی و گاها و خیلی ب ندرت فشار ب فک و گردن رو هم داره
    تایم هایی هم دکتر مراجعه میکنه اکو و نوارش اوکی هست و اون لحظه ضربان قلبش درسته
    باید چیکار کنه… راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۳ روز پیش)
      هولتر ضربان قلب ۴۸ ساعته بگذارید
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    با سلام. خانم ۳۳. دو ساله ورم صورت و دست و پا دارم(از مچ به پایین) در قلبم یه احساسی مثل پر یا خالی شدن ویا ریختن دارم مکرر.با کوچکترین هیجانی مثبت و منفی حس قبض شدن قلب بهم دست میده.یه دردی میریزه تو پاهام.مخصوصا با شلوار جذب یا تحت فشار به صندلی .یکهو که از جام بلند میشم هم این احساس قبض و پر خالی شدن ایجاد میشه. این نتیجه اکوی مری من هست.به من گفتن اقدامی لازم نیست.ولی گرفتگی و ورم اذیتم میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۳ روز پیش)
      این اکوی مری کاملا سالم است و نیاز به اقدام خاصی از نظر قلبی نیست علایمتان قلبی نیست و احتمالا مسایل استرسی است
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . ۳۲ ساله هستم و مدتیه سمت چپ قفسه سینم درد هایی مثله گزگز کردن داره ولی دکتر که رفتم تو تست های ورزش و اکو هیچ موردی نبوده و از طرفی کاملا سلامت قلبمو بهم اطمینان دادن . اما این احساس الان نزدیک دو ماهه با منه . همیشگی نیست بیشتر بعد فعالیت خودشو نشون میده . تنگی نفس مختصرم بهم میده .بنظرتون باید چیکار کنم جناب دکتر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش)
      وقتی تست ورزش و اکو سالم است یعنی ا۱لا جای نگرانی ندارید و قلب مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر مرجان پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام من همیشه فشارم پایین بوده ولی اخیرا مینیمم فشارم پایینه ۹ روی ۶ ۱۰ روی ۷..میشه راهنمایی کنید که چه دارویی میتونم مصرف کنم..۴۱ سالمه..دوران کودمی بهم گفتن که افتادگی دریچه میترال دارم ولی چند سال پیش با معاینه گفتن که درمان شده.میخواستم بدون این مشکل خودبه خود رفع میشه؟ و آیا به پاییم بودن فشارم مرتبطه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش)
      اگر سرگیجه ندارید نیاز به مصرف هیچ داروی خاصی نیست
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکترمن یه سال پیش زفتم دکترگفتن افتادگی دریچه داری الان یه ماه میشه دوباره رفتم گفتن قلبت ورم کرده الان سمت چپ سینم نزدیک ب وسط یک نقطه ای انگار نگه میدارن ول میکنن درد میدیچه و دست چپم و پشت کمرم قرصایی ک دکتر داده میخورم الان لازم هست برم دکتر از دیشب خیلی اذیتم دردش هی میگیره ول میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش)
      افتادگی دریچه به تنهایی مورد مهمی نیست اصلا تست ورزش دادید؟
  • تصویر کاربر گل پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۲ مشاهده پرسش
    با عرض سلام،دکتر من بیمار خودتون از چند سال قبل هستم که به دنبال مصرف قرص لاغری دچار تپش قلب بالا تا ۱۶۰شدم که تاکیکاردی سینوسی بود که به کمک شما و تجویز ایندرال ضربان پایین اومد،اکو و تست ورزش هم پیش شما انجام دادم که نرمال بود،ماه قبل هم اکو و نوار قلب انجام شد که نرمال بود،فقط گهگاهی هنگام خواب پی وی سی حس می کردم که شما اطمینان خاطر به من دادید مشکلی نیست،و به دستور شما تحت درمان روان پزشکی هم هستم و قرص اسنترا مصرف می کنم و دوز ایندرال به دو عدد ۱۰میلی در روز رسیده متاسفانه هفته پیش کرونا گرفتم و امروز هنگام بیدار شدن احساس اشفتگی کردم و حس خاصی در قفسه سینه داشتم که یهو ضربان قلب خود به خود بالا رفت فک کنم تا ۱۳۰خیلی ترسیدم مانور والسالوا انجام دادم و سریع ایندرال خوردم بهتر شدم اما از نظر روحی داغون شدم و دچار ترس و نامیدی که دوباره شروع شد،هیچ محرکی هم شب قبل مصرف نکردم سوال اینه دکتر الان چه کار کنم،دوز دارو رو بیشتر کنم؟ترس از دوباره اتفاق افتادن دارم،کنکور شروع کنم؟احساس میکنم برای من دنیا به اخر رسیده چون فک میکردم خوب شدم ،احتمال داره به خاطر کرونا باشه.ضمنا چند ماه است شب ها موقع خواب مجدد پی وی سی دارم.چه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱( ۴ روز پیش)
      نوارقلب توانستید بگیرید؟
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۸ مرداد ۱( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتربرای من هلتربستین طبق هلتربرام قرص لوزارتان اچ ۵۰تجویزکردین میخورم خیلی فشارم میندازه قلبم میلرزه میتونم به جاش لوزارتان ۵۰معمولی بخورم لوزارتان هر۱۲ساعت گفتین بخورم ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۸ مرداد ۱( ۶ روز پیش)
      لوزارتان اچ را بکنید یک بار در روز یا دوزش را نصف کنید بهتر است
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱۸ مرداد ۱( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۲۵ مشاهده پرسش
    درود عرض ادب اقای دکتر
    اقای دکتر پدر بنده پنج ماه پیش اکو دادن دکترشان گفت efقلب ۴۵است بعد پدرم هفته پیش دوباره پیش یک متخصص دیگر اکو دادن ایشان گفتن ef40هست میخواستم ببینم طبیعیه بعد اقای دکترef40یا ۴۵ خطر ناکه
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۸ مرداد ۱( ۶ روز پیش)
      تفاوتی بین ۴۰ و ۴۵ از نظر درمانی وجود ندارد و این موضوع به تنهایی مشکلی نیست مهم درمان درست است که انجام شود
  • تصویر کاربر میرقلج سه شنبه ۱۸ مرداد ۱( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر آقای دکتر
    خوب هستید انشالله
    ببخشید مزاحمتون شدم
    فرزند اینجانب پسربچه یک و نیم ساله، مشکل، vsd داره
    میخواستم از حضرتعالی مشاوره بگیرم که کدوم متخصصی خصوصی، بیمارستان خصوصی و مطب معرفی می فرمایید که بچه رو ببرن نشان بدن، البته پیش دکتر حجت مرتضاییان لنگرودی در بیمارستان رجایی سال قبل بردن برای ویزیت که ایشون بر خلاف نظر همکاران دیگر تشخیص asd دادن که همین تناقض ما را بشدت نگران کرده، برای همین مزاحم حضرتعالی شدم که از جنابعالی مشاوره بگیرم
    البته آخرین اکو قلب هم خدمتتون ارسال میکنم جهت استحضار و بررسی حضرتعالی
    بینهایت ازتون ممنونم
    روز بخیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۸ مرداد ۱( ۶ روز پیش)
      نتایج تشخیصها متفاوت است بخاطر همین توصیه ام این است در همان مرکز رجایی اکو شوند که خیلی قابل اعتمادتر است یا اگر اکو کرده اند و چیزی گفته اند ملاک حرف انها را بگیرید
درحال دریافت اطلاعات

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.