پرسش از دکتر

ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺳﻮاﻟﺎت ﺧﻮد در زﻣﯿﻨﻪﻫﺎی واریس و بیماری‌های وریدی، بیماری‌های قلبی، اختلالات مادرزادی، فشار خون، اکوکاردیوگرافی و… را در این صفحه از دﮐﺘﺮ ﺑﭙﺮﺳﯿﺪ. – پاسخ‌های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه‌های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز نمی‌کنند. – پاسخ‌ها معمولا در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ داده خواهند شد. – از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
  • تصویر کاربر پارسا سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 2 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی ۵۱ ساله هستم مدت یه ماهه درد ققسه سینه دارم که به سمت گوش راستم میکشه‌ نوار قلب اکو عکس ریه و سی تی اسکن ریه همه سالم گزارش شده . در آزمایش cbc تعداد wbc 14000 گزازش شده و سدیمان ۲۶ و تست crp بالای ۳۰ گزازش شده بارها به پزشک مراجعه کردم ولی فقط مسکن تجویز شده ولی درد من ادامه داره‌ دردی که کیفیت زندگیم رو مختل کرده‌ لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      اگر نوار و اکو سالم بوده یعنی قلب سالم است. ممکن است عفونتی در بدن باشد که هم سدیمان بالا رفته و هم گلبول سفید. متخصص داخلی شما را ببیند بهتر است
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    سلام .احتراما به عرض می رساند اینجانب دارای فشار خون بالا هستم که حدود 12 سال است تحت نظر متخصص بوده و فشار ام کنترل شده می باشد .لیکن حدود یک سال است دو تا پا هایم مطابق تصویر ارسالی دارای لک و کمی کبودی هستند .به متخصصین مختلف (پوست ، قلب، اعصاب ،فشار خون ، عمومی ) مراجعه نمودم همه نظر شان این بود که مشکل خاصی نیست و از عوارض داروهای فشار از جمله والزومیکس نمی باشد . .دارو و پماد دادند لیکن درمان نشده . خارش ، سوزش ودرد ندارد .با توجه به اینکه درمان واریس هم در سایت شما اعلام شده مراتب را خدمت شما عنوان کردم .ضمنا کالر داپلر از ورید های اندام تحتانی راست وچپ مشکلی نداشته است .لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید .با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      به یک جراح عروق مراجعه کنید اینها قابل درمان هستند و کار سختی نیست
  • تصویر کاربر فریدونی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر مادرم از بیماران شما هستن و با توجه به سالم بودن نوار قلب و اکو براشون سی تی انژیو تجویز کردین، در جواب همه موارد نرمال به جز left main در قسمت LAD جلوی Proximal نوشته: non calcified plaque with minimal stenosis میشه لطف بفرمایید بگد خطری هست یا خیر؟
    1. تصویر کاربر فریدونی یکشنبه ۱۳ آذر ۱( 4 روز پیش)
      تصویر سی تی
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      خیر گرفتگی بسیار بسیار ناچیز است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی هستم 25 ساله که گاهی اوقات مخصوصا زمانی که عصبی می شوم سمت راست قفسه سینه ام درد می گیرد. چون قلب در سمت چپ قرار دارد، آیا ممکن است مشکل من قلبی باشد و برای تشخیص علت درد باید به چه دکتری مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      یک متخصص قلب بروید و یک بار اکو و نوارقلب بگیرید
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 2 مشاهده پرسش
    با سلام

    من 43 سال سن دارم.
    برای مدتی طولانی است که من به صورت دوره ای سر معده ی خودم احساس نبض می کنم.
    این نبض بعد از غذاهای تحریک کننده خیلی بیشتر است و الان به جایی رسیده که تقریبا بعد از هر وعده ی غذایی تا حدود یکی دو ساعت این نبض به شکلی آزاردهنده وجود دارد.
    مشکلاتی مثل رفلاکس هم دارم هرچند که هرگز آندوسکوپی برای تشخیص این موضوع انجام ندادم.
    در حال حاضر برای رفع مشکلات اسید معده مدت طولانی (بیش از 6 ماه) است که از لانزوپرازول 30 میلی گرم هر روز صبح استفاده می کنم.
    آیا این نبض سر معده ممکنه آنوریسم آئورت شکمی باشه ؟ تا جایی که میدونم سابقه ی چنین چیزی در خانواده نداشتیم.
    20 سال سیگار کشیدم که 3 ساله کامل ترک کردم.
    این نبض رو چیکار میتونم بکنم ؟ حتی برام مشکلات آریتمی قلبی هم ایجاد شده و مدام PVC دارم.

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      احتمال اینکه ائورت باشد کم است ولی برای تشخیص قطعی ش یک بار سونوگرافی شکمی بکنید اگر مشکلی نباشد مسایل گوارشی است
  • تصویر کاربر اکبر سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 2 مشاهده پرسش
    سلام وادب بادرد خفیف قلبی به پزشک مراجعه وپس از انژیو مشخص شد گرفتگی نیست وبا تجویز قرص بریلاووس وزپرول وپنتو پرازول واتورواستاتین مرخص شدم باگذشت یک ماه بدلیل عدم رفع علائم د مصرف دارو را قطع نمودم بزرگواری اکثرا دچار نفخ می شوم بزرگواری فرمایید راهنمایی نمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      اینها علایم گوارشی هستند کنار داروها قرص پنتاپرازول ۴۰ بخورید اگر خوب نشد متخصص گوارش ببیند
  • تصویر کاربر خاطره سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر تقریبا سه ساله تپش اریتمی قلب دارم دو بار بستری شدم به بیمارستان مرکز قلب مراجعه کردم دکتر بزرگی تشخیص ای اف دادن وگفتند باید عمل کرایو بالن انجام بشه ولی الان سه ماهه میگن وسیلشو نداریم میخواستم بدونم این عمل رو کجا میتونم انجام بدم اورژانسی اصلا حالم خوب نیست اگه میشه جایی معرفی کنید من این عمل رو انجام بدم مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      با مرکز اریتمی تهران اقای دکتر اورعی می توانید مشورت کنید
  • تصویر کاربر صاحبی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 3 مشاهده پرسش
    سلام پدرم سنش بالای ۸۵ سال هست دکتر گفتن رگای قلبش ۷۵درصد گرفتگی داره و با توصیه دکتر گفتن آنژیو با توجه به شرایط شون براشون خطرداره الان با دارو خداروشکر خوبن توصیه شما چیه آیا فقط اتکا به دارو کردن خطرات خاصی نداره ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      به هر حال کارکرد قلب ضعیف است این باید تعیین تکلیف شود . راه علمی اش این است که انژیو شوند. با درمان دارویی مشکل زمینه ای عامل این ضعف قلب حل نمی شود
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوب هستین وقتتون بخیر اقای دکتر من از دوران راهنمایی احساس ضربه اضافی و خالی شدن قلب رو داشتم و اینم بگم که از دوران ابتدایی هم اختلال اضطراب داشتم و هم پانیک توی تمام خانواده هم چه طرف پدر و چه طرف مادری مشکل قلبی اصلا نداشتیم این مشکل رو گهگاهی داشتم بخصوص زمانی که دچار تب میشدم یا رفلاکس معده چون معدم بشدت اسیدیه و رفلاکس شدید معده دارم دکتر این مشکل رو ۳ ۴ سالی میشد که اصلا نداشتم یا در حد خیلی جزیی بود ولی حدود دو هفته پیش یه شوک بهم وارد شد تا به خونه رسیدم شروع شد نسبتا زیاد بود ولی بعد یه روز استراحت برطرف شد به تشخیص دکتر تغزیه برای کاهش وزن و هم چنین تمرینات باشگاه یه داروی ردوکسا به همراه قرص کافیئن برام نوشتن بعد مصرف این دارو ها دوباره سراعم اومده اقا یدکتر نوار قلبم گرفتم دکتر گفت مشکلی نیست و پروپرانول رو تجویز کردن ولی اقای دکتر هنوز استرسشو دارم اینم بگم خدمتتون که من علاوه بر باشگاه،شنا و پیاده روی هم دارم که دو سه ماه پیش حدود ۵۰ کیلیومتر پیادخ روی داشتیم وهیچ مشکلی اعم از درد یا تنگی نفس ندارم ممنونم دکتر راهنمایی کنین ضربان قلب هم همیشه بین ۶۵ تا ۸۰ هست فشار هم ۱۲ روی ۸ قندم که ازمایش دادم ناشتا ۹۰ بود
    1. تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 1 هفته پیش)
      یادم رفت بگم دکتر ۲۷ سالمم هست
    2. تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۰ آذر ۱( 1 هفته پیش)
      یادم رفت بگم دکتر ۲۷ سالمم هست
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۵ آذر ۱( 2 روز پیش)
      ببینید اینها همخ منشا استرسی دارد و مسایل قلبی نیستند من توصبه میکنم با یک روانپزشک مشورت کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ف.خ پنجشنبه ۳ آذر ۱( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 5 مشاهده پرسش
    باسلام دختری۳۰ ساله هستم ،چندروز پیش بطوراتفاقی فشارم راکنترل کردم ومتوجه شدم۱۸ روی ۹ است ،برای چندروز کنترل کردم وتقریبا در همین رنج بود چون مختصری حالت سرماخوردگی هم داشتم به پزشک داخلی مراجعه کردم آنجاهم فشارم بالا بودوایشان برایم قرص لوزار۲۵ ظهرهایکعدد تجویزفرمودند ازدیروزکه فشارم راگرفتم حدود۱۱_۱۲ روی۷_۸ است ولی دستگاهاعلام میکند ضربان قلب نامنظم است آیامصرف قرص راادامه بدهم ممنون می شوم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۳ آذر ۱( 2 هفته پیش)
      من توصیه ام این است فعلا دارو را ادامه بدهید وقتی سرماخوردگی به طور کامل از بدن پاک شد به متخصص قلب مراجعه کنید یک اکو و یک نوبت هولتر ۲۴ ساعته نصب کنید بر اساس جواب آن مشخص می شود که ایا لازم به مصرف دارو و ادامه ش هست یا خیر
درحال دریافت اطلاعات

برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

مشاوره تلفنی

با پر کردن فرم، درخواست مشاوره تلفنی بدهید.

رزرو آنلاین وقت

بصورت آنلاین نوبت خود را دریافت کنید.