سوالات شایع

  • تصویر کاربرجواد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    من مصرف لوزارتان وهیدروکلروتیار دارم میتونم از قرص ویاگرا در هفته 2بار مصرف کنم
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیجمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      بله

  • تصویر کاربرمحمدی چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام حدود ده ساله به علت فشارخون حدود 15 روی 10 وضخیم بودن کمی از جداره قلب قرص آملوپرس 5 روزی دو تا و تریامترن اچ روزی یکی و متورال 50 روزی دو تا میخوردم که که حالا چند بار موقعی که در محل کار چن ساعت میشینم پای چپ ام از خود قوزک به پایین چندین بار ورم کرده و آزمایش چکاب کامل گرفته و اسید اوریک 11 و کراتین 1/8 بود و مابقی آزمایش نرمال حالا قرص آملوپرس 5 وتریامترن 50 رو درکل قطع کردم و قرص متورال 50 رو روزی دو تا با چه قرص فشاری بخورم ممنون از لطف جنابعالی
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیچهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      لوزارتان ۲۵ هر دوازده ساعت

      و مراجعه کنید

  • تصویر کاربرNazanin چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید پسرم 32سالشه متاهل و دوقلوی سه ساله داره مدتیه فشارش بالا میره و الان با قرص کنترل میکنه که حتی با قرص هم چند وقت پیش فشارش بالا رفته بود که بیمارستان رفته و سرم زدن میگفت که یه ویروس داخل معده اش بوده پدرم دریچه قلبشو تنگ بود عمل شد مادر بزرگ خودشم قلب بزرگ شده بودمیخواستم ببینم علتش چیه
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیچهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      باید جهت تنظیم دارو و بررسی از نظر علل ثانویه فشار خون مراجعه کنند

  • تصویر کاربردلارام چهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای بیمار سابقه فشارخون دارن وروزی یک عدد قرص لوزارتان25استفاده میکردن با توجه ب اینکه الان قرص کاردیول میخورن نیازی نیست قرص فشارشون استفاده کنن؟
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیچهارشنبه ۱۶ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      بستگی داره عدد فشار و کارکرد قلب چه میزان باشه

      باید مراجعه کنید

  • تصویر کاربرسحر پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر، من خانمی 35 ساله هستم تقریبا 2 سال پیش تیروییدم رو به کل برداشتم گره بدخیم متاستاز لنفاوی بود که درمان شده و تحت نظر پزشک هستم الان دچار فشار خون بالا هستم و اینکه نمیتونم فعالیت زیادی داشته باشم حتی چند تا پله که بالا میرم ضربان قلبم رو میشنوم و گاهی نفسم میگیره دکتر قلب برام هولتر فشار نوشتن گفتن اکو فعلا لازم نیست و قرص آتنولول ولی من قصد بارداری دارم (به دکتر قلب هم گفتم) بعد از 2 سقط و شرایط بیماریم دکترم اجازه داده برای بارداری منتها قبلش درمان فشار خون، توی نت خوندم که آتنولول برای جنین عوارض داره، چیکار باید بکنم واقعا اکو لازم نبود؟ یا واقعا این قرض مضر نیست؟
    1. تصویر کاربردکتر محمد حسین نجفیپنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام

      معمولا دارو اتنولول عارضه ای برای جنین نداره

      ولی بهتره قبل بارداری حتما ویزیت شوید

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را در بخش پرسش از دکتر مطرح کنید و یا برای مشاهده پرسش دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

همچنین به راحتی از طریق تلگرام می توانید سوالات خود را از دکتر بپرسید:

تلگرام دکتر نجفی