جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر Hamed یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    آقایی هستم ۲۵ ساله و مجرد
    بعضی مواقع حالت تهوع و گیجی و تپش داشتم اما
    حدودا ۳ هفته است که خیلی شدید شده احساس تهوع ، غش و ضعف ، سبکی سر و مهم ترینش سردی شدید کف پا قسمت گودی که به شدت سفید و سرده و نوک انگشتانمم همین حالت رو داره و نبضمم ضعیفه و حس میکنم قلبم آروم و میزنه ( بین ۶۷ تا ۷۳) به دکتر قلب مراجعه کردم اکو و نوار گرفتن گفتند طبیعیه اما من اصرار داشتم تست ورزش بدم که ایشون گفتند لازم نیست

    _ آیا میتونه مشکل قلبی باشه (یعنی قلبم توان خونرسانی به مغز و پاهام رو نداره ) که در اکو و نوار مشخص نشده ؟ .
    _ این علایم ممکنه مربوط به ابتلا به دیابت یا مشکلات کلیوی باشه ؟ ( سابقه خانوادگی نداریم اما کم تحرک هستم و کربوهیدارت زیاد میخوردم ) ؟

    عکس پیوست شد /
    سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۲ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      اگر مشگل مهمی بود در اکو و نوارقلب مشخص می شد نیازی به کار ببشتری نیست به نظر بیشتر منشا اضطراب و استرس دارد ولی یک بار سری ازمایشات کامل کلیه و کبد و تیرویید هم بدهید
    2. تصویر کاربر Hamed شنبه ۲۲ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      سپاس
      آقای دکتر خودم حس میکنم قلبم ضعیف میتپه و نبضمم ضعیفه ۶۰ ضربه و سردی شدید کف
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۳ روز پیش)
      نگران نباشید ننشا اضطرابی زیادی دارد بهش فک نکنید
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر آسیه جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    وقت شما بخیر آقای دکتر. ان‌شاءالله که سلامت باشین. من ۳۰ سالم هست. ۱۶ سالگی طی یه پیچ‌خوردگی مچ پا و عکس گرفتن، متوجه شدم که نصف یک سوزن کف پای من هست. رفتم دکتر و گفت این برای چندسال پیشه و تا عفونت نکرده دست نزن بهش. بعد از اون هم هر سه چهارسال یکبار رفتم چک کردم و دکترا باز همین حرفو زدن بهم. بار آخری که رفتم چک کردم، نصف سوزنه، خودش صف شده بود باز و درواقع الان دو تیکه سوزن کف پای من هست و بازم دکتر همون حرفو زد که دست نزن. من الان چندوقته دچار استرس شدم که نکنه این سوزن وارد رگ من بشه و برسه به قلب و …. همچین چیزی امکان داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین اگه خطری داره. سوزنا دقیقا وسط پا و از پایین به این استخونی که بالای پا هست، چسبیده. تشکر ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۵ روز پیش)
      این اتفاق نمی افتد نگران نباشید
  • تصویر کاربر مجتبی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام بنده گاهی احساس می کنم قلبم برای یک لحظه خالی شده و ایست می کند ضربان قلب بین ۶۰ و۷۰ است وقرص فشار خون میترال۵۰ نصف ووالسومیکس۵-۸۰نصف وترازوسین۲ شبی یکی مصرف میکنم ضمنا ناراحتی معده هم دارم.خواهشمند است بنده را راهنمایی بفرمایید.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      به این حالات می گویند pvc که خطرناک هم نیست متورال را دو بار بخورید اگر شدت علایم بالا رفت یک هولتر ضربان بگذارید
  • تصویر کاربر عسگری دوشنبه ۱۷ خرداد ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    سلام مرد۴۳ ساله هستم سیگار می کشم دچار تنگی نفس هستم باخمیازه زیاد خیلی اذیت میشم .ولی بعضی از وقتها تنگی نفس ندارم دلیلش چیست .سیتی دادم گفتن یکم فرسوده شده ریه .دکتر قلب رفتم .قرص متورال داده ولی فرقی نکرده.خواهشن راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۷ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      اینها بیشتر علایم ریوی است بهتر است سیگار را کنار بگذارید و وررش کنید سر فرصت یک بار هم اکوی قلب کنید
  • تصویر کاربر رضازاده یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،من قرص وارفارین مصرف میکنم،چند روزه دل درد زیر قفسه سینه سمت راست دارم،دکتر متخصص واسم سی تی اسکن کبد تجویز کردن ولی گفتم با شما مشورت کنم ببینم میشه با وجود مصرف وارفارین سی تی اسکن با تزریق انجام بدن،چون گفتن امکان لخته وجود داره،اگه جواب بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۶ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      بله انجام بدهید مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر سیاوش جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام ۵۴ سال سن دارم ۱۵ سال پیش بعلت سکته قلبی و گرفتگی عروق عمل باز انجام دادم ۵ سال پیش مجددا بعلت گرفتگی ۳ تا استنت زدم مشکل نعوظ جدی دارم . از قرصهای ویاگرا میتونم استفاده کنم . از چه دارویی استفاده کنم ؟؟؟
    ضمنا دو سال است که متفورمین مصرف میکنم .
    داروهای اترواستاتین پرپرانولول و آ اس آ هرشب مصرف میکنم . ممنون میشم راهنمایی کنید .سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      بهترین دارو همان ویاگرا است بتوانید استفاده کنید خوب است
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    من دوسال پیش دچار آمبولی ریه شدم و ۱۱ روز در ای سی یو بیمارستان خاتم الانبیا بستری بودم بعد از معالجه و ترخیص به مدت یک سال وارفارین و بعد تا کنون قرص ضد انعقاد زالربان ۱۵ مصرف میکنم آیا با توجه به اینکه ۶۲ ساله هستم و ن بت واکسینه رسیده است واکسن بزنم یا نه چون در گ گل بررسی که کردم مشاهده کردم که در نوع چینی در بعضی اشخاص عارضه لخته خون مشاهده شده است شما چه نوع واکسنی را صلاح میدانید اصولا نظرتان در مورد واکسیناسیون بن ه چیست ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      حتما واکسن بزنید هیچ اشکال و خطری ندارد برای شما واجب تر هم هست
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۸ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، بنده ۵۵ سال دارم و آئورتم ۴ هست، خواستم ببینم ورز‌ش برای من مناسب هست؟ اگر هست چطور ورزش هایی؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۸ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      بله ورزشهای هوازی کنید از وزنه زدن دوری کنید
  • تصویر کاربر س.خ.ن شنبه ۸ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب. خسته نباشید آقای دکتر. مادر بنده خانمی ۷۵ساله هستن که تا الان مشکل قلبی نداشتن و ef نرمال داشتن اما اخیر در طی عمل جراحی که انجام دادند متوجه شدیم ef۴۰درصد دارن و در اسکن هسته ای هم چون زیاد چربی نتونستن بخورد میزان sss=11و srs=1و کسر جهشی ۴۳درصد گزارش شد و داخل اسکن قید شده normal systholic and diastholic volumeو دریچه های قلبی سالم هستن آقای دکتر من اکوی اخیرشونو میفرستم خدمتتون. مادرم درد قفسه سینه ندارن و دکتر میگن با توجه به سن سال این ای اف طبیعی هست و از طرفی میگن میزان srs در اسکن پرفیوژه برابر با یک هست و مشکلی نیست ولی مادرپ دوباره عمل جراحی(کیست پانکراس)دارن و سنگ کلیه هم دارن. من به شدت نگران مادرمم چرا که جز خدا و مادرم کسی رو ندارم و میترسم نارساییشون پیشرفت کنه.دکتر گفته مادرم آنژیو انجام بده و ما هنوز میترسیم براشون انجام بدیم.اگه مادرم تنگی عروق نداشته باشه احتمالش هست با دارو ای اف قلبش بالا بره؟مثلا داروی انپتوس یا انترستو مصرف کنه. عوارض داروها هم به شدت مارو ناراحت میکنه چکار کنیم توروخدا جوابمو کامل بدین و راهنماییم کنید. چکار کنیم خوب بشه مادرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۷ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      به نظرم در مرحله ی فعلی یک سی تی انژیو بکنند داروها را هم فعلا ادامه بدهند احتمال برگشت ای اف وجود دارد
    2. تصویر کاربر س.خ.ن جمعه ۷ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      آقای دکتر شرمنده من باز سوال میپرسم پس چرا srs=1گزارش شده اما ef برابر با ۴۳هستش تو اسکن هسته ای؟ممکنه خطا وجود داشته باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۸ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      بله دقتش ۱۰۰ درصدنیست
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر موسوی پنجشنبه ۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ مشاهده پرسش
    سلام خدا قوت، دکتر من ده رو بعد از قرنطینه کرونا آزمایش آنزیم قلبی دادم عدد ck-mb بود ۱۰/۹ ، پیش دکتری رفتم و بعد اکو گفتن یک میلی متر دور قلبم آب هستش ، فاموتیدین و ناپروکسن و آ اس آ گفتن تا یک هفته بخورم ، میخواستم بدونم نیاز به دوباره چک شدن هست یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      الان نه ولی داروها را استفاده کنید یکماه بعد مجدد اکو بدهید
درحال دریافت اطلاعات