جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر رها سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۵ مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب،حدودا ۳ ساله بدنسازی کار میکنم بجز قرص hansal چیزی استفاده نداشتم الان برای استفاده از کراتین با توجه به مضرات و فوایدش دچار سردر گمی شدم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      توصیه ی ما این است که بخاطر عوارض قلبی و کلیوی استفاده نکنید
  • تصویر کاربر علیپور دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۰ مشاهده پرسش
    سلام مرسی ک هستید
    من پیامک پاسخ پرسش را دریافت کردم ولی هرچی کد را میزنم میگه یافت نشد
    ممنون ک وقت میگدارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      پنل کاربری خود را جست و جو کنید
  • تصویر کاربر علیپور دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۷ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    مرد۴۲ ساله شیره و سیگار مصرف میکنم ب نظر شما خوردن اسپرین برایم خوب است
    در حال حاضر هیچ بیماری خاصی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      اگر دیابت ندارید نیاز نیست
  • تصویر کاربر sa شنبه ۱۳ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۰ مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    در پرسش و پاسخ ها دیدم که تداخل بین اسویکس و امپرازول را رد کرده بودید که طبق تحقیقات و مقالات این دو تداخل دارند
    https://www.medsafe.govt.nz/profs/PUArticles/ClopidogrelAndOmeprazole.htm
    با تشکر فراوان
    سم شناسی پزشکی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۳ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      تداخلشان بر اساس متون تخصصی قلب و عروق در حد ازمایشگاهی است ولی در بالین تداخل مهمی دیده نشده است
  • تصویر کاربر حاتمی شنبه ۱۳ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۸ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    به دلیل اینکه کرونا گرفته بودم با تجویز داروهایی بهبودی حاصل شد ولیکن در میان این داروها آمپول الکساپارین رقیق کننده خون ۵ تا به من از طریق دور ناف در طی ۵ روز تزریق شد الان در صورتم جوشهای بدی پدید آمده و با پزشک معالج که درمیان گذاشتم کپسول داکسی سایکلین تجویز کردند و ده روز میشه که استفاده میکنم ولی نتیجه مطلوب نگرفتم. اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید خیلی از این وضعیت جوش زدن و ظاهرم اذیت میشوم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۳ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      این جوشها خیلی مربوط به رقیق کننده نیستند به یک متخصص پوست نشان بدهید ببینید چه تجویز می کنند
  • تصویر کاربر قباد جمعه ۱۲ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۲ مشاهده پرسش
    باسلام محضر دکتر عزیز و بزرگوار من حدود یک سال ونیم است دربیمارستان بهارلو دو فنر گذاشتمو قرص اتواستاتین و آسپرین مرتب مصرف می کنم اما متاسفانه کتفم و عضلاتم دچار رگ به رگ شدن می شوند که از عوارض اسپرین است به نظر شما باید چه کار کنم آیا میشه آسپرین راقطع یا عوض کنگ
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۲ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      اصلن این علایم از عوارض اسپرین نیستند و اسپرین را به هیچ وجه نمی توانید قطع کنید اگر دردها خفیف است مسکن بخورید اگر شدید است یک ارتوپد ببیند
  • تصویر کاربر Eli جمعه ۱۲ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۴ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز
    من‌قبلا خیلی مزاحمتون شدم. هم پرسش انلاین و هم مطب خدمت رسیدم. اگه خاطرتون باشه پریکاردیت افیوژن داشتم بعد از کوید. بعد از ۴ ماه…. که شما فرمودین هموز مقدار کمی هست و کلشیسین نصب صبح و نصف شب مصرف میکنم تا ایشالله اخر ماه برسم خدمتتون. غرض از مزاحمت اینکه چند روزه سرفه هام زیاد شده بخصوص شبها و با توجه به ادامه ی پریکاردیت و درد زیاد سمت چپ و ادامه ی عوارض کوید مزمن ، پزشک ریه (سحر دفاعی) دستور پردنیزولون دادن. یک هفته دوتا ۵ میلی گرمی و دو هفته یک عدد. مزاحم شدم بپرسم شما مجاز میدونین این دارو رو برای من. با توجه به کلشیسین و بیزوپرالول و رزوستاتین ! ممنونم واقعا و شرمنده که خیلی زحمت میدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      بله اتفاقن داروی بسیار خوبی است و به پریکاردیت هم کمک می کند
    2. تصویر کاربر Eli پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      بسیار سپاسگزارم. ممنون از لطفتون 🙏🌹
    3. تصویر کاربر Eli پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      بازم ببخشید واقعا. رزوستاتین هم با کلشیسین و پردنیزولون بخورم ؟ یک کم دست و پاهام درد گرفته جدیدا. ادامه بدم یا فعلا تا پردنیزولون میخورم قطع کنم؟ شرمنده و ممنون بینهایت
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۲ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      بله هیچ اشکالی ندارد استفاده کنید
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر شهلا پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۱۱۶ مشاهده پرسش
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    W.B.C ۷.۶ ۱۰۰۰/micL ۴.۵ – ۱۱.۰
    RBC ۴.۶۰ ۱۰۰۰۰۰۰/microL ۴.۱۰ – ۵.۱۰
    Hb ۱۴.۲ gr/dl ۱۲ – ۱۵
    HCT ۴۲.۵ % ۳۵ – ۴۵
    M.C.V ۹۲.۳ fL ۸۰.۰ – ۱۰۰
    M.C.H ۳۱.۱ pg ۲۶.۰ – ۳۴.۰
    M.C.H.C ۳۳.۴ gr/dl ۳۲.۰ – ۳۶.۰
    Platelet ۲۴۸ ۱۰۰۰/micL ۱۲۰-۴۵۰
    RDW ۱۳.۳ % ۱۱ – ۱۴
    Neutrophil ۴۶ %
    Lymphocyte ۴۸ %
    Monocyte ۳ %
    Eos. ۲ %
    Basophil ۱ %
    RBC Morphology Normocytic Normochromic
    Hematology tests are done by fully automated and 5 parts diff cell counters (Fluorescence Flow cytometry method): Sysmex XS-500i and Nihon Cohden series (Celltac E).
    Biochemistry
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    BUN ۱۵ mg/dl Adult female > 50 Y/O : 10 – 20
    Cr ۰.۹۶ mg/dl Adult: 0.7 – 1.5
    GFR ۶۸ ml /min /1.73m2 Adult: 50-129
    CPK ۶۴ IU/L Female: 24 – 170
    AST ۲۱ IU/L Female: <35
    ALT ۲۲ IU/L Female : <35
    ALP ۹۳ IU/L Female adult: 64 – 306
    FBS ۱۱۹ mg/dL Adult : 74 – 106 – Gestational state: Up to 95 – Impaired Fasting Blood Sugar: 106-125 High
    Na ۱۴۰ mEq/L More than 12 Y/O: 135 – 145
    K ۴.۱ mEq/L More than 12 Y/O: 3.5 – 5.5
    Ca ۸.۸ mg/dl Adult: 8.6 – 10.5
    Ph ۳.۴ mg/dl Adult: 2.6 – 4.5
    Mg ۱.۹۹ mg/dl Female adult : 1.9 – 2.5
    Zn ۱۰۲.۱ micg/dL Adult female: 70 – 114
    TG ۲۷۶ mg/dl Recommended cutoff points: Normal : <200 Hypertriglyceridemic : 200-400 Very high : > 400 High
    cho ۱۵۸ mg/dl Coronary heart disease risk for adults more than 12 Y/O: Desirable: <200 Borderline high: 200-240 High: >240
    HDL ۴۹ mg/dl >35
    LDL ۷۶ mg/dl Risk for coronary heart disease: Optimal: <100 Near/above optimal: 100-129 Borderline high: 130-159 High: 160-189 Very high: >189
    T.Chol/HDL-Chol ۳.۲ Ratio Coronary Heart Disease Risk for female: Average risk: >4.4 2x Average risk : >7.1
    LDL/HDL Ratio ۱.۶ Ratio Coronary Heart Disease Risk: Low risk : < 1.0 Average risk : 1.0 – 3.55 Modrerate risk : 3.55 – 6.25 High risk : 6.25 – 7.99
    VLDL ۵۵.۲ mg/dl ۵-۴۰ High
    All normal ranges are adjusted for patient's age and sex.
    Biochemistry2
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    HbA1C ۵.۹ % Non diabetics: <5.7 Increased risk of D.M: 5.7 – 6.4 Diabetic: > 6.5 Goal: < 7 % Good Control:7 – 8 % Action suggested: > 8%
    Special Biochemistry
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    Vitamin D(25/OH) ۳۱.۰ ng/ml Vitamin D deficiency: <20 Optimal Vitamin D level: 30-70 Vitamin D intoxication: >150
    Hormone Analysis
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    TSH ۳ micIU/mL Female: 0.3 – 5.2 First Trimester of pregnancy: 0.6-3.4 2nd Trimester: 0.37-3.6 3rd Trimester: 0.38-4.04
    T3 ۱.۷ ng/ml More than 50 Y/O: 0.6 – 2.5
    T4 ۱۰.۷ micg/dL Adult: 4.7 – 12.5 Could be up to 1.5-fold higher during pregnancy.
    All normal ranges are adjusted for patient's age and sex.
    Immunology
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    CCP Ab ۴.۱ AU/mL Negative: = < 12 Equivocal: 12 – 18 Positive: > 18
    ELISA tests are done by full-automated & closed system Chorus TRIO.
    Sedimentation
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    ESR/1 ۸ mm/hr ۵۰-۸۵ Y/O female: Up to 40
    Serology
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    CRP Negative Negative
    U/A
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    U/A .
    Color Yellow
    Appearance Semi clear
    S.G ۱۰۲۰
    PH: ۵ _
    Protein Negative
    Sugar Negative
    Bilirubin: Negative
    Urobilin Negative
    Urin Ketone Negative
    Nitrite Negative
    WBC estrase Negative
    Hb Negative
    Blood Negative
    Ascorbic acid Negative
    W.B.C. ۲-۴
    R.B.C. ۰-۲
    Epithelial cell Moderate
    Bacteria Few
    Mucus: Moderate
    Cast Not Seen
    Crystals Not Seen
    Yeast Not Seen
    Microbiology
    Flag نرمال رنج واحد جواب نام اختصاری
    U/C No significant bacterial growth after 48 hours incubation.
    با سلام و خسته نباشی خدمت دکتر گرامی . خانم ۵۱ ساله هستم و ارتو رماتویید دارم مدت ۱۹ سال یک سال پیش بستری شدم به خطر همون رماتیسم و عفونت پا و برای مصرف دوز بالا کورتون و انتی بیوتیک مدت ۳۷ روز در بیمارستان و بعد آن قند و چربی خونم بالا رفت کنترل کردم هم خوردن هم دارو اتورواستاتین ۱۰ و متفورمین ۵۰۰ روزی ۲ عدد میخورم . همچنان چربی خون بالا و قند ناشتا بالا . لطفا بگین من چکار کنم؟ این جواب ازمایشی هست که دو روز پیش دادم . از راهنمایی شما متشکرم .امیدوارم در این دوران کرونا همیشه سلامت باشین. اول مهر امسال مبتلا به کویید۱۹ شدم و مدت ۱ ماه ریه هام در گیر بود و خوب شدم ۲ ماه هم سرفه داشتم ولی الان کاملا خوب هستم . ممنون که وقت میزارین .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      الان مشکل اصلی تان چیست؟
    2. تصویر کاربر شهلا چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      سلام با این که آتورو استاتین و متفورمین میخورم هنوز چربیهای خونم بالا هست و همچنین قندم . پرهیز غذایی هم دارم ولی نرمال نشده چربی و قندم. باید چکار کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      در مورد قند با یک متخصص غدد مشورت کنید در مورد چربی خون اتوراستاتین چه دوزی استفاده می کنید؟
    4. تصویر کاربر شهلا پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      آتوراستاتین ۱۰
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      دوز بیست را سه ماه استفاده کنید و مجدد تست بدهید
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۶ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۱ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من حدود۲سال و۹ماه انژیوپلاستی کردم ودر این مدت علاوه برقرص اسپرین واتوراستاتین ۲۰،نصف قرص کونکور ۲،۵هم میخورم اخیرا بنا به توصیه یکی از پزشکان محترم قلب قرص کونکور را قطع کردم ولی گاها با قطع قرص فشار خونم به ۱۴میرسه سوالم اینه ایا به خوردن قرص کونکور ادامه بدم یا به جای ان از قرص فشار خون استفاده کنم با توجه به عوارض احتمالی قرص کونکور
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۶ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      کنکور داروی خوبی است اگر با آن مشگلی نداشتید می توانید به مصرفش ادامه بدهید
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۴ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۱ مشاهده پرسش
    بدلیل پادردشدیدشبانه به پزشک مراجعه کردم آزمایش خون نوشت.سطح تری گلیسیریدم۲۷۰ شده.کپسول فیبر روزانه یکعددتجویزکرده موثروتقع نشده.چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۴ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      فیبرات را قطع کنید اتورواستاتین ۴۰ بگیرید سه ماه استفاده کنید و مجدد تست بدهید
درحال دریافت اطلاعات