جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر شکوفه یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۴ مشاهده پرسش
    ببخشید اقای دکتر ولی مادرم همون سه هفته پیش ک دکتر گفته قرص بتالکو۲/۵ رو مصرف کنید ب جای کارودیلول اونو مصرف کرده ینی سه هفته الان داره قرص بتالکو رو میخوره این احساس سنگینی رو داره ب نظرتون ایا دیگه بتالکو رو ندیم همون کارودیلول رو ادامه بده؟ ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      بهتر است تغییر دهید اگر علایم بهتر نشد حتمن متخصص ببیند مجدد
  • تصویر کاربر شکوفه یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۳ مشاهده پرسش
    سلم اقای دکتر من مادرم چند سالی بود قرص کارودیلول ۶/۲۵ مصرف میکردند البته انسولین هم میزنند الان سه هفته مادرمو ک خیلی سرفه میکرد بردم پیش دکتر عمومی خیلی قدیمی ایشون گفتند ب جای قرص کارددیلول بتالکو۲/۵ ب نظرتون ضرر داره واسه قلب مادرم داره این قرص و میخوره یا نه اخه تازگیها میگه قلبم احساس سنگینی میکنم یکم راه میرم خسته میشم بنظذتون مال این قرصه اگه میشه جواب بدید مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      نه به نظرم نیازی به تغییر دارو نیست چون سرفه ربطی به کارودیلول ندارد
  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۲۰ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۵ مشاهده پرسش
    با سلام.
    ۳ماه از پک ضد لک استفاده کردم و۸۰درصد کم رنگتر شدن اما بعداز ۲ ماه دوباره داره ب حالت قبل برمیگرده.
    چون ورزش میکنم از پودر کراتین استفاده میکنم آیا ممکنه ب این دلیل باشه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۲۰ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      باید به یک متخصص پوست نشان بدهید
  • تصویر کاربر حاجی جمعه ۱۹ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۸ مشاهده پرسش
    رفلاکس ونفخ معده دارم ودارو هم مصرف میکنم.۲۰ روز پیش کرونا گرفتم.و اسپرین هم خوردم.عارضه ای نداشتم.میتوانم روزی یه قرص آ اس آ۸۰ ادامه بدم.۵۰ سال سن دارم.سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۹ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      تا یکماه بخورید بعد نیازی نیست
  • تصویر کاربر یاور جمعه ۱۹ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۴ مشاهده پرسش
    سلام ایاقرص ریوارکسابان باعث کم خونی وخستگی زیاد وسریگجه وضعف میشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۹ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      اگر خونریزی بدهد میتواند باعث کمخونی شود
  • تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۸ مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    ببخشید اگه باردار باشیم میتونیم قرص بتاسرک رو مصرف کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      ما توصیه نمی کنیم
  • تصویر کاربر مهتاب پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۱ مشاهده پرسش
    دوز مصرفی زیپمت ۱۰۰۰ چگونه است.قند خونم ۳۰۰ میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      روزی دو بار بخورید ولی با این قند زیر نظر یک متخصص غدد باشید بهتر است
  • تصویر کاربر علیمردانی چهارشنبه ۱۷ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۸ مشاهده پرسش
    سلام روزبخیر
    خانم ٧٠ساله با سابقه دیابت /فشارخون /ریتم Af /واسکولیت ریوی تحت درمان با نیتروکانتین زالربان امیودارون اسپیرین اتووستاتین پردنیزولون انسولین ازارام ولوزارتان می باشد
    تستهای تیرویید جدید نسبت به ۶ماه پیش پرکاری تیرویید نشان میدهد کاهش وزن لرزش ودرهای عضلانی دارد سابقه بیماری تیرویید ندارد ایا علایم بخاطر عوارض امیودارون هست که بیش از دوسال است استفاده میکند (روزی یک عدد)
    وباید فطع شود با خیر؟؟
    ونیاز به داروی جایگزین دارد؟
    با تشکر وسپاس فراوان از وقتی که برای بیماران میگذارید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۷ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      ممکن است بخاطر امیودارون باشد بله باید نزد پزشک خودشان ویزیت شود اگر صلتح دانستند داروی جایگزین اغاز شود
  • تصویر کاربر لیلا چهارشنبه ۱۷ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۸ مشاهده پرسش
    سلام من حساسیت زدایی انجام داد و به همین اولین دوز اسپرین بدنم واکنش زیاد نشون داد و به روزهای بعد نرسید
    منم دیگه برگشتم شهرستان
    حالا چاره چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۷ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      نباید اسپربن استفاده گنید با پزشک خودتان مشورت کنید که اگر صلاح می دانند داروی دیگری شروع کنند
  • تصویر کاربر مهرانا سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( ۳ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۲ مشاهده پرسش
    خوردن به اشتباهه قرص والساکور۸۰ ایا خطر داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( ۳ ماه پیش)
      یک بارش خطری ندارد
درحال دریافت اطلاعات