جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر محمدجوادی چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشیدجواب داده بودید ب سوالم در مورد وز وز گوش ''شایدعوارض آسپرین باشد سوالم اینه باتوجه ب اینکه ۸یا۷سال یا بیشتر هرشب یک دونه آسپرین۸۰ خوردم۵۰سالمه اضافه وزن دارم'''کمی غلظت خون''اشکال نداره یکمرتبه نخورم مشکلی برام پیش نمیادتوصییه جنابعالی چیه چون قبلا پزشک گوش زیاد رفتم بابت وز وز گوشم خوب نشدم یکی گفت شاید عوارض آسپرینه با قطعیتم نگفت چون میگف دوزش پایینه باپزشک قلب مشورت کن ممنونم خدا جزای خیر بهتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( ۴ هفته پیش)
      ببینید تا زمانی که کسی نارامتی قلبی اثبات شده نداشته باشد مصرف اسپرین برایش توصیه نمی شود، پیشنهاد من این ایت موقتا اسپرین را قطع کنید ولی حتما در این فاصله یک اکو و تست ورزش کنید اگر احتمال گرفتگی عروقی داشتید داروی جایگزین اسپرین بدهیم اگر گرفتگی هم نداشتید که اصلا دارویی لازم نیست
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    بنده با ۵۲سال سن از سال گذشته مبتلا به دیابت شدم به طوری قند ناشتا ۳۰۶وقند ۲ساعته ۳۶۷ وقند سه ماهه۱۳.۷ بود پس از مصرف قرص های متفورمین ودیابزین وزبتین وب۱۲ولیپفیکس ۲۰قندم کنترل وبه ۱۲۰ودوساعته آن ۱۴۷رسیده ولی کاهش وزن شدیدی حدود ۱۰کیلو داشتم وهمین باعث ضعف شدید در ماهیچه ها وحتی درمسائل جنسی نیز شده است راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم ./
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      ببینید کاهش قندشما که درست انجام شده و موردی ندارد، اگر بالاتر می ماند عارضه ی بیشتری می داد، برای ضعف قوای جنسی این از عوارض دیابت است ولی راه درمان دارد و می توانید با مشورت پزشکتان داروهایی استفاده کنید که برطرف شود. برای ضعف قوای کلی هم ورزش را کم کم شروع کنید بسیار می تواند کمک کننده باشد
  • تصویر کاربر نیلا یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام دکتر مادر من سرگیجه داره معمولا سالی یبار به سراغش میاد دکتر میریم قرص دیمن هیدرینات و سرم تجویز میکنن میگن برای گوش میانیش هست معمولا هم زمان طولانی نیاز هست تا خوب بشه، چند روزی هست دوبار سرگیجش برگشته الان قرص بتاهیستین ۸ میتونه برای درمانش مناسب باشه؟ چطور باید این قرص رو مصرف کنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      روزانه سه بار بهشان بدهید، معمولا این سرگیجه ها مورد خاصی نیستند ولی بهتر است سر فرصت نزد متخصص گوش و حلق و بینی هم ویزیت شوند
  • تصویر کاربر قاسم یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۱ مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید مادرم بابت واریز پا که چندین سال درگیرش هست به دکتر داخلی مراجعه کردیم و طبق دستور پزشک از قرص وارفارین استفاده میکنه ولی الان چند مدت سردرد شدیدی داره ممکنه بخاطر مصرف وارفارین باشه البته بخاطر کرونا بابت پی تی هیچ آزمایشی ندادیم البته مصرف وارفارین یک روز در میان و مصرفش به صورت کامل هستش نظر جنابعالی در این مورد چیه قرص ادامه بده یا قرص نصفه مصرف کنه خدا خیرتان دهد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      بله ممکن است این سردرد ناشی از مصرف وارفارین باشد و بسیار مهم است که جدی بگیریدش، حتما سعی کنید ازمایش پی تی بدهند و هم اینکه یک جای ایمن پیدا کنید و سی تی اسکن مغز کنند، هر چند احتمالش کم است ولی خدای نکرده خونریزی مغزی باشد عواقبش از کرونا خیلی بدتر است.
  • تصویر کاربر الف جمعه ۲۵ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲ مشاهده پرسش
    سلام دکتر من فروردین ۹۲ عمل باز کردم از همون سال دکترم برام نیترو گلیسرین ۲/۶تجویز کردن هر ۱۲ ساعت یک عدد
    من مشکل نعوظ دارم علتش پلاک بود و نشطی که در ابان ۹۸ عمل کردم ولی هنوز مشکل دارم
    دکتری کا عملم‌کرده دلیلش رو مصرف نیتروگلیسرین میدونه و گفته با یه پزشک قلب مشورت کن جهت قطع این دارو و گفته ۸۰ درصد خوب میشی
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    از اون موقع هم تا حالا مشکل قلبی نداشتمه و فشار خونم هم زیر ۱۲ بروی ۷ هست البته شبی نصفی لوزارتان ۲۵ هم مصرف میکنم
    ممنون میشم کمکم کنید چون از لحاظ روحی نمیتونم با این عدم نعوظ کنار بیام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۵ مهر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      اگر موقع راه رفتن درد سینه ندارید نیتروگلیسرین را قطع کنید. یک نکته ی بسیار مهم: داروهایی که برای درمان نعوظ مثل سیلدنافیل استفاده میشوند با نیتروگلیسرین عوارض خطرناک دارند. پس همزمان به هیچ وجه استفاده نکنید به طور خلاصه اگر در حال حاضر به لحاظ قلبی مشکلی ندارید می توانید نیتروگلیسرین را کنار بگذارید
درحال دریافت اطلاعات