جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر الف جمعه ۲۵ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶۱ مشاهده پرسش
    سلام دکتر من فروردین ۹۲ عمل باز کردم از همون سال دکترم برام نیترو گلیسرین ۲/۶تجویز کردن هر ۱۲ ساعت یک عدد
    من مشکل نعوظ دارم علتش پلاک بود و نشطی که در ابان ۹۸ عمل کردم ولی هنوز مشکل دارم
    دکتری کا عملم‌کرده دلیلش رو مصرف نیتروگلیسرین میدونه و گفته با یه پزشک قلب مشورت کن جهت قطع این دارو و گفته ۸۰ درصد خوب میشی
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    از اون موقع هم تا حالا مشکل قلبی نداشتمه و فشار خونم هم زیر ۱۲ بروی ۷ هست البته شبی نصفی لوزارتان ۲۵ هم مصرف میکنم
    ممنون میشم کمکم کنید چون از لحاظ روحی نمیتونم با این عدم نعوظ کنار بیام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۲۵ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      اگر موقع راه رفتن درد سینه ندارید نیتروگلیسرین را قطع کنید. یک نکته ی بسیار مهم: داروهایی که برای درمان نعوظ مثل سیلدنافیل استفاده میشوند با نیتروگلیسرین عوارض خطرناک دارند. پس همزمان به هیچ وجه استفاده نکنید به طور خلاصه اگر در حال حاضر به لحاظ قلبی مشکلی ندارید می توانید نیتروگلیسرین را کنار بگذارید
  • تصویر کاربر جلیل پنجشنبه ۲۴ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۱ مشاهده پرسش
    سلام لیپوفیکس۲۰ برای بیماری نقرق فایده دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۴ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      بله موثر است ولی داروی اصلی نقرس نیست، داروی اصلی نقرس الوپورینول است
  • تصویر کاربر سین سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۹ مشاهده پرسش
    با سلام من خانمی۵۲ ساله هستم که دوازده سال پیش بعداز ترمپوز وریدی یا دیویتی در پای چپ دچار امبولی ریه شدم و با ازمایش ژنتیک متوجه اختلال فاکتور ۵ لیدن شدند و از ان روز تا به الان من وارفارین مصرف میکنم وتحت کنترل و هرماه ازمایش میدهم وinrمن بین دو و سه نگهداشتم جدیدا به من گفتند که دارویی جایگزین وارفارین امده که عوارض خطرناک وارفارین را ندارد ونیاز به ا مایش هم نیست ایا شامل من میشود و این دارو وجود دارد من بدلیل فشارخون عصبی نیز لوزارتان۲۵ و پرانول ۱۰روزی یکعدد میخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      بله می توان برای شما از این دسته داروهای جدید استفاده کرد این داروها دو اشکال دارند یکی هزینه ای که برای بسیاری از اقشار جامعه بالا محسوب می شود یکی هم اینکه اگر زمانی احیانا به علت رقیق شدن خون بیش از حد دچار خونریزی شوید دارویی که اثر انها را برگرداند وحود ندارد. این حالت به ندرت رخ می دهد ولی خب حداقل وارفارین این مزیت را دارد که هم ارزان تر است و هم خونریزی اش راحت تر کنترل می شود اگر تصمیم به شروع این دارو دارید باید حتما زیر نظر متخصص باشد
    2. تصویر کاربر سین دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      متاسفانه وارفارین قوطی زردها پیدا نمیشه ایا نوع وارفارین دیگری که شبیه ان باشد موجود هست که توصیه بفرمایید
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      این مشکل کمبود دارو مشکل بسیاری از بیماران است این روزها، البته خیلی فرقی بین اثر بخشی انواع مختلف وارفارین وجود ندارد و می توانید از انواع دیگر ان هم استفاده کنید
    4. تصویر کاربر سین دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      سپاسگزارم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      .
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر رویا سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ببخشید قرص وارنیکلین چ مدت باید استفاده بشه؟
    و اگه مریضی با مصرف قرص همچنان سیگار میکشه ینی تاثیری نداره؟ و باید قطع کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      طول دوره ی درمان بسته به هر شخص متفاوت است و متخصص روانپزشکی باید تصمیم بگیرد ولی حداقل دو الی سه ماه درمان می خواهد (حداقل) اگر هم فرد هنوز سیگار می کشد یعنی یا دوز دارو کم است یا نیاز به داروهای بیشتری هست
  • تصویر کاربر سورنا جمعه ۱۸ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۴ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دختر بیستو سه ساله ای دارم که توسط جراحی. مجاری صفراویش کاد شده و چندین بار عمل کردن که تا پارسال گرفتگی مجاری داشتن و واریس مری. که رفتیم شیراز و پزشکان صدرا گفتن که کبد سیروز کرده بعد توسط یک پزشکی استنت گذاری کردن و مجاری باز شد و خداروشکر. تا چند ماهی خوب بودن والان که سه ماه یا چهار ماه هستن استنت رو خارج کردن. دوباره رنگشون برخی اوقات زرد و سیاه میشه البته آنزیم‌های کبدیشون بالا بود. ولی بعد از خارج کردن استنت تا حد ی پایین اومده به لطف خدا
    و پزشک ایشون براشون پروپرانول ۱۰و اورسوبیل تجویز کردن که واقعا ایشون میگن پروپرانول نمیخورم قفسه ی سینه ام سنگینی میکنه. وهمین طور اورسوبیل ایرانی نمیسازه و رنگشون زرد میشه اقای دکتر. چه کار باید کرد ایشون به شدت موهاشون میریزه و کم خونی هم دارن و همین طور نشدن عادت ماهانه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      سلام، این مشکلاتی که می فرمایید و مشکلات ایشان مربوط به قلب و عروق نمی شود و در تخصص ما نیست که در این زمینه اظهار نظر کنیم و برای حل مشکلاتشان باید متخصص گوارش اظهار نظر کنند. فقط چیزی که در مورد پروپرانولول میتوان گفت این است که دارویی نیست که به زردی یا کم خونی یا ریزش منجر شود. یعنی این عوارض از مصرف این دارو نیست. پروپرانولول برای واریس مری تجویز شده و تا زمانی که متخصص گوارش صلاح بداند باید ادامه پیدا کند.
    2. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      ضمنا پروپرانولول سنگینی قفسه سینه هم نمی دهد
    3. تصویر کاربر سورنا جمعه ۱۸ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      ممنون دارویی بهتر از اورسوبیل را نمیتوانید راهنمایی بفرمایید برای رقیق شدن صفرا
      چون موضوعی که نوشته شده در مورد داروشناسی هست
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      تجویز اورسوبیل در حیطه ی کاری بنده نیست، اگر داروی قلبی بود بنده میتوانستم راهنمایی کنم داروهای گوارشی داروشناسی متفاوتی از داروهای قلبی دارند
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۱۱ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۴ مشاهده پرسش
    سلام من مرد ۴۹ساله هستم با غلظت خون بالا و مصرف ۳۰سال سیگار روزی یک بسته تحرک بسیار پایین و فاقد مشکلات قلبی و عروقی اگرچه سابق سکته قلبی و عروقی در خانواده پدری و مادری وجود دارد. آیا مشرف روزانه آسپرین بچه میتونه مفید باشه؟ممنون از راهنمائی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      سلام بله کمک میکنه ولی بیشتر ترک‌سیگار کمک میکنه
  • تصویر کاربر آقاخانی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۰ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.من فشارخون بالا دارم ، مدتی قرص والزومیکس مصرف میکردم که با تجویز پزشک لوزامیکس h میخورم با توجه به اینکه قرص تیروکسین (کم کاری تیروئید) و آلوپورینول مصرف میکنم این دارو ها با هم تداخلی ندارد؟ و مشکلی نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش)
      سلام داروی خوبی هست. و هیچ تداخلی ندارند
  • تصویر کاربر پیمان شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۵ مشاهده پرسش
    سلام مادر من یه عنل آنژیوگرافیدر سال ۹۶انجام دادن
    و به علت دیابت و فشار خون یه سری قرص مصرف میکردند که به تازگی تموم شده . الان مجددا استفاده کنند قرصها رو ؟ عکس قرصها رو فرستادم . ضمنا یک هفته هست که به علت تموم شدن مصرف نکردن و عارضه خاصی نداشتن قند غیر ناشتا ۱۵۰ و فشار خون ۱۵ روی ۸ بوده . درضمن به جای قرص زیلت هم پلاویکس فقط گیر میاد اینجا . در این مورد هم بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش)
      سلام قطع این داروها بشدت خطرناکه، سریعتر تهیه بشه و مصرف منید
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۲ مشاهده پرسش
    درودبرشما
    چندی پیش دچار اضطراب و دلشوره و نگرانی و تپش قلب و تعریق شدید شدم بطوری که به زندگی فکرنمیکردم و زندگی برایم پوچ و بی معنی شده بود!
    به پزشک متخصص قلب مراجعه کردم و بعدازمعاینه گفتن قلبم مشکلی نداره و بایدنزدپزشک مغزواعصاب بروم و رفتم ،
    پزشک مغزواعصاب بعداز دیدن جواب آزمایش خون بنده که تری گلیسیرین خون بنده ۲۸۶ بوده و ویتامینD3 حدود ۱۰ بوده برایم قرصهای ولبان ۷۵ و قرص متورال ۵۰ که نصف صبح و نصف شب بخورم ، بوسپانکس ۵ که هرظهر۱عدد وجم فیبروزیل۳۰۰ که هرشب ۱ عدد بخورم نوشته،
    حدود ۲۰ روزه که دارم استفاده میکنم که الان دوشبه که خواب ندارم !!
    به اندازه دو ماه هم برایم قرص تجویز کرده،،،
    آیا این موارد باهم در اعصاب و روان و قلب اختلال ایجاد نمیکند؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۵ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش)
      سلام حتما خمکاران متخصص اعصاب و ووان ویزیت کنن
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۴ مشاهده پرسش
    با سلام
    پدر من ۸۰سال دارند وبدلیل ترمبوز شریانئ ریوارکسابان ۱۵ میلی مصرف می کرده ولی ازیک ماه پیش متخصص قلب بدلیل احتمال کم کاری کلیه کراتینین ۱.۸وپتاسیم در حد مرز)اپیکسابان ۲.۵ براشون شروع کردند (روزی ۲بار ۲.۵میلی)ولی خلطشون خونی شدولی بعد خوب شد ایا همون ریوارکسابان ۱۵را براشون مجددا شروع کنیم یا که اپیکسابان را کمتر کنیم ضمنا پدرم copdمزمن هم هستند در واقع سوال من اینه که ایا دز ریوارکسابان ۱۵ (روزانه)با اپیکسابان ۲.۵ (روزی ۲بار)برابر هست .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۹( ۹ ماه پیش)
      سلام پزشک محترم کار ماملا علمی و درستی انجام دادن
درحال دریافت اطلاعات