جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۷ مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب دکتر محمد حسن نجفی
    ۶۳ سال سن دارم. سال ۸۸ یک استنت برام گذاشتند. که در مهر ۹۶ به دلیل بسته شدن استنت، مجددا انژوگرافی شده، و پس از باز کردن آن، ۴ استنت دیگر برایم گذاشتند. در بهمن ۹۸ جهت کنترل وضعیت قلبم اسکن قلب را انجام داده ام که به همراه مدارکی دیگر پیوست می باشد. اکنون ۳سال است که دارو مصرف میکنم (آسپرین – پلاویکس- متورال- آتوراستاتین) فشارخون، دیابت، یا بیماری دیگری ندارم. ودر حال حاضر هیچ مشکل خاصی در ارتباط با بالا رفتن ضربان، و یا در حال ورزش کردن احساس نمی کنم. لطفا بفرمائید داروها را چگونه ادامه دهم.
    با تشکرقبلی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اسپرین و متورال و اتورواستاتین را که تقریبن باید مادام العمر ادامه دهید، در مورد پلاویکس معمولن بعد از یکی دو سال دارو را می توان قطع کرد ولی این مورد را حتمن از پزشکی که استنت برایتان گذاشته سوال کنید، چون به خصوص در مورد شما که چند استنت دارید صلاح بدانند فعلن ادامه دهید، اگر هم قرار باشد ادامه دهید می شود نمونه ی ایرانی اش مثل اسویکس را استفاده کرد
  • تصویر کاربر آراسته چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۰ مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید
    خانم ٣٧ساله هستم به دلیل دو باردارى ناموفق به تشخیص پزشک براى باردارى بعدى آسپرین و در طول باردارى آمپول انوکساپارین تجویز شد. دکتر بهم گفت تا آخر عمرت باید آسپرین رو مصرف کنى. الان دوسال از زایمانم گذشته و دارم مصرف میکنم آیا باید ادامه بدم؟
    یا اینکه تحت نظر ادامه بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      به نظرم یک بار نزد روماتولوژیست ویزیت شوید تا علت این ماجرا کاملن بررسی شود بعد بر اساس ان تصمیم گیری شود ولی معمولن درمان با اسپرین در این شرایط بلندمدت است
  • تصویر کاربر رفیعی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۴ مشاهده پرسش
    سلام من حدوددوساله ازقرص لوزارتان متورال کلردیاز۵ولوتیروکسین استفاده میکنم میخواهم بدانم اگرقرص ویتامین cاستامینوفن یا سرماخوردگی بخورم تداخل دارویی دارد یانه قبلاازشما کمال تشکررادارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      خیر هیچ مشکلی ندارد استفاده کنید
  • تصویر کاربر هاشمی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۵ مشاهده پرسش
    سلام.پدرم ۷۸سال دارند و در دوماه گذشته عمل هیپ کردند.و تا ۲۰ روز متخصص ارتوپد برای ایشان آسپرین ۸۰ برای جلوگیری از آمبولی تجویز کردند.اما در ماه گذشته به کرونا مبتلا شدند و پزشک عمومی برای ایشان سه ماه آسپرین ۸۰ تجویز کردند.خواستم بدونم مصرف سه ماه قرص آسپرین بیش از اندازه نیست؟و اینکه بعد از سه ماه مصرف این قرص و پایان دارو ضرری را برای پدرم در پی ندارد؟لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۱۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      خیر اتفاقا تجویز مناسبی است با توجه به سنشان، اگر سابقه ی ناراحتی معده و یا خونریزی معده نداشته اند مصرف کنند
  • تصویر کاربر Fj شنبه ۱۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۱۰۰ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    پدرم ۸ ساله که دیابت دارن و متفورمین مصرف می کنند دو ماه پیش پزشکشون براشون سینوریپا تجویز کردند و نوی این مدت حدود ۷ کیلو وزن کم کردن
    می خواستم بپرسم کاهش وزنشون مرتبط با سیوریپا هست و جای نگرانی نیست ؟یا باید پیگیری بیشتر بشه؟
    از طرفی چند ماهی هم هست که توی CBC ایشون لنفوسیتشون بین ۴۲۰۰ تا ۴۸۰۰ هست که برای این مورد با پزشک فوق خون مشورت کردم و ایشون گفتن مشکلی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اگر تعداد لنفوسیت را پزشک خون بدون مشکل دانسته که خیالتان راحت باشد. سینوریپا دارویی است که می تواند کاهش وزن بدهد، و مورد عجیبی نیست، ولی بهتر است زیر نظر پزشک خودشان هم باشند
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۶ مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر
    پسر ۲۳ساله ای هستم که ۱۳روز جراحی پلاتین ساق پا داشتم، پزشکم انوکساپارین برام تجویز کرد، غلظت خون هم از قبل جراحی داشتم، خیلی نگران این هستم که دارو انوکساپارین رو قطع کنم بعد از ۲۰روز مصرف
    آیا مشکلی برام پیش میاد یا نه؟خطر ایست قلبی ندارد،؟؟؟؟ممنون میشم به سوالم پاسخ داده شود
    البته بگم که وقتی ازم آزمایش گرفتن،خون تا آزمایش انجام بشه لخته شد،ودوباره خون گرفتن ازم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      معمولا تصمیم برای طول درمان بر عهده ی متخصصی است که جراحی کرده و ایشان باید اظهارنظر کند که دارو تا کی ادامه پیدا کند، ولی از نظر ما معمولا حداقل یکماه باید تجویز شود
  • تصویر کاربر مهناب پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۰ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من سنم ۴۹ هستش چند سال تری گلسیرید دارم جدیده ازمایش دادم ۵۸۱ تری گلسیرید وکلسترول ۲۶۶ وقندم ۱۲۱ وانزیمهای کبدیم بالاست دکتر برام جم فیبروزیل تجویز کردن ولی چندماهی میشه من درد عضلانی پا گرفتم طوری که پام‌جون‌ندارم ولقتی قرصای چربی میخورم بیشتر میشه راهکار شما چیه ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      معمولا جم فیبروزیل درد اندام نمی دهد، داروهای دیگرتان چیست؟
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۳ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر…مادرم ی ماه پیش مبتلا ب کوید شد …الان ازمایش دی دایمر داده و دی دایمرش١۵۵٢ بوده … بردم دکتر ریه بهش اکسابین داده ..لازمه همراه با اکسابین آ اس آ هم مصرف کنه؟؟؟!براش خطری نداره؟!!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۱۲ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      نه اسپرین لازم نیست، همان اکسابین کفایت می کند، چون خونریزی را بیشتر میکند
  • تصویر کاربر محمدجوادی چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۳ مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشیدجواب داده بودید ب سوالم در مورد وز وز گوش ''شایدعوارض آسپرین باشد سوالم اینه باتوجه ب اینکه ۸یا۷سال یا بیشتر هرشب یک دونه آسپرین۸۰ خوردم۵۰سالمه اضافه وزن دارم'''کمی غلظت خون''اشکال نداره یکمرتبه نخورم مشکلی برام پیش نمیادتوصییه جنابعالی چیه چون قبلا پزشک گوش زیاد رفتم بابت وز وز گوشم خوب نشدم یکی گفت شاید عوارض آسپرینه با قطعیتم نگفت چون میگف دوزش پایینه باپزشک قلب مشورت کن ممنونم خدا جزای خیر بهتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      ببینید تا زمانی که کسی نارامتی قلبی اثبات شده نداشته باشد مصرف اسپرین برایش توصیه نمی شود، پیشنهاد من این ایت موقتا اسپرین را قطع کنید ولی حتما در این فاصله یک اکو و تست ورزش کنید اگر احتمال گرفتگی عروقی داشتید داروی جایگزین اسپرین بدهیم اگر گرفتگی هم نداشتید که اصلا دارویی لازم نیست
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۶ مشاهده پرسش
    بنده با ۵۲سال سن از سال گذشته مبتلا به دیابت شدم به طوری قند ناشتا ۳۰۶وقند ۲ساعته ۳۶۷ وقند سه ماهه۱۳.۷ بود پس از مصرف قرص های متفورمین ودیابزین وزبتین وب۱۲ولیپفیکس ۲۰قندم کنترل وبه ۱۲۰ودوساعته آن ۱۴۷رسیده ولی کاهش وزن شدیدی حدود ۱۰کیلو داشتم وهمین باعث ضعف شدید در ماهیچه ها وحتی درمسائل جنسی نیز شده است راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم ./
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      ببینید کاهش قندشما که درست انجام شده و موردی ندارد، اگر بالاتر می ماند عارضه ی بیشتری می داد، برای ضعف قوای جنسی این از عوارض دیابت است ولی راه درمان دارد و می توانید با مشورت پزشکتان داروهایی استفاده کنید که برطرف شود. برای ضعف قوای کلی هم ورزش را کم کم شروع کنید بسیار می تواند کمک کننده باشد
درحال دریافت اطلاعات