جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر نیکان پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۵ مشاهده پرسش
    باسلام واحترام
    وقتتون بخیر.جسارتا پسرم ۳ سالشه. از بدو تولد مشکل باز ماندن مجرای بیضی (pfo)داشت،سالی یکبار او کردم تا الان،مجرا کوچکتر شده اما هنوز هست،واینکه صدای اضافی مشهود در اکو شنیده میشه،واینکه الان فرمودند نرمی دریچه داره،خیلی نگرانشم،خودم از کادر درمانم(نه پزشک)،دوست دارم با توضیحات علمی بیشتر ارومم کنید.میخوام بیشتر بدونم.واینکه بدونم از من چه کاری بر میاد؟
    ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      ببینید کاری که شما باید بکنید این است که به اکو دقت کنید، اگر اکوی اخرش را دارید برای من بفرستید
    2. تصویر کاربر نیکان چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      با سلام و احترام
      اکو های سال ۹۶ و آخرین اکو مربوط به ۱۱-۰۸-۹۹ ارسال کردم خدمتتون .
      ممنون میشم اگه بفرمائید وضعیت چگونه هست .
      سپاس از شما
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۴ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      ببینید بر اساس این اکوها اصلا نگران نباشید، کارکرد قلب مناسب است، سایز مجرا کوچک است در حدی که هیچ اهمیت بالینی ندارد. اندازه ی این سوراخ یک میلی متر گزارش شده! خودتان هم مایل بودید در مورد PFO مطالعه کنید. به طور کل این مشکلی است که بسیاری از افراد دارند ولی ان قدر کم خطر است که خیلی ها اصلا متوجهش نمی شوند. گشادی دریچه هم در حد ناچیز گزارش شده، یعنی درکل هیچ کدام از اینها مشکل خاصی نیستند
    4. تصویر کاربر نیکان پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سپاس از شما . خیلی ممنونم و الان خیالم راحت شد .همیشه موفق ، پیروز و سربلند باشید
    5. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلامت باشید
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۱۳ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۵ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید پسر ۲۶ ساله ای ههستم مواقعی درد کتف و دست چپ و سینه و اکثر مواقع تپش قلب دارم حتی موقع پاشدن. گاها حس میکنم ضربان قلبم بدنم رو تکون میده و جلو عقب میشم اما هربار نوار قلب دادم پزشک گفت چیزی نیست و استرسه تا اینکه ۹ ماه پیش اکو دادم و گفتن افتادگی میترال خفیف دارم و چیزی نیست اصلا و ۳ ۴ سالی یکبار اکو بدم اما خودم حس میکنم واقعا بیمارم و در اینده گریبان گیر میشه و حتی قید ورزش و فوتبال و بدنسازی رو هم زدم بخاطرش چون شنیدم خطر داره و احتمال سکته و ایست هست ..عکس اکو رو براتون فرستادم ممنون میشم بگین چی ذکر شده توش و اینکه نارسایی دارم من یا خیر و ایا چیز خطرناکیه این افتادگی دریچه میترال یا خیر.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      عکس اکویتان که اینجا رویت نمی شود ولی بر اساس انچه می گویید و بر اساس سن شما که سن بیماری قلبی نیست اگر واقعا افتادگی دریچه ی میترال است بدانید که هیچ گونه خطری ندارد. بسیاری از افراد این مشکل را دارند و هیچ اتفاقی هم نمی افتد. اگر بررسی هایتان سالم بوده هیچ نگران نباشید، اینها بیشتر منشا اضطرابی و استرسی دارد، ورزش را ادامه دهید که بسیار به تخفیف علایمتان کمک می کند، ضمنا اگر حس می کنید لازم است با یک متخصص روانپزشکی مشورت کنید که بسیار می تواند کمک کننده باشد
  • تصویر کاربر فریده سه شنبه ۱۳ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۵ مشاهده پرسش
    با سلام و خداقوت به شما دکتر بزرگوار .. خانمی هستم ،۲۶ساله که از ۲۴سالگی دوچار گشادی دریچه قلب و ورم دریچه قلب و آبگرفتگیه قلب شدم و پیش یکی از متخصصین تحت درمان بوده اما متاسفانه قرصی که حال منو خوب میکرده هیجا پیدا نمیشه MeTOHXA23 استفاده میکردم الان نیست آلمانیش ایرانیم روی بدنم نمیوفته حساسیت دارم چیکار کنم ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اگر توانستید نمونه ای به نام متازیرو را تهیه کنید که گزینه ی مناسبی است، اگر پیدا نشد و اصلا هم به نمونه های ایرانی جواب نمی دهید از پزشکتان سوال کنید که اگر صلاح می دانند از متورال استفاده کنید چون جایگزین دیگری به جز این وجود ندارد
  • تصویر کاربر باران سه شنبه ۱۳ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۴ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام

    ممکنه این اکو رو بررسی کنید و تشخیص تونو بفرمایید؟
    همچنین در مورد دارو و دوز مصرف؟

    بیمار خانمی ۳۶ ساله هستند
    تپش قلب، تنگی نفس، استرس و گر گرفتگی دارند
    گاهی درد کتف و شانه چپ و دست چپ
    گاهی تورم در قوزک پا
    اغلب داغ شدن کف پا
    با فشار معمولأ ۱۲ یا ۱۳
    در مورد بیماری دیگه شون باید بگم توده فیبرو آدنوم در سینه دارند که تا به حال دو بار عمل جراحی داشته و چندین توده خارج شده

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۱۳ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      این اکو یک افتادگی دریچه ی ک میترال بسیار خفیف را گزارش کرده که اصلا اهمیتی به لحاظ بالینی ندارد و نیازمند درمان خاصی نیست، در مجموع اکو سالم است. اگر خیلی علایمشان اذیت می کند قرص پروپرانولول ۱۰ را صبح و شب بخورند به جز این مورد خاصی نیست. ضمنا منشا عصبی و اضطرابی را هم بررسی کنید
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۶ مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر برادرم ۱۳ سالشه فوتبال ب صورت حرفه ای شروع کرده برا چکاپ قلب اکو قلب انجام داده متخصص تشخیص افتادگی دریچه میترال دادن اکو خدمتتون ارسال کردم میخواستم بدونم شما در ایفمارک فعالیت دارید مشکلی نداره ب صورت حرفه ای فوتبال بازی کنه و در تست پزشکی باشگاه مشکلی دارد یا خیر؟ممنون بابت زحماتی که میکشید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      در این اکو که به هیچ مشکلی اشاره نشده ولی به نظر نمیرسد منعی بر اساس این اکو وجود داشته باشد هر چند معاینه ی ایشان هم مهم است
    2. تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اقای دکتر هر از گاهی ثپش قلب دارن استرسیم هستن
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۸ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      استرس را که با یک متخصص روانشناسی مشورت کنید اگر خیلی اذیتشان می کند، برای طپش هم اگر مشکلی بود در اکو مشخص می شد ولی محض اطمینان یک هولتر ضربان کنند خوب است
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر فریده چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶۰ مشاهده پرسش
    اخیرا رفتم دکتر پس از انجام اکو نوار قلب و بستن هولتر فشار ۲۴ ساعت مشخص شد بخاطر افتادگی دریچه میترال دچار فشار خون میشم برام قرص پر پرانل ۱۰ نوشته روزی دوتا بخورم یه دونه قرص لوزار ۲۵ نوشته روزی یه دونه بخورم ممنون میشم نظر جناب عالی رو در این خصوص بدونم خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۷ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اگر در معاینه و اکو این تشخیص مطرح شده داروی خوبی تجویز کرده اند، توصیه می شود داروها را سرموقع و منظم استفاده کنید، رژیم غذایی کم نمک کم چرب داشته باشید و روزانه حداقل نیم ساعت پیاده روی کنید
  • تصویر کاربر فریبا یکشنبه ۴ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۰ مشاهده پرسش
    با عرض سلام حضور شما جناب آقای دکتر عزیز.
    آقای دکتر من دختری ۲۶ ساله هستم و حدود ۴ سال پیش با اکو متوجه افتادگی دریچه میترال و نارسایی خفیف شدم.
    جناب دکتر من‌ واقعا از تپش قلب و تنگی نفس خسته شدم بلافاصله بعد از کار کردن وعصبی شدن دچار تپش شدید و تنگی نفس میشم.
    اما الان مدتیه تپش قلبم اصلا قطع نمیشه و حتی با خوردن پروپرانول هم احساس آرامش نمیکنم با توجه به صحبت های شما در برنامه ی طبیب دقیقا موقع تپش به دکتر مراجعه کردم و نوار گرفتم ولی گفتن نوار مشکلی نداره
    امکانش هست بیماری قلبی دلیل این حالت ها باشه و یا پیشرفت کرده باشه؟
    آقای دکتر تپش واقعا امانم رو بریده و ترس ایست قلبی واقعا منو مضطرب کرده و دکتر هم‌میگه چیز مهمی نیست متاسفانه تهران نیستم که حضوری مزاحم شما بشم
    ممنونم از پاسختون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۴ آبان ۹۹( ۷ ماه پیش)
      ببینید در سن شما این چنین طپش هایی شابع هستند ولی بدانید که در اکثر موارد اصلا موضوع جدی نیستندپیشنهاد من اول یک تست تیرویبد و کم خونی بدهید گاها اینها عامل طپش هستند دوم یک بار هولتر ضربان ببندید اگر طپش خطرناک باشد یا منشا اریتمی داشته باشد در این هولتر مشخص می شود سوم برای درمان استرس و اضطراب با یک متخصص روانپزشکی مشورت کنید چون بسیاری مواقع کلید حل مشکلات اینچینی دست انهاست
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۳ مشاهده پرسش
    پسری۱۴ساله دارم با قد۱۶۰و وزن۴۵، از یک سال پیش بدنبال احساس تپش محکم ضربان قلب به دکتر متخصص مراجعه کردیم ابتدا گفتند که یک سوراخ ریز بین دهلیزها وجود دارد وخیلی خیلی کم نشتی دارد بعد از یک سال حال عمومی پسرم تغییر نکرد یعنی هنگام خوابیدن به پهلوی چپ وبعضی مواقع در حالتهای عادی رومزمره دچار چند ثانیه درد وتپش محکم ضربان میشد، به تهران مراجعه کردم ودر آنجا توسط ۳پزشک معاینه شد وگفتن این سوراخ خیلی ریز هست وفقط هنگام فشار مثل سرفه یا عطسه مقدار خیلی کمی خون نشت میدهد که این دردها از این سوراخ نیست، الان دوباره به شهر خودمان برگشتم واینبار گفتن کمی افتادگی یا شلی دریچه وجود دارد حدود ۲ماه است شبی نصف قرص مصرف میکند ولی وضعیتش هیچ تغییری نکرده، خیلی نگران پسرم هستم آیا خطری او را تهدید میکند برای بهبود ومواظبت بیشتر چه کاری لازم است انجام دهم، دکترش بهمون گفته نباید بزاریم مریض بشه، آیا مشکل پسرمان خیلی جدی وخطرناک است؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اگر اکو ازایشان دارید اینجا برای من بفرستید تا ببینم به طور کل اگر واقعا در حد سوراخ ریز بین دهلیزی و افتادگی دریچه ای باشد خطری ندارد ولی لازم است در سرماخوردگی ها خیلی احتیاط کنید و اگر لازم شد انتی بیوتیک بگیرد. در کل اگر واقعا همانهایی باشد که گفته اند نگران کننده نیست
  • تصویر کاربر ناصح چهارشنبه ۲۳ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۱ مشاهده پرسش
    با سلام . بنده ۲۳ ساله هستم و قفسه سینه م به صورت مادرزادی فرو رفته است ، درخواست معافیت پزشکی داده بودم و در بیمارستان امام سجاد از بنده تست اسپیرو متری گرفتند و FVC بنده ۴۱% بود و پزشک بیمارستان به من گفت که FVC شما کم است و برای اطمینان بیشتر در مطب شخصی از قلبت اکو بگیر و بعد از دریافت اکو به من گفتند که دارای گشادی دریچه میترال هستم و دکتر نیز چیز زیادی به من نگفتند اگر میشود مرا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۳ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      اینجا اشاره به گشادی میترال نشده شاید منظور بزرگ شدگی بخشی از قلب بوده که آن هم با توجه به عملکرد مناسب قلبی در حال حاضر مورد نگران کننده ای به نظر نمی رسد
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۲ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر. دکتر من اضطراب شدید دارم از طرفی رفتم متخصص قلب اکو و نوار قلب گرفتم. گفت شما پرولاپس داری و با دارو حل میشه. و به من داروی آنژیوپول داد که هر دوازده ساعت نصف باید بخورم. همراه این قرص دو قرص کلرودیازپوکساید ۵ و نوروتریپتیلین داد که فکر میکنم جفتشون قرص های ضد اضطراب و افسردگی هستن. مشکل من اینه این دو قرص و هیچکدام از قرص های ضد اضطراب بمن نمی سازه و باعث میشه از خواب بپرم یا دچار بی خوابی بشم. سوارشدن سنگین میشه دمای بدنم میره بالا. سوال من اینه اون قرص آنژیوپول به تنهایی مشکل پرولاپس رو حل میکنه یعنی میتونم این قرص های ضد اضطراب که اذیتم میکنه رو نخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹( ۸ ماه پیش)
      ببینید مشکل پرولاپس کوچکترین اهمیتی ندارد و منشا مشکلات شما نیست، بسیاری افراد این مشکل را سالیان سال دارند و بدون هیچ مشکلی زندگی می کنند پس نگرانش نباشید چیزی که هست شما باید راه حلی برای مشکل اضطرابتان پیدا کنید چون منشا علایمتان همین است، انژیوپول برای کنترل اضطراب داروی خوبی است می توانید ادامه اش دهید. داروهای تجویزی روانپزشک را هم با دوز نصف قبل ادامه دهید شاید بهتر شد
درحال دریافت اطلاعات