جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر سیمین یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۱ مشاهده پرسش
    ۵۳ ساله هستم شبها و گاها روزها موقع خواب و داز کشیدن تپش قلب شدید داشتم و تمام وقا ضربان قلبم رو احساس میکنم اکو دادم گفتن افتادگی دریچه ی میترال دارین فقط پروپرانولول ۱۰ دادن و آسپرین.. بعده چند ماه مصرف خوب نشدم و کماکان خواب شبانه ام مختل شده و بصورت نیمه نشسته میتونم دوساعتی بخوابم اما با مصرف الپروزولام نیم چندساعتی میخوابم و با تپش قلب بالا و تعریق از خواب پامشم..خودستم راهنمایی کنید که باید چیکارکنم.ایا نیاز به جراحی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۳ روز پیش)
      جراحی لازم ندارد پروپرانولول را بیشتر استفاده کنید و نگران نباشید این علایم منشا استرسی دارد
  • تصویر کاربر صدرا جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۹ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عرض ادب
    نظریه جواب تست اکو انگلیسی هستش عکسشو ضمیمه کردم
    یکی اینکه این مورد در آینده بدتر میشه؟ مربوط به ۲ سال قبل به خاطر تپش قلب شکم وگردن که گاهی در حالت نفس عمیق یکی ۲تا کوبنده میزد یا در حالت دراز کش سریع بلند میشدم چندتا محکم میزد رفتم دکتر تست ورزش اکو هولتر..دارو ندادن.مراقبت کنم؟ و نگران و تست بدم هر سال؟در آینده بدتر میشه؟
    و برای سربازی میخواستم اسم بیماریم رو بدونم و جستجو کنم تا ماده قانونیش رو پیدا کنم. ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      این اکو کاملا سالم است و تا جایی که می دانم بخاطر این معافیت نمی دهند
    2. تصویر کاربر صدرا پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      خیلی ممنونم اقای دکتر یکی گفت سوراخ بسیار کوچکی بین دو تا دهلیز دارم درسته؟
    3. تصویر کاربر صدرا پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      آقای دکتر این کنتراست اکو برایسوراخ بین دو تا دهلیز انجام شده؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۴ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      بله سوراخ ریزی دارد که اصلا مهم نیست
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر فرجی چهارشنبه ۱۲ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۰ مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام تصویر اکو براتون فرستادم میتونم پیوند کلیه انجام بدم
    نوار قلب نرمال بود
    سابقه بیماری قلبی در خانواده اصلا نداریم
    میخوام پیوند کلیه انجام بدم
    هیچگونه علایم تنگی نفس و درد قفسه سینه ندارم نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۲ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      از نظر قلبی مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر نوروزی جمعه ۷ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید
    جوان ۲۷ ساله ای هستم که مشکل تپش قلب و هوری ریختن دل دارم وقتی سریع خم میشم به جلو دلم هوری میریزه یا سریع میشینم دلم هوری میریزه به دکتر مراجعه کردم اکو دادم گفتن مشکلی نیست اسکن قلبم هم مشکلی نداشت ولی گفتن نوار قلبت مشکل داره قرص کنکور تجویز کردن یه مدت خوردم ولی تاثیری نداشت میخاستم ببینم مشگل نوار قلبم چیه ؟ و این هوری ریختن دل درمانی داره ؟ ممنون از زحمات شما
    1. تصویر کاربر نوروزی پنجشنبه ۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      این ازمایشاتم هست اقای دکتر
    2. تصویر کاربر نوروزی پنجشنبه ۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      این عکسام هستش اقای دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۷ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      در بررسی ها که مورد خطرناکی وجود ندارد همان کنکور را بخورید بخش زیتدی از این علایم اضطرابی است اگر ظرف یکماه بهتر نشدید هولتر ضربان نصب کنید
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر هانیه پنجشنبه ۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۷ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز، بنده ۲۵ ساله هستم .۵ ماه پیش اکو انجام دادم دکترم گفتن نارسایی خفیف دریچه میترال دارم و همه کار میتونم بکنم ب غیر از وزنه زدن…اما من تنهاورزش مورد علاقم بدنسازی هستش، میخواستم بدونم با توجه به مشکل خفیفم ، واقعا بدنسازی برام خیلی خطر به همراه داره؟باعث پیشرفت مشکلم میشه؟ یا میتونم با احتیاط و تست اکو سالانه ادامه ش بدم؟ ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۵ خرداد ۰( ۳ هفته پیش)
      هیچ منعی برای هیچ ورزشی ندارید و هر کاری می توانید انجام دهید این نارسایی خفیف است و هیچ خطری هم ندارد
    2. تصویر کاربر هانیه سه شنبه ۴ خرداد ۰( ۳ هفته پیش)
      ممنون آقای دکتر، یعنی میفرمایید باعث پیشرفت نمیشه؟
    3. تصویر کاربر هانیه سه شنبه ۴ خرداد ۰( ۳ هفته پیش)
      ممنون آقای دکتر..یعنی باعث پیشرفت نمیشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۶ خرداد ۰( ۲ هفته پیش)
      اصلا خطری ندارد
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر فرزانه دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۴ مشاهده پرسش
    سلام امروز گلو درد گوش درد و فک سمت چپ بنده به شدت شروع به درد گرفت همرا با درد وسط قفسه سینه و پشتم حتی به دست چپم از مچ تا بازوهام زد فشارم گرفتم ۷ روی پنج بود ضربان قلبم ۹۵ بود هفته پیش آمدم خدمتتون از شدت درد قفسه سینه فرمودید تست ورزش بدم ولی نتونستم تا آخر این تست انجام بدم چون به تنگی نفس و درد قلب دچار شدم فرمودید تا سه چهار تا قرص پرانول میتونم استفاده کنم حتی روزی چهارتا خوردم فشارم به شدت افت کرد ولی به هیچ عنوان درد قلبم رفع نشد تااینکه امروز درد شدید و‌همزمان فک سمت چپ گلو درد و گوش درد شدید گرفتم به سمت چپ صورتم حتی زیر چشمانم دست میزنم درد میکنه ممنون میشم قرصم عوض کنید واقعا پرانول جواب نمیده و اینکه به شدت خسته هست بدنم قدرت راه رفتن درست ندارم پاهام مدام خواب میره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش)
      اینها علایم قلبی نیستند ممکن است ناشی از یک عفونت باشد متخصص داخلی ببیند از نظر قلبی خیلی نگران نباشید
  • تصویر کاربر آریا دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۲ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    پسری ۲۰ساله هستم از ۱۵سالگی متوجه شدم که نارسایی خفیف دارم، ولی پزشکم میگوید میتوانم هر فعالیتی با هر شدتی انجام دهم و نیازی به هیچ قرصی ندارم ولی باید هر سال اکو بدهم. و اکثر اوقات هیچ علائمی ندارم ولی به ندرت درد خیلی مبهم تو قفسه سینه دارم

    ولی اینکه دکتر بهم میگوید هر سال باید اکو بدهم و اینکه همه جا میخوانم احتمال مرگ ناگهانی وجود دارد من را تا حد مرگ میترساند. ایا برا کسی مثل من که تحت مراقبت است هم شانس مرگ ناگهانی وجود دارد و دکتر بخاطر روحیه به من میگوید که خوب هستم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش)
      اصلا نگران نباشید این علایم هیچ یک خطری ندارند
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۹ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید جناب دکتر این اکو از خانم ۳۲ساله ای است که گاهی اوقات تپش قلب خفیف و سرگیجه خفیف دارن. پارسال طی یک سرماخوردگی و مصرف استامینوفن کدئین به مدت سه روز ورم در مچ پا داشتن و تا بحال داروی قلبی مصرف نکردن میخواستم ببینم مشکل خاصی هست و چیکار باید بکن وآیا برای بارداری مشکلی دارن؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش)
      هیچ اشکالی ندارد باردار هم می توانند بشوند
  • تصویر کاربر فرشاد سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۲ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده شاغل ناجا هستم نقطه صفر مرزی یکماه پیش متوجه درد در ناحیه چپ و دست شدم بطوریکه با خوردشدن اعصابم دردم بیشترمیشد ب پزشک مراجعه کردم و اکو مشخص کرد که افتادگی دریچه و ضخامت بطن چپ و مایوکارمت ۲۷ تجویز شد زیاد تاثیر نداشته تاالان لطف کنید راهنماییم کنید به هیچ چیز دسترسی ندارم اینجا براتون فرستادم نتایجمو
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( ۴ هفته پیش)
      از نظر قلبی مورد خطرناکی ندارید به مصرف دارو ادامه بدهید و در نظر داشته باشید که احتمالا منشا این علایم استرس شماست
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۴ مشاهده پرسش
    سلام و درود.
    بنده ۳۱ ساله هستم و هفته‌ی گذشته متوجه شدم که دچار افتادگی دریچه میترال هستم. البته چون در بیمارستان تامین اجتماعی نوبت داشتم، دکتر بسیار سرسری و با بی اعتنایی و بدون توجه به شرح حال، برایم پرانول ۲۰ تجویز کردند. اما تنگی نفس و تپش قلبم را به هیچ وجه در نظر نگرفتند. در این هفته زندگی‌ام کاملا از دستم خارج شده و بسیار نگران و مستاصلم. می‌خواستم بدانم به نظر شما نیاز به اقدام پزشکی مجدد دارم؟ آیا تنگی نفس و خستگی با دریچه میترال و گزارش کاردیوگرافی من ارتباطی دارد؟ عمل جراحی چقدر خطرناک است؟ بسیار ممنونم از توجه و عنایت شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      هیچ جای نگرانی ندارد این موضوع بسیار شایع است همین دارو را استفاده کنید و نیاری به اقدام دیگری ندارید
درحال دریافت اطلاعات