جهت آسایش و حفظ سلامتی شما بیماران عزیز از اول فروردین ماه، سیستم ویزیت آنلاین در این سایت فعال شده است. شما می توانید به جای پرسش از دکتر و یا مراجعه حضوری، به صورت تلفنی با پزشک متخصص صحبت کنید. برای این کار روی ویزیت تلفنی کلیک کنید:

ویزیت تلفنی

  • تصویر کاربر فراهانی پنجشنبه ۲۰ خرداد ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۹ مشاهده پرسش
    calcified plaques at proximal portion with mild stenosis
    در جواب LADنوشته شده ولی RCl , LM , LCX هر سه without stenosis نوشته شده
    سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی پنجشنبه ۲۰ خرداد ۰( ۱ هفته پیش)
      گرفتگی مهمی ندارد و نیاز به نگرانی نیست
  • تصویر کاربر حبیب شنبه ۸ خرداد ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۳ مشاهده پرسش
    باسلام محضر جناب دکتر نجفی محترم ,پدرم که تقریبا هشتاد سالشه چهارماه قبل بعلت دردقفسه سینه انژیو شدن وبعلت بسته بودن یکی از رگهای قلبی ازفنر استفاده کردن داروهشون رامرتب استفاده میکنندازجمله پلاویکس غیره اما یک ماه میشه که فشارخونش درنوسان هست و بین عدد نه و دوازده متغیر میباشدلطفا راهنمای بفرماید برای جلوگیری از خطر احتمالی بالاو پایین رفتن فشارخون چه باید کرد و ایا داروی دیگری غیر ازسالاتاس استفاده کنند با تشکر وسپاس ازشما پزشک محترم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۸ خرداد ۰( ۳ هفته پیش)
      فشار با نوسان در این حد نیازی به کارس ندارد لازم به تغییر دارو نیست
  • تصویر کاربر پویا چهارشنبه ۵ خرداد ۰( ۴ هفته پیش) تعداد بازدید: ۲۵ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر من ۵۸ چند ماه گرفتگی شانه و بازوی وچپ و درد شدید داره. قطعا آرتروز دارن. فقط نوار قلب پدرم اوکی نبود و آنژو نوشتن براش. تنگی نفس و درد سینه هم نداره. آیا آنژو لازمه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۳ خرداد ۰( ۱ ماه پیش)
      اکو و تست ورزش نکردند؟
    2. تصویر کاربر پویا یکشنبه ۲ خرداد ۰( ۱ ماه پیش)
      اکو دادن مشکلی نداشتن. فقط نوار قلب نامنظم بود
    3. تصویر کاربر پویا یکشنبه ۲ خرداد ۰( ۱ ماه پیش)
      اکو دادن مشکلی نبود
    4. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۵ خرداد ۰( ۴ هفته پیش)
      اگر می توانند تست ورزش بدهند
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر خسرو دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۳ مشاهده پرسش
    با سلام من از دو روز پیش متوجه ورم و سفت شدگی کنار بیضه و دقیق بخوام بگم کنار رون پای خودم شدم شبیه به کورک که با یکم فشار متوجه پخش شدن و خرد شدنش هم شدم امروز با سوراخ کردن روی محل سفت شدگی کلی خون ابه و چرک بیرون اوردم می خواستم ببینم دلیلش چیه ایا خطر ناکه یا نه چون بعد از فشار مقدار زیادی ورم کرده ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      باید یک متخصص عفونی ببیند ممکن است عفونت باشد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۷ مشاهده پرسش
    بعداز دوماه هنوز کشاله رانم بعداز آنژیوو درد دارد و غدد لنفاوی سمت چپ مقداری متورم هستند.الان تازگی کرونا هم گرفتم.که نگرانم میکند.چکار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      یک بار سونوگرافی از محل انژیوگرافی کنید
  • تصویر کاربر بیتا چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۱۴ مشاهده پرسش
    سلام اهواز هستم ،همسرم یک شب قبل از عید بخاطر کرونا بستری شدن ۵تاامپول رمیدسیور زدن،کرونارسبک بود بعداز یک هفته با شرائط بالینی عالی باتپش قلب وتهوع وعرق ازخواب بیدارشدن وبلافاصله اسپرین دادم به ایشان حوب شدن عصر که به بیمارستان مراجعه کردیم پس از نوارقلب گفتن.سکته کردند ودستور بستری دادند حال همسرم خوب بود وباور نمیکرد ،اما به علت کرونا مثبت با دارو با رضایت خودمان ترخیص شدن الان تست کرونا منفی شده،رفتیم متخصص اکو دادن گفتن پرده بین بطن یا دهلیز ضخامتش ۱/۵است وممکنه مادرزادی باشه،الان میخوان انڑیو بگیرن ،ایا با سی تی انڑیو میشه ادامه درمان را طی کنیم،همسرم هنوز باور ندارن چون ماشالهذسرحال هستن،خیلی نگرانم کمکم کنید ازدکتر کاشانینوبت داریم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      در این مرحله شاید انژیوگرافی روش بهتری باشد
  • تصویر کاربر عادل چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۱ مشاهده پرسش
    سلام
    جناب دکتر
    من ۲۵ آذر۹۹ سکته قلبی کردم صبح زود و خفیف بود و متوجه نشدم تا شب سکته اساسی زدم و بردنم بیمارستان و شب آمپول رتپیلاز برام تزریق کردند چون سطح هوشیاریم اومده بود پایین و صبح روز ۲۶ آذر عمل آنژیوگرافی و پلاستی شدم توسط دکتر بیانی در قزوین بعد از ۵ ماه ای اف قلبم ۲۸ در صد الی ۳۰ درصد هستش و ضربان قلبم عدد ۵۰ الی ۵۶ را نشون میده ولی اصل ماجرا درد بالای قلبم هستش زیر بغلم که بالای قلبه و کتف و بازو به هم وصل میشن درد های گاهن شدید میگیره و رها میکنه . گاهی نفس عمیق میکشم هم درد داره .
    به علت آسیب دیدگی بطن چپ و دهلیز چپ از کار افتاده بازنشسته ام کردند ولی خودم نگرانم دقیقا همون حفره خالی زیر ترقوه به سمت قلب درد دارم
    چون خانم دکتر اکبرزاده فوق تخصص اکو بهم گفت برو و با قلبت مدارا کن چند وقتی خوش باش و خوش زندگی کن

    یعنی این درد معنی مرگ برام داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      نه اینطور نیست و اصلا اینطور فکر نکنید درمان نارسایی قلبی استفاده از داروست و باید داروهایتان تنظیم بشوند ضمنا این درد هم موضوع مهمی نیست و نیاز به نگرانی خاصی ندارد
  • تصویر کاربر قلی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۰ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پدرم حدود ۸۰ ساله هستند. درآبان ماه دچار سکته مغزی شدند و مدتی در بیمارستان بستری بودند. پس از مراجعات مکرر تشخیص دادند که قلب هم دچار از کارافتادگی دریچه آئورت هست و حدود ۲۵ درصد کارکرد دارد. در بیمارستانی دولتی بستری گردیدند و برای ایشان تعویض دریچه آئورت (tavi) قرار شد انجام بشود. چندین ماه از موضوع می گذرد ولی به علت عدم وجود دریچه، ایشان همچنان منتظر هستند. (باید وارد گردد و به دلیل تحریم ها موجود نیست). آیا در بیمارستان خصوصی این عمل انجام می شود؟ یعنی راهی وجود دارد که بدون در نوبت قرار گرفتن در بیمارستان دولتی، این کار انجام شود؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      بله انجام می شود در تهران بیمارستان عرفان نیایش
  • تصویر کاربر مهتاب شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲۷ مشاهده پرسش
    سلام روز بخیر
    جناب دکتر مادر من هفته گذشته آنژیوگرافی انجام دادن و استنت گذاشتن براشون بدلیل سکته قلبی ، الان دوروزه احساس سرگیجه و بی حسی دارند . روزانه دو عدد قرص پلاویکس و یک عدد اسویکس استفاده میکنند . مشکلی نداره؟
    قرص های دیگه ای که میخورند شامل ، والزومیک، متورال، پنتوپرازول ۴۰ ،روپیکسون ۴۰ ، اسپرین ۸۰،نیتروکاردین ۶.۴ ، لوتیروکسین، گلی کلازید۸۰ ، گلوریپا و متفورمین هست .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      احتمالا بخاطر داروهای فشارشان است دوز والزومیکس و متورال را کم کنید
  • تصویر کاربر محبوبه چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۷۸ مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر ما زوج مینور هستیم و من ی سقط ماژور ۹۷ داشتم الان باردارم و دخترم سالمه بعد سقط م شهریور ۹۷ ب خاطر avm توسط دکتر پزشکیان در مشهد آمبولیزه شدم و سال بعد آن ذخیره تخمدان م به شدت پایین اومد۰.۴ شد خوشبختانه بعد یه سال اقدام طبیعی باردار شدم و جفتم قدامیه می خواستم بدونم برا زایمان طبیعی برای من بهتره یا سزارین به خاطر همین آمبولیزه avm و ذخیره تخمدان ممنون میشم جواب کامل بدین چون دکتر زنان م هم مشورت گرفته بودن نظرها مختلف بوده با توجه به شرایط خاص من سزارین کنم یا طبیعی زایمان کنم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۰( ۱ ماه پیش)
      از نظر قلبی منعی برای زایمان طبیعی نیست
درحال دریافت اطلاعات