سوالات شایع

  • تصویر کاربر نعمتی دوشنبه ۲۰ دی ۹۵( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    بنام خدا، سلام
    مادرم یک روز بعد از انژیو پلاستی از درد قفسه سینه شاکی.ه، آیا مشکل جدی حساب میشه ؟
    آیا الان مجددا ببرمش دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی دوشنبه ۲۰ دی ۹۵( 3 سال پیش)
      سلام
      بله ويزيت مجدد شوند
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۷ دی ۹۵( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام مادرم 55 سالش و 12 سال پیش عمل باز انجام دادن دو ماه پیش رفتن آنژیو گرافی کردن گفتن که دو تا از رگ ها بازه ولی یکی کامل گرفته و دیگری 70 درصد و دارای لخته ی خون است دکترشون تشخیص دادن که باید در این رگ که لخته دارد بالون گزاری کنند الان مادر بنده از لحاظ تنفسی مشکلی ندارن و دردی در قفسه ی سینه مشاهده نمیکنن،منتها ده روز پیش دچار حمله ی قلبی شدن،الان حالشون خوب است خواستم بدونم عمل بالون گذاری در رگ لخته دار رو انجام بدیم چون دکترشون هم گفتن ریسکش بالاست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۷ دی ۹۵( 3 سال پیش)
      سلام
      ريسك دارد ولي نجاتبخش است
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۱ دی ۹۵( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام وارادت وخداقوت که بدردودل ما بیمارا میرسین.ایا انژیوپلاستی که چند روز نوبتمه.بخام دوهفته به تعویق بندازم مشکلی جلونمیاره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۱ دی ۹۵( 3 سال پیش)
      سلام
      بسته بهزشدت و محل گرفتگي پاسخ متفاوت است
      هم بلي خم خير
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۱۱ دی ۹۵( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    در مورد تنگی نفس با پزشک مشورت کردم من فشار خون ندارم و با خوردن متورال فشارم خیلی افتاده بود دکتر مصرف متورال را از نصف صببح و نصف شب به یک چهارم قرص در روز تغییر دادند که خیلی موثر بود سوالم این است قرص متورال برای اینجانب که اصلا فشار خون ندارم مصرف آن لازم است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی شنبه ۱۱ دی ۹۵( 3 سال پیش)
      سلام
      بله
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ دی ۹۵( 3 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام.پدرم یکطرف بی حرکت ازراست ولخته وسکته مغزی نموده.بایکبارفیزیوتراپی ۲۰درصدازپای بیحرکتشو ببالابرده.هوشیاری وتکلم وبلع خوبی هم داره.فعلا دکتر انژیوپلاستی دستور داده که بعد۳روز بستری وشایداستنت هم بذاره.حال که با فیزیوتراپی احتمال بهبودش هست وبقول جنابتان انژیوازمشکلات بعدی جلوگیری میکند.ولی دراین راستااحتمال عوارضاتی نیز هست.سوال.ایاعوارضات بعدی انژیوبه مشکلات بعدی می ارزه؟بعبارتی انژیوپلاستی باعوارضای احتمالیشوقبول کنیم بهتره یامشکلات احتمالی وسکته مجددکه انژیوازانهاجلوگیری میکنه؟ضمنااستنت گذاری هم مثل انژیو از اسیبهای بعدی جلوگیری میکنه یا تاثیربسزایی دربهبودی بیمارداره؟درکل برای بهبود فیزیوتراپی جواب خوبی دریکروز داده.ولی اینکه بعدسه روز که نوبته انژیوست موندیم که ببریم یا نبریم وبه درمان فیزیوتراپی وخداناکرده به اسیبهای احتمالی تن بدیم؟ازشماتقاضای راهنمایی جهت تصمیم گیری بهتر استدعا وبسوالات مطروحه توضیحی جامع که اجرتان باصاحب حق.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد حسین نجفی جمعه ۱۰ دی ۹۵( 3 سال پیش)
      سلام
      بله مي ارزد
      بهودي خود تاثير در بهبود ندارد
      توصيه با انجام آنژيو ميكنم
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم مشاوره پزشکی  دکتر محمدحسین نجفی متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوگرافی خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را در بخش پرسش از دکتر مطرح کنید و یا برای مشاهده پرسش دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

همچنین به راحتی از طریق تلگرام می توانید سوالات خود را از دکتر بپرسید:

تلگرام دکتر نجفی